Ευτυχώς έχω κασσετόφωνο στο αυτοκίνητο και δεν κινδυνεύω από τέτοια.νύχτα έγραψε: 23 Σεπ 2019, 14:25 τις προάλλες κατεβαίνω στην πυλωτή, ανοίγω την πόρτα του οδηγού, βλέπω
παντού χαρτιά, σιντί, θήκες, αποδείξεις, ό,τι υπήρχε μέσα στα ντουλαπάκια και
στις πλαινές θήκες στις πόρτες τέλος πάντων, ήταν στα καθίσματα και στα πατάκια
παρατηρώ ότι είχα αφήσει τα μπροστινά παράθυρα περίπου ένα εκατοστό ανοιχτά,
για να αερίζεται, και αμέσως σκέφτομαι εντυπωσιασμένη:
"πωπω, τί αέρας βγήκε μες στη νύχτα!"
τελικά μου το είχαν ανοίξει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έλα ρε συ, σου πήραν τίποτα αξίας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το κερατο θα το φας, αυτο ειναι δεδομενο, το πως θα το διαχειριστεις δειχνει αν εισαι μοντερνα η οχι.Naida έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:56Δεν κατάλαβα,πρέπει να φάω κέρατο για να είμαι μοντέρνα ; Άσε ρεFeindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Η Naida είναι πολύ μοντέρνα και αριστερή όταν ένα θέμα δεν την επηρεάζει άμεσα, αλλά όταν τα βρίσκει σκούρα, αναθεωρεί πλήρως.
Δεν θα βγάλετε άκρη με αυτούς τους δύο. Φροντίστε να τα βρουν μεταξύ τους, μπας και ησυχάσουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έλα ρε γμτ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν αφήνω πράγματα στο αμάξι συνήθωςNaida έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:14 Έλα ρε γμτΠάλι καλά που δν είχες κάτι πιο πολύ αξίας. Τον προηγούμενο μήνα μπήκαν και στο σπίτι του αδερφού μου και του πήραν λεφτά, ένα λαπτοπακι και ένα μπουφάν. Το χειρότερο είναι η αίσθηση που αφήνει μια κλοπή πέρα από τα αντικείμενα που παίρνουν.
κι αυτή τη φορά τα άφησα επειδή ήμουν φορτωμένη με ψώνια, και με τύψεις, δεν τα ξέχασα
είναι το τρίτο ζευγάρι ρέιμπαν που μου κλέβουν στο μεταξύ, δεν φτουράνε
η αίσθηση είναι φρικτή, αισθάνεσαι αδικημένος και θυμωμένος, αλλά
τί να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, και δυστυχώς σοβαρότερα περιστατικά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αν μου τύχει (φτου,φτου) και το μάθω θα το διαχειριστώ με μεγάλη ψυχραιμία.Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:11το κερατο θα το φας, αυτο ειναι δεδομενο, το πως θα το διαχειριστεις δειχνει αν εισαι μοντερνα η οχι.Naida έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:56Δεν κατάλαβα,πρέπει να φάω κέρατο για να είμαι μοντέρνα ; Άσε ρεFeindflug έγραψε: 20 Σεπ 2019, 21:33 Ο Ορέστης είναι mgtow όταν μιλάει με άνδρες και .....δουλος όταν μιλάει με γυναίκες.
Η Naida είναι πολύ μοντέρνα και αριστερή όταν ένα θέμα δεν την επηρεάζει άμεσα, αλλά όταν τα βρίσκει σκούρα, αναθεωρεί πλήρως.
Δεν θα βγάλετε άκρη με αυτούς τους δύο. Φροντίστε να τα βρουν μεταξύ τους, μπας και ησυχάσουμε.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό, πάλι καλά που ήταν μόνο τα γυαλιά.νύχτα έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:19δεν αφήνω πράγματα στο αμάξι συνήθωςNaida έγραψε: 24 Σεπ 2019, 09:14 Έλα ρε γμτΠάλι καλά που δν είχες κάτι πιο πολύ αξίας. Τον προηγούμενο μήνα μπήκαν και στο σπίτι του αδερφού μου και του πήραν λεφτά, ένα λαπτοπακι και ένα μπουφάν. Το χειρότερο είναι η αίσθηση που αφήνει μια κλοπή πέρα από τα αντικείμενα που παίρνουν.
κι αυτή τη φορά τα άφησα επειδή ήμουν φορτωμένη με ψώνια, και με τύψεις, δεν τα ξέχασα![]()
είναι το τρίτο ζευγάρι ρέιμπαν που μου κλέβουν στο μεταξύ, δεν φτουράνε
η αίσθηση είναι φρικτή, αισθάνεσαι αδικημένος και θυμωμένος, αλλά
τί να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, και δυστυχώς σοβαρότερα περιστατικά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
highlight προχτεσινο, το να χαιρεσαι με τη χαρα του αλλου + μια μικρη κακια, το να χαιρεσαι με τη στεναχωρια του αλλου.
πηρα μαζι μου στο ψαρεμα ενα νεοφωτιστο, μολις φετος το καλοκαιρι αρχισε να ψαρευει, προφανως με πενιχρα αποτελεσματα. αν εβγαζε κανα ψαρακι 300 γρ ηταν ευχαριστημενος. τον πηγα στους τοπους μου, ειδε ψαρια, εβγαλε κιολας, αλλα το προχτεσινο ηταν επος. εσπασε ο διαολος το ποδαρι του (και το κεφαλι του, και τρια πλευρα και 2 χερια) και στουμπησε ο πιτσιρικας καμμια 10αρια πρωτα ψαρια, αναμεσα στα οποια ενα τρικιλο και ενα πεντοκιλο. χεστηκε απο τη χαρα του, τα εβγαζε καθε τοσο απο το ψυγειο και τα χαιδευε. τραγουδουσε, κελαιδαγε, θα κανει ενα μηνα να του φυγει το χαμογελο απο το στομα. ολοι πανω στη βαρκα χαιρομασταν με τη χαρα του, θυμομασταν τα δικα μας πρωτα μεγαλα ψαρια.
well done, young padawan.
ειχα και αλλον εναν μαθητευομενο πιτσιρικα, εδω και μια 10ετια. τον εμαθα, τον πηγα σε τοπους, τον εκανα και παρεα εξω απο τη θαλασσα, τον διδαξα για τη ζωη, του εδωσα δουλειες, και οπως ειπε και ο ιδιος στην απολογια του, του ξηγηθηκα καλυτερα απο πατερα κι αδελφο. η απολογια ηταν γιατι μου ξηγηθηκε πολυ σκουληκιαρικα, και τον επιασα στα πρασσα. εκλαψε, αλλα καταλαβε οτι εχει κανει μεγαλη χοντραδα, και δεν παιζει συγχωρεση, εφαγε περμαμπαν, που θα λεγαμε και στο χωριο μας. αυτος λοιπον ειδε τωρα στο φβ τις φωτο που ανεβασε ο νεος, με ολη την ομαδα μες την τρελλη χαρα, και εχει παθει καταθλιψη για τα γελια,την παρεα, τα ταξιδια και τα ψαρεματα που εχασε και θα χασει για τα επομενα χρονια. δεν κρυβω οτι μου ειναι ευχαριστο αυτο.
suck it, old padawan.
πηρα μαζι μου στο ψαρεμα ενα νεοφωτιστο, μολις φετος το καλοκαιρι αρχισε να ψαρευει, προφανως με πενιχρα αποτελεσματα. αν εβγαζε κανα ψαρακι 300 γρ ηταν ευχαριστημενος. τον πηγα στους τοπους μου, ειδε ψαρια, εβγαλε κιολας, αλλα το προχτεσινο ηταν επος. εσπασε ο διαολος το ποδαρι του (και το κεφαλι του, και τρια πλευρα και 2 χερια) και στουμπησε ο πιτσιρικας καμμια 10αρια πρωτα ψαρια, αναμεσα στα οποια ενα τρικιλο και ενα πεντοκιλο. χεστηκε απο τη χαρα του, τα εβγαζε καθε τοσο απο το ψυγειο και τα χαιδευε. τραγουδουσε, κελαιδαγε, θα κανει ενα μηνα να του φυγει το χαμογελο απο το στομα. ολοι πανω στη βαρκα χαιρομασταν με τη χαρα του, θυμομασταν τα δικα μας πρωτα μεγαλα ψαρια.
well done, young padawan.
ειχα και αλλον εναν μαθητευομενο πιτσιρικα, εδω και μια 10ετια. τον εμαθα, τον πηγα σε τοπους, τον εκανα και παρεα εξω απο τη θαλασσα, τον διδαξα για τη ζωη, του εδωσα δουλειες, και οπως ειπε και ο ιδιος στην απολογια του, του ξηγηθηκα καλυτερα απο πατερα κι αδελφο. η απολογια ηταν γιατι μου ξηγηθηκε πολυ σκουληκιαρικα, και τον επιασα στα πρασσα. εκλαψε, αλλα καταλαβε οτι εχει κανει μεγαλη χοντραδα, και δεν παιζει συγχωρεση, εφαγε περμαμπαν, που θα λεγαμε και στο χωριο μας. αυτος λοιπον ειδε τωρα στο φβ τις φωτο που ανεβασε ο νεος, με ολη την ομαδα μες την τρελλη χαρα, και εχει παθει καταθλιψη για τα γελια,την παρεα, τα ταξιδια και τα ψαρεματα που εχασε και θα χασει για τα επομενα χρονια. δεν κρυβω οτι μου ειναι ευχαριστο αυτο.
suck it, old padawan.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Ωρες ωρες μου θυμίζεις τον "Γερο και την Θαλασσα" του Χέμινγουεϊ, πύτεΑσέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2019, 10:29 ειχα και αλλον εναν μαθητευομενο πιτσιρικα, εδω και μια 10ετια. τον εμαθα, τον πηγα σε τοπους, τον εκανα και παρεα εξω απο τη θαλασσα, τον διδαξα για τη ζωη,
ωραία πύτισσα η ζωή
Να αγαπάς να συγχωρείς,να τους γαμας το κέρατοΑσέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2019, 10:29 highlight προχτεσινο, το να χαιρεσαι με τη χαρα του αλλου + μια μικρη κακια, το να χαιρεσαι με τη στεναχωρια του αλλου.
well done, young padawan.![]()
suck it, old padawan.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ατάκα από ανδρικό περιοδικό Κωστόπουλου.
Dein Herz, meine Gier
- Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι τοσο απλό όσο επιχειρεις να το παρουσιάσεις
ωραία πύτισσα η ζωή
Σούπερ Κατερίνα διάβαζα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-