!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι εχθες θα εξαγγείλει την έναρξη πυρηνικού πολέμου
Σήμερα μετά την ομιλία του τον παρουσιάζουν οτι είναι ένα λογικό άτομο,και όχι σχιζοφρενής όπως υποστήριζαν!
Εξακολουθούν να θεωρούν ήττα της Ρωσίας την αποχώρηση από το Κίεβο, που την κατάληψη του πότε δεν σχεδιαζε ,και ποτε δεν ακούγεται η λέξη ιμπεριαλισμό Ανατολικά και Δυτικά
Εν τω μεταξύ η Δύση σπαταλάμε χρήματα φορολογουμενων,στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία που καταστρεφονται από τους Ρώσους!
Και αυτοπυροβολει τον εαυτό της με κυρωσεις,που πλητουν τους λαούς της και τον Ρωσικό λαό!
Σήμερα μετά την ομιλία του τον παρουσιάζουν οτι είναι ένα λογικό άτομο,και όχι σχιζοφρενής όπως υποστήριζαν!
Εξακολουθούν να θεωρούν ήττα της Ρωσίας την αποχώρηση από το Κίεβο, που την κατάληψη του πότε δεν σχεδιαζε ,και ποτε δεν ακούγεται η λέξη ιμπεριαλισμό Ανατολικά και Δυτικά
Εν τω μεταξύ η Δύση σπαταλάμε χρήματα φορολογουμενων,στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία που καταστρεφονται από τους Ρώσους!
Και αυτοπυροβολει τον εαυτό της με κυρωσεις,που πλητουν τους λαούς της και τον Ρωσικό λαό!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο Πρόεδρος Ζελένσκυλί έβαλε τη φωτογραφία μ' ένα ράντομ νάζουλο για να γιορτάσει την ημέρα της νίκης κατά του ναζουλισμού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Tι τον κάνει ΝΑΖΙ; Τα σύμβολα;Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:17
Ο Πρόεδρος Ζελένσκυλί έβαλε τη φωτογραφία μ' ένα ράντομ νάζουλο για να γιορτάσει την ημέρα της νίκης κατά του ναζουλισμού.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το σηματάκι των έςες που έχει, και το οτι προφανώς ανήκει σε μονάδα που έχει σφάξει κόσμο και κοσμάκη στην (πρώην)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το δεύτερο είναι υπόθεση.Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:25Το σηματάκι των έςες που έχει, και το οτι προφανώς ανήκει σε μονάδα που έχει σφάξει κόσμο και κοσμάκη στην (πρώην)Ανατολική Ουκρανία.
Συγνώμη που ρωτάω αλλά ήθελα να μάθω τα δικά σου πλαίσια ανοχής, δεδομένου ότι πολλάκις στο φόρουμ έχεις κατηγορηθεί ως υποστηρικτής των Ναζί.
Συνεπώς από τα σύμβολα, γεγονός που σημαίνει ότι έχεις την ίδια άποψη για αυτόν:

Που με την σειρά δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό των άλλων.
Μήπως να το ξανακοιτάξεις αυτό με τους χαρακτηρισμούς;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.instagram.com/zelenskiy_official/
Αδυνατώ να κατανοήσω για ποιόν πούστη λόγο δίνεται σημασία (και βήμα) σε οτιδήποτε προέρχεται από το πεμπτοφαλλαγγίτικο πουτιναριό;
Αδυνατώ να κατανοήσω για ποιόν πούστη λόγο δίνεται σημασία (και βήμα) σε οτιδήποτε προέρχεται από το πεμπτοφαλλαγγίτικο πουτιναριό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μπορεί να γουστάρει Death in June ρε τύπε.Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:17
Ο Πρόεδρος Ζελένσκυλί έβαλε τη φωτογραφία μ' ένα ράντομ νάζουλο για να γιορτάσει την ημέρα της νίκης κατά του ναζουλισμού.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Τα δικά μου πλαίσια ανοχής είναι τί έχει κάνει κάποιος για να βλάψει κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και που προφανώς δεν του έχει κάνει τίποτα.Bazoomba έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:32Το δεύτερο είναι υπόθεση.
Συγνώμη που ρωτάω αλλά ήθελα να μάθω τα δικά σου πλαίσια ανοχής, δεδομένου ότι πολλάκις στο φόρουμ έχεις κατηγορηθεί ως υποστηρικτής των Ναζί.
Συνεπώς από τα σύμβολα, γεγονός που σημαίνει ότι έχεις την ίδια άποψη για αυτόν:
[img]https://i.postimg.cc/rsD3P77g/scre ... .jpg[/img]
Μήπως να το ξανακοιτάξεις αυτό με τους χαρακτηρισμούς;![]()
Οι Ουκρανέζοι έχουν κάνει πάρα πολλά, ο Κασιδιάρης δεν έχει σκοτώσει κανέναν, απ' όσο γνωρίζω. Επιπλέον δεν έχω ακούσει τον Κασιδιάρη να λέει οτι του αρέσει να σκοτώνει, όπως είπε εκείνος ο Ουκρανός από το C14.
Υποστηρικτή των ναζί, και άλλα, με αποκαλούν κάτι τσόκαρα που δεν έχουν να απαντήσουν σ' αυτά που λέω για το κόμμα τους (κατά κανόνα είναι δεξιά τα συγκεκριμένα τσόκαρα). Η πλάκα είναι οτι ορισμένα απ' αυτά ήταν οργανωμένοι οπαδοί της ΧΑ, ενώ εγώ ήμουν απλός ψηφοφόρος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:17

Δωρικό θα είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το να φοράς μια μπλούζα για το εφφέ, δε σε κάνει φονιά. Φονιά σε κάνουν οι φόνοι.α δικά μου πλαίσια ανοχής είναι τί έχει κάνει κάποιος για να βλάψει κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και που προφανώς δεν του έχει κάνει τίποτα.
Οι Ουκρανέζοι έχουν κάνει πάρα πολλά, ο Κασιδιάρης δεν έχει σκοτώσει κανέναν, απ' όσο γνωρίζω. Επιπλέον δεν έχω ακούσει τον Κασιδιάρη να λέει οτι του αρέσει να σκοτώνει, όπως είπε εκείνος ο Ουκρανός από το C14.
Εδώ που τα λέμε ο Μιχαλολιάκος και να 'θελε, ούτε κότα δε θα μπορούσε να σκοτώσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ok. Συνεπώς, δεν είναι σίγουρα Ναζί ο κύριος της φώτο, έτσι;Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 22:48Τα δικά μου πλαίσια ανοχής είναι τί έχει κάνει κάποιος για να βλάψει κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και που προφανώς δεν του έχει κάνει τίποτα.Bazoomba έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:32Το δεύτερο είναι υπόθεση.Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:25
Το σηματάκι των έςες που έχει, και το οτι προφανώς ανήκει σε μονάδα που έχει σφάξει κόσμο και κοσμάκη στην (πρώην)Ανατολική Ουκρανία.
Υποστηρικτή των ναζί, και άλλα, με αποκαλούν κάτι τσόκαρα που δεν έχουν να απαντήσουν σ' αυτά που λέω για το κόμμα τους (κατά κανόνα είναι δεξιά τα συγκεκριμένα τσόκαρα). Η πλάκα είναι οτι ορισμένα απ' αυτά ήταν οργανωμένοι οπαδοί της ΧΑ, ενώ εγώ ήμουν απλός ψηφοφόρος.
Και δεν έχει σημασία το σήμα των SS στην στολή του ή κανω λάθος;
Γιατί αυτός που φαίνεται στην φώτο είναι ανώνυμος και δεν γνωρίζουμε που υπηρετεί.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φέικ είναι ρε τσομπαναραίοι, έβαλα την σελίδα παραπάνω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σημασία έχει τί έχουν κάνει οι Ουκρανοί τόσα χρόνια στους πολίτες της (πρώην) ανατολικής Ουκρανίας τα τελευταία χρόνια.Bazoomba έγραψε: 10 Μάιος 2022, 22:53Ok. Συνεπώς, δεν είναι σίγουρα Ναζί ο κύριος της φώτο, έτσι;Kauldron έγραψε: 10 Μάιος 2022, 22:48Τα δικά μου πλαίσια ανοχής είναι τί έχει κάνει κάποιος για να βλάψει κάποιον που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και που προφανώς δεν του έχει κάνει τίποτα.Bazoomba έγραψε: 10 Μάιος 2022, 21:32
Το δεύτερο είναι υπόθεση.
Και δεν έχει σημασία το σήμα των SS στην στολή του ή κανω λάθος;
Γιατί αυτός που φαίνεται στην φώτο είναι ανώνυμος και δεν γνωρίζουμε που υπηρετεί.
Το να φοράς αυτά τα σήματα ενώ είσαι στον Ουκρανέζικο στρατό σημαίνει οτι είτε τα έχεις κάνει ο ίδιος, είτε οτι είσαι πρόθυμος να τα κάνεις αυτά στους αμάχους.
Δηλαδή αν έβλεπες έναν Γερμαναρά το 1947 να φοράει σήματα των έσές δε θα υποπτευόσουν οτι έχει αρκετές πιθανότητες να έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-