Μην είσαι κομπλεξάρα, δε σου πάει. Πες πως έγραψες μαλακία και τελείωνε.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:30Διόρθωση: Έλληνας φοιτητής σε ελληνικό πανεπιστήμιο.xioni έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:10Το διαβάσαμε κι αυτό εδώ μέσα.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:25
...αν και φοιτητής με γύφτο δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές εδώ που τα λέμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
μπα, οχι. αποκλειεται.La Bourgeoisie έγραψε: 13 Δεκ 2022, 16:18 . Νοικοκυραίοι, απολιτίκ, ωχαδερφιστές και λοιποί ευυπόληπτοι πολίτες μην έχετε αυταπάτες. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου ρομα ο επόμενος θα είναι το παιδί σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Κρίμα . Πάντως εγώ λευκός άνδρας στα είκοσι πέντε έτη πριν τρία χρόνια και λόγω της σούρας μου έκανα διαφυγή από μπλόκο . Δεν με πυροβόλησε κανένας . Μία εβδομάδα μετά με βρήκε ο αστυνομικός και με έγραψε για ζώνη δύο μήνες χωρίς πινακίδα και δίπλωμα .
Δεν πήγαινα με διακόσια . Δεν σταμάτησα και συνέχισα την πορεία μου με πενήντα χιλιόμετρα . Δεν με κυνήγησαν .
Δεν πήγαινα με διακόσια . Δεν σταμάτησα και συνέχισα την πορεία μου με πενήντα χιλιόμετρα . Δεν με κυνήγησαν .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Θεωρώ ότι ο αστυνομικός εκείνος που δε με κυνήγησε έδειξε επαγγελματική ωριμότητα επειδή προφανώς κατανόησε ότι έχει να κάνει με έναν βλαμμένο σουρωμένο ημιπιτσιρικά και δεν επιθυμούσε να μου βγάλει τα άγρια ένστικτα μου . Δεδομένου του πόσο καλά γνωρίζω την γειτονιά θα του ξέφευγα και θα κινδύνευαν διερχόμενοι πεζοί .
- Frappezitis
Άλλη μια κρατική δολοφονια!
Μόνο οργή απέναντι σε ένα σύστημα που δολοφονεί !

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Απ τη σημερινή πορεία για τον Κώστα....Frappezitis έγραψε: 13 Δεκ 2022, 20:55 Άλλη μια κρατική δολοφονια!
![]()
Ένα ανήλικο κορίτσι στα χέρια πάνοπλου ΜΑΤατζή....
«Μπορώ να μιλήσω με τους γονείς μου, είμαι ανήλικη, σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε»
https://twitter.com/chris_avramidis/sta ... i78yBk-uug
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
οι κατσαριδοκτονίες είναι ευεργετικές για τον γενικό πληθυσμόFrappezitis έγραψε: 13 Δεκ 2022, 20:55 Άλλη μια κρατική δολοφονια!
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Επεισόδια ΔΕΝ βλέπω
Και είχα πιάσει τον καναπέ με κόκα κόλα και ποπ κορν μπροστά στην τηλεόραση
.
Και είχα πιάσει τον καναπέ με κόκα κόλα και ποπ κορν μπροστά στην τηλεόραση
.
- Λίνο Βεντούρα
hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:30Διόρθωση: Έλληνας φοιτητής σε ελληνικό πανεπιστήμιο.xioni έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:10Το διαβάσαμε κι αυτό εδώ μέσα.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:25
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δηλαδη τη θεση των μαυρων εδω θα παρουν οι γυφτοι?Golden Age έγραψε: 13 Δεκ 2022, 16:42Τώρα θα μας φορτώσετε ό,τι αρλούμπα επινοούσε η αμερικανική ακροαριστερά για να βγάλει πρόεδρο τον Μπάιντεν;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ήδη την πήραν.Το σύνθημα που φώναζαν "οι ζωές των Ρομά μετράνε" είναι μετάφραση του BLM.Mel έγραψε: 14 Δεκ 2022, 00:02Δηλαδη τη θεση των μαυρων εδω θα παρουν οι γυφτοι?Golden Age έγραψε: 13 Δεκ 2022, 16:42Τώρα θα μας φορτώσετε ό,τι αρλούμπα επινοούσε η αμερικανική ακροαριστερά για να βγάλει πρόεδρο τον Μπάιντεν;
Οι συνήθεις παπαριές του αντισυστημικού ρατσισμού.La Bourgeoisie έγραψε: 13 Δεκ 2022, 16:18 Κατέληξε δυστυχώς ο 16χρονος Ρομά.Τον δολοφόνησαν για 20 ευρώ. Η δημόσια ασφάλεια δεν προστατεύεται με σερίφηδες από το Φάρ Ουέστ αλλά με Αστυνομία που έχει εκπαίδευση και δημοκρατικό φρόνημα.Τα υπόλοιπα που γράφουν μερικοί με φυλετικό μίσος για τους τσιγγάνους θυμίζουν Άουσβιτς. Ο υπουργός σαν έτοιμος από καιρό λυπήθηκε και πάλι, παραπέμποντας το θέμα στη Δικαιοσύνη. Όμως η καλλιέργεια του συστημικού ρατσισμού δεν είναι υπόθεση της Δικαιοσύνης αλλά της φασιστικής κουλτούρας που ενδημεί σε ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. Νοικοκυραίοι, απολιτίκ, ωχαδερφιστές και λοιποί ευυπόληπτοι πολίτες μην έχετε αυταπάτες. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 16χρονου ρομα ο επόμενος θα είναι το παιδί σου. Πάντα ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους άλλους.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να βρείτε άλλα ποιηματάκια γιατί αυτά δεν κάνουν ούτε για ημερολόγια του 60 ή τσάινα κούκις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατηγορείς κάποιον ότι προσπαθεί να μπαχαλέψει κι όταν αυτός σου απευθύνει την ίδια κατηγορία ...παρεξηγιέσαι.Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2022, 12:07Εγώ μπήκα να μπαχαλέψω; Ειλικρινά δεν πας καλά. Στο λέω στα μούτρα και δεν έχεις καν την ευπρέπεια να πεις οτι '' ναι, αυτό ακριβώς ήθελα να κάμω. Να προκαλέσω αντιδράσεις.'' Θες να βγεις κι απο πάνω. Λίγη τσίπα δεν θα έβλαπτε. Αντιλαμβάνεσαι αυτό που σου λέω και επιμένεις να διαστρεβλώνεις, να μειώνεις και να θεωρείς πως έτσι βγαίνεις υπεράνω.stavmanr έγραψε: 13 Δεκ 2022, 10:44Νομίζω ότι εσύ μπήκες να μπαχαλέψεις, Πασιφάη.Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2022, 10:10
Κωλοτούμπες. Επικές. Τί προσπαθείς να αποδείξεις κάνοντας μένσιον, άνθρωπο, που δεν έχετε και τις καλλίτερες των σχέσεων εδω μέσα; Ο λόγος είναι να μπαχαλέψεις. Ξεκάθαρα ρε φίλτατε.![]()
Ο κάθε χρήστης που θεωρεί ότι θίγεται έχει πληκτρολόγιο να γράψει τις ενστάσεις του. Δεν χρειάζεται δικηγόρο.
Τις κατέγραψε.
Να επιστρέψουμε στο θέμα μας;
Δεν είσαι συζητητής με ντρόμπρα επικοινωνιακά μέσα. Όπου φυσάει ο άνεμος, μέχρι να φτάσεις τον συνομιλητή σου στα άκρα. Κακώς ασχολήθηκα. Μπαίνεις ξανά στο ιγκνόρ.
Στο θέμα δεν έχω πάρει θέση, συνειδητά. Δεν γουστάρω καθόλου.
Κατά τα λοιπά, πάλι ο άλλος δεν είναι ντόμπρος, πάλι ο άλλος είναι ανάποδος.
Το μόνο που κάνετε κι εσύ, κι ο άλλος ο Λοξός σε αυτό το νήμα είναι να μπαχαλεύετε. Ούτε μία τοποθέτηση επί του θέματος, ούτε μία τοποθέτηση που να έχει να κάνει με κάτι διαφορετικό από το προσωπικό σας κόλλημα με εμένα.
Έκανα μία αναφορά στους τυπάδες, και δεν έχετε ξεκολλήσει εδώ και τρεις σελίδες! Αλλά ο άλλος είναι ο κολλημένος, όχι εσείς!
Ξαναγράφω σχετικά με μία άλλη παρανόηση: δεν βάζεις κάποιον στο ιγκνόρ. Το ιγκνόρ δεν είναι κάποιο φυσικό ή ψηφιακό μέρος που βάζεις ανθρώπους. Το ιγκνόρ είναι ένα φίλτρο που σου παρέχει το φόρουμ για δική σου ευκολία ανάγνωσης. Δεν απασχολεί τι διαβάζετε και τι δεν διαβάζετε εσύ ή ο άλλος, είτε χρησιμοποιώντας τα τεχνικά φίλτρα είτε όχι. Δικό σας είναι το πρόβλημα. Εγώ συνεχίζω να γράφω και καθένας, μέλος ή μη μέλος έχει πρόσβαση στα σχόλια και τις αναρτήσεις μου.
Κάπου να διατηρείτε και μία επαφή με το αντικείμενο δηλαδή...
Πάμε στο θέμα, γιατί το έχετε κάνει θέατρο του παραλόγου.
Υποτίθεται ότι έχει τρία πτυχία, δηλαδή ότι φοίτησε τρεις φορές...xioni έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:10Το διαβάσαμε κι αυτό εδώ μέσα.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:25
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις