!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:49
Καθήστε να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα σαν άνθρωποι, όχι σαν Νεάτερνταλ και βάλτε τα κάτω. Η γκρίνια ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα. Αν και αφού συναίνεσες εξ' αρχής, τώρα τρως την κρύα σου. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, ίσως σταδιακά.
Σιγουρα πρεπει να συμφωνήσουμε
Απλώς είναι πιο χαλαρός τώρα, σου λέει αυτή θα με ξανάκαταστρέψει. Γιατί λογικά θα θέλει κάποια χρήματα αν κι εγώ κι έτσι παω κι αβαφο. Αρκεί να φυγω. Δε ταιριάζουν κάποια πράγματα, τα άλλα που είχα τα μοίρασα
Εμένα όμως δεν με νοιάζει αυτό πρεπει να το καταλάβει. Γιατί να λέει οποίος ακουει γυναίκες αυτά παθαινει; οκ.... Το έπαθες όταν ήρθαμε
Τώρα δεν κινδυνευεις ίσα ίσα είναι πιο οικονομική η ζωή εκει
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:57
Καθήστε να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα σαν άνθρωποι, όχι σαν Νεάτερνταλ και βάλτε τα κάτω. Η γκρίνια ποτέ δεν έφερε αποτέλεσμα. Αν και αφού συναίνεσες εξ' αρχής, τώρα τρως την κρύα σου. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει, ίσως σταδιακά.
Απλώς είναι πιο χαλαρός τώρα, σου λέει αυτή θα με ξανάκαταστρέψει. Γιατί λογικά θα θέλει κάποια χρήματα αν κι εγώ κι έτσι παω κι αβαφο. Αρκεί να φυγω. Δε ταιριάζουν κάποια πράγματα, τα άλλα που είχα τα μοίρασα
Εμένα όμως δεν με νοιάζει αυτό πρεπει να το καταλάβει. Γιατί να λέει οποίος ακουει γυναίκες αυτά παθαινει; οκ.... Το έπαθες όταν ήρθαμε
Πιο οικονομική η ζωή στην πόλη από την επαρχία; σίγουρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:42
bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:34
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 09:49

στο οτι του το λες καθε μερα. αυτο ειναι η γκρινια.

του το ειπες, το ξερει οτι θες να φυγεις, ασκοπο να το επαναλαμβανεις.
Επαιξε και το σημερινο ημίχρονο
Λέω δε με παιρνεις στα σοβαρά, είπε εντάξει θα παμε
Μα πηγα στα λιντλ μόνο και μόνο για ένα εργαλείο. Λέει δε γίνεται κλικ εγουει μονο κι από σταθερό φτου .. Πίσω παλι
Τρακτέρ πωπω τι σπάνιο... Με 20 παω
Ένα φορτηγό με άχυρα σε δέματα
Λασπουριά
Που ήρθα, φρικη
Σου είπε εντάξει θα πάτε και τελικά πήρες τρακτερ για να πας στα Λιντλ; Ή γύρισες και πήρες το τρακτέρ με τα δεμάτια;
κανε πισω νεαρη, θα μεταφρασω εγω. τοχω.

το τρακτερ ηταν μπροστα στο δρομο και εμποδιζε, αναγκαζοντας να πηγαινει με 20.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:59
Nαι, είναι πιο οικονομικά. Αφενός λόγω περισσότερων επιλογών, αφετέρου, διότι δεν τρως στη μάπα παντού ένα αυξημένο κόστος μεταφορικών/καυσίμων. Από εκεί και πέρα, όμως, αν έχουν δική τους παραγωγή, λάδι κλπ. πρώτες ύλες, το πράγμα αλλάζει άρδην, βέβαια με αυξημένες προσωπικές εργατοώρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
bluerose

Θερμανση. Εδώ ή πετρελαίου η σόμπες (κουβαλάς ξυλα). Εκεί αέριο πχ με 600 ζεσταθηκε 100 τετρ η μάνα μου. Εδώ 1500 πετρελαιο και λίγα λέω για να πιασεις θερμοκρασία αερίου

Βενζίνες. Πρώτα πηγαινοερχομασταν κι αν είχα δουλειά στη πολη εκείνη τη μέρα δεν ερχόμουν εδώ κι αυτός πηγαινε πρωτα στη δουλειά στη πολη κι επειτα εδώ Τώρα κατεβαίνει κι αυτός κι εγώ και 2 και 3 φορές

Θες κάτι πχ ν αγοράσεις από κατω; Συν 10 βενζίνη κι αλλά 10 να έχεις για να κυκλοφορείς εδώ

Θέλω να πάω για καφε στην αδερφη μου
Εκεί πηγαινα με τις φόρμες μόλις είχα τη διάθεση
Εδώ πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα λείψω και να ξεκινήσω, αλλά 10 ευρώ

Εχω βαρεθεί να βλέπω καυσοξυλα ανατριχιάζω
Εγώ ευτυχώς έχω πετρελαιο και ενεργειακό που με έπιασε ο υπνος μια φορά και πάγωσα
Μια άλλη πρωι πρωι έπρεπε να βγω εξω να φέρω ξυλα. Τέρμα το ενεργειακό.

Δεν έχει αποχετεύσεις. 80 ανά τριμηνο

Τώρα που παω κάθε μέρα θέλω ένα 200 αρι βενζίνη

Θες σπίτι για το φοιτητή σου; Πληρωνε
Στη πόλη είσαι με ένα αστικό στο πανεπιστημιο
Από δω ταξίδι ήδη θα βαρεθείς

Πάνε ελα, ελα πανε
bluerose

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:13
Nαι, είναι πιο οικονομικά. Αφενός λόγω περισσότερων επιλογών, αφετέρου, διότι δεν τρως στη μάπα παντού ένα αυξημένο κόστος μεταφορικών/καυσίμων. Από εκεί και πέρα, όμως, αν έχουν δική τους παραγωγή, λάδι κλπ. πρώτες ύλες, το πράγμα αλλάζει άρδην, βέβαια με αυξημένες προσωπικές εργατοώρες.
Στα χωριά πρεπει να έχεις αυτονομία και ήδη κάποιες βάσεις
Δεν αξίζει να πληρωσεις ένα κάρο λεφτά για δυο κιλα πατατες
Σκέτο σα ζωή στη πολη σε χωριό δε γίνεται είναι ακριβοτερα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:16
Στα χωριά πρεπει να έχεις αυτονομία και ήδη κάποιες βάσεις
Δεν αξίζει να πληρωσεις ένα κάρο λεφτά για δυο κιλα πατατες
Σκέτο σα ζωή στη πολη σε χωριό δε γίνεται είναι ακριβοτερα
Και σε μας στο νησί είναι ακριβότερη η ζωή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:52
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:45
bluerose έγραψε: 10 Φεβ 2021, 22:28
Λασπουριά
Η λασπουργιά είναι γαμάτη όταν έχεις ένα μικρό ΧΤ να αλωνίζεις. :romance-hearteyes:
Πασιφαη θέλω να κάνω τη δουλειά μου
Τη προηγουμενη που ειμασταν ανοικτά μια καθηγήτρια την οποία τη ξέρω γιατί έτυχε κι εκανε μάθημα κι εδώ ...
Μου λέει πω είσαι κουρασμένη.
Μετά μόλις τελείωσε το μάθημα μου λέει παρε καφέ έχεις οδήγηση
Ορίστε παθουσα, γιατί ερχόταν εδώ κάποτε ξέρει.
Έχει αποστάσεις και δεν είμαι για βόλτες εδώ που και για βόλτες τι να δεις...
Δεν κατάλαβα τίποτις.
Ίσως το μόνο, είναι το γεγονός πως η δουλειά σου απαιτεί να βρίσκεσαι σε χωράφι. Καλή δύναμη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
bluerose

Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:18

Τουλάχιστον είναι ωραίο
Εδώ ουτε ατμόσφαιρα δεν έχει
Ξέρω ότι επιδραει και προσπαθω να το αγνοω
Φροντιστήριο... Το λυκειο στην επαρχία εδώ χωριό είναι.. Τι τράβηξα
Θελαν να βγουν 9 μισή τελευταίο λεωφορείο έτρεχα να τα μαζευω
Το αστείο είναι ότι λένε για τα γηρατειά είναι το χωριό
Οχι. Οχι. Τους βλέπω πως σέρνονται με τα Π
Να πάνε για ένα ψωμί 2 χλμ. Στα νοσοκομεία από δω εκεί με τα γκρι ταξί, λεφτά χάσιμο χρόνου απελπισία
Για γηρατειά είναι για κέντρο συνοικίας
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

καθε συγκεκριμμενη περιπτωση ειναι διαφορετικη, δεν μπορεις να πεις αν ειναι ακριβοτερα η φτηνοτερα χωρις πολλες πολλες γνωσεις για την καθε διαφορετικη κατασταση.

τα μτφ που ειπες για παραδειγμα, μπορει να ειναι ακομη και λιγοτερα αν μετακινησαι εκτος πολης απο οτι εντος. π.χ αν δουλευεις σινδο (η αλλη βιομηχανικη περιοχη) πολυ καλυτερα να μενεις καπου εξω, παρα στο κεντρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:05
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:42
bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:34

Επαιξε και το σημερινο ημίχρονο
Λέω δε με παιρνεις στα σοβαρά, είπε εντάξει θα παμε
Μα πηγα στα λιντλ μόνο και μόνο για ένα εργαλείο. Λέει δε γίνεται κλικ εγουει μονο κι από σταθερό φτου .. Πίσω παλι
Τρακτέρ πωπω τι σπάνιο... Με 20 παω
Ένα φορτηγό με άχυρα σε δέματα
Λασπουριά
Που ήρθα, φρικη
Σου είπε εντάξει θα πάτε και τελικά πήρες τρακτερ για να πας στα Λιντλ; Ή γύρισες και πήρες το τρακτέρ με τα δεμάτια;
κανε πισω νεαρη, θα μεταφρασω εγω. τοχω.

το τρακτερ ηταν μπροστα στο δρομο και εμποδιζε, αναγκαζοντας να πηγαινει με 20.
Το οτι εμπόδιζε το είδα, αλλά αν δεν γράψει με σωστό συντακτικό, με βλέπω να παίρνω τα βουνά. Δεν της είναι κόπος. Γράφει που γράφει.
Τεσπα. Όσο πάω, φυραίνει το μυαλό και θα το παίξω Δαλάι την επομένη.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:26
Nostalgia έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:21
Gherschaagk έγραψε: 10 Φεβ 2021, 20:17

Δλδ πώς είναι φλατ ένας τσακωμός;
Σιγα τον τσακωμο. κανα τσακωμο για μεταξυ σας πες μας.
Εμείς για τέτοια μαλώνουμε συνήθως.

Εσύ γιατί δεν λες;
Δεν με ρωτησες. Χθες το πρωι επρεπε να σηκωθουμε νωρις για κατι δουλειες, οταν γυριζαμε προς το μεσημερι πισω με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος να ερθει να δει το πλυντηριο πιατων που εχει χαλασει, του ειπα να ερθει. Τσακωθηκαμε γιατι το σπιτι επειδη φυγαμε πρωι δεν ηταν ετοιμο να υποδεχτει τον τεχνικο. :003:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:24

καθε συγκεκριμμενη περιπτωση ειναι διαφορετικη, δεν μπορεις να πεις αν ειναι ακριβοτερα η φτηνοτερα χωρις πολλες πολλες γνωσεις για την καθε διαφορετικη κατασταση.

τα μτφ που ειπες για παραδειγμα, μπορει να ειναι ακομη και λιγοτερα αν μετακινησαι εκτος πολης απο οτι εντος. π.χ αν δουλευεις σινδο (η αλλη βιομηχανικη περιοχη) πολυ καλυτερα να μενεις καπου εξω, παρα στο κεντρο.
Τα μεταφορικά για μένα στην Αττική ήταν αυξημένα, γιατί έκανα 70 χλμ τη μέρα για τη δουλειά. Παρ'όλ'αυτά το κόστος των μεταφορικών το πληρώνεις αυξημένο σε όλα τα προϊόντα που καταναλώνεις στην επαρχία. Πλας ότι δεν υφίσταται ανταγωνισμός. Για να πάρεις από ένα μελάνι μέχρι ένα μολύβι, δίνεις τα διπλά. Με το ίντερνετ, νομίζουν ότι κάτι έγινε, αλλά πίπες. Τα μεταφορικά σε λίγα καταστήματα είναι δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:23
Cecily Anne έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:18

Τουλάχιστον είναι ωραίο
Εδώ ουτε ατμόσφαιρα δεν έχει
Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Κάθε τόπος έχει τα καλά και τα στραβά του. Τα νησιά είναι πιο ακριβά εκ των πραγμάτων. Διότι το να αγοράσεις ένα προϊόν θα το πληρώσεις 5 φορές πάνω, ένεκα της απόστασης που θα διανύσει για να το παρεις και για τον άλλον που θα το βάλει στο ράφι του.
bluerose

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 13:20
bluerose έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:52
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2021, 12:45

Η λασπουργιά είναι γαμάτη όταν έχεις ένα μικρό ΧΤ να αλωνίζεις. :romance-hearteyes:
Πασιφαη θέλω να κάνω τη δουλειά μου
Τη προηγουμενη που ειμασταν ανοικτά μια καθηγήτρια την οποία τη ξέρω γιατί έτυχε κι εκανε μάθημα κι εδώ ...
Μου λέει πω είσαι κουρασμένη.
Μετά μόλις τελείωσε το μάθημα μου λέει παρε καφέ έχεις οδήγηση
Ορίστε παθουσα, γιατί ερχόταν εδώ κάποτε ξέρει.
Έχει αποστάσεις και δεν είμαι για βόλτες εδώ που και για βόλτες τι να δεις...
Δεν κατάλαβα τίποτις.
Ίσως το μόνο, είναι το γεγονός πως η δουλειά σου απαιτεί να βρίσκεσαι σε χωράφι. Καλή δύναμη.
Αν ημουν σε χωράφι θα χαμογελουσα.Τις επιδοτούν... Έχουν όλα τα βασικά από τους γονείς και είναι αγροτισσες. Είμαι βοηθός νοσ με ΙΕΚ και παω για δευτερο. 150 μόρια. Δεν έχω μεγάλες βλέψεις καλά είναι και δε.
Από δω όμως για να πας έχει απόσταση και λεφτά σε βενζίνες
Γενικά είναι απομόνωση. Όμως το έκανα
Μετά έχω να αντιμετωπίσω άλλο θέμα με το μπλουροζη αλλά θα τον αναλάβει ο Πάτερ (ζήλεια)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”