!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
Re: Εισβολή Ισραήλ στο Λίβανο
«Εάν οποιαδήποτε χώρα παράσχει βοήθεια στον επιτιθέμενο, θα θεωρηθεί επίσης συνεργός και νόμιμος στόχος. Συμβουλεύουμε τις χώρες να αποφύγουν να εμπλακούν στη σύγκρουση μεταξύ του ισραηλινού καθεστώτος και του Ιράν και να αποστασιοποιηθούν από τη διαμάχη»
Το να πετάξεις φυλλάδια ή να στείλεις μηνύματα σε κινητά δεν είναι δα και κάτι πολύπλοκο. Ούτε να ρίξεις πύραυλο σε συγκεκριμένο στόχο.Niki έγραψε: 03 Οκτ 2024, 20:08 Πώς τα οργανώνουν όλα αυτά;![]()
Εμείς μια φωτιά δεν μπορούμε να σβήσουμε.![]()
Επίσης, οι υπηρεσίες του Ισραήλ έχουν πληροφόρηση και μέσα από τις οργανώσεις αυτές.
Εμείς μια χαρά αντιμετωπίζουμε τις φωτιές, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά δύσκολες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μήπως όλα αυτά είναι απλώς προπαγάνδα; Σκότωσαν τώρα έναν πενηντάρη που πριν 25 χρόνια φέρεται να είχε λιντσάρει στρατιωτικούς τους Ισραήλ; Λίγο υπερβολικό μου φαίνεταιπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:08 "Δεν ξεχνώ".
https://www.iefimerida.gr/kosmos/israil ... kon-ramala
- Golden Age
Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιντσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:12Μήπως όλα αυτά είναι απλώς προπαγάνδα; Σκότωσαν τώρα έναν πενηντάρη που πριν 25 χρόνια φέρεται να είχε λιντσάρει στρατιωτικούς τους Ισραήλ; Λίγο υπερβολικό μου φαίνεταιπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:08 "Δεν ξεχνώ".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 03 Οκτ 2024, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα το κανανε το μουνοπανοGolden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:12Μήπως όλα αυτά είναι απλώς προπαγάνδα; Σκότωσαν τώρα έναν πενηντάρη που πριν 25 χρόνια φέρεται να είχε λιντσάρει στρατιωτικούς τους Ισραήλ; Λίγο υπερβολικό μου φαίνεταιπατησιωτης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:08 "Δεν ξεχνώ".
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ναι, και προσπαθούσαν 25 χρόνια να σκοτώσουν ένα ράντομ πολίτη που μπορεί να μην έχει καμιά στρατιωτική ή ηγετική θέση πλέον.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14 Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.
Εμένα όλο αυτό μου φαίνεται ως προπαγάνδα για να φοβίσει οποιονδήποτε έχει στο νου του να κάνει κάτι, ότι "πρόσεχε θα σε βρούμε κάποια στιγμή και θα σε τιμωρήσουμε".
- Golden Age
Το 'φεραν οι συγκυρίες και σκοτώθηκε. Δημοσιοποίησαν την ταυτότητά τους και το γεγονός για λόγους συμβολικής σημασίας, για τους λόγους που αναφέρεις.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:18ναι, και προσπαθούσαν 25 χρόνια να σκοτώσουν ένα ράντομ πολίτη που μπορεί να μην έχει καμιά στρατιωτική ή ηγετική θέση πλέον.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14 Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.
Εμένα όλο αυτό μου φαίνεται ως προπαγάνδα για να φοβίσει οποιονδήποτε έχει στο νου του να κάνει κάτι, ότι "πρόσεχε θα σε βρούμε κάποια στιγμή και θα σε τιμωρήσουμε".
Αυτό λέω κι εγώ. Με τόσους που πέθαναν εκεί κάποτε θα μπορούσε να σκοτωθεί και αυτός. Αλλά ακόμα κι αν δεν σκοτώθηκε, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομά του για εφφέ.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού όποιον ναναι σκοτώνουν, αμάχους και γυναικόπαιδα.το έμαθαν πως σκοτώθηκε κι αυτός και είπαν να πουλήσουν μούρη στους κανίβαλους.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:18ναι, και προσπαθούσαν 25 χρόνια να σκοτώσουν ένα ράντομ πολίτη που μπορεί να μην έχει καμιά στρατιωτική ή ηγετική θέση πλέον.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14 Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Golden Age
Δεν νομίζω ότι είπαν ψέμματα για τον θάνατό του.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:21Αυτό λέω κι εγώ. Με τόσους που πέθαναν εκεί κάποτε θα μπορούσε να σκοτωθεί και αυτός. Αλλά ακόμα κι αν δεν σκοτώθηκε, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομά του για εφφέ.
wtfNiki έγραψε: 03 Οκτ 2024, 20:35nyxtovios έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:12Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Οκτ 2024, 19:10
Να πάρουν την Κρήτη και να στείλουμε τους Κρητικούς στη Γάζα.![]()
![]()
![]()
Από τον τουριστικό οδηγό σας;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Lord Brum έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:15Καλα το κανανε το μουνοπανοGolden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:12
Μήπως όλα αυτά είναι απλώς προπαγάνδα; Σκότωσαν τώρα έναν πενηντάρη που πριν 25 χρόνια φέρεται να είχε λιντσάρει στρατιωτικούς τους Ισραήλ; Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δε μείναν και πολλοί με ηγετικές θέσεις εδώ που τα λέμεST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:18ναι, και προσπαθούσαν 25 χρόνια να σκοτώσουν ένα ράντομ πολίτη που μπορεί να μην έχει καμιά στρατιωτική ή ηγετική θέση πλέον.Golden Age έγραψε: 03 Οκτ 2024, 21:14 Απο την στιγμή που ταυτοποιήθηκε, αυτός είναι. Τότε συμμετείχε στο λιτσάρισμα - κατακρεούργηση και είχε φωτογραφηθεί υπερήφανος με τα αίματα στα χέρια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 5822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-