ναι είναι σίγουρο ότι θα κοίταζες για παράδειγμα αυτoύς πάνω από μισό δέκατο του δευτερολέπτου

ναι είναι σίγουρο ότι θα κοίταζες για παράδειγμα αυτoύς πάνω από μισό δέκατο του δευτερολέπτου

Και αν δεν είσαι στον δρόμο σήκω φύγε !Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:54Για ποιο λόγο να κοιτάξει; βλέπεις μια μητέρα να θηλάζει το μωρό της, προχώρα στο δρόμο σου.Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:37 Ακριβώς. Δεν είναι ένα βυζί που βγαίνει από ξώβυζο μπλουζάκι, είναι ένα μωρό που θηλάζει.![]()
Και τι θηλάζει το μωρό ; Αέρα ; Εσύ ζητάς να εστιάσει ο άλλος μόνο στο μωρό ή να μην εστιάσει καθόλου. Όχι , θα εστιάσει - αφού πέσει το βλέμμα του- τόσο στο μωρό όσο και στην μαμά και θα έρθει σε δύσκολη θέση. Η μόνη περίπτωση να μην έρθει σε δύσκολη θέση θα ήταν να είναι ο σύζυγος και να βλέπει την γυναίκα του να θηλάζει κατ' αυτόν ( τον αγενέστατο για δημόσιο χώρο ) τρόπο στο σπίτι.
Ε, να τις αρμέγουμε τότε όπως τις αγελάδες. Είχα δει ένα παιδικό στο Νικολόντεον που εξηγούσαν σε έναν πιτσιρικά τι είναι ο θηλασμός και αυτός συμπέρανε Α, δηλαδή οι γυναίκες είναι οι αγελάδες των ανθρώπων.stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:10 Εμένα δεν με χαλάει να θηλάζουν οι γυναίκες στο δρόμο
Έτσι γίνεται στην φύση
Και οι αγελάδες στα λιβάδια θηλάζουν, δεν περιμένουν να πάνε στον στάβλο
πολυ ωραια τα γραφικα στο δερμα τους
αν πας για κατούρημα και ο διπλανός καρφωθεί και ξερογλείφεται μην παρεξηγηθείς,χαμογέλα του φιλικά
Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:57Οπότε δεν είναι ούτε η δικιά μου απέναντι σε κάποιον που υπαινίσσεται σεξουαλική έλξη απέναντι σε μωρά που θηλάζουνNaida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:48Η δικιά μου απάντηση ήταν αρρωστημένη και προσβλητική σε αυτόν που είπε ότι θα στέκεται λίγο πιο πέρα θα κοιτάζει τη μητέρα που θηλάζει το μωρό και θα την παίζει μέσα από το παντελόνι. Μάλιστα.
.
Αναμενόμενο (μην στο χαλάσω, μάλλον κάπου το είδες και σου άρεσε η λέξη)
Την άποψη των ματάκηδων την ξέρω.bolek έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:50τα θηλεα θα πετανε τα βυζια τους εξω για να θηλαζουν οταν πρεπει το μωρο, αλλα εμεις θα μπορουμε να κοιταμε μονο αν το επιτρεπουν αυτα και μαλιστα εαν κοιταξουμε με λαγνο υφος, η νομιζει αυτη οτι ετσι κοιταξαμε, θα φωναζει την αστυνομια να μας μαζεψει
Σε τόσο μωρά ναιNaida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:16
Σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν άνθρωποι που διαγειρονται σεξουαλικα από μωρά;
Δεν κατάλαβες τον λεπτό σαρκασμό μουΖαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:13Ε, να τις αρμέγουμε τότε όπως τις αγελάδες. Είχα δει ένα παιδικό στο Νικολόντεον που εξηγούσαν σε έναν πιτσιρικά τι είναι ο θηλασμός και αυτός συμπέρανε Α, δηλαδή οι γυναίκες είναι οι αγελάδες των ανθρώπων.stargazer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:10 Εμένα δεν με χαλάει να θηλάζουν οι γυναίκες στο δρόμο
Έτσι γίνεται στην φύση
Και οι αγελάδες στα λιβάδια θηλάζουν, δεν περιμένουν να πάνε στον στάβλο![]()
Αν την βγάλει μεσ' στη μέση της καφετέριας κι αρχίσει να κατουράει πάνω στο τραπέζι, θα κοιτάξεις;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 09:20Έτσι. Εν τω μεταξύ μια εικόνα όμορφη και ζεστή προσπαθούν να την κάνουν να φανεί χυδαία.Ίφιδα έγραψε: 24 Ιαν 2020, 20:55 Και εντελώς πληροφοριακά, απατο λέμε ένα νήμα που δεν πέρασε καν την 1η σελίδα, όχι αυτό που έχει 14.
Επίσης όχι, καμιά θηλαζουσα δε θέλει ντε και καλά να την κοιτάνε , αυτά τα λένε όσοι θέλουν να τις κοιτάζουν στο στήθος και ψάχνουν δικαιολογίες για να το κάνουν. Όχι πως έγινε και τίποτα αν κοιτάξετε, οι περισσότερες αδιαφορούν
Το βυζί το έβγαλε να ταϊσει το μωράκι της βρε μαλάκα,όχι εσένα που κοιτάς σα χάνος. Στα διάλα πρωί πρωί.
εκεί που τρώω?θα του σφυρίξω κανά μπουκάλι στο κεφάλι.τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν είναι ευγενικό να κοιτάμε?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:27 Αν την βγάλει μεσ' στη μέση της καφετέριας κι αρχίσει να κατουράει πάνω στο τραπέζι, θα κοιτάξεις;