Re: Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
Δημοσιεύτηκε: 18 Απρ 2019, 18:08
αυτοθείτε;
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Τωρα ;Last Veteran έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:07Χάνει μέτρο έτσι Αγι, συν του ότι δεν εννοώ για μια φορά αλλά σαν κάτι που θα γίνεται συνέχεια. Μετά θα έπρεπε να γράφω βγαλουν και όχι βγάζουν.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2019, 17:59Απαραίτητη διορθωση - κατα τα αλλα εξαιρετικο .Last Veteran έγραψε: 18 Απρ 2019, 17:54 Για δες καιρό που διάλεξαν, να κάνουν τους γαμιαδες
Τις θεωρούν θεόμουνα, μα είναι όλες θειαδες
Σαν παντρευτειτε συνευρεθειτε το συνευρισκεστε λοιπόν, ζητήστε απ'τις κοπέλες
Πριν απ' τον πεοθηλασμο, να βγάζουν τις μασέλες
Ναι, δένει τέλεια. Αλλάζουμε το "ζητήστε" με "ζητάτε" και είναι κομπλέ
Last Veteran έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:16 [Ναι, δένει τέλεια. Αλλάζουμε το "ζητήστε" με "ζητάτε" και είναι κομπλέ
Όχι εσύ τρυφερούδι μου...Naida έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:18 Ναι ναι εμείς είμαστε σιτεμενες. Οι άνδρες εδώ χορταράκι που μόλις φύτρωσε.
Δεν βάζω καθόλου λάδι στις συνταγές μου, δεν την παλεύω την λαδίλα,ειδικά στην μελιτζάνα που τραβάει. Ακόμα και με τον κιμά- μελιτζανα, σοτάρω στο αντικολλητικό και σβήνω με τομάτα κονκασε και μυρωδικά(απαραίτητος ο βασιλικός στο τέλος).Naida έγραψε: 18 Απρ 2019, 10:51Λατρεύω μελιτζάνα. Αλλά αυτό που λες τραβάει πολύ λάδι αν δεν την προσέξεις και σε χαλάει.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Απρ 2019, 09:27Προτιμούμε την Λευκη ψητή με λίγη κρέμα βαλσάμικο και τσεχικη μουστάρδα γλυκοκαυτερή μουστάρδα.
Ελαφριά χορταστική και νόστιμη.
Ως τιπ μπορεί να μπει και στον κιμά αφού βραστεί και αλεστεί ή με τον ίδιο τρόπο στην σάλτσα για τα μακρόνια, αντι κιμά.
Καλή η μελιτζάνα, αλλά λαδερή ή σε μουσακά δεν μου αρέσει.
Μου αρέσει και η τσακώνικη ,την ψήνεις πρώτα αφού την τρυπήσεις, την βγάζεις την ξεφλουδίζεις, αλευρώνεις έτσι όπως είναι ολόκληρη και την τηγανίζεις. Είναι θεϊκή και πάει πολύ το καλοκαίρι με.λ μπύρα. Θα στο φτιάχνω όταν συγκατοικήσουμε![]()
α θες και πολλές εσύ;;;
Να έχω πολλές επιλογές απο περιέργεια ρε παιδίμ, όχι κάτι!
Και εγώ δε θέλω λάδι να βγαίνει κτλ. Μακριά. Θα φάω κι εγώ τη μελιτζανοσαλατα σου και θα σου φτιάξω κι εγώ τη δική μου με πιπεριά Φλωρίνης μέσαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Απρ 2019, 18:23Δεν βάζω καθόλου λάδι στις συνταγές μου, δεν την παλεύω την λαδίλα,ειδικά στην μελιτζάνα που τραβάει. Ακόμα και με τον κιμά- μελιτζανα, σοτάρω στο αντικολλητικό και σβήνω με τομάτα κονκασε και μυρωδικά(απαραίτητος ο βασιλικός στο τέλος).Naida έγραψε: 18 Απρ 2019, 10:51Λατρεύω μελιτζάνα. Αλλά αυτό που λες τραβάει πολύ λάδι αν δεν την προσέξεις και σε χαλάει.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 18 Απρ 2019, 09:27
Προτιμούμε την Λευκη ψητή με λίγη κρέμα βαλσάμικο και τσεχικη μουστάρδα γλυκοκαυτερή μουστάρδα.
Ελαφριά χορταστική και νόστιμη.
Ως τιπ μπορεί να μπει και στον κιμά αφού βραστεί και αλεστεί ή με τον ίδιο τρόπο στην σάλτσα για τα μακρόνια, αντι κιμά.
Καλή η μελιτζάνα, αλλά λαδερή ή σε μουσακά δεν μου αρέσει.
Μου αρέσει και η τσακώνικη ,την ψήνεις πρώτα αφού την τρυπήσεις, την βγάζεις την ξεφλουδίζεις, αλευρώνεις έτσι όπως είναι ολόκληρη και την τηγανίζεις. Είναι θεϊκή και πάει πολύ το καλοκαίρι με.λ μπύρα. Θα στο φτιάχνω όταν συγκατοικήσουμε![]()
Τις δικές σου εννοείται πως θα τις φάω άνετα.
Α κάνω και γαμάτη μελιτζανοσαλάτα με ψυχα καρύδι,ξύδι και ελαιολάδο(το ωμό μου αρέσει), μιαμ εντελως
μόνο αν λυθούν τα μάγια. Προτείνω να σε σφάξουμε να είμαστε σίγουροι, δεν τα λες καλά.