!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Προκαλεί ρε;

Ναι
13
17%
Οχι
63
83%

Σύνολο ψήφων: 76

Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Προκαλεί ο δημόσιος θηλασμός;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57

σε δημοσιο χωρο οπου θελω και οσο θελω κοιταω.
ναι είναι σίγουρο ότι θα κοίταζες για παράδειγμα αυτoύς πάνω από μισό δέκατο του δευτερολέπτου

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:54
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:37 Ακριβώς. Δεν είναι ένα βυζί που βγαίνει από ξώβυζο μπλουζάκι, είναι ένα μωρό που θηλάζει.
:fp:
Και τι θηλάζει το μωρό ; Αέρα ; Εσύ ζητάς να εστιάσει ο άλλος μόνο στο μωρό ή να μην εστιάσει καθόλου. Όχι , θα εστιάσει - αφού πέσει το βλέμμα του- τόσο στο μωρό όσο και στην μαμά και θα έρθει σε δύσκολη θέση. Η μόνη περίπτωση να μην έρθει σε δύσκολη θέση θα ήταν να είναι ο σύζυγος και να βλέπει την γυναίκα του να θηλάζει κατ' αυτόν ( τον αγενέστατο για δημόσιο χώρο ) τρόπο στο σπίτι.
Για ποιο λόγο να κοιτάξει; βλέπεις μια μητέρα να θηλάζει το μωρό της, προχώρα στο δρόμο σου.
Και αν δεν είσαι στον δρόμο σήκω φύγε ! :smt023 :smt038
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
stargazer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stargazer »

Εμένα δεν με χαλάει να θηλάζουν οι γυναίκες στο δρόμο

Έτσι γίνεται στην φύση

Και οι αγελάδες στα λιβάδια θηλάζουν, δεν περιμένουν να πάνε στον στάβλο
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:10 Εμένα δεν με χαλάει να θηλάζουν οι γυναίκες στο δρόμο

Έτσι γίνεται στην φύση

Ε, να τις αρμέγουμε τότε όπως τις αγελάδες. Είχα δει ένα παιδικό στο Νικολόντεον που εξηγούσαν σε έναν πιτσιρικά τι είναι ο θηλασμός και αυτός συμπέρανε Α, δηλαδή οι γυναίκες είναι οι αγελάδες των ανθρώπων. :lol:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

foscilis έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:00
bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57

σε δημοσιο χωρο οπου θελω και οσο θελω κοιταω.
ναι είναι σίγουρο ότι θα κοίταζες για παράδειγμα αυτoύς πάνω από μισό δέκατο του δευτερολέπτου

Εικόνα
πολυ ωραια τα γραφικα στο δερμα τους :p2:
τελος παντων, το θεμα μας ειναι οτι η ναιντα οπως και πολλα αλλα θηλεα, θελουν ειδικη μεταχειριση απο την πολιτεια μονο και μονο γιατι γεννηθηκαν τετοια,εις βαρος των δικαιωματων ολων των υπολοιπων στην περιπτωση μας αντρων, ξεχνωντας βασικα ανθρωπινα δικαιωματα τα οποια θελουν μεροληπτικα και κατα το δοκουν να τηρουνται αναλογα με τις διαθεσεις της καθε μιας.

το μην με κοιτας που θηλαζω, προχωρα στον δρομο αυτο ακριβως σημαινει οπως και το βαζω μινι και πεταω τα βυζια εξω, αλλα θα πρεπει να τα δεις μονο οταν δεν σε βλεπω εγω και για λιγο. βεβαια αμα θελω εγω μπορεις να τα δεις και περισσοτερο ,
αυτο ακριβως προσπαθει να μας πει.

εγω λεω, οτι αμα θελει μια να θηλασει ας το κανει και ας κυκλοφορει και τσιτσιδι τον χειμωνα, καλα θα κανει, εγω μπορω να την βλεπω οσο θελω για οποιον λογο θελω.
αμα θελει να μην την βλεπω, δικαιωμα της ας το κανει βαζοντας μια μπουρκα κτλ αν και δικαιως σε μερικες χωρες απαγορευεται
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57 σε δημοσιο χωρο οπου θελω και οσο θελω κοιταω.
αν πας για κατούρημα και ο διπλανός καρφωθεί και ξερογλείφεται μην παρεξηγηθείς,χαμογέλα του φιλικά
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:48
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:42
H δική σου δεν ήταν

Ήταν αρρωστημένη και προσβλητική
Η δικιά μου απάντηση ήταν αρρωστημένη και προσβλητική σε αυτόν που είπε ότι θα στέκεται λίγο πιο πέρα θα κοιτάζει τη μητέρα που θηλάζει το μωρό και θα την παίζει μέσα από το παντελόνι. Μάλιστα.
.
Οπότε δεν είναι ούτε η δικιά μου απέναντι σε κάποιον που υπαινίσσεται σεξουαλική έλξη απέναντι σε μωρά που θηλάζουν

Αναμενόμενο (μην στο χαλάσω, μάλλον κάπου το είδες και σου άρεσε η λέξη)
Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:37

Οπότε, ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο θέμα;
τα θηλεα θα πετανε τα βυζια τους εξω για να θηλαζουν οταν πρεπει το μωρο, αλλα εμεις θα μπορουμε να κοιταμε μονο αν το επιτρεπουν αυτα και μαλιστα εαν κοιταξουμε με λαγνο υφος, η νομιζει αυτη οτι ετσι κοιταξαμε, θα φωναζει την αστυνομια να μας μαζεψει
Την άποψη των ματάκηδων την ξέρω.

Την άποψη της Νάιδας θέλω να μάθω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:15
αν πας για κατούρημα και ο διπλανός καρφωθεί και ξερογλείφεται μην παρεξηγηθείς,χαμογέλα του φιλικά
:003:
Άβαταρ μέλους
stargazer

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:16

Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;
Σε τόσο μωρά ναι

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πάνω από 10 άνθρωποι σε όλη την ιστορία που ήταν άρρωστοι σε τέτοιο βαθμό

Αν υπάρχουν μην μου το πείτε, αφήστε με στο συννεφάκι μου
Άβαταρ μέλους
stargazer

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:13
stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:10 Εμένα δεν με χαλάει να θηλάζουν οι γυναίκες στο δρόμο

Έτσι γίνεται στην φύση

Ε, να τις αρμέγουμε τότε όπως τις αγελάδες. Είχα δει ένα παιδικό στο Νικολόντεον που εξηγούσαν σε έναν πιτσιρικά τι είναι ο θηλασμός και αυτός συμπέρανε Α, δηλαδή οι γυναίκες είναι οι αγελάδες των ανθρώπων. :lol:
Δεν κατάλαβες τον λεπτό σαρκασμό μου :P
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

nowhere έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:15
Αν την βγάλει μεσ' στη μέση της καφετέριας κι αρχίσει να κατουράει πάνω στο τραπέζι, θα κοιτάξεις;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:20
Ίφιδα έγραψε: 24 Ιαν 2020, 20:55 Και εντελώς πληροφοριακά, απατο λέμε ένα νήμα που δεν πέρασε καν την 1η σελίδα, όχι αυτό που έχει 14.

Επίσης όχι, καμιά θηλαζουσα δε θέλει ντε και καλά να την κοιτάνε , αυτά τα λένε όσοι θέλουν να τις κοιτάζουν στο στήθος και ψάχνουν δικαιολογίες για να το κάνουν. Όχι πως έγινε και τίποτα αν κοιτάξετε, οι περισσότερες αδιαφορούν
Έτσι. Εν τω μεταξύ μια εικόνα όμορφη και ζεστή προσπαθούν να την κάνουν να φανεί χυδαία.
Το βυζί το έβγαλε να ταϊσει το μωράκι της βρε μαλάκα,όχι εσένα που κοιτάς σα χάνος. Στα διάλα πρωί πρωί.

Αν βγάλω και εγώ το δεξί αρχηδι δεν θα κοιτάζουν οι γυναίκες;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:25
LEONAS έγραψε: 24 Ιαν 2020, 18:02 Και ξαναρωτω, είναι δύσκολο να έχει ένα μπιμπερό με γάλα;
Είναι πανεύκολο αλλά όταν το παιδί θηλάζει δεν είναι το ίδιο εύπεπτο το ξένο γάλα με το μητρικό.

Είστε τελείως άσχετοι, έτσι; :lol:

Εικόνα
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:27 Αν την βγάλει μεσ' στη μέση της καφετέριας κι αρχίσει να κατουράει πάνω στο τραπέζι, θα κοιτάξεις;
εκεί που τρώω?θα του σφυρίξω κανά μπουκάλι στο κεφάλι.τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν είναι ευγενικό να κοιτάμε?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”