Έχει νόημα αντιβίωση σε βαθύ τραύμα;Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:15Λεγεών έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:14 Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
-
Ορέστης 35
Re: Check in και χρεωση
- Otto Weininger
Μην παίρνεις πρωτοβουλίες. Πήγαινε στο γιατρό να το δειΟρέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:27Έχει νόημα αντιβίωση σε βαθύ τραύμα;Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:15Λεγεών έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:14 Ορέστη δεν είχαμε νέα σου μέχρι και πριν 45 λεπτά και αναρωτιόμουν αν ο σεισμικ σε σκότωσε για να σε χώσει μέσα σε ένα από τα σπιτάκια από μπετό, για να μελετήσει το πως θα επηρεαζόταν ο άνθρωπος εν ώρα σεισμού.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ορέστης 35
Πήγα ρε φίλε γιατί ήταν βαθύ. Μου είπε δε χρειάζεται ράμματα ούτε αντιβίωση. Το έδεσε με έναν επίδεσμο και μου είπε να μην το βρέξω για μια εβδομάδα. Το αντιλαμβάνεσαι; Διακοπές τέλος! Ούτε να σκουπίσω τον κωλο μου δεν μπορώ με αυτό το πράγμα.Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:28Μην παίρνεις πρωτοβουλίες. Πήγαινε στο γιατρό να το δει
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μην κλαίγεσαι, συνέχισε. Θα μάθεις με το αριστερό.
Άλλοι δεν έχουν χέρι.
Άλλοι δεν έχουν χέρι.
- Otto Weininger
Χαλάρωσε.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:39Πήγα ρε φίλε γιατί ήταν βαθύ. Μου είπε δε χρειάζεται ράμματα ούτε αντιβίωση. Το έδεσε με έναν επίδεσμο και μου είπε να μην το βρέξω για μια εβδομάδα. Το αντιλαμβάνεσαι; Διακοπές τέλος! Ούτε να σκουπίσω τον κωλο μου δεν μπορώ με αυτό το πράγμα.
Πήγαινε βόλτες, βγάλε φωτό, φαε, γάμα, ξαναφαε, κάνε καμάκι κλπ
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
xameno kormi
μπορεις να τα κανεις και χωρις το γαμα
Σηκωνει και μποφορια λεει. Να δω πως θα γυρισεις πισω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Τι καμάκι να κάνω με την αηδια στο χέρι;Otto Weininger έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:48Χαλάρωσε.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Αύγ 2019, 22:39Πήγα ρε φίλε γιατί ήταν βαθύ. Μου είπε δε χρειάζεται ράμματα ούτε αντιβίωση. Το έδεσε με έναν επίδεσμο και μου είπε να μην το βρέξω για μια εβδομάδα. Το αντιλαμβάνεσαι; Διακοπές τέλος! Ούτε να σκουπίσω τον κωλο μου δεν μπορώ με αυτό το πράγμα.
Πήγαινε βόλτες, βγάλε φωτό, φαε, γάμα, ξαναφαε, κάνε καμάκι κλπ

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ε πες επειδή δεν μπορώ μόνος μου...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εϊναι κονβερσέισον πις, και δεν εμποδίζει στον πήδουλα. Πες ότι πάλευες με μια σμέρνα στα ανοιχτά, και ότι έχεις σκάλωμα τύπου έιχαμπ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πως εγινε ρε φιλε?
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Αύγ 2019, 23:09 Εϊναι κονβερσέισον πις, και δεν εμποδίζει στον πήδουλα. Πες ότι πάλευες με μια σμέρνα στα ανοιχτά, και ότι έχεις σκάλωμα τύπου έιχαμπ
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
xameno kormi
την ωρα που παλευε με τον καρχαρια για να σωσει μια σκοτσεζα υπερηλικη τουριστρια
Ο seismic για δεσιμο η φυσιολογικος?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση