!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Δεν ξέρω για σας, εμένα πάντως με ξέκανε. Καλύτερα τρύπημα ανά δίμηνο. 
Πάς στοίχημα ότι και να πέθαινε από κόβιντ ποτέ δεν θα το παραδεχόταν;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:46 Τι του λέτε περαστικά μωρε; Περαστικά από τι, από τη δεύτερη γραμμουλα σε ένα πλαστικό κουτακι;
hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:28
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο.
-
giorgos mpekos
τελειωσαμε πια 3 χρονια μετα μακαρι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άκουσα πως οι έχοντες ομάδα αίματος 0 δεν κολλάνε.taliban έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:36όχι όλοι.Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:50 Τώρα που πνέει τα λοίσθια ο κόβιντ, τώρα βρήκατε να κολλήσετε;Περαστικά![]()
είμαι τυχερός.
μετά από 3 μέρες σερί κρεπαλη και κολλητηλικια με μια κοβιντιασμενη δεν κόλλησα...ακόμη.
ίσως είμαι σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που δεν κολλάνε ποτέ και έχει ανοσία...
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Της πουτανας γινεται,παιζει να βαραει 25% η θετικοτητα απλα δεν ασχολειται ο σκαι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νιωθεις οτι εκανες 3 δοσεις τσαμπα ε;sharp έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:05 Δεν ξέρω για σας, εμένα πάντως με ξέκανε. Καλύτερα τρύπημα ανά δίμηνο.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σκάι πρέπει να βλέπει όλος ο πλανήτης, γι αυτό δεν ασχολείται κανείς πια.
Και τις δοσεις πληρωσες,και τη μπετζινα για να πας και να γυρισεις και το κοβιντακι σε γλεντησε
- hellegennes
Τι είπε το άτομο;sharp έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:07Πάς στοίχημα ότι και να πέθαινε από κόβιντ ποτέ δεν θα το παραδεχόταν;EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:46 Τι του λέτε περαστικά μωρε; Περαστικά από τι, από τη δεύτερη γραμμουλα σε ένα πλαστικό κουτακι;
hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:28
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο Sharp νομίζει ότι τις δόσεις του τις έδωσε δωρεάν ο Μπουρλάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποια μπετζίνα ρε, σε σλαμ μένω; Να τρέχω πάνω κάτω με τα αυτοκίνητα όλη μέρα στο καυσαέριο και να νομίζω ότι κινδυνεύει η υγεία μου από το εμβόλιο;
Δυο βήματα από το σπίτι μου είναι ο γιατρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 31 Δεκ 2022, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έκανα εγχώριο προϊόν.hellegennes έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:34Ο Sharp νομίζει ότι τις δόσεις του τις έδωσε δωρεάν ο Μπουρλάς.
Το ποστ απευθυνοταν στο μεσο τριδοσικο ψεκμπολ,μην ψειριζεις λεπτομερειες.sharp έγραψε: 31 Δεκ 2022, 00:36Ποια μπετζίνα ρε, σε σλαμ μένω; Να τρέχω πάνω κάτω με τα αυτοκίνητα όλη μέρα στο καυσαέριο και να νομίζω ότι κινδυνεύει η υγεία μου από το εμβόλιο;![]()
Δυο βήματα από το σπίτι μου είναι ο γιατρός.
Πως είσαι εσύ τώρα; συνηλθες;GoBack έγραψε: 31 Δεκ 2022, 12:47
Το ποστ απευθυνοταν στο μεσο τριδοσικο ψεκμπολ,μην ψειριζεις λεπτομερειες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-