Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:59
bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:57
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:49
Καθήστε να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα σαν άνθρωποι, όχι σαν Νεάτερνταλ και βάλτε τα κάτω. Η γκρίνια ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα. Αν και αφού συναίνεσες εξ' αρχής, τώρα τρως την κρύα σου. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, ίσως σταδιακά.
Σιγουρα πρεπει να συμφωνήσουμε
Απλώς είναι πιο χαλαρός τώρα, σου λέει αυτή θα με ξανάκαταστρέψει. Γιατί λογικά θα θέλει κάποια χρήματα αν κι εγώ κι έτσι παω κι αβαφο. Αρκεί να φυγω. Δε ταιριάζουν κάποια πράγματα, τα άλλα που είχα τα μοίρασα
Εμένα όμως δεν με νοιάζει αυτό πρεπει να το καταλάβει. Γιατί να λέει οποίος ακουει γυναίκες αυτά παθαινει; οκ.... Το έπαθες όταν ήρθαμε
Τώρα δεν κινδυνευεις ίσα ίσα είναι πιο οικονομική η ζωή εκει
Πιο οικονομική η ζωή στην πόλη από την επαρχία; σίγουρα;
Θερμανση. Εδώ ή πετρελαίου η σόμπες (κουβαλάς ξυλα). Εκεί αέριο πχ με 600 ζεσταθηκε 100 τετρ η μάνα μου. Εδώ 1500 πετρελαιο και λίγα λέω για να πιασεις θερμοκρασία αερίου
Βενζίνες. Πρώτα πηγαινοερχομασταν κι αν είχα δουλειά στη πολη εκείνη τη μέρα δεν ερχόμουν εδώ κι αυτός πηγαινε πρωτα στη δουλειά στη πολη κι επειτα εδώ Τώρα κατεβαίνει κι αυτός κι εγώ και 2 και 3 φορές
Θες κάτι πχ ν αγοράσεις από κατω; Συν 10 βενζίνη κι αλλά 10 να έχεις για να κυκλοφορείς εδώ
Θέλω να πάω για καφε στην αδερφη μου
Εκεί πηγαινα με τις φόρμες μόλις είχα τη διάθεση
Εδώ πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα λείψω και να ξεκινήσω, αλλά 10 ευρώ
Εχω βαρεθεί να βλέπω καυσοξυλα ανατριχιάζω
Εγώ ευτυχώς έχω πετρελαιο και ενεργειακό που με έπιασε ο υπνος μια φορά και πάγωσα
Μια άλλη πρωι πρωι έπρεπε να βγω εξω να φέρω ξυλα. Τέρμα το ενεργειακό.
Δεν έχει αποχετεύσεις. 80 ανά τριμηνο
Τώρα που παω κάθε μέρα θέλω ένα 200 αρι βενζίνη
Θες σπίτι για το φοιτητή σου; Πληρωνε
Στη πόλη είσαι με ένα αστικό στο πανεπιστημιο
Από δω ταξίδι ήδη θα βαρεθείς
Πάνε ελα, ελα πανε