!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Νετο Γκουερινο

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:26
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:24 Ας υποθέσουμε ότι για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να αποφύγει την αναγραφή της ημερομηνίας που επαναφερε τα αρχεία από τον κάδο,ως ημερομηνία δημιουργίας του
Υπάρχει τρόπος να βρεθεί τώρα η αυθεντική ημερομηνία;
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να γίνει μαγείρεμα στα metadata που να μην φαίνεται. Αν έρθει ο enaon θα μας πει σχετικά.
Πάντως η λογική λέει πως αν ήταν να αλλάξει η ημερομηνία δεν έπρεπε να τα επαναφέρει από τον κάδο
Έπρεπε απλά να ενημερώσει,να καταθέσει και εγώ δεν ξέρω τι ότι τα εντόπισε και στο εργαστήριο ας έκαναν αυτοί ότι νόμιζαν
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:30 Πάντως η λογική λέει πως αν ήταν να αλλάξει η ημερομηνία δεν έπρεπε να τα επαναφέρει από τον κάδο
Έπρεπε απλά να ενημερώσει,να καταθέσει και εγώ δεν ξέρω τι ότι τα εντόπισε και στο εργαστήριο ας έκαναν αυτοί ότι νόμιζαν
Ρε συ έφεραν τον άνθρωπο ξημερώματα. Του είπαν κάνε αυτό και το έκανε. Γιατί δεν πήγε να το κάνει ο administrator που τα είχε αρχικά διαγράψει;
Νετο Γκουερινο

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:32
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:30 Πάντως η λογική λέει πως αν ήταν να αλλάξει η ημερομηνία δεν έπρεπε να τα επαναφέρει από τον κάδο
Ρε συ έφεραν τον άνθρωπο ξημερώματα. Του είπαν κάνε αυτό και το έκανε. Γιατί δεν πήγε να το κάνει ο administrator που τα είχε αρχικά διαγράψει;
Καλά τώρα και αυτός δεν ήταν τόσο ανηξερος όσο παριστάνει
Τέλος πάντων θα δούμε τι θα γίνει
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:34 Καλά τώρα και αυτός δεν ήταν τόσο ανηξερος όσο παριστάνει
Δεν έχω ιδέα. Και δεδομένου ότι μπορεί να υπάρχουν νομικές αξιώσεις από την εταιρεία, το οτιδήποτε λέγεται θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και υπό αυτό το πρίσμα. Προ το παρόν κρατάμε ότι οι δημοσιογράφοι έγραφαν βλακείες για τις ημερομηνίες και περιμένουμε πληροφορίες επίσημα, μπας και καταλάβουμε τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Μαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2025, 19:48 Χωρίς πλάκα νομίζω ότι οι καθηγητές του Cern στη κβαντική φυσική πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Πρωκτοσαλτε.Λογικά κάνει ταξίδια στον χρόνο
Εικόνα
Νετο Γκουερινο

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:36
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:34 Καλά τώρα και αυτός δεν ήταν τόσο ανηξερος όσο παριστάνει
Δεν έχω ιδέα. Και δεδομένου ότι μπορεί να υπάρχουν νομικές αξιώσεις από την εταιρεία, το οτιδήποτε λέγεται θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και υπό αυτό το πρίσμα. Προ το παρόν κρατάμε ότι οι δημοσιογράφοι έγραφαν βλακείες για τις ημερομηνίες και περιμένουμε πληροφορίες επίσημα, μπας και καταλάβουμε τίποτα παραπάνω.
Γάμησε τους δημοσιογράφους
Εγώ βλέπω ότι δημιουργούνται συνέχεια θέματα και δεν βλέπω να μπορεί να ελεγχθεί τελικά η γνησιότητα
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Σημερα το κυριαρχο θεμα στο διαδικτυο ηταν τα hoax για ταξιδι στον χρονο απο τον Πορτοσαλτε που καταφερε να ανεβασει βιντεο στις 7/2 ενω αυτα δηθεν ανακτηθηκαν στις 8/2
Μιλαμε για οργανωμενη προπαηανδα τεραστιου μεγεθους με χιλαδες φερεφωνα να την διαδιδουν
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:12
GoBzi έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:10
Ρε συ σε κάποιο νήμα είχες βάλει κάτι περίεργα βιντεάκια που τα άκουγες για να κοιμηθείς
Είχα σταμπαρει ένα να το ακούσω αλλά μετά χάθηκε το νήμα
Ποιο τίτλο είχε το νήμα θυμάσαι;
viewtopic.php?f=33&t=52149&p=3333020
Νετο Γκουερινο

GoBzi έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:48
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:12
Ρε συ σε κάποιο νήμα είχες βάλει κάτι περίεργα βιντεάκια που τα άκουγες για να κοιμηθείς
Είχα σταμπαρει ένα να το ακούσω αλλά μετά χάθηκε το νήμα
Ποιο τίτλο είχε το νήμα θυμάσαι;
viewtopic.php?f=33&t=52149&p=3333020
:smt023
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

:smt005: :smt005: :smt005:
Συνεχιζει ο βλακας
Η νυφη εκλασε ο γαμος σχολασε και ο Μαδουραιος ακομη πεταει ρυζια
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:18
Νετο Γκουερινο έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:05
Στάθη αυτό ισχύει;
όταν επαναφέρεις αρχείο από τον κάδο, αυτό δεν αλλάζει την ημερομηνία δημιουργίας του
Η ημερομηνία δημιουργίας δεν αλλάζει ούτε εάν διαγράψεις κάτι από τον κάδο.
Η απλή διαγραφή και επαναφορά δεν αλλάζει ημερομηνία. Αλλά εδώ έχετε καταλάβει πλήρως τι ακριβώς κάνει αυτός;

Έχει απομακρυσμένη ή τοπική πρόσβαση σε server. Μπαίνει μέσα στο server που είναι "καταγραφικό" ή κάτι άλλο;

Λέει ότι υπήρχε ήδη φάκελος που είχε μέσα αρχεία και φωτογραφίες με συγκεκριμένο όνομα. Πρόκειται για φάκελο που είναι σεταρισμένες συγκεκριμένες κάμερες και στέλνουν υλικό ή για φάκελο που δημιούργησε κάποιος administrator για να αποθηκεύσει υλικό για να μη χαθεί; (μάλλον το δεύτερο)

Αυτός τα βρήκε στον κάδο ανακύκλωσης του ίδιου του server ή του τοπικού υπολογιστή μέσου του οποίου συνδέεται στο server; Τα επέστρεψε δηλαδή από τον κάδο ανακύκλωσης στον φάκελο που τα περιείχε ή τα ξαναανέβασε από τον κάδο ανακύκλωσης του τοπικού του υπολογιστή πίσω σε φάκελο του server

enaon τι καταλαβαίνεις εσύ;
Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει, σταμάτησα να παρακολουθώ γιατί βαρέθηκα να παίζουν με την νοημοσύνη μας. Τώρα πάνω σε αυτά που είπες, τα βίντεο συνήθως έχουν metadata που και να το πήρε από σέρβερ και να το έφερε στο pc του αυτά τα metadata δεν αλλάζουν (εκτός φυσικά και εάν τα πειράξεις εσκεμμένα).
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

SeaHawk έγραψε: 17 Φεβ 2025, 00:45 Σημερα το κυριαρχο θεμα στο διαδικτυο ηταν τα hoax για ταξιδι στον χρονο απο τον Πορτοσαλτε που καταφερε να ανεβασει βιντεο στις 7/2 ενω αυτα δηθεν ανακτηθηκαν στις 8/2
Μιλαμε για οργανωμενη προπαηανδα τεραστιου μεγεθους με χιλαδες φερεφωνα να την διαδιδουν
Εκείνο με τον Πόντιο που οδηγάει κόντρα στον μονόδρομο... το ξέρεις;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”