Δεν δέχομαι ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις τώρα.hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:30Αν δεν σ' αρέσει κάτι, δεν το ξανακάνεις. Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να το σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όσο διαρκεί. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Πρόκειται για μια αμοιβαία πράξη στην οποία υπάρχει συναισθηματική και σωματική επένδυση. Για τον ίδιο λόγο που είναι βιασμός να αποφασίσει μόνο ο ένας για το τι θα συμβεί, αγνοώντας αν θέλει ο άλλος, είναι βιασμός να αποφασίσει ο ένας να διακόψει χωρίς να θέλει ο άλλος. Παίρνει ο ένας απόφαση για το τι θα κάνει με το σώμα και την ψυχή του άλλουνύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:18σοβαρότατοι λόγοι είναι και δύο, με τον κάταλληλο χειρισμό έχεις πάνταhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:12...είτε γιατί βαρέθηκε είτε γιατί τελικά δεν της άρεσαν οι επιδόσεις μου.
το δικαίωμα να διακόψεις
θα αντικαταστήσω όμως το στεγνό και αναχρονιστικό "επιδόσεις" με το "ο τρόπος σου",
για να είναι πιο δίκαιο
ερχόμαστε σε επαφή για ΑΜΟΙΒΑΙΑ ευχαρίστηση, δεν κάνουμε χάρες είπαμε![]()
Ξανά, αν δεν είσαι ευχαριστημένη, απλά δεν το ξανακάνεις.
Πραγματικά απορώ μ' αυτά που διαβάζω. Εσύ όταν πας έξω να φας και το φαγητό τελικά δεν είναι του γούστου σου, σηκώνεσαι και φεύγεις και αφήνεις πιστόλι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
το ιδιο σκεφτομαι. μας τρολλαρουν, δεν παιζει να μην καταλαβαινουν.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:45Νομίζω ότι μου κάνετε πλάκα.Naida έγραψε: 19 Ιαν 2020, 20:40 Έχουμε ένα γεγονός. Βιασμός. Συντελείται από ένα άτομο εις βάρος ενός άλλου. Την ευθύνη του γεγονότος λες την έχει 100% ο βιαστής. Άρα η γυναίκα όντας προκλητικά ντυμένη για ποιο πράγμα φέρει ευθύνη;Ξαναδιαβάστε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ας απαντήσει ο stavmanr για το πεντακοσάευρο και μπορεί να καλυφθείς.
παμε αλλο ενα. ειμαι με τη μηχανη, καποιος παραβιαζει κοκκινο, με σκοτωνει. φταιει 100%. δε φορουσα κρανος. φταιω κι εγω, σε ενα ξεχωριστο επιπεδο φταιξιματος, αυτος δεν φταιει λιγοτερο αναλογα με το αν φορουσα εγω κρανος η οχι, αν ηταν καλο κρανος η φτηνιαρικο, αν το ειχα δεμενο σωστα, κλπ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι ... μάγισσες και κάνουν μαγικά κόλπα με τα οποία αποπλανούν εμας τους ..αγνούς τίμιους ηθικούς άνδρες !!!
Κόρες της Εύας ..
- hellegennes
Νάιδα, μάς δουλεύεις μού φαίνεται. Ή είσαι πιωμένη και δεν θυμάσαι τι έχει συζητηθεί. Ένα απ' τα δύο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Α κι εσύ αφήνεις πιστόλια σε φαγάδικα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:32Δεν δέχομαι ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις τώρα.hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:30Αν δεν σ' αρέσει κάτι, δεν το ξανακάνεις. Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να το σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όσο διαρκεί. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Πρόκειται για μια αμοιβαία πράξη στην οποία υπάρχει συναισθηματική και σωματική επένδυση. Για τον ίδιο λόγο που είναι βιασμός να αποφασίσει μόνο ο ένας για το τι θα συμβεί, αγνοώντας αν θέλει ο άλλος, είναι βιασμός να αποφασίσει ο ένας να διακόψει χωρίς να θέλει ο άλλος. Παίρνει ο ένας απόφαση για το τι θα κάνει με το σώμα και την ψυχή του άλλουνύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:18
σοβαρότατοι λόγοι είναι και δύο, με τον κάταλληλο χειρισμό έχεις πάντα
το δικαίωμα να διακόψεις
θα αντικαταστήσω όμως το στεγνό και αναχρονιστικό "επιδόσεις" με το "ο τρόπος σου",
για να είναι πιο δίκαιο
ερχόμαστε σε επαφή για ΑΜΟΙΒΑΙΑ ευχαρίστηση, δεν κάνουμε χάρες είπαμε![]()
Πραγματικά απορώ μ' αυτά που διαβάζω. Εσύ όταν πας έξω να φας και το φαγητό τελικά δεν είναι του γούστου σου, σηκώνεσαι και φεύγεις και αφήνεις πιστόλι;
Παρακαλώ πείτε όσοι άλλοι το κάνετε για να ξέρουμε να μην σας καλέσουμε ποτέ σε συνάντηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα αγνοήσω τα περί βιασμού, τα βρίσκω παράλογα και θα απαντήσω στο τελευταίοhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:30
Αν δεν σ' αρέσει κάτι, δεν το ξανακάνεις. Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να το σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όσο διαρκεί. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Πρόκειται για μια αμοιβαία πράξη στην οποία υπάρχει συναισθηματική και σωματική επένδυση. Για τον ίδιο λόγο που είναι βιασμός να αποφασίσει μόνο ο ένας για το τι θα συμβεί, αγνοώντας αν θέλει ο άλλος, είναι βιασμός να αποφασίσει ο ένας να διακόψει χωρίς να θέλει ο άλλος. Παίρνει ο ένας απόφαση για το τι θα κάνει με το σώμα και την ψυχή του άλλου
το να μη σου αρέσει το φαγητό δεν προκαλεί δυσφορία συνήθως σαν έναν πούτσο
που αισθάνεσαι μέσα σου αλλά δεν απολαμβάνεις, αλλά ακόμη κι έτσι, ενδέχεται να πληρώσω
και να φύγω, δεν θα το πολυσκεφτώ υποθέτω
παραπάνω είπα για σωστούς και κατάλληλους χειρισμούς με ενσυναίσθηση
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- hellegennes
Αν φύγεις αφού πληρώσεις, δεν ενδιαφέρεται κανείς για το αν τελείωσες το φαγητό σου. Η αντιστοιχία του να μην πληρώσεις είναι να φύγεις στην μέση της πράξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φυσικά τα βρίσκεις παράλογα, γιατί μεγάλωσες μέσα σε μια κουλτούρα βιασμού του ανδρικού ψυχισμού και του «η γυναίκα ορίζει τους κανόνες στο σεξ». Οπότε βλέπεις μόνο δικαιώματα για τον εαυτό σου και υποχρεώσεις για τους άντρες.νύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:38θα αγνοήσω τα περί βιασμού, τα βρίσκω παράλογαhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:30
Αν δεν σ' αρέσει κάτι, δεν το ξανακάνεις. Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να το σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όσο διαρκεί. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Πρόκειται για μια αμοιβαία πράξη στην οποία υπάρχει συναισθηματική και σωματική επένδυση. Για τον ίδιο λόγο που είναι βιασμός να αποφασίσει μόνο ο ένας για το τι θα συμβεί, αγνοώντας αν θέλει ο άλλος, είναι βιασμός να αποφασίσει ο ένας να διακόψει χωρίς να θέλει ο άλλος. Παίρνει ο ένας απόφαση για το τι θα κάνει με το σώμα και την ψυχή του άλλου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μαλακια εκανες, δεν επρεπε να την πληρωσεις, ας την αφηνες χαλασμενη, να μην κλεινει. η καλυτερα, δωστης μια πεταξια, τι τη θες την πορτα;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:03
Παρεμπιπτόντως μετάνιωσα που κλείδωσα την πόρτα μου στην τελευταία διάρρηξη. Πλήρωσα καί την πόρτα εκτός των άλλων.
- hellegennes
Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:44μαλακια εκανες, δεν επρεπε να την πληρωσεις, ας την αφηνες χαλασμενη, να μην κλεινει. η καλυτερα, δωστης μια πεταξια, τι τη θες την πορτα;stavmanr έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:03
Παρεμπιπτόντως μετάνιωσα που κλείδωσα την πόρτα μου στην τελευταία διάρρηξη. Πλήρωσα καί την πόρτα εκτός των άλλων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αμαν βρε ΑΙΝΕΙΑΝ κι εσύ σημερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:35Είναι ... μάγισσες και κάνουν μαγικά κόλπα με τα οποία αποπλανούν εμας τους ..αγνούς τίμιους ηθικούς άνδρες !!!![]()
Κόρες της Εύας ..![]()
hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:36Νάιδα, μάς δουλεύεις μού φαίνεται. Ή είσαι πιωμένη και δεν θυμάσαι τι έχει συζητηθεί. Ένα απ' τα δύο.
Τι λες μωρέ; Εγώ δεν έλεγα ότι εφόσον υπηρξε διείσδυση έχει δοθεί συναίνεση; Η οποία και πάλι μπορεί να αρθεί και ενδιάμεσα της επαφής αλλά εκεί δεν μιλάμε για βιασμό Μ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
το εχω κανει. ημανε σουρωμενος, πεσαμε στο κρεβατι αρχισαμε τα προκαταρκτικα, πηγε για κατουρημα και μολις γυρισε ημουν κοιμισμενος. και μαλιστα ηταν εφημερη σχεση, δεν το ειχαμε ξανακανει και την επομενη εφυγα και τελικα δεν το καναμε ποτε. ειναι και στη σαλονικη ρε γμτ και πεφτει πολυ μακρια για να παω να επανορθωσω. αργυρω αν διαβαζεις αυτο το μυνημα σου ζητω ταπεινα συγνωμη.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 10:23 Σε πρακτικό επίπεδο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε χρήστη του φόρουμ; Είναι συχνό το φαινόμενο;
Να μας πει τι έγινε και πως το αντιμετώπισε δηλαδή. Γιατί οι ιστορίες που αναφέρθηκαν είναι από αμφίβολου αξιοπιστίας πηγές και τραβηγμένες απ τα μαλλιά.
Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ ας πούμε και έχω κάνει πολύ δρόμο, μήπως είναι αστικός μύθος;
Δεν αναφέρομαι εννοείται σε βιασμό, αλλά σε αυτό της διακοπής συνουσίας λόγω αλλαγής διάθεσης
μου το εχουν κανει. με ξαπλωσε, με εγδυσε, γδυθηκε, ρουφηξε, καβαλησε τη μπαρα και αμεσως μετα ξεκαβαλησε επεσε διπλα και αρχισε να κλαιει.
ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν υπαρξει και αλλα περιστατικα, αλλα μικιος επινα πολυ και εχω μεγαλα κενα μνημης απο τα περισσοτερα πηδηματα της εποχης.
- hellegennes
Κλασική τσούλα. Αφού σε καβάλησε την έπιασαν οι τύψεις που κεράτωνε το καημένο το παλικάρι.Ασέβαστος έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:57 μου το εχουν κανει. με ξαπλωσε, με εγδυσε, γδυθηκε, ρουφηξε, καβαλησε τη μπαρα και αμεσως μετα ξεκαβαλησε επεσε διπλα και αρχισε να κλαιει.ειχε λεει δεσμο και τελικα αποφασισε οτι δεν πρεπει να του το κανει αυτο και λοιπα...
![]()
Τουλάχιστον έπαιξε πιπούλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πρώτον, δεν την γουστάριζεςhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 11:13 Ήταν πρώτη της φορά, αλλά μέχρι που γδυθήκαμε δεν είχε αμφιβολίες και δισταγμούς. Μετά κατάλαβε ότι μπορεί να πονέσει. Μερικές μέρες μετά με πήρε τηλέφωνο να ξαναβγούμε, αλλά της είπα ευγενικά ότι είναι καλύτερα να βρει κάποιον με τον οποίον να νιώθει σωματικά πιο άνετα. Είμαι βέβαιος ότι πληγώθηκε, αλλά έτσι είναι η ζωή.
δεύτερον, προσβλήθηκες (αδίκως)
τρίτον, γιατί δεν πίπα ;
Να τα λες όλα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- hellegennes
Το κοκκινισμένο το έχεις ξαναπεί και πάνω σ' αυτό συζητάμε.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:50 Τι λες μωρέ; Εγώ δεν έλεγα ότι εφόσον υπηρξε διείσδυση έχει δοθεί συναίνεση; Η οποία και πάλι μπορεί να αρθεί και ενδιάμεσα της επαφής αλλά εκεί δεν μιλάμε για βιασμό Μ
Καλά, ο φίλος σου ο stavmanr το έχει τερματίσει και το θεωρεί βιασμό ακόμα κι αν η άλλη πει «στοπ» 10 δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα, λες και νόμιζε ότι έπαιζαν σε πολύ αργό ρυθμό ονόματα-ζώα-φυτά-πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις