Aprilianos έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 22:24
Μηχανικός έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 22:21
Εγώ είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, αυτοί θα πολεμήσουν πολύ περισσότερο από τους Ζαίους και τους φιλελέδες.
Οι συγκεκριμένοι πιτσιρικάδες σχημάτισαν με τα χέρια τους το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού ενώ υπηρετούν τη θητεία τους στον εσ. Δεν σε προβληματίζουν;;;
Ή είναι Αλβανικής καταγωγής, υποτίθεται ''Έλληνες'' ή Έλληνες που τρολάρουν.Έλληνες χωρίς καταγωγή απο την Αλβανία να το κάνουν αυτό στα σοβαρά δεν το πιστεύω.
Αν είναι Αλβανικής καταγωγής καλά να πάθουμε που τους βάζουμε στο στρατό,αφού βέβαια τόσο εύκολα τους δίνουμε σαν Έλληνες.
Δεν έχω τίποτα με τους λαούς, αλλά σε ζωτικής σημασίας ''σημεία'' πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί και πολύ πιο έξυπνοι.
Ήμαρτον, αλβανικής καταγωγής και οποιασδήποτε άλλης καταγωγής, που όμως έχουμε αντίθετα συμφέροντα, όχι για όλες τις καταγωγές, να μπαίνουν στρατό.Αυτά τα λάθη ελπίζω να μην τα πληρώσουμε διότι είμαστε πολύ large και δίνουμε και στην κουτσή κατσαρίδα την υπηκοότητα. Ε..αν είναι δυνατόν!
Ναι εμένα με προβληματίζουν αυτά, αν δεν είναι τρολάρισμα Ελλήνων και ναι δεν πρέπει να δίνουμε την υπηκοότητα τόσο εύκολα , ούτε στον στρατό να μπαίνει ο οποιοσδήποτε μη Έλληνας.Απόλυτη βλακεία.
Σημείωση: Αλβανόφατσες είναι πάντως.Φαίνονται απο χιλιόμετρα.