Δημοκρατικός έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:18
Καλό, αλλά δεν πείθεις αν δεν γράψεις ποστ απο Κίνα.
Δεν χρειάζεται να πάει ο Νάνος στην Κίνα,θα έρθει η Κίνα εδώ
ΥΓ: και εσύ δε λιβανίζεις όλη μέρα μπαιντεν;από το usa το κάνεις;
Περιμένω να μου κληρωθεί η βίζα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δημοκρατικός έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:18
Καλό, αλλά δεν πείθεις αν δεν γράψεις ποστ απο Κίνα.
Δεν χρειάζεται να πάει ο Νάνος στην Κίνα,θα έρθει η Κίνα εδώ
ΥΓ: και εσύ δε λιβανίζεις όλη μέρα μπαιντεν;από το usa το κάνεις;
Περιμένω να μου κληρωθεί η βίζα.
Μαλακία σου πάντως ακύρωσέ το φεύγεις από μια χώρα - πρότυπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας και πας με μια χώρα μπουρδέλο χωρίς lockdown - μάσκες, θα το μετανιώσεις
Να πω κι εγώ την άποψη μου για την -κουτσομπολίστικη έστω- είδηση.
Η Κίνα έχει κι αυτή σκηνή με "δικαιωματιστές" όσο κι αν φαίνεται παράξενο στους Δυτικούς που φαντάζονται κάτι σαν απέραντο γκουλαγκ.
Έγινε ένας χαμούλης στα σόσιαλ με αυτή τη δήλωση της Κινεζοκεραμέως. Μετά το χαμούλη ήρθαν διευκρινήσεις ότι δεν πρόκειται για επιβολή παραδοσιακών ρόλων αλλά παρεξηγηση κλπ.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι μπούμερς του Κόμματος είναι λίγο βαρύμαγκες, αλλά ξέρουν ότι δεν μπορούν να το παρατραβήξουν γιατί παραμονεύει η νέα γενιά.
There are decades where you fuck around and days where you find out
elchav έγραψε: 05 Φεβ 2021, 21:29
Σκύλοι, κατσαρίδες και παγκολινοι έγιναν προστατευόμενα είδη;
Τα προστατευόμενα είδη είναι πάντα άγρια ζώα. Κατοικίδια και ζώα εκτροφής δεν μπαίνουν ποτέ σε τέτοιες λίστες.
Οι παγκολίνοι αναβαθμίστηκαν στο ανώτατο επίπεδο προστασίας μέσα στο 2020. Τα άλλα θα σε αφήσω να τα μαντέψεις.
There are decades where you fuck around and days where you find out