Ναι, δεν μας έφτασε το κυρίως πιάτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ρε φιλε ειπαμε, κλεμμενο ειναι αυτο, ακου το εδω στην κανονική εκτελεση, ελεος πχιαβοθρατζης έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:31 ναι ρε
το ισπανικό με εκείνα τα δύο ξέκολα
μη χειρότερα
πιο ξεφτίλα απο το ιρλανδικό πάντως δεν υπάρχει, τι πεντάλφες τι κέρατα τι διαόλους..
είπαμε
γεμίζεις μονόβολα και ρίχνεις μέχρι να πέσει κάτω
https://streamable.com/tcfizh
Ante πάλι η εναλλαγή Ιρλανδία Λετονία
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν εχεις και τελειως αδικο.Ειχε αντρες με στρινγκ μεχρι και σατανικες πενταλφες ειχε σημερα το σοου.GoBzi έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:28Εν Χριστώ αδελφέ, η Eurovision είναι του διαβόλου.lonelyrider έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:23 Ψηφίζω αυστρια! Οι λογοι ευνοητοι!![]()
![]()
ΥΓ περα απο τη πλακα της γερμανιας μ αρεσε ακουστικα.![]()
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
δε μπορώ ρεenaon έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:33ρε φιλε ειπαμε, κλεμμενο ειναι αυτο, ακου το εδω στην κανονική εκτελεση, ελεος πχιαβοθρατζης έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:31 ναι ρε
μη χειρότερα
πιο ξεφτίλα απο το ιρλανδικό πάντως δεν υπάρχει, τι πεντάλφες τι κέρατα τι διαόλους..
είπαμε
είναι πολύ χάλι, αηδία
να τα πλακώσεις στη μουστάρδα απο μπρος και απο πίσω
και μετά ασβέστη κατ ευθείαν για ξέπλυμα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Χαίρομαι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:10καλά αγάπη , ησυχία
Είπα να δούμε Γιουροβίζιον παρέα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
σταυρώνουμε ολοι ιρλανδία.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πλακα πλακα οι διαφημισεις ηταν το καλυτερο part της βαρδιας
ησυχια σχετικη
τι βαβουρα ανευ λογου ολοι αλλοι,οκ καταλαβαμε τι θελουν να δειξουν,αλλα πρεπει να το φωναζουν κιολας;
ησυχια σχετικη
τι βαβουρα ανευ λογου ολοι αλλοι,οκ καταλαβαμε τι θελουν να δειξουν,αλλα πρεπει να το φωναζουν κιολας;
- Dwarven Blacksmith
Σεκελς για να ψηφίσω δεν δίνω βέβαια.
ακου το, θα σου αρεσει νομιζω, αν δεν σου αρεσε πες μου γιατί, αλλα ακου το πρώτα αυτο που σου εβαλαβοθρατζης έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:35 [δε μπορώ ρε
είναι πολύ χάλι, αηδία
να τα πλακώσεις στη μουστάρδα απο μπρος και απο πίσω
και μετά ασβέστη κατ ευθείαν για ξέπλυμα
παει γιαφκα πουστρασατανιστών έχει γίνει εδω
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
πουριτανισμός, θα προσευχηθω για εσενα.
enaon έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:33ρε φιλε ειπαμε, κλεμμενο ειναι αυτο, ακου το εδω στην κανονική εκτελεση, ελεος πχιαβοθρατζης έγραψε: 12 Μάιος 2024, 00:31 ναι ρε
μη χειρότερα
είπαμε

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση