Επόμενο βημα να τον αλείψουν πίσσα και πούπουλα και να τον καθίσουν αναποδα σε γαϊδαρο.
Θα διαπομπευθεί στους κεντρικους δρόμους της Γλυφάδας όπου εξαγριωμένοι μεγαλοαστοί θα του πετούν κρεμώδη τροφή που θα τους ψωνίζουν οι Φιλιπινέζοι υπηρέτες τους
Zelda έγραψε: 12 Ιουν 2023, 16:28
Κατασχέθηκε η περιουσία του Δημητρά
Επόμενο βημα να τον αλείψουν πίσσα και πούπουλα και να τον καθίσουν αναποδα σε γαϊδαρο.
Θα διαπομπευθεί στους κεντρικους δρόμους της Γλυφάδας όπου εξαγριωμένοι μεγαλοαστοί θα του πετούν κρεμώδη τροφή που θα τους ψωνίζουν οι Φιλιπινέζοι υπηρέτες τους
Θα πλήρωνα όσο-όσο το εισιτήριο για να το δω.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κατασχέθηκε η περιουσία του Δημητρά Επόμενο βημα να τον αλείψουν πίσσα και πούπουλα και να τον καθίσουν αναποδα σε γαϊδαρο.
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Έδωσα στη Φιλιππινέζα μου που έσπασε το πόδι της, 3 μέρες αναρρωτική (άνευ αποδοχών, naturellement)
Κατασχέθηκε η περιουσία του Δημητρά Επόμενο βημα να τον αλείψουν πίσσα και πούπουλα και να τον καθίσουν αναποδα σε γαϊδαρο.
Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω. Έδωσα στη Φιλιππινέζα μου που έσπασε το πόδι της, 3 μέρες αναρρωτική (άνευ αποδοχών, naturellement)
Μονο μία εχεις;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Saliveros έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:03
Μονο μία εχεις;
Στη Γλυφάδα.
Δεν θα μετακινώ από την Εκάλη καμιά άλλη! Η τιμή της βενζίνης έχει φθάσει στο απροχώρητο mon Dieu!
Εχεις τα δικια σου και συ!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.