!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
User_601

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Με αυτα που βλεπω,που βαφτιζουν καποιοι το λιντσαρισμα αξια,και τις ανθρωπιστικες αξιες αριστεριστικες ιδεες και κατι κακο,ειναι να μην γραφεις με κεφαλαια;Παρολα αυτα και συ μαρη,λιγα εχω κεφαλαια.Μυγιαγκιχτη! :a015:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εσθήρ τι δουλειά κάνεις;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Aν θα επρεπε να μαντεψω θα ελεγα κοινωνικη λειτουργος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

πάλι τραμπουκίζεις χρήστριες εσύ? :011:
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:27
Highlander έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:25
Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:22

Όταν ο ο δράστης βγαίνει έξω απο το μαγαζί, δεν υπάρχει απόσταση αφαλείας. Ούτ εμπορούσ ενα ξέρει ποια αντίδραση θα έχει ένας τύπος εκτός ελέγχου και προπάντων και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και οι γείτονες, δεν μπορούν να καθίσουν να σκεφτούν σαν ρομπότ μετά απο ένα τέτοιο σκηνικό και με τη φόρτιση που υπήρχε!!!
Άμα φοβάσαι αυτό που κάνεις είναι να φύγεις τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να σπάσει αυτός την τζαμαρία.

Δεν ορμάς πάνω στην τζαμαρία και τον κλέφτη.
Μέχρι να σπάσει η τζαμαρία δεν μπορύσε να ξέρει τί θα κάνει ο άλλος. Και στο κάτω κάτω της γραφής το βιός του είναι το κατάστημα, λογικό να θέλει να είναι εκεί να δει τί γινεται. Δεν ήταν κάποιος τρίτος να αδιαφορήσει.
Άλλο το "ανησυχούσε για την περιουσία του" και άλλο ο ισχυρισμός ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και κινδύνευε η ζωή του.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εγώ λέω για τον αποπάνω σου ότι είναι αρθρογράφος στο ΣΤΟΧΟ (αλλά μπορεί και στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ :p2: )

viewtopic.php?f=24&t=4409&p=254486#p254486
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
User_601

Η ωρα του τρολαρισματος,εναντι επιχειρηματων. :003:
Η αντικειμενικη,ανενταχτη δικαστινα,που ακομα και τον μπαρμπα της τον δικαζε...αν ηταν ενοχος/// :003:
Άβαταρ μέλους
Highlander

Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:13 Εγώ λέω για τον αποπάνω σου ότι είναι αρθρογράφος στο ΣΤΟΧΟ (αλλά μπορεί και στο ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ :p2: )

viewtopic.php?f=24&t=4409&p=254486#p254486
Ο Alex Jones είναι :smt047
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εσθήρ έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:19 Α,μην ξεχασω
Καποιος παραπανω,του αρεσε η σκληραδα...θελει σκληραδα,την γουσταρει,ε.....παρε ενα μαστιγωμα... :003:
Εικόνα
A, εγώ ήμουν αυτός αλλά πολύ φοβούμαι πως με παρεξήγησες! Δεν είπα εγώ ότι γουστάρω καμιά σκληράδα και μαστιγώματα! Ελεος είμαι και νοικοκυραίος άνθρωπος. Λεω ναι για το outfit, με αρέσει τα μάλα αλλά χωρίς την βίτσα. Ειπα ότι ενδέχεται να με σαγηνεύσει αυτή η επιθετικότητα και πάθος σου αλλά μην φάμε και ξύλο κιόλας, αυτά τα τόσο μοντέρνα και προχωρημένα δεν με αρέσουν!!

Δεν με καταλαβαίνεις, εμένα με άρεσε η σπίθα και το πάθος, για να σε δώσω να καταλάβεις άκου κάτι που με είχε συμβει πριν κάτι μήνες:

"Κάποια στιγμή φέτος τον Μάιο μην έχοντας υπόψη την μαγεία που μας περιβάλει νόμιζα πως θα ήταν ένα ακόμη συνηθισμένο πρωινό. Όμως καθώς περίμενα στο ταχυδρομείο η πραγματικότητα ήρθε να με διαψεύσει. Μπήκε φουριόζα μια όμορφη μέσα (εχμ εχμ όχι τόσο όμορφη, τουλάχιστον για την δική μου την αισθητική, να πω την αλήθεια, αλλά είμαι τζέντλεμαν) και σπρώχνοντας με θράσος τον κόσμο που περίμενε στη σειρά πάει μπροστά στην υπάλληλο.
-Μπορώ να παραλάβω ένα δέμα χωρίς να έχω το ειδοποιητήριο; Μένω λίγο μακριά και μη τρέχω τώρα σπίτι για να πάρω το ειδοποιήτηριο.
-Κανονικά δεν γίνεται αυτό, της απαντάει η υπάλληλος, αλλά θα εξυπηρετήσουμε, πείτε με μονάχα αν έχετε ταυτότητα και το όνομα για να το ψάξω.
-Ναι βέβαια, είναι στο όνομα Τάδε και είναι μεγαλούτσικο δέμα και η ειδοποίηση με ήρθε πριν 3 μέρες.
Κοιτάει στα μεγάλα δέματα η υπάλληλος και δεν βρίσκει τίποτα οπότε ψάχνει σ τα μικρότερα δέματα
-Ε τι το ψάχνετε εκεί! Αφου σας είπα πως πρόκειται περί μεγάλου δέματος.
- Έψαξα στα μεγάλα και δεν υπάρχει κάτι στο όνομα σας για αυτό κοιτάω μήπως είναι στα μικρότερα δέματα
-Α κατάλαβα, λοιπόν πάω στο σπίτι να φέρω το ειδοποιητήριο, εδώ δίπλα μένω στα δυό βήματα και ξανάρχομαι. Μέχρι να αποφασίσετε εσείς πώς να κάνετε σωστά τη δουλειά σας θα χάσω την μέρα μου εδώ, Καληνύχτα σας!
Περιττό να πω ότι η υπάλληλος τρελάθηκε με το θράσος και την αγένεια της. Μετά από 5 λεπτά η υπέροχη αυτή ύπαρξη επιστρέφει με το ειδοποιητήριο στα χέρια και παραμερίζοντας για άλλη μια φορά τον κόσμο πάει μπροστά στην υπάλληλο.
-Ορίστε, με κάνατε και πήγα μέχρι το σπίτι, βρείτε το δέμα μου τώρα.
Η υπάλληλος παίρνει το ειδοποιητήριο και επιστρέφει με έναν φάκελο στο χέρι.
- Τι είναι αυτό;
- Δεν ήταν δέμα τελικά αλλα φάκελος.
- Πως είναι φάκελος, εγώ ένα μεγάλο δέμα περιμένω
- Το όνομα σας έχει επάνω και τον αριθμο του ειδοποιητηρίου
- Που είναι το δέμα μου; Φωνάζει αγριεμένη
- Μα αυτό είναι, για τον φάκελο ήταν το ειδοποιητήριο
- Εγώ περιμένω ένα μεγάλο δέμα να με βρείτε αμέσως το δέμα
Και κάπου εκεί σε μια κατάσταση που κινδύνευε να διολισθήσει σε σουρεαλισμό απευθύνθηκα στην εξαγριωμένη κοπέλα που έψαχνε το δέμα της που τελικά ήταν ένας φάκελος.
-Συγγνώμη λίγο, να πω κάτι;
-Πες, τι θες;
- Να, κανονικά δεν με πολυαρέσεις αλλά με όλα αυτά που βλέπω κοντεύω να σε ερωτευτώ. Η τρέλα εξασκεί μια ανεξήγητη γοητεία επάνω μου. Θέλεις μετά να πάμε για καφέ;
Τι ήθελα και μίλησα, χαμός έγινε. Έβγαλε κάτι ουρλιαχτά που θα ταράζαν ακόμη και τον ύπνο του Κθούλου στην Ρ’λυε. Και έτσι χωρίς λόγο με έβριζε ακατάπαυστα. Έπρεπε λοιπόν να βάλω ένα τέλος σε αυτή την μη ευχάριστη κατάσταση.
-Λοιπόν άκου εγώ είχα καλές προθέσεις αλλά εσύ είσαι κακιά τρελή δεν θα προχωρήσει το πράγμα, τα χαλάμε!
Και δως του κι άλλες κραυγές και άλλες βρισιές αυτή, δυνατά πνευμόνια πρέπει να είχε.
-Όχι όχι μην επιμένεις, δεν ταιριάζουμε, δεν αλλάζω γνώμη. Δεν σε αγαπώ, φεύγω, της είπα και έφυγα βιαστικά κάπως γιατί σα να είχε αλλάξει χρώμα και φοβήθηκα μήπως μεταμορφωνόταν σε Hulk.
Τι να πω, έχει χαζέψει ο κόσμος."

Κατάλαβες; Εμένα με σαγηνεύει όπως είπα αυτό το παθιασμένο αλλά μην τον παρακάνεις, όχι να τις φάω κιόλας! Μη με αναγκάσεις και εσύ να τα χαλάσουμε!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Highlander

Νέο πόρισμα: η δολοφονία στην Ομόνοια θα μπορούσε να έχει κουκουλωθει σε μισή ώρα
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Highlander έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:25 Νέο πόρισμα: η δολοφονία στην Ομόνοια θα μπορούσε να έχει κουκουλωθει σε μισή ώρα
Εύκολο, εσείς για λίγο να κουκουλώσετε τις ευθύνες σας για τους 99 καμένους στο Μάτι.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05
Kostis έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:52 Τελικά από πουθενα δεν προκυπτει οτι ειχε μαχαιρι. Αυτο που βλεπουμε ειναι το σπασμενο γυαλι που πηρε για να αμυνθει. Τα πραγματα εχουν ως εξης. Μπηκε για να προστατευθει οντας φιλησυχος και βεγκαν απο τον καυγα στο απεναντι κοσμηματοπωλειο. Ο φασιστας ομοφοβικος κοσμηματοπωλης-κλεπταποδοχος αρχισε να τον βαραει για να τον βγαλει με την βια εξω. Για να προστατευθει ο καημενος απο την μανια του κοσμηματοπωλη σπαει τα τζαμια και προσπαθει να δραπετευσει. Οι φασιστες μαζευονται και τον βαρουν αλυπητα. Παει να φυγει και του την πεφτουν με τα γλομπς οι αλλοι φασιστες μπατσοι και τον αποτελειωνουν.

στο 0:19
Το μαχαίρι πρέπει να είναι αυτό που φαίνεται εδώ στο 0:19. Το ξαναβάζω με μεγάλα γράμματα μήπως πέρασε απαρατήρητο γιατί το είχα ποστάρει στην σελίδα 90. Στα άλλα videos δεν βλέπω και εγώ αν και που το κρατούσε ο συγχωρεμένος.
Αναφορικά με κλειστό κύκλωμα στο κατάστημα. Πιστεύω ότι λογικά υπάρχει. Ακόμα και αν δεν κοίταξαν αρχικά οι αστυνομικοί (ως όφειλαν αφού κάποιος πέθανε εκεί) μπορούν να πάνε εκ των υστέρων να το αναζητήσουν. Ακόμα και αν το έβγαλε ο καταστηματάρχης από το χώρο κάτι θα έχει μείνει πχ τρύπες στο ταβάνι από το σημείο που ήταν βιδωμένη η κάμερα, καλώδια, στηρίγματα καλωδίων, κάτι τέλος πάντων.
User_601

ST48410 έγραψε: 25 Σεπ 2018, 01:53
ST48410 έγραψε: 23 Σεπ 2018, 18:05
Kostis έγραψε: 23 Σεπ 2018, 16:52 Τελικά από πουθενα δεν προκυπτει οτι ειχε μαχαιρι. Αυτο που βλεπουμε ειναι το σπασμενο γυαλι που πηρε για να αμυνθει. Τα πραγματα εχουν ως εξης. Μπηκε για να προστατευθει οντας φιλησυχος και βεγκαν απο τον καυγα στο απεναντι κοσμηματοπωλειο. Ο φασιστας ομοφοβικος κοσμηματοπωλης-κλεπταποδοχος αρχισε να τον βαραει για να τον βγαλει με την βια εξω. Για να προστατευθει ο καημενος απο την μανια του κοσμηματοπωλη σπαει τα τζαμια και προσπαθει να δραπετευσει. Οι φασιστες μαζευονται και τον βαρουν αλυπητα. Παει να φυγει και του την πεφτουν με τα γλομπς οι αλλοι φασιστες μπατσοι και τον αποτελειωνουν.

στο 0:19
Το μαχαίρι πρέπει να είναι αυτό που φαίνεται εδώ στο 0:19. Το ξαναβάζω με μεγάλα γράμματα μήπως πέρασε απαρατήρητο γιατί το είχα ποστάρει στην σελίδα 90. Στα άλλα videos δεν βλέπω και εγώ αν και που το κρατούσε ο συγχωρεμένος.
Αναφορικά με κλειστό κύκλωμα στο κατάστημα. Πιστεύω ότι λογικά υπάρχει. Ακόμα και αν δεν κοίταξαν αρχικά οι αστυνομικοί (ως όφειλαν αφού κάποιος πέθανε εκεί) μπορούν να πάνε εκ των υστέρων να το αναζητήσουν. Ακόμα και αν το έβγαλε ο καταστηματάρχης από το χώρο κάτι θα έχει μείνει πχ τρύπες στο ταβάνι από το σημείο που ήταν βιδωμένη η κάμερα, καλώδια, στηρίγματα καλωδίων, κάτι τέλος πάντων.
Ρε φωστηρα....το μαχαιρι,στο βιντεο που εβαλες,υπαρχει σε ενα χερι...οχι του ζακ....που απλα δειχνει ενα μαχαιρι ,ΚΑΤΟΠΝ ΕΟΡΤΗς,που καποιος εχει παρει και το δειχνει στην καμερα.Ρε.........τι φωστηρας εισαι εσυ;;;;;;;;;;

Ρε αγαπουλα,βλεπεις κανενα μαχαιρι στο βιντεο οταν προσπαθει αυτο το ζωακι το μαστουρωμενο να φυγει απο την βριτρινα;Βλεπεις ρε ζουδι κανενα μαχαιρι;
Το οτι βρηκαν μετα ενα μαχαιρι,χεστηκαμε.Ναι...μπορει να μπηκε με μαχαιρι.μπορει και να μην μπηκε,..και ναι βρεθηκε εκει...ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ;τσου...

Ομως ματακια εχεςι και βλεπεις 1000 φορες οτι στο ωραιοτατο βιντεο και να αγιασει αυτος που το τραβηξε.ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΟΚ ΛΕΜΕ.Προσπαθει να βγει απο την βιτρινα,τον κλωτσανε οι καλοι νοικοκυραιεοι....ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΟΚ.Τριψε τα ματια σου και πρσπαθησε να δεις.Αρα αυτα περι αυτοαμυνας παπαριες λεμε.
Το μαχαιρι στο βιντεο που δειχνεις...ειναι ενα μαχαιρι στα χερια ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΑΚ,ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ.
Ρε...ποσο ζουδια;Ποσο σκατοπαραπληροφοριση;Ρε....ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ;Οχι;ε...ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ..ΕΠΙΣΗς ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΦΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
Μπηκε δεν μπηκε με μαχαιρι,..βρειηκε ενα μαχαιρισ τον τοπο,η ουσια ειναι οτι στο βιντεο ,μαχαιρι οταν προσπαθει απλα να ξεφυγει λεμε..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. :c020:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Λέμε και οι 2 το ίδιο πράγμα. Έγραψα "Στα άλλα videos δεν βλέπω και εγώ αν και που το κρατούσε ο συγχωρεμένος"
Μαχαίρι φαίνεται να υπάρχει. Ποιανού είναι και πως το χρησιμοποίησε μένει να μάθουμε

ΥΓ. Μίλα λίγο πιο όμορφα. Δεν έχει πλάκα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”