Custom_F έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:15
Ολα καλα θα πανε! Τελος! Δεν υπαρχει αλλη επιλογη!!!!!
Και αυτα με τη δειλια και κολοκυθια τουμπανα, ξεχαστε τα!!!!!
Οπως λενε... "Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που δεν εκανες!"
Καντε λοιπον! Καντε αυτο που θελετε και αν δε βγει χ3στηκατ3! Τουλαχιστον θα ξερετε οτι προσπαθησατε, οτι κανατε ο,τι μπορουσατε! Μετα μουντζα! Μεχρι τοτε ομως, ολα ειναι δυνατα!!!!! Σταματηστε να κανετε σαμποταζ στον εαυτο σας και προσπαθηστε!
έχεις δίκιο.
ειδικά αυτό με το σαμποτάρισμα του εαυτού μας!!
αυτό το πράγμα ακριβώς...
μεγάλο ελάττωμα !
Αγις έγραψε: 08 Ιουν 2018, 17:29
Είστε από τις ελάχιστες κορίτσια που σαμποτάρουν τον εαυτό τους. Το 99.99 % έχει την τάση να τον υπερεκτιμά κατά 10.000 %
αυτό δε μ'αρέσει Άγι.
το να υπερεκτιμώ τον εαυτό μου και να έχω έπαρση.
σίγουρα κάτι κάνω λάθος για να φτάνω στό άλλο άκρο.αν όχι της υποτίμησης αλλά της αδιαφορίας.
Τρομερα ερεθισμενος, ψυχικα και σωματικα.
Ειχα παει να παρω σουβλακια και επαιξαν περιεργα βλεμματα με την τυπισσα στο ταμειο.
Με βλεπω να παιρνω κανα 5κιλο μεχρι να καταλαβω αν παιζει κατι η απλα ειναι ευγενικη...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 20 Ιουν 2018, 19:10
Ειχα παει να παρω σουβλακια και επαιξαν περιεργα βλεμματα με την τυπισσα στο ταμειο.
Με βλεπω να παιρνω κανα 5κιλο μεχρι να καταλαβω αν παιζει κατι η απλα ειναι ευγενικη...
ίσως έχει να κάνει με το πως παρήγγειλες.στυλ 1, "τρία καλαμάκια χοιρινό πασπαλισμένα σε αλατορίγανη, με μια τσιμπησιά κόκκινο πιπέρι, ελαφρώς λεμονοσταγμένα από τη μύτη προς τη βάση και τυλιγγμένα το καθ'ένα σε δικό του αλουμινόχαρτο". στυλ 2 "κοπελιά έλα τρία χοιρινά σβέλτα'. Στη μία περίπτωση θα θέλει να γίνετε φίλες
Daje έγραψε: 20 Ιουν 2018, 19:10
ίσως έχει να κάνει με το πως παρήγγειλες.στυλ 1, "τρία καλαμάκια χοιρινό πασπαλισμένα σε αλατορίγανη, με μια τσιμπησιά κόκκινο πιπέρι, ελαφρώς λεμονοσταγμένα από τη μύτη προς τη βάση και τυλιγγμένα το καθ'ένα σε δικό του αλουμινόχαρτο". στυλ 2 "κοπελιά έλα τρία χοιρινά σβέλτα'. Στη μία περίπτωση θα θέλει να γίνετε φίλες
Η δικη μου ερμηνεια ειναι πως ηθελε το σουβλακι μου.
Να της το δωσω να το φαει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!