!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
πάντως ένα συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει βλέποντας τη φάτσα της πέτρας του σκανδάλου είναι ότι θα μπορούσα να πηδήξω τουλάχιστον 700 γυναίκες σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου.
Εντάξει περιπτώσεις ανθρώπων υπάρχουν πολλές. Αλλά σε αυτό έχεις δίκιο. Ορισμένοι αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως κτήματα τους.Northern Spirit έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:07 Αυτη η φραση "μου εκλεψε τον αντρα" που ακουω καμια φορα απο γυναικες που κατηγορουνε αλλες γυναικες με κανει να γελαω. Αντιμετωπιζουνε τον ανδρα περιπου ως ιδιοκτησια τους.
Αλλα οπως φαινεται και απο το θεμα του νηματος δεν ειναι να τις παιρνεις και ελαφρα κατι τετοιες τυπισες. Μπορουνε να καταστρεψουνε κοσμο..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Α είναι και χοντρή; Δεν το είδα. Τη μάπα είδα μόνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Την είδα αυτή. Είμαι περίεργη για τη μάπα του.vantono έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:25Πάντως εχει ποσταριστεί κάτι σελίδες πίσω ο εν λόγω τύπος, με μωσαικό στη μούρη, μαλλον δεν τον ειδες. Το μονο που φαινεται ειναι η ημικαράφλα του.
Καλά, θα κοιμηθώ το βράδυ, δε θα πάθω κάτι, απλώς αναρωτιέμαι.
- Cecily Anne
Με δουλεύεις; Αναρωτιέμαι 100 σελίδες περίπου, ένας δεν μας τον έχει στείλει με λινκ.Custom_F έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:37Την είδα αυτή. Είμαι περίεργη για τη μάπα του.
Καλά, θα κοιμηθώ το βράδυ, δε θα πάθω κάτι, απλώς αναρωτιέμαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κουτσομπόλες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άσε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:39Με δουλεύεις; Αναρωτιέμαι 100 σελίδες περίπου, ένας δεν μας τον έχει στείλει με λινκ.Custom_F έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:37Την είδα αυτή. Είμαι περίεργη για τη μάπα του.vantono έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:25
Πάντως εχει ποσταριστεί κάτι σελίδες πίσω ο εν λόγω τύπος, με μωσαικό στη μούρη, μαλλον δεν τον ειδες. Το μονο που φαινεται ειναι η ημικαράφλα του.
Καλά, θα κοιμηθώ το βράδυ, δε θα πάθω κάτι, απλώς αναρωτιέμαι.![]()
Μιλάμε για πλήρη δικαίωση του red pill στο κομμάτι που περιγράφει πόσο απελπίζονται οι γκόμενες μεταξύ 34.5 και 34.99 χρονών. Γιατί κατά τα άλλα Τσαντ δεν τον λες ούτε με LSD.
- Cecily Anne
Έχω ένα χρόνο για τα 34.5. Πάω κάθε μέρα gym, μετράω γραμμάρια πρωτεΐνης. Σταμάτα μη με αγχώνεις.foscilis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:46Άσε.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:39Με δουλεύεις; Αναρωτιέμαι 100 σελίδες περίπου, ένας δεν μας τον έχει στείλει με λινκ.Custom_F έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:37
Την είδα αυτή. Είμαι περίεργη για τη μάπα του.
Καλά, θα κοιμηθώ το βράδυ, δε θα πάθω κάτι, απλώς αναρωτιέμαι.![]()
Μιλάμε για πλήρη δικαίωση του red pill στο κομμάτι που περιγράφει πόσο απελπίζονται οι γκόμενες μεταξύ 34.5 και 34.99 χρονών. Γιατί κατά τα άλλα Τσαντ δεν τον λες ούτε με LSD.
ΥΓ. Τον είδα.
Να στονε δείξω και έλα πες με μετά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μα επιτέλους! Κυττάξτε Επιτέλους την πσυχή μας!
Μόνο για το κορμί και τα μουτρα μας νοιαζεστε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Αφου λεφτά δεν έχετε. Ε όχι να'στε και άσχημοι. Δεν το δέχομαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:55
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Προικοθήρισσες.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:57Αφου λεφτά δεν έχετε. Ε όχι να'στε και άσχημοι. Δεν το δέχομαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:55
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Που τον δείχνει να τον δούμε κι εμείς;foscilis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:09 πάντως ένα συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει βλέποντας τη φάτσα της πέτρας του σκανδάλου είναι ότι θα μπορούσα να πηδήξω τουλάχιστον 700 γυναίκες σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Την ΜΠΑΤΣΙΝΑ την ΜΟΥΝΑΡΑ και την ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ την ΓΑΖΕΛΑ, τις εχεις?foscilis έγραψε: 17 Ιουν 2020, 21:09 πάντως ένα συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει βλέποντας τη φάτσα της πέτρας του σκανδάλου είναι ότι θα μπορούσα να πηδήξω τουλάχιστον 700 γυναίκες σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Κεφτέδες με βλήτα
Μπορούσες να τον βρίσεις τουλάχιστον.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2020, 20:40Ήταν 75+Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2020, 20:23Αχ, έπρεπε να 'μουν εγώ εκεί.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2020, 16:41 Σήμερα μέσα σε ένα ψιλικατζίδικο στον Πειραιά, άκουσα ένα μπαρμπα να λέει στον ιδιοκτήτη πως "καλά της έκανε, πήγε να χαλάσει το στεφάνι της άλλης κοπέλας".
Μου ήρθε να του κατεβάσω μια που άλλη δε θα χρειαζόταν, υποθέτω η ηλικία του με σταμάτησε.
Σκατοκοσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-