!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Τι τους έκανε ο Κυριάκαρος;;;;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:05
Lord Brum έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:01
πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:49
καταπιε εσυ πρωτα που θα μιλησεις φουκαρα
μια χαρά μιλάνε όλοι, μέχρι και ο ελόπουλος μόνο τα ζώα και οι ζαίοι βγάζουν τον σκασμό
εγιναν τετοια σκηνικα? δεν ενημερωθηκα. ατυχια, θα μιλαω συγγνωμη
όσο μιλάς τόσο πιο βαθεια θα σας μπει στις εθνικές εκλογές, ετοιμάστε ριγέ κοστουμάκια πετσιτοκαρανίκες και καλά να περάσετε στις φυλακές τύπου Γ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:54
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:51 Έχει πήξει για τα καλά τούτος.
Ανεργία και πάλι. Κατανοητό ως έναν βαθμό.
Δε νομίζω, έχει κι άλλες εκλογές. Το πολύ πολύ να αναγκαστεί να αφήσει το γραφειάκι και να επιστρέψει στον δρόμο να κρατάει τις ντουντούκες τώρα που θα ξεκινήσει και πάλι η εξωθεσμική δράση

Εικόνα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:18
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:02
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 11:56

Ίσως κάποτε να λειτουργούσε ο ιδιωτικός τομέας με τον τρόπο που περιγράφεις. Όχι πια. Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ο Κούλης θα φέρει αλλαγές στο δημόσιο με την απελευθέρωση των απολύσεων. Κάτι που αποτελεί αίτημα των υγειών παραγωγικών δυνάμεων του τόπου εδώ και χρόνια. Όταν οι δημόσιοι θα καταλάβουν ότι το ξύσιμο δεν θα ισοδυναμεί πλέον με καταβολή μισθού ή θα συμμορφωθούν ή θα γυρίσουν να μείνουν με την μαμά τους.
Σημερα λειτουργει ετσι ο ιδιωτικος τομεας.Τα βιογραφικα και οι αγγελειες δεν παιζουν κανεναν ρολο.Η απελευθερωση των απολυσεων στο δημοσιο τομεα απλα θα φερει μεγαλυτερη απελευθερωση απολυσεων στον ιδιωτικο τομεα.Ο Συριζα εφαρμοσε μια ακραια φιλελλευθερη πολιτικη και τα αποτελεσματα τα ειδαμε.Το να προσπαθει να πεισεις τον κοσμο οτι η συνεχιση αυτης της πολιτικης θα φερει καλλυτερα αποτελεσματα ειναι λαικισμος.
Ποια απελευθέρωση στις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα θα φέρουν οι απολύσεις του δημοσίου; Δεν κατάλαβα. Το ότι θα μπορεί ο προιστάμενος σε μια δημόσια υπηρεσία να απολύει κάποιον που τα ξύνει θα φέρει αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα; Με ποια λογική;
Η φιλελεύθερη πολιτική που θα ασκήσει η νδ δεν προσανατολίζεται στο ξεπούλημα κερδοφόρων δημόσιων εταιριών αλλά επενδύσεις. Αυτό θα το κάνει περιορίζοντας επιτέλους την γραφειοκρατία και δίνοντας κίνητρα.
Η νδ ενδιαφέρεται να φέρει πραγματική εργασία στον κόσμο κι όχι να τα παίρνει από τον έναν για να στηρίζει τον άλλο με επιδόματα και κουπόνια.
Με την λογικη οτι ο δημοσιος τομεας λειτουργει σαν πιλοτος για το τι θα γινει ο ιδιωτικος τομεας οταν μειωθηκαν οι μισθοι στο δημοσιο ακολουθησε και ο ιδιωτικος τομεας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Lord Brum έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:09
πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:05
Lord Brum έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:01

μια χαρά μιλάνε όλοι, μέχρι και ο ελόπουλος μόνο τα ζώα και οι ζαίοι βγάζουν τον σκασμό
εγιναν τετοια σκηνικα? δεν ενημερωθηκα. ατυχια, θα μιλαω συγγνωμη
όσο μιλάς τόσο πιο βαθεια θα σας μπει στις εθνικές εκλογές, ετοιμάστε ριγέ κοστουμάκια πετσιτοκαρανίκες και καλά να περάσετε στις φυλακές τύπου Γ
αν μ ακουγαν νωριτερρα τα βλητα..
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:08
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:50
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:02Σημερα λειτουργει ετσι ο ιδιωτικος τομεας.Τα βιογραφικα και οι αγγελειες δεν παιζουν κανεναν ρολο.Η απελευθερωση των απολυσεων στο δημοσιο τομεα απλα θα φερει μεγαλυτερη απελευθερωση απολυσεων στον ιδιωτικο τομεα.Ο Συριζα εφαρμοσε μια ακραια φιλελλευθερη πολιτικη και τα αποτελεσματα τα ειδαμε.Το να προσπαθει να πεισεις τον κοσμο οτι η συνεχιση αυτης της πολιτικης θα φερει καλλυτερα αποτελεσματα ειναι λαικισμος.
Αν έχεις ανύπαρκτο βιογραφικό, φαντάζεσαι όσα σενάρια συνωμοσίας θέλεις.
Δεν ευθυνομαι εγω για την ελλειψη επαφης που εχεις με την πραγματικοτητα.Εχω δει πολλα να γινονται ιδιως το πως αγνοουντε τα βιογραφικα των υποψηφιων.
Έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα ε;
Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζεις, αλλά εγώ όπου προσλήφθηκα σε ναυτιλιακές ήταν πάντοτε βάσει βιογραφικού. Το ίδιο και οι συνάδελφοί μου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
zteo

Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:16
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:08
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:50Αν έχεις ανύπαρκτο βιογραφικό, φαντάζεσαι όσα σενάρια συνωμοσίας θέλεις.
Δεν ευθυνομαι εγω για την ελλειψη επαφης που εχεις με την πραγματικοτητα.Εχω δει πολλα να γινονται ιδιως το πως αγνοουντε τα βιογραφικα των υποψηφιων.
Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζεις, αλλά εγώ όπου προσλήφθηκα σε ναυτιλιακές ήταν πάντοτε βάσει βιογραφικού. Το ίδιο και οι συνάδελφοί μου.
.
Αλλο τι ισχυε καποτε και αλλο τι ισχυει τωρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:24
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:16
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:08Δεν ευθυνομαι εγω για την ελλειψη επαφης που εχεις με την πραγματικοτητα.Εχω δει πολλα να γινονται ιδιως το πως αγνοουντε τα βιογραφικα των υποψηφιων.
Και όμως, βάσει του βιογραφικού μου, το 2011 είχα μια προσφορά που οποιοσδήποτε λίγο νεώτερος μου δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.
Εγώ είχα την πολυτέλεια να αρνηθώ, αφού είχα στο μεταξύ αποφασίσει να αποσυρθώ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
zteo

Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:33
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:24
Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:16Έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα ε;
Και όμως, βάσει του βιογραφικού μου, το 2011 είχα μια προσφορά που οποιοσδήποτε λίγο νεώτερος μου δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.
Εγώ είχα την πολυτέλεια να αρνηθώ, αφού είχα στο μεταξύ αποφασίσει να αποσυρθώ.
.
Αλλο 2011 και αλλο 2019 υπαρχουν τεραστιες διαφορες και το ξερω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:10
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:02
Σημερα λειτουργει ετσι ο ιδιωτικος τομεας.Τα βιογραφικα και οι αγγελειες δεν παιζουν κανεναν ρολο.Η απελευθερωση των απολυσεων στο δημοσιο τομεα απλα θα φερει μεγαλυτερη απελευθερωση απολυσεων στον ιδιωτικο τομεα.Ο Συριζα εφαρμοσε μια ακραια φιλελλευθερη πολιτικη και τα αποτελεσματα τα ειδαμε.Το να προσπαθει να πεισεις τον κοσμο οτι η συνεχιση αυτης της πολιτικης θα φερει καλλυτερα αποτελεσματα ειναι λαικισμος.
Ποια απελευθέρωση στις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα θα φέρουν οι απολύσεις του δημοσίου; Δεν κατάλαβα. Το ότι θα μπορεί ο προιστάμενος σε μια δημόσια υπηρεσία να απολύει κάποιον που τα ξύνει θα φέρει αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα; Με ποια λογική;
Η φιλελεύθερη πολιτική που θα ασκήσει η νδ δεν προσανατολίζεται στο ξεπούλημα κερδοφόρων δημόσιων εταιριών αλλά επενδύσεις. Αυτό θα το κάνει περιορίζοντας επιτέλους την γραφειοκρατία και δίνοντας κίνητρα.
Η νδ ενδιαφέρεται να φέρει πραγματική εργασία στον κόσμο κι όχι να τα παίρνει από τον έναν για να στηρίζει τον άλλο με επιδόματα και κουπόνια.
Με την λογικη οτι ο δημοσιος τομεας λειτουργει σαν πιλοτος για το τι θα γινει ο ιδιωτικος τομεας οταν μειωθηκαν οι μισθοι στο δημοσιο ακολουθησε και ο ιδιωτικος τομεας.
Αφού οι απολύσεις ήδη επιτρέπονται στον ιδιωτικό τομέα ρε φίλος. Το δημόσιο είναι εκείνο που προσφέρει καθεστώς μονιμότητας και ασυλίας.
zteo

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:02
zteo έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:10

Αφού οι απολύσεις ήδη επιτρέπονται στον ιδιωτικό τομέα ρε φίλος. Το δημόσιο είναι εκείνο που προσφέρει καθεστώς μονιμότητας και ασυλίας.
Το καθεστως μονιμοτητας υπαρχει μονο στον στρατο και στα σωματα ασφαλειας.Εχει γινει συμβαση αοριστου χρονου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ναι, είναι σαν να λέμε "ελάχιστα νεκρός".
zteo

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:13 Ναι, είναι σαν να λέμε "ελάχιστα νεκρός".
Η διαφορα ειναι οτι τα ατομα με συμβασεις ακομα και αοριστου χρονου μπορουν να απολυθουν.Παντως η λογικη σου ειναι ακραια ξεπερασμενη και στενομυαλλη.Την ωρα που τα κρατικα νοσοκομεια πεθαινουν απο ελλειψεις προσωπικου εσυ μιλας για απολυσεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Δεν μιλάω για απολύσεις στα νοσοκομεία. Μιλάω για απολύσεις σε τύπους που το ξύνουν και πληρώνονται. Αυτό πιστεύω έχει κι ο Κούλης στο μυαλό του όταν μιλάει για αξιολόγηση και απολύσεις.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:48
Patriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:46
πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:44
δεν κανεις καποια αναλυση και δεν αναιρεις τιποτα απ αυτα που λεω, επαναλαμβανεις την αφησηση που με επιχειρηματα αποδομησα.
μας σπαταλας το χρονο.
Αρα επιμείνετε να μην κάνετε αυτοκριτική παρά την τεράστια σφαγή που υπέστη το κόμμα σας με 9,5 μονάδες (η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωεκλογές).Από την άλλη έχετε τον Βαρουφακη με το Μέρα 25 που μολονότι έλαβε μόνο 3% μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο μεγάλη ζημιά στις βουλευτικές.Μετά μην απορειτε που φαγατε συντριβή σχεδόν 10 μονάδες στις ευρωεκλογές και να μην απορειτε που θα φάτε συντριβή με πάνω από 10 μονάδες σε ένα μήνα στις βουλευτικές. Δεν βαλαμε μυαλό με την ισοπέδωση του κόμματος σας στις ευρωεκλογές φαίνεται. Κρίμα για εσάς. Προτιμάτε να μην ακούτε τα λίγα μετρημένα και σοβαρά στελέχη σας(π.χ Φίλης) που σας καλούν να κάνετε αυτοκριτική και πάτε στη ουσία στις εθνικές εκλογές σαν πρόβατα σε σφαγή με μία τεράστια διαφορά.Βασίζετε προς σίγουρη ήττα μετά την χτεσινή σας πανωλεθρία. Δεν έχεις καθόλου επιχειρήματα τρολαρεις μόνο και εξευτελίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο.
η αυτοκριτικη εγινε, δεν καταλαβε ο κοσμος το εργο γιατι μας ισοπεδωσε το μιντιακο πραξικοπημα.
υπηρξαμε μαλθακοι απεναντι σε πρεζεμπορες και στρατιες εμμισθων.
βιτσα πουτσα και στενα παπουτσια το νεο συνθημα κατ εμε.
αλλα δεν,,,,
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Ψιτ, άκου ένα μυστικό:

ο κόσμος σας μαύρισε, επειδή ο Τσίπρας είναι αλαζόνας, γκέκε;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Πρετεντέρης έγραψε: 27 Μάιος 2019, 22:59
πήζον bot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:48
Patriot έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:46
Αρα επιμείνετε να μην κάνετε αυτοκριτική παρά την τεράστια σφαγή που υπέστη το κόμμα σας με 9,5 μονάδες (η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει ποτέ σε ευρωεκλογές).Από την άλλη έχετε τον Βαρουφακη με το Μέρα 25 που μολονότι έλαβε μόνο 3% μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο μεγάλη ζημιά στις βουλευτικές.Μετά μην απορειτε που φαγατε συντριβή σχεδόν 10 μονάδες στις ευρωεκλογές και να μην απορειτε που θα φάτε συντριβή με πάνω από 10 μονάδες σε ένα μήνα στις βουλευτικές. Δεν βαλαμε μυαλό με την ισοπέδωση του κόμματος σας στις ευρωεκλογές φαίνεται. Κρίμα για εσάς. Προτιμάτε να μην ακούτε τα λίγα μετρημένα και σοβαρά στελέχη σας(π.χ Φίλης) που σας καλούν να κάνετε αυτοκριτική και πάτε στη ουσία στις εθνικές εκλογές σαν πρόβατα σε σφαγή με μία τεράστια διαφορά.Βασίζετε προς σίγουρη ήττα μετά την χτεσινή σας πανωλεθρία. Δεν έχεις καθόλου επιχειρήματα τρολαρεις μόνο και εξευτελίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο.
η αυτοκριτικη εγινε, δεν καταλαβε ο κοσμος το εργο γιατι μας ισοπεδωσε το μιντιακο πραξικοπημα.
υπηρξαμε μαλθακοι απεναντι σε πρεζεμπορες και στρατιες εμμισθων.
βιτσα πουτσα και στενα παπουτσια το νεο συνθημα κατ εμε.
αλλα δεν,,,,
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
Ψιτ, άκου ένα μυστικό:

ο κόσμος σας μαύρισε, επειδή ο Τσίπρας είναι αλαζόνας, γκέκε;
μηπως μας μαυρισε επειδη ειναι αρμαγεδωνας? ασε ρε τη βαθεια αναλυση :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”