axilmar έγραψε: 10 Απρ 2020, 15:59
sys3x έγραψε: 09 Απρ 2020, 17:56
axilmar έγραψε: 09 Απρ 2020, 15:08
Η Ελλαδα ειναι μεγαλυτερος μπαταχτσης απο την Γερμανια γιατι χρωσταει περισσοτερα απο την Γερμανια, αναλογικα παντα.
Δεν υπαρχουν επιβεβαιωμενα χρεη, αυτα ειναι παπατζες που βγαινουν απο το κεφαλι μας. Υπαρχουν πιθανα χρεη, που θα γινουν επιβεβαιωμενα εαν τα δικαστηρια τα επιβεβαιωσουν.
Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τους πάρα πολύ ΗΠΙΟΥΣ χαρακτηρισμούς μου.
Θα σας πάω σιγά κωλοφεράντζα έναν έναν, και εσένα και το άλλο το ανθρώπινο σκουπίδι καθώς βλέπω βρωμίσατε τον τόπο αρκετά όσο έλειπα.
Λοιπόν, θα στα εξηγήσω απλά και όμορφα όπως θα έκανα και για τον οποιονδήποτε υπέρμετρα μαλάκα συνάνθρωπο μου.
Κάποιος που χρωστάει και εξυπηρετεί το χρέος του ΔΕΝ λέγεται μπαταχτσής, το ξέρω για έναν τέρμα ηλίθιο είναι δύσκολο να το καταλάβει αλλά προσπάθησε.
Μου έβαλες μία λίστα με χώρες οι οποίες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ τα χρέη τους, όσον αφορά λοιπόν ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ χρέη καμία από αυτές τις χώρες δεν μπορεί να θεωρηθεί μπαταχτσής, γιατί; ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ στον οποιονδήποτε βαθμό τον οποίο ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ.
Πάμε παρακάτω τώρα.
Μίλησες για μη επιβεβαιωμένα χρέη, με ποιον τρόπο αποτελεί το λεγόμενο κατοχικό δάνειο της Ελλάδας ΜΗ επιβεβαιωμένο χρέος
;
Περιμένω την απάντηση σου και έχουμε και συνέχεια αγορίνα μου εσύ.
Το κατοχικο δανειο ειναι επιβεβαιωμενο χρεος, το ειπα και σε αλλο ποστ μου.
Για τις αποζημιωσεις λεω. Αυτες, απο οσο ξερω, δεν εχουν επιβεβαιωθει απο κανεναν.
Γιατι βαζω την Ελλαδα στους μπαταχτσηδες; γιατι απλουστατα δεν θελουμε να πληρωσουμε τα χρεη μας. Θελουμε να μας διαγραφουνε.
Το οτι τα πληρωνουμε ειναι επειδη απλως δεν εχουμε την δυναμη να μην τα πληρωσουμε.
Τι λες ρε παιδί, το είπες και σε άλλο ποστ σου;

Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταλάβει ότι με όλη την επισημότητα η Γερμανία ΕΙΝΑΙ ένα κράτος ΜΠΑΤΑΧΤΣΉΣ, ωραία.
Οι αποζημιώσεις είναι ακόμη ανοιχτές*, το λεγόμενο και κατοχικό δάνειο όπως θα έχεις καταλάβει ήδη και από μόνος σου (

) δεν χρειάστηκε κάποια επιπλέον δικαστική απόφαση καθώς είναι ντε φάκτο αναγνωρισμένο από το γερμανικό κράτος.
*μιλώ και για τις ιδιωτικές αποζημιώσεις μέρος των οποίων έχουν αρνηθεί να αποπληρώσουν οι Γερμανοί (ο ορισμός του μπαταχτσή στην πιο ανήθικη μορφή του κιόλας) σε όσες περιπτώσεις έχουν εκδικαστεί σε Ιταλικά δικαστήρια.
Διαβάζοντας τις τελευταίες δύο παραγράφους σου αναρωτιέμαι γιατί κάθομαι και σου μιλάω ακόμα, άντε μία τελευταία δε γαμείς.
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που χρωστάνε θέλουν, γουστάρουν ρε παιδί μου να πληρώνουν και γι αυτό δεν τους λέμε μπαταχτσήδες ενώ η Ελλάδα δεν θέλει αλλά πληρώνει άρα είναι μπαταχτσής.

Εγώ δηλαδή θέλω να είμαι αστροναύτης άρα... είμαι αστροναύτης.
Καλή τύχη σου εύχομαι φίλε σε ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου, θα σου χρειαστεί.
υσ:
Το ξανασκέφτηκα, αν θέλεις να ξαναμιλήσεις μαζί μου δεν θα έχω και εγώ κάποιο πρόβλημα εφόσον συμφωνήσεις σε αυτό το μνημόνιο αλληλοκατανόησης

, δες το παρακάτω οπτικοακουστικό, πείσε με ότι το είδες ολόκληρο και τα λέμε
https://youtu.be/9zRK7E_Vk00