Πρόδωσες τη φυσική ανοσια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν ξέρω, πάντως 5 μήνες μετά ο λόγος που έκανα τεστ ήταν ότι ξύπνησα με στεγνό στόμα και αναρωτήθηκα μήπως... έβαλα οξύμετρο για να δω αν έχω υψηλούς παλμούς όπως την προηγούμενη φορά. Είχα 100. Βασικά γι' αυτό έκανα το τεστ, αν είχα 70, όπως συνήθως, μπορεί να θεωρούσα ότι απλώς δεν ανέπνεα καλά στον ύπνο μου, που μου συμβαίνει καμμιά φορά (στο παρελθόν μονίμως ήταν έτσι. Τα τελευταία χρόνια βελτιώθηκε σημαντικά).
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο. Τα φυσικά αντισώματα του ανοσοποιητικού μου κάνουν μια χαρά δουλειά.
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο. Τα φυσικά αντισώματα του ανοσοποιητικού μου κάνουν μια χαρά δουλειά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
συγχαρητήρια.
Περαστικά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
όχι όλοι.Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2022, 12:50 Τώρα που πνέει τα λοίσθια ο κόβιντ, τώρα βρήκατε να κολλήσετε;Περαστικά![]()
είμαι τυχερός.
μετά από 3 μέρες σερί κρεπαλη και κολλητηλικια με μια κοβιντιασμενη δεν κόλλησα...ακόμη.
ίσως είμαι σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που δεν κολλάνε ποτέ και έχει ανοσία...
-
Η φωνή της Αληθειας
Περαστικά. Δεν είχες ξανακολλήσει πριν από κάτι μήνες;
- hellegennes
Πριν 5 μήνες, ναι.
Ευχαριστώ τους πάντες.
Ευχαριστώ τους πάντες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Όπως το κόβω, η hcg πρέπει να πλησιάζει το 100
- EKPLIKTIKOS
Τι του λέτε περαστικά μωρε; Περαστικά από τι, από τη δεύτερη γραμμουλα σε ένα πλαστικό κουτακι;
hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 15:28
Δεν έχω βήχα, δεν έχω πονόλαιμο, δεν έχω κόπωση, δεν έχω πυρετό, δεν έχω πονοκέφαλο.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Περαστικά λέμε για να μην το ξεχνά και τυχόν κολλήσει άλλους. Ανοσμία, αγευσία μήπως;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Μπα, ποτέ δεν μου συνέβησαν αυτά με καμμιά λοίμωξη.Libre arbitre έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:53 Περαστικά λέμε για να μην το ξεχνά και τυχόν κολλήσει άλλους. Ανοσμία, αγευσία μήπως;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εγώ μόνο ανοσμία είχα την μια φορά που κόλλησα. Τα άλλα συμπτώματα ήταν ανύπαρκτα. Ίσως και να μην κολλούσα καθόλου αν δεν καθυστερούσα τον εμβολιαμό.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:58Μπα, ποτέ δεν μου συνέβησαν αυτά με καμμιά λοίμωξη.Libre arbitre έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:53 Περαστικά λέμε για να μην το ξεχνά και τυχόν κολλήσει άλλους. Ανοσμία, αγευσία μήπως;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Όπου ίσως = 10% καλύτερη πιθανότητα να μην κολλήσεις.Libre arbitre έγραψε: 29 Δεκ 2022, 17:01Εγώ μόνο ανοσμία είχα την μια φορά που κόλλησα. Τα άλλα συμπτώματα ήταν ανύπαρκτα. Ίσως και να μην κολλούσα καθόλου αν δεν καθυστερούσα τον εμβολιαμό.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:58Μπα, ποτέ δεν μου συνέβησαν αυτά με καμμιά λοίμωξη.Libre arbitre έγραψε: 29 Δεκ 2022, 16:53 Περαστικά λέμε για να μην το ξεχνά και τυχόν κολλήσει άλλους. Ανοσμία, αγευσία μήπως;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωω πάλι; σε θυμάμαι πολύ πρόσφατα πάλι με κοβιντ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-