ιεπ. δεν τα ηξερα. απο που τα παιρνεις;Μηχανικός έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:34 Cressi ninja floating, αυτά χρησιμοποιώ πιό πολύ.
.
Καμπύλα να πιάνουν και στα πλάγια το μάτι. Και για το φως, αλλά και για προστασία από τον αέρα π.χ. μοτοσυκλέτα.
Εύκαμπτα, δεν σπάζουν και να τα τυλίξεις.
Αβύθιστα, δεν πάνε στο πάτο άμα σου πέσουν στην θάλασσα.
Υδρόφοβα, δεν κάθετε εύκολα επάνω το θαλασσινό νερό ώστε μετά να θαμπώσουν από το αλάτι.
Κανονική τιμή κάπου 35 ευρώ, αλλά τα παίρνω περίπου 20 ευρώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Από amazon.it ή amazon.de όταν κάνω κάποια παραγγελία και τα έχουν σε προσφορά.
Προσοχή μόνο στην επιλογή, γιατί δεν είναι όλα τα μοντέλα floating.
Προσοχή μόνο στην επιλογή, γιατί δεν είναι όλα τα μοντέλα floating.
- Υδράργυρος
Τα καμπυλωτά έχουν φύγει από τη μόδα. Τώρα είναι τα επίπεδαΜηχανικός έγραψε: 31 Μάιος 2018, 21:34 Cressi ninja floating, αυτά χρησιμοποιώ πιό πολύ.
.
Καμπύλα να πιάνουν και στα πλάγια το μάτι. Και για το φως, αλλά και για προστασία από τον αέρα π.χ. μοτοσυκλέτα.
Εύκαμπτα, δεν σπάζουν και να τα τυλίξεις.
Αβύθιστα, δεν πάνε στο πάτο άμα σου πέσουν στην θάλασσα.
Υδρόφοβα, δεν κάθετε εύκολα επάνω το θαλασσινό νερό ώστε μετά να θαμπώσουν από το αλάτι.
Κανονική τιμή κάπου 35 ευρώ, αλλά τα παίρνω περίπου 20 ευρώ.

Δεν είναι θέμα μόδας, θέλω να είναι καμπυλωτά για να προστατεύουν το μάτι.
Υπάρχουν και επίπεδα που έχουν παρωπίδες. Τέτοια φόραγαν παλιά που τους φακούς δεν μπορούσαν να τους κάνουν καμπύλους γιατί ήταν γυάλινοι.

Υπάρχουν και επίπεδα που έχουν παρωπίδες. Τέτοια φόραγαν παλιά που τους φακούς δεν μπορούσαν να τους κάνουν καμπύλους γιατί ήταν γυάλινοι.

Aυτό λέει ότι το επέλεξες λόγω αυτοκρατορικού - υπεράνω - ακατάδεχτου+ περιφρονητικού+ σας φτύνω ρε πατριαρχικά γουρούνοσκουλήκια - ύφους της Κυρίας και σίγουρα φανταζόσουν μια ομάδα ανδρών στα αριστερά της .
Το μαγιο ηταν καλό για τη δεκαετία 55-65 .
Ιδού σύγχρονη ενδυση θερινή .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μονο το μαγιό κοιτάω τα υπόλοιπα είναι παραμύθια. Οτι ειναι παλιό καμιά αντίρρηση και πάλι μ αρέσει
όχι δ μ αρέσει αυτό το ασπρο-σομον, σαν μπλουζάκι απο πάνω κι απο κάτω 2 εκατοστά ύφασμα.
Δεν ψάχνω γκόμενο, για μπάνιο θέλω να παω, με κάτι που αν το τραβήξει ο μικρός μου τυρρανόσαυρος δε θα κεράσουμε μάτι όλη την παραλία
Ψαχνω και για ολόσωμα αλλά
όχι δ μ αρέσει αυτό το ασπρο-σομον, σαν μπλουζάκι απο πάνω κι απο κάτω 2 εκατοστά ύφασμα.
Δεν ψάχνω γκόμενο, για μπάνιο θέλω να παω, με κάτι που αν το τραβήξει ο μικρός μου τυρρανόσαυρος δε θα κεράσουμε μάτι όλη την παραλία
Ψαχνω και για ολόσωμα αλλά
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αν βάλεις κανένα τέτοιο, οι γύρω σερνικοί δεν θα περιμένουν το ατύχημα από τον τυραννόσαυρο.
Θα του πάρουν δώρο γλειφιτζούρι και ψαλιδάκι...
Αν είχα τέτοιο κορμί μπορεί. Δεν έχω
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τέτοια έφτιαχνε και η μάνα μου με το βελονάκι.
- Cecily Anne
Kαι η γιαγιάκα μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Επίσης αν η Victoria Adams είχε καμια δεκαριά κιλά περισσότερα θα ήταν πολύ δυνατή.
Όπως και η Adele καμια δεκαπενταριά κιλά λιγότερα.
Καμιά μετάγγιση παίζει;
Όπως και η Adele καμια δεκαπενταριά κιλά λιγότερα.
Καμιά μετάγγιση παίζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 01 Ιουν 2018, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση