Και στην τελική πως γίνεται να λένε ότι πρέπει να έχεις ένα άρωμα δικό σου που να σου ταιριάζει να είναι το άρωμα σου και τέλος;
αφού υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα και βγαίνουν και συνέχεια καινούρια και σου πηγαίνουν διάφορα.
Ολο προβλήματα
σε μένα ποτέ δεν πετυχαίνουν οι απόπειρες για αλλαγήNaida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 19:34 Και στην τελική πως γίνεται να λένε ότι πρέπει να έχεις ένα άρωμα δικό σου που να σου ταιριάζει να είναι το άρωμα σου και τέλος;
αφού υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα και βγαίνουν και συνέχεια καινούρια και σου πηγαίνουν διάφορα.
Ολο προβλήματα![]()
Να αυτό που λες. Έχεις ένα άρωμα 20 χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να μείνω σε ένα. Όλο κάποιο άλλο θα μου κλέβει το μυαλό.Και λένε ότι και καλά να έχεις ένα άρωμα, να είναι η σφραγίδα σου. Σαν γυναίκα.νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2020, 21:40σε μένα ποτέ δεν πετυχαίνουν οι απόπειρες για αλλαγήNaida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 19:34 Και στην τελική πως γίνεται να λένε ότι πρέπει να έχεις ένα άρωμα δικό σου που να σου ταιριάζει να είναι το άρωμα σου και τέλος;
Ολο προβλήματα![]()
επιστρέφω πάντα στο δικόμου (20 χρόνια σχεδόν)
στο μεταξύ με έπεισαν να δοκιμάσω και αυτά τα "τύπου", καμία σχέση
πάρε βρε όποιο σου κάνει κέφι
σιγάNaida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 21:49
Να αυτό που λες. Έχεις ένα άρωμα 20 χρόνια. Εγώ δεν μπορώ να μείνω σε ένα. Όλο κάποιο άλλο θα μου κλέβει το μυαλό.Και λένε ότι και καλά να έχεις ένα άρωμα, να είναι η σφραγίδα σου. Σαν γυναίκα.
Καλά το να το πάρω σχετικό είναιείχα δοκιμάσει κι εγώ αυτά τα τύπου αλλά με έπιασε φαγούρα και γέμισα κοκκινίλες στο λαιμό. Μαλλον επειδή τον εξυνα όμως.
Εγώ ποτέ θα γίνω φαμ φαταλ με ένα άρωμα σφραγίδα;![]()
Έχω κρατήσει μερικά η αλήθεια είναι και τα μυρίζω και πατάω, πατάω μήπως βγάλουν καμία τελευταία σταγονίτσανύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2020, 21:56
σιγά
σφραγίδα θα ήταν αν δεν το φορούσε καμιά άλλη, αυτά που αγοράζουμε
εμείς τα αγοράζουν κι άλλες εξηνταδώδεκα χιλιάδες
είμαι μονομανής σε μερικά πραγματάκια, δεν είμαι των αλλαγών
και να τα εναλλάσσεις έχει ενδιαφέρον πάντως, σνιφάρεις μετά τα άδεια
μπουκαλάκια και το καθένα σου θυμίζει άλλη φάση, το έκανα στην εφηβεία
οι φαμ φατάλ δεν μπαίνουν σε φόρουμ![]()
πως γινεται ενα αρωμα να ταιριαζει η οχι σε ενα προσωπο;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 19:34 Ερωτεύτηκα την candy της prada. Δεν θέλω να απιστήσω στο άρωμα μου αλλά.... Τουλάχιστον ψεκαστηκα μια φορά.
Και στην τελική πως γίνεται να λένε ότι πρέπει να έχεις ένα άρωμα δικό σου που να σου ταιριάζει να είναι το άρωμα σου και τέλος;
Ολο προβλήματα![]()
Ναι! Αλλιώς μυρίζει σε ένα δέρμα κι αλλιώς σε αλλο. Στο ένα δέρμα μπορεί να πηγαίνει στο άλλο όχι.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:23πως γινεται ενα αρωμα να ταιριαζει η οχι σε ενα προσωπο;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 19:34 Ερωτεύτηκα την candy της prada. Δεν θέλω να απιστήσω στο άρωμα μου αλλά.... Τουλάχιστον ψεκαστηκα μια φορά.
Ολο προβλήματα![]()
δηλδη μπορει να αρεσει η μυρωδια του η οχι, αλλα αμα αρεσει, και το βαλεις σε αλλο προσωπο που δεν ταιριαζει, αλλαζει η μυρωδια και δεν αρεσει;
Δεν έχει να κάνει με το χρώμα της επιδερμίδας το πώς θα σου κάτσει ένα άρωμα . Η μάνα μου βαζει την tresor χρόνια...Μου άρεσει πάνω της η μυρωδιά,ξερεις μυρίζει μανούλα αλλά όταν την έβαλα εγώ έγινε αφόρητη μυρωδιά ούτε εγώ η ίδια την αντεχα .. Σε μένα μύριζε σαν οινόπνευμα σκέτο αλκοόλη . Όσον αφορά την βανίλια και την καρύδα και εμένα δεν μαρεσει . Θα μου πεις Εγώ είμαι καλύτερη που Μυριζω σαν πορτοκαλιάNaida έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:33Ναι! Αλλιώς μυρίζει σε ένα δέρμα κι αλλιώς σε αλλο. Στο ένα δέρμα μπορεί να πηγαίνει στο άλλο όχι.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:23πως γινεται ενα αρωμα να ταιριαζει η οχι σε ενα προσωπο;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 19:34 Ερωτεύτηκα την candy της prada. Δεν θέλω να απιστήσω στο άρωμα μου αλλά.... Τουλάχιστον ψεκαστηκα μια φορά.
Ολο προβλήματα![]()
δηλδη μπορει να αρεσει η μυρωδια του η οχι, αλλα αμα αρεσει, και το βαλεις σε αλλο προσωπο που δεν ταιριαζει, αλλαζει η μυρωδια και δεν αρεσει;
Κάτι έψαχνα σήμερα στη τσάντα μου και ειδα το άρωμα μου και ήταν ένας συνάδελφος πιο περα και έβγαλα και ψεκαστηκα και λέει τι ωραία που μυρίζει. Και λέει η μπαρχαλω βάλε μου και μένα (@#_€&@_ 0.30€ το ψεκασμα κάνει) και την ψέκασα κι αυτή.
Αλλιώς μύριζε σε μένα (πιο ωραία) αλλιώς σε αυτή που είναι πιο μελαμψή. Αυτή ψεκαζεται με κάτι βανίλιες μου έρχεται να ξεράσω οπότε βάζει. Και ψεκάζει και γύρω γύρω της, βάζει και το αερόθερμο και μου έρχεται όλο προς τα μένα. Και ανοίγω εγω το δικό μου παράθυρο να αναπνεω φρέσκο αέρα και μπαίνουν πουλάκια και μετά τα κυνηγάμε να φύγουν γιατί χτυπάνε πάνω στα τζάμια. Αυτή φοβάται τα πουλάκια και ουρλιάζει![]()
Δεν ξέρω το έχω συνδυάσει με το χρώμα του δέρματος την διαφορά στο άρωμα. Και σε μια φίλη μου που είναι πιο μελαμψή, πάλι έχει διαφορά. Μπορεί να έτυχε.Kiki mat έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:47Δεν έχει να κάνει με το χρώμα της επιδερμίδας το πώς θα σου κάτσει ένα άρωμα . Η μάνα μου βαζει την tresor χρόνια...Μου άρεσει πάνω της η μυρωδιά,ξερεις μυρίζει μανούλα αλλά όταν την έβαλα εγώ έγινε αφόρητη μυρωδιά ούτε εγώ η ίδια την αντεχα .. Σε μένα μύριζε σαν οινόπνευμα σκέτο αλκοόλη . Όσον αφορά την βανίλια και την καρύδα και εμένα δεν μαρεσει . Θα μου πεις Εγώ είμαι καλύτερη που Μυριζω σαν πορτοκαλιάNaida έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:33Ναι! Αλλιώς μυρίζει σε ένα δέρμα κι αλλιώς σε αλλο. Στο ένα δέρμα μπορεί να πηγαίνει στο άλλο όχι.Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2020, 09:23
πως γινεται ενα αρωμα να ταιριαζει η οχι σε ενα προσωπο;
Κάτι έψαχνα σήμερα στη τσάντα μου και ειδα το άρωμα μου και ήταν ένας συνάδελφος πιο περα και έβγαλα και ψεκαστηκα και λέει τι ωραία που μυρίζει. Και λέει η μπαρχαλω βάλε μου και μένα (@#_€&@_ 0.30€ το ψεκασμα κάνει) και την ψέκασα κι αυτή.
Αλλιώς μύριζε σε μένα (πιο ωραία) αλλιώς σε αυτή που είναι πιο μελαμψή. Αυτή ψεκαζεται με κάτι βανίλιες μου έρχεται να ξεράσω οπότε βάζει. Και ψεκάζει και γύρω γύρω της, βάζει και το αερόθερμο και μου έρχεται όλο προς τα μένα. Και ανοίγω εγω το δικό μου παράθυρο να αναπνεω φρέσκο αέρα και μπαίνουν πουλάκια και μετά τα κυνηγάμε να φύγουν γιατί χτυπάνε πάνω στα τζάμια. Αυτή φοβάται τα πουλάκια και ουρλιάζει![]()
.
Ακριβώς όπως και το άλλο που έχω αλλά θέλει λίιιγο μάζεμα στη μέση. Όχι στην κοιλιά, εκεί είναι οκ. Και είναι ένα θέμα να το πάω στη μοδίστρα.