!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:41
perseus έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:40 ποια ανασφαλεια νιωθουν οι γυναικες? που το ειδες αυτο?
Ε, ρε φίλε, γι' αυτό ρώτα τον περίγυρό σου, δεν θα στο πω εγώ. Ο φόβος του βιασμού υπάρχει παντού (το είπα τελικά).
Και ο φόβος της κλοπής και της διάρρηξης, επίσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ε δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:36
hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:30 Δεν υπάρχει χώρα της Δύσης που οι γυναίκες να είναι από κάτω.
Δεν υπάρχει χώρα της Δύσης ούτε της Ανατολής, που αν γαμήσουν χωρίς τη συναίνεσή του έναν άνδρα και τον ρίξουν ζωντανό στην θάλασσα μέχρι να πεθάνει, η εισαγγελέας να πει για να δικαιολογήσει την οργή της "ήταν αφίλητος παρθένος". Δεν θα γίνει αυτό ποτέ. Τον έριξες στην θάλασσα μέχρι να πεθάνει; Ψόφα (όχι εσύ, αυτός που έκανε το έγκλημα). Τέλος. Οι γυναίκες εξακολουθούν να οφείλουν να συμπληρώνουν κάποια στάνταρ για να νοούνται αθρώποι.
Το αναφέρεις αυτό σαν να είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και όχι μια φράση που έχει εκστομιστεί μια φορά. Εξήγησέ μου για ποιον λόγο δεν θα μπορούσε να το είχε πει κανείς αυτό για άντρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:44 ε δεν είναι ακριβώς το ίδιο.
Πράγματι. Η διάρρηξη και η κλοπή είναι τάξεις μεγεθών πιο συχνές και πιθανές από βιασμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:44 Το αναφέρεις αυτό σαν να είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και όχι μια φράση που έχει εκστομιστεί μια φορά. Εξήγησέ μου για ποιον λόγο δεν θα μπορούσε να το είχε πει κανείς αυτό για άντρα.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω, μου φαίνεται αυτονόητο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αν είναι αυτονόητο είναι και εύκολα εξηγήσιμο. Αλλιώς δεν είναι αυτονόητο, νομίζεις ότι είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ζω σε φοιτητικη πολη και μπορω να σου πω οτι μονο αυτο δεν βλεπω.
5 χρονια που ζω εδω μιαμιση αποπειρα βιασμου εχει γινει ,παιζει να εχουμε περισσοτερες δολοφονιες
και η αποπειρα εγινε διπλα στην δουλεια μου .
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:48 Αν είναι αυτονόητο είναι και εύκολα εξηγήσιμο. Αλλιώς δεν είναι αυτονόητο, νομίζεις ότι είναι.
https://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=2767.0

Αν δεν σου κάνει η επεξήγηση, πες ότι είπα "αξιωματικό" αντί για αυτονόητο οκ;
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

πιο πολυ φοβαμαι εγω απο κατι φοιτητριες παρα αυτες απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:51
hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:48 Αν είναι αυτονόητο είναι και εύκολα εξηγήσιμο. Αλλιώς δεν είναι αυτονόητο, νομίζεις ότι είναι.

Αξιώματα δεχόμαστε μόνο στα μαθηματικά. Στον πραγματικό κόσμο κάθε δήλωση οφείλει να στηρίζεται σε κάτι αναλύσιμο. Το «γιατί έτσι είναι» δεν είναι απάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:54
Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 23:51

Αξιώματα δεχόμαστε μόνο στα μαθηματικά. Στον πραγματικό κόσμο κάθε δήλωση οφείλει να στηρίζεται σε κάτι αναλύσιμο. Το «γιατί έτσι είναι» δεν είναι απάντηση.
Οκ, στον θάνατο ενός άντρα μπορεί το "αφίλητος παρθένος" να προσθέτει στην καταδίκη των δολοφόνων του.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Συναισθηματικά, ναι. Απολύτως θα πρόσθετε. Όπως προσθέτει το «αμούστακο παιδί» ή οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις συναισθηματική συμπάθεια για το θύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Αν με γαμήσουν και με σκοτώσουν μην τολμήσει καμιά καργιόλα να υπονοήσει ότι είμαι αφίλητος παρθένος. Θα την στοιχειώσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γιατί, είσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΚαράΝτίνα
Phorum.gr user: ΚαράΝτίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΚαράΝτίνα »

blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:25 για πες μου καποια ακραια που ειδες σε καποιο απο τα εν λογω κειμενα. Εγω παντως γκουγκλαρα την λεξη μισανδρη και τα μονα αποτελεσματα που βγηκαν ηταν απο ακροδεξιες αντιφεμινιστικες σελιδες.

Η κατηγορια για «μισανδρια» δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια στρατηγική αποσιωπησης των γυναικων που τολμουν να μιλουν για τον σεξισμο. Οι αντρες που την επικαλουνται προσπαθουν ετσι να εκτροχιασουν τη συζητηση βαζοντας τις γυναικες στη θεση αμυνας ωστε να πρεπει εκεινες να αποδειξουν πως δε τα λενε αυτα λογω μισους κατα των ανδρων. Πως οταν καταφερονται κατα της πατριαρχιας και κατα της τοξικης αρρενωποτητας δεν εννοουν πως όλοι οι άντρες είναι έτσι, αλλα μιλανε για κυριαρχα προτυπα και δημοσιο λογο, μιλανε για προνομιο και συστημικη καταπιεση. Στην ουσια ομως οι αντρες αυτοι το ξερουν οτι δεν μιλανε για ΟΛΟΥΣ τους αντρες. Ξερουν ομως πως μιλανε γι αυτους τους ιδιους συγκεκριμενα, και αφου αυτοι ειναι αντρες προσπαθουν να πεισουν τους υπολοιπουε πως εννοουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ . Αν αλλωστε οι φεμινιστριες μισουνε τους αντρες, ποσο αξιοπιστες μπορουν να ειναι οι μαρτυριες τους; Οπως λες κι εσυ, κατι ¨κακο" θα κρυβουν, οπως ...ομοφυλοφιλια.

Ο φεμινισμος δεν εχει καμια σχεση με το μισος κατα των ανδρων, αλλα ειναι τσαμπα κοπος να προσπαθει καποιος να πεισει εναν σεξιστη γι αυτο. Η εστω μια γυναικα που τους περνει στα σοβαρα και εχει υιοθετησει τον λογο τους.
Πως ορίζεις την σχέση εμπειρίας και γνώμης; Αν απαγορεύεις στην γνώμη τη συνεισφορά της εμπειρίας, τότε καλώς μίλησες. Αν όχι, τότε μάλλον κάτι χάνεις από τη συνολική εικόνα επειδή δεν έχεις εμπειρία κόσμου. Ξέρω τι λέμε και τι σκεφτόμαστε οι γυναίκες, πιστεύω πως πολύ λίγες σκέφτονται χωρίς να τους βγαίνει η κληρονομημένη κατινιά από τους αιώνες σκλαβιάς.
Τίποτα, βιβλία και μπίρες.

Kill, baby, kill
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”