Τις όμορφες μήπως(;) (ή έστω αυτές που εσύ θεωρείς).
Πεταμένα φταλέ, όπως και να χει.
60 σελιδες δεν εχουμε καταλαβει τι θεωρειτο εμμορφο. Πλακα μας κανεις μαρη συς;
Τα φταλε ουτως η αλλως για πεταμα ειναι,αλλιως δεν εχει νοημα να τα αποκτας εξαρχης
Τε λε μωρέ μλκ, αντί να πάρεις ένα καινούργιο μουσικό όργανο ένα ντουντούκ, κάτι ρε αδελφέ, να τα πετάς στα νιαμού; γιατί; πάρε ένα μπάσο, μάθε να παίζεις σε καμμιά πενταετία πάνω κάτω, και νιαμού και τα φταλέ στη τσέπη.
kameron έγραψε: 03 Σεπ 2019, 00:31
Γιατί πρωτίστως οι περισσότεροι από αυτούς είναι αντινδ.
Για 3 δεκαετίες έβγαζε έτσι το ψωμί της η πασοκάρα.
Κι εγώ αντισυριζα και αντιολυμπιακός είμαι αλλά δεν έχω στηρίξει ΠΑΟΚ ή ΝΔ.
Πρέπει να είσαι φοβερά βλαμμένος για να συγκινείσαι με μπαρουφ και να θεωρείς μεγάλο ηγέτη τον Αλέξη όπως ο κάτωθι ηλίθιος
πήζον bot έγραψε: 03 Σεπ 2019, 00:37
τη ηλιθια ερωτηση ειναι αυτη, που προυποθετει παραδοχες? τι βλητα ειστε εσεις ρε?
οταν ειμασταν μικροι υπηρχε ενα ανεκδοτο.
ελεγες στον αλλο, θα σε ρωτησω κατι και θα απαντησεις με ενα ναι ή ενα οχι.
και τον ρωταγες: το ξερει η μανα σου οτι εισαι π@υστης?
Τετοιου ειδους ειναι αυτη η ερωτηση. για παιδακια
Άλλο ένα ποστ αξίας λιγότερης των 0,6 που αποδεικνύει τη βαριά μορφή αυτισμού που σε ταλαιπωρεί. Καμία απάντηση και τρικυμία
Τε λε μωρέ μλκ, αντί να πάρεις ένα καινούργιο μουσικό όργανο ένα ντουντούκ, κάτι ρε αδελφέ, να τα πετάς στα νιαμού; γιατί; πάρε ένα μπάσο, μάθε να παίζεις σε καμμιά πενταετία πάνω κάτω, και νιαμού και τα φταλέ στη τσέπη.
Και τι να τα κανω στην τσεπη ρε συς; Δεν διαφωνω στο να τα επενδυω και σε αλλα «πραγματα» ,αλλα μαζι θα τα παρουμε ρε συς;
Στηρίζετε την αφήγηση μπαρουφ όπου ο Τσίπρας είναι άβουλος, ψιλοβλακάκος, τον γλεντάνε οι Ευρωπαίοι και ίσως έχει πουλήσει τη διαπραγμάτευση από πριν;
Κι αν ναι, γιατί στον πέο δε ψηφίσατε ΜΕΡΑ25 και σπαμάρετε για ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτό το ρώτησα και εγώ 2 μήνες πριν και έκαναν την πάπια
τη ηλιθια ερωτηση ειναι αυτη, που προυποθετει παραδοχες? τι βλητα ειστε εσεις ρε?
οταν ειμασταν μικροι υπηρχε ενα ανεκδοτο.
ελεγες στον αλλο, θα σε ρωτησω κατι και θα απαντησεις με ενα ναι ή ενα οχι.
και τον ρωταγες: το ξερει η μανα σου οτι εισαι π@υστης?
Τετοιου ειδους ειναι αυτη η ερωτηση. για παιδακια
Και τι να τα κανω στην τσεπη ρε συς; Δεν διαφωνω στο να τα επενδυω και σε αλλα «πραγματα» ,αλλα μαζι θα τα παρουμε ρε συς;
Μην τα λες σε μένα φίλε, εγώ και τα τελευταία δίφραγκα κάτι θα τα κάνω, ένα μικρόφωνο; ένα ντουντούκ; μια κάρτα ήχου; κάτι τέλος πάντων.
Μην τα λες σε μένα φίλε, εγώ και τα τελευταία δίφραγκα κάτι θα τα κάνω, ένα μικρόφωνο; ένα ντουντούκ; μια κάρτα ήχου; κάτι τέλος πάντων.
Το ντουντουκι βλεπω δεν το παραλειπεις.. οπως βλεπεις,αλλοι εχουν μανια με ντουντουκια και αλλοι με νιαμου.
Βασικα,εμενα με κερνουσαν παντα τα νιαμου,αλλα επειδη ηξεραν οτι ειμαι ανοιχτοχερης και θα τις κερασω την επομενη φορα,αλλα που να ηξεραν οτι θα τις κανω πουτανιες και θα πηγαινω με αλλες.