Εντάξει, οι κοινωνικές υπηρεσίες κοιμούνται. Ξέρω γυναίκα που έχει γίνει ανάδοχος, και η δουλειά της είναι να θεραπεύει κόσμο με μια διαίσθηση, ή τι διάολο, που έμαθε στον γκουρού της στην Ινδία. Άσε με. Τα έρμα τα παιδιά. Τα έρμα τα παιδιά, τίποτε δεν λέω, άλλο. Και το παιδάκι δεν το πέρνουν μόνο για να μην ξεσηκωθούν οι νταλίκες (λεσβιακό ζευγάρι) που ελέγχει η δεύτερη σύζυγος, ως αρχινταλίκα, και κατηγορηθεί η κοινωνία ως ρατσιστική. Χώρια που απαγορεύεται να λες ότι είσαι μάνα του, και το κάνουν. Και ξέρεις ότι δεν είμαι σκατόψυχος.Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:30 Είναι υποχρεωτικό από το νόμο εάν υπάρχει ενήλικο τέκνο
Προφανώς ο νόμος τον προστατεύει σε θέματα περιουσίας
Χωρίς την έγγραφη άδειά του δεν ξεκινά η αίτηση για υιοθεσία
Άλλο πάντως ήθελα να τονίσω με τα παραπάνω. Υπάρχουν τόσο αυστηροί κανόνες για την πνευματική και ψυχική υγεία των αιτούντων κι εσείς ακόμα γράφετε επιθεωρησιακές ατάκες για ντιγκιντάγκες και κουνιστούς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Ordem e Progresso.
Ψευτοδιλήμματα
Να μείνουν σε ίδρυμα ή να τα πάρουν ομόφυλοι? Να τα αφήνουν στο δρομο ή να τα παρουν ομόφυλοι? Να τα πνίγουμε στα πηγάδια ή να τα δώσουμε σε ομοφυλους?'
Ε όχι, δεν μπαίνω σε αυτη την εκ πονηρού συζήτηση.Να κοιτάξουν να οργανώσουν το θέμα της υιοθεσίας και να δώσουν τα παιδιά σε οικογένειες που αποδεδειγμένα μπορούν να μεγαλώσουν υγιή παιδιά.
Δεν είναι πειραματόζωα ούτε αντικείμενα για κοινωνικά πειράματα τα παιδιά για να αποδείξει ο καθείς ότι θεωρία έχει στο μυαλό του.
Το πρόβλημα είναι τα πολλά παιδιά στα ιδρύματα και ότι δε δουλεύει σωστά ή με επαρκή τρόπο το σύστημα υιοθεσιών. Ας κοιτάξουν να λύσουν αυτό.
Βαρατε τωρα, σκασίλα μου
Να μείνουν σε ίδρυμα ή να τα πάρουν ομόφυλοι? Να τα αφήνουν στο δρομο ή να τα παρουν ομόφυλοι? Να τα πνίγουμε στα πηγάδια ή να τα δώσουμε σε ομοφυλους?'
Ε όχι, δεν μπαίνω σε αυτη την εκ πονηρού συζήτηση.Να κοιτάξουν να οργανώσουν το θέμα της υιοθεσίας και να δώσουν τα παιδιά σε οικογένειες που αποδεδειγμένα μπορούν να μεγαλώσουν υγιή παιδιά.
Δεν είναι πειραματόζωα ούτε αντικείμενα για κοινωνικά πειράματα τα παιδιά για να αποδείξει ο καθείς ότι θεωρία έχει στο μυαλό του.
Το πρόβλημα είναι τα πολλά παιδιά στα ιδρύματα και ότι δε δουλεύει σωστά ή με επαρκή τρόπο το σύστημα υιοθεσιών. Ας κοιτάξουν να λύσουν αυτό.
Βαρατε τωρα, σκασίλα μου
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ουτε λιγο ουτε πολλη ζητας να γινει η διαδικασια υιοθεσια φαστ τρακ.Δεν παει ετσι θελει πολλη μελετη ενα ζευγαρι απο ειδικους για να αποφασιστει εαν κανουν για γονεις η οχι.Σε μια πρωτη φαση να αναβαθμισουν τα ορφανοτροφεια ωστε να παψουν να ειναι απλα αποθηκες παιδιων.argouen έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:11 Ψευτοδιλήμματα
Βαρατε τωρα, σκασίλα μου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι. Δεν τα λες άσχημα, αλλά στην πράξη το σύστημα δεν λειτουργεί καλά. Παρ'όλα αυτά, τρεις οικογένειες στο κοντινό μου περιβάλλον ξέρω που υιοθέτησαν και όλα πάνε πρίμα, μόνο επειδή είναι καλές οικογένειες. Και μία περίπτωση αναδοχής που ξέρω, όπου λέω ανοιχτά πως είναι κλοπή παιδιού με τον πιο σιχαμερό τρόπο, κι ας είναι φίλες μου οι ανάδοχοι. Δεν τηρείται τίποτα, από όσα πρέπει. Κι άλλο ζευγάρι, με λεφτά κι επιτυχία, αρμονικότατο, και όλα, αναγκάστηκε κι έψαξε στο Νεπάλ για παιδί, επειδή στη Γερμανία κολλούσαν οι γραφειοκράτες σε διάφορα. Αποτέλεσμα: επιτυχία 100%.argouen έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:11Ψευτοδιλήμματα
Βαρατε τωρα, σκασίλα μου
Ordem e Progresso.
Δε διαφωνώ με αυτο.zteo έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:16 Ουτε λιγο ουτε πολλη ζητας να γινει η διαδικασια υιοθεσια φαστ τρακ.Δεν παει ετσι θελει πολλη μελετη ενα ζευγαρι απο ειδικους για να αποφασιστει εαν κανουν για γονεις η οχι.Σε μια πρωτη φαση να αναβαθμισουν τα ορφανοτροφεια ωστε να παψουν να ειναι απλα αποθηκες παιδιων.
Ζητάω να γίνει η συζήτηση γύρω από το πραγματικό πρόβλημα και όχι να γίνεται αποπροσανατολισμός και χρήση ενός προβλήματος για να περάσουν ψευτοπροοδευτικές ατζέντες για ψηφοθηρικούς ή δεν ξέρω τι άλλους άσχετους λόγους.
Θαρρείς και λύσαμε το θέμα και κοιτάμε τώρα τις λεπτομέρειες και τις επεκτάσεις του και αυτό που μας καίει είναι μη χαλάσουμε την καρδιά στο Τζέισον αντιγόνη και νιώσει κοινωνικά ριγμένο επειδή δε θα μπορεί να υιοθετήσει. Αστειότητες
Στα χωριά sos ζητούσαν ανάδοχες μητέρες. Το σύστημα εκεί είναι ότι η "μητέρα" μένει στο σπίτι με 4-5 παιδιά και τα φροντίζει.
Γυναίκες που δεν έχουν κάνει δικά τους παιδιά απορρίπτονται από τη θέση ως ακατάλληλες...
Κι εσείς ψάχνετε τα στεγανά των υιοθεσιών.
Στην Ελλάδα είμαστε...
Γυναίκες που δεν έχουν κάνει δικά τους παιδιά απορρίπτονται από τη θέση ως ακατάλληλες...
Στην Ελλάδα είμαστε...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Δηλαδή αυτή που δεν έχει παιδιά και θέλει να γίνει μητέρα έστω και έτσι, δεν μπορεί. Πρέπει η άλλη να παρατήσει την οικογένειά της ή να πάει όταν θα έχουν ξεπεταχτεί και τα εγγόνια της δηλαδή θα είναι και θα φαίνεται γιαγιά και τα μικρά θα πρέπει να την λένε μαμά.Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:29 Στα χωριά sos ζητούσαν ανάδοχες μητέρες. Το σύστημα εκεί είναι ότι η "μητέρα" μένει στο σπίτι με 4-5 παιδιά και τα φροντίζει.
Στην Ελλάδα είμαστε...
Μα τι γίδια!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επειδη Συριζα-ΝΔ δεν μπορουν να αντιπαρατεθουν για την οικονομια εχουν μεταφερει την αντιπαραθεση ((αριστερα))-((δεξια)) σε αυτο το επιπεδο.Δεν ειμαι ομοφοβικος και εχω υπερασπιστει τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων αλλα η υιοθεσια παιδιων πρεπει να γινεται απο ετεροφυλλα ζευγαρια.Και μαλιστα θα ελεγα οτι δεν κανουν και ολα τα ετεροφυλα ζευγαρια για υιοθεσια.argouen έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:24Δε διαφωνώ με αυτο.zteo έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:16 Ουτε λιγο ουτε πολλη ζητας να γινει η διαδικασια υιοθεσια φαστ τρακ.Δεν παει ετσι θελει πολλη μελετη ενα ζευγαρι απο ειδικους για να αποφασιστει εαν κανουν για γονεις η οχι.Σε μια πρωτη φαση να αναβαθμισουν τα ορφανοτροφεια ωστε να παψουν να ειναι απλα αποθηκες παιδιων.
Ζητάω να γίνει η συζήτηση γύρω από το πραγματικό πρόβλημα και όχι να γίνεται αποπροσανατολισμός και χρήση ενός προβλήματος για να περάσουν ψευτοπροοδευτικές ατζέντες για ψηφοθηρικούς ή δεν ξέρω τι άλλους άσχετους λόγους.
Θαρρείς και λύσαμε το θέμα και κοιτάμε τώρα τις λεπτομέρειες και τις επεκτάσεις του και αυτό που μας καίει είναι μη χαλάσουμε την καρδιά στο Τζέισον αντιγόνη και νιώσει κοινωνικά ριγμένο επειδή δε θα μπορεί να υιοθετήσει. Αστειότητες
Μαθαινω ομως οτι στο νομοσχεδιο εδινε την δυνατοτητα ακομα και σε ΜΚΟ να γινουν αναδοχοι παιδιων.Ελεος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο νόμος που μόλις άλλαξε είχε την εξής παράλογη πρόβλεψη:
Εάν μια οικογένεια έπαιρνε βρέφος από ίδρυμα με το σύστημα της Ανάδοχης Αγκαλιάς
αποκλειόταν από τη δυνατότητα υιοθεσίας του συγκεκριμένου παιδιού!!
Δηλαδή το παιδί βίωνε μια πρώτη εγκατάλειψη από την βιολογική μητέρα και το υποχρέωναν να βιώσει ακόμα έναν χωρισμό από την ανάδοχη μητέρα
Απίστευτο!
Εάν μια οικογένεια έπαιρνε βρέφος από ίδρυμα με το σύστημα της Ανάδοχης Αγκαλιάς
Δηλαδή το παιδί βίωνε μια πρώτη εγκατάλειψη από την βιολογική μητέρα και το υποχρέωναν να βιώσει ακόμα έναν χωρισμό από την ανάδοχη μητέρα
Απίστευτο!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πλάκα κάνειςzteo έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:35 Μαθαινω ομως οτι στο νομοσχεδιο εδινε την δυνατοτητα ακομα και σε ΜΚΟ να γινουν αναδοχοι παιδιων.Ελεος.
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα, φιλενάδα. Και στη Γερμανία είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Πολλά ΚΑΛΑ ζευγάρια ταλαιπωρούνται από ηλιθιότητες, επειδή θέλουν ένα παιδάκι, και τώρα με τις αναδοχές, τα παιδιά καταλήγουν όπου να είναι. Εν τω μεταξύ,όπως προείπα, οι κοινωνικοί λειτουργοί κοιμούνται, είτε είναι διεφθαρμένοι.Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:29 Στα χωριά sos ζητούσαν ανάδοχες μητέρες. Το σύστημα εκεί είναι ότι η "μητέρα" μένει στο σπίτι με 4-5 παιδιά και τα φροντίζει.
Στην Ελλάδα είμαστε...
Ordem e Progresso.
Κι αντί να πάρουν το νόμο να τον μελετήσουν- ξεσκονίσουν -διορθώσουν άνοιξαν την κουβέντα και το αποτέλεσμα είναι ένα σοβαρό θέμα να συζητείται με επίπεδο ερωτοδικείου. Σαξές από τα λίγα, σα δε ντρέπονται όλοι λέω εγώ..Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:36 Ο νόμος που μόλις άλλαξε είχε την εξής παράλογη πρόβλεψη:
Απίστευτο!
Εδώ είναι το σχέδιο Νόμου:
http://www.opengov.gr/minlab/wp-content ... hesies.pdf
Σε ποιο σημείο μιλά για τεκνοθεσία από ΜΚΟ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όπως βλέπεις μπορεί και το κάνει κάποιος άνθρωπος. Εμένα τι με ρωτά αν μπορώ; Για απόδειξη ότι γίνεται και θες ικανό αριθμό περιπτώσεων;Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:20Είναι αφυσικο.Πέρα απο την λογική.Εσύ έχεις βυζιά και μπορείς να θηλάσεις;Αίολος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:50Πως έχει γάλα αυτός μουσάτος;Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Μάιος 2018, 23:02
Δεν λέω αν το παιδάκι θα γίνει τραβέλι ή οχι.
Λέω αν βλέπεις φυσιολογικό,έναν μουσάτο με βυζιά να θηλάζει ένα καημένο παιδάκι.
Το ερώτημα είναι απλώς άκυρο. Το πρόβλημα είναι δικό σου που δεν αντέχεις την εικόνα. Εγώ και την αντέχω και τη σέβομαι.
Όχι, μιλάμε για περιπτώσεις που η μητέρα δεν μπορεί για Χ λόγους, και το αναδέχονται άλλοι. Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις δικαίωμα να στερήσεις από το παιδί το να ξέρει ποιός είναι ο γονιός του. Μιλάμε, εκκρεμούν δικαστήρια, η άλλη είναι αλκοολική, κάνει αποτοξίνωση, και δεν μπορεί να πάρει το παιδί της.Beria έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:36Ο νόμος που μόλις άλλαξε είχε την εξής παράλογη πρόβλεψη:
Απίστευτο!
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από elpidios