!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Yochanan έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:15 Εμφιλοχωρώ στο νήμα για να παρατηρήσω το εξής: ο DIOMEDESGR ειναι μπαγλαμάς.
Εξάχορδος άμα λάχει να ούμε, όχι κάνα ρετάλι Τζουράς και έτσι!

Εικόνα

:50aris:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Nero έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:19
Yochanan έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:15 Εμφιλοχωρώ στο νήμα για να παρατηρήσω το εξής: ο DIOMEDESGR ειναι μπαγλαμάς.
γιατί βρε? Επειδή θέλει να καταργήσει την πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν παιδεία για να λύσει το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων? Λογικό δεν ακούγεται? Σαν να βάζεις φωτιά στο σπίτι σου για να σκοτώσεις την κατσαρίδα που βρήκες στο μπάνιο :lol:
ΦΩΚΟ ΡΕΕΕΕ!

ΠΥΡ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

paul25 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 18:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:41 Μη κερδοσκοπικά σημαίνει ότι πρέπει να έχουν σκοπό την αποστολή τους, όχι το κέρδος. Πρέπει απλά να καλύπτουν τα έξοδα τους. Αν έχουν κέρδη μπορούν να τα διαθέσουν σε μείωση των διδάκτρων.
Σαφεστατα! Αλλα κανεις δεν ξερει τι αναγκες και τι ζημιες μπορει να προκυψουν απο χρονια σε χρονια, πχ μπορει η κρατικη χρηματοδοτηση να μειωθει την επομενη χρονια κατ 10% θα πρεπει να εχουν λεφτα να το καλυψουν αν δεν θελουν να αυξησουν διδακτρα κλπ.Επομενως πρεπει να ειναι κερδοφορα και οχι με ταμειο μειον.
Δεν το χαλάμε εκεί φίλε μου, στο αν θα έχουν λίγο λασκα. Όταν όμως τα δίδακτρα αυξάνουν σταθερά 9% τα τελευταία 30 χρόνια δείχνει κάτι άλλο. Είναι πολύ πάνω από την αύξηση των μισθών και έχει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις.
Ακόμα και όταν δίνονται υποτροφίες αυτές καταλήγουν να κοστίζουν όλο και περισσότερο για να πετυχαίνουν το ίδιο αποτέλεσμα με πριν.

Περιέργως το σύστημα δούλεψε για πολύ καιρό, όντως για 150 χρόνια τα πανεπιστήμια κρατούσαν τα δίδακτρα σταθερά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

γιατί βρε? Επειδή θέλει να καταργήσει την πρόσβαση στη δημόσια δωρεάν παιδεία για να λύσει το πρόβλημα των μπαχαλάκηδων? Λογικό δεν ακούγεται? Σαν να βάζεις φωτιά στο σπίτι σου για να σκοτώσεις την κατσαρίδα που βρήκες στο μπάνιο :lol:
μα δεν μπορώ ρε φιλε, αυτοι οι τυποι ειναι χειροτεροι (λεμε τωρα, κουβέντα κανουμε) απο τα κομιζ. Διάβασε καπου σε κανα αποκομμα απο παλιό τεύχος του εκονομιστ για τα κουπονια και το πιπιλαει σαν την πανάκεια για τα παντα ολα. Σε λιγο θα βγει να παιζει και με τουβλακια λεγκο σαν τον αλλο αυνάνο τον Μανο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:28 Δεν το χαλάμε εκεί φίλε μου, στο αν θα έχουν λίγο λασκα. Όταν όμως τα δίδακτρα αυξάνουν σταθερά 9% τα τελευταία 30 χρόνια δείχνει κάτι άλλο. Είναι πολύ πάνω από την αύξηση των μισθών και έχει σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις.
Ακόμα και όταν δίνονται υποτροφίες αυτές καταλήγουν να κοστίζουν όλο και περισσότερο για να πετυχαίνουν το ίδιο αποτέλεσμα με πριν.

Περιέργως το σύστημα δούλεψε για πολύ καιρό, όντως για 150 χρόνια τα πανεπιστήμια κρατούσαν τα δίδακτρα σταθερά.
Αυτο αν ειναι αληθες για τα διδακτρα (χωρις να υπολογιζουμε εξωτερικους παταγοντες, πληθωρισμους κλπ) και ανεβαινουν καθε χρονο συνεχως εδω και καποια χρονια, τοτε οντως σημαινει κατι για τη λειτουργια των οργανισμων αυτων και μαλλον να δειχνουν μια καποια κακοδιαχειριση.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

elchav έγραψε: 23 Ιουν 2019, 16:27
Otto Weininger έγραψε: 23 Ιουν 2019, 12:20 Έχω την αίσθηση ότι το Μποκονι στο Μιλάνο είναι κερδοσκοπικό.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Μπορεί, δεν το γνωρίζω, αλλά το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο προσφέρει κάτι πολύ συγκεκριμένο στον τουρισμό και κυρίως τις γνωριμίες του.
Είναι κλάδος δηλαδή που απέχει πολύ από χαρντ σάιενς, είναι ειδική περίπτωση
Τι εννοείς τουρισμό;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

DIOMEDESGR έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:05
Lord Brum έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:47
DIOMEDESGR έγραψε: 23 Ιουν 2019, 11:47

:+1:

Σαν φιλανθρωπικά ιδρύματα τοποθετούντα οι Κρατικές Διοικήσεις και φυσικά κάποιο Κρατικό budget.
τι λες? κρατικές διοικήσεις σε αγγλικά πανεπιστήμια? Πού την είδες αυτή την μπούρδα?
Στο board του ιδρύματος δεν συμμετέχουν κρατικοί υπάλληλοι? Είχα την εντύπωση ότι συμμετέχουν και τέτοιοι.

:102:
ή Αγγλία έχει ιδιωτικοποιήσει τα πάντα το μόνο που έχει για να ασκεί έλεγχο οπουδήποτε είναι επιδοτήσεις και νομοθεσία, δεν έχει κρατικούς υπαλλήλους πουθενά. Εδώ τα σχολεία κοντεύουν να γίνουν ιδιωτικά (academys). Tεσπα ειδικά τα πανεπιστήμια είναι πονεμένη ιστορία και αν τα δεις από μέσα βρωμάνε αναποτελεσματικότητα. Ο λόγος που κρατάεικάποια από αυτά στον αφρό? μια οικονομία που δουλεύει και πληρώνει για έρευνα και καλούς μισθούς σε αποφοίτους και η γλώσσα που εκ των πραγμάτων δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι καλύτερων πανεπιστημίων στην ισπανία ή στη γαλλία για παράδειγμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

DIOMEDESGR έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:27
ΦΩΚΟ ΡΕΕΕΕ!

ΠΥΡ!

Σοβαρά υποστήριξες αυτήν η μαλακία; Ρε συ! Τι έχεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Lord Brum έγραψε: 23 Ιουν 2019, 21:21 καλύτερων πανεπιστημίων στην ισπανία ή στη γαλλία για παράδειγμα.
Καλύτερα ως προς τι; Έρευνα, επάγγ. αποκατάσταση αποφοίτων, επίπεδο διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού ή ως προς το εφίσιενσι του άντμιν που εισάγετε εδώ στην κουβέντα; Το "καλύτερο στήμιο" είναι σύνθετη ένοια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 23 Ιουν 2019, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Λοιπόν, αυτό με τις προσβολές πρέπει να κοπεί, θα μπορούσες να πεις απλά μικρό μπουζούκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

sys3x έγραψε: 23 Ιουν 2019, 21:25
Λοιπόν, αυτό με τις προσβολές πρέπει να κοπεί, θα μπορούσες να πεις απλά μικρό μπουζούκι.
Δεν ήθελα να κάνω συνειρμούς με τη λέξη "αρχίδι"

το οποιο ως γνωστον ειναι επισης οργανο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 21:25
Lord Brum έγραψε: 23 Ιουν 2019, 21:21 καλύτερων πανεπιστημίων στην ισπανία ή στη γαλλία για παράδειγμα.
Καλύτερα ως προς τι; Έρευνα, επάγγ. αποκατάσταση αποφοίτων, επίπεδο διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού ή ως προς το εφίσιενσι του άντμιν που εισάγετε εδώ στην κουβέντα; Το "καλύτερο στήμιο" είναι σύνθετη ένοια
Καλύτερα ως προς την ποιότητα αποφοίτων. Ως προς την έρευνα, πάρε όποιος αγγλικό πανεπιστήμιο θέλεις εκτός russel group και συγκρινέ το με οποιοδήποτε γαλλικό, ιταλικό, ισπανικό ή πορτογαλικό πανεπιστήμιο. Ελληνικά δνε βάζω μέσα θα ανοίξουμε άλλες συζητήσεις. Δεν υπάρχεισύγκριση ούτε στην ποιότητα διδασκόντων, ούτε στην ποιότητα φοιτητών, ούτε καν στην έρευνα. Αν θες συνέκρινε και τον μέσο όρο των russel group universities με τα αντίστοιχα κορυφαία των χωρώνπου είπα, αρκετά κοντά θα είναι.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Να πουμε πως ιδιωτικα πανεπιστημια που λειτουργουν ως προσωπα ΝΠΔΔ οποιας μορφης, επιτρεπονται και στη χωρα μας, δεν τα απαγορευει το αρθρο 16 στη παρουσα μορφη του. Το θεμα ειναι να αναρωτηθουμε γιατι ποτε δεν εγινε κατι τετοιο; Γιατι πχ ο Νιαρχος προτιμησε να επενδυσει σε αυτο που επενδυσε και οχι σε ενα ιδιωτικο πανεπιστημιο Μη-κερδοσκοπικου χαρακτηρα;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Χαοτικός έγραψε: 23 Ιουν 2019, 21:22
Σοβαρά υποστήριξες αυτήν η μαλακία; Ρε συ! Τι έχεις;
Διάβασε τις πρώτες σελίδες να καταλάβεις.

Στο συγκεκριμένο και χαβαλέ κάνω και επί της ουσίας μιλάω.

:vp16:
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Yochanan έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:34 μα δεν μπορώ ρε φιλε, αυτοι οι τυποι ειναι χειροτεροι (λεμε τωρα, κουβέντα κανουμε) απο τα κομιζ. Διάβασε καπου σε κανα αποκομμα απο παλιό τεύχος του εκονομιστ για τα κουπονια και το πιπιλαει σαν την πανάκεια για τα παντα ολα. Σε λιγο θα βγει να παιζει και με τουβλακια λεγκο σαν τον αλλο αυνάνο τον Μανο.
Σε πνίγει το "ΤΑΞΙΚΌ ΔΊΚΙΟ" και σένα?

Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης ρε Yochanan?

Μοιάζεις τουλάχιστον του Παπαμιχαήλ?

:p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”