Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτ 2019, 10:04
τεχνίτης στο ψήσιμο δεν είμαι, αλλά η μία ώρα για παϊδάκι γάλακτος μου ακούγεται εξωπραγματικός χρόνος.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Η τελειοτητα στα παιδακια .Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:04 τεχνίτης στο ψήσιμο δεν είμαι, αλλά η μία ώρα για παϊδάκι γάλακτος μου ακούγεται εξωπραγματικός χρόνος.
Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:29 Σου ειπα, μάστορας δεν είμαι, μου ακούγεται όμως πάρα πολύ ειδικά για τόσο λεπτό κρέας όπως αυτο αυτό του αρνιού γάλακτος σε τόσο μικρά κομμάτια.
Το μόνο που ξέρω είναι να ψήνω φιλέτο ή σπαλομπριζόλα. σε 10 λεπτά είναι έτοιμα για τα γούστα μου.
σούπερ δημήτριος έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:30 α ρε άγη με είχες ψήσει ότι ήξερες.75 λεπτά το παιδάκι θα γίνει φρίσκις,το τρως και μετά από 5 χρόνια
perseus έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:32 Ο Αγις αντιγραφει συνταγες απο τύπους που βαζουν σαλτσα μεντα στο παιδακι ...


Αν είναι να κάνω τέτοιο χειρουργείο με θερμόμετρα κλπ, προτιμώ να πάω στο b.grill ή στον Drakoulis να μου το φτιάξουν αυτοί.Αγις έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:36Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:29 Σου ειπα, μάστορας δεν είμαι, μου ακούγεται όμως πάρα πολύ ειδικά για τόσο λεπτό κρέας όπως αυτο αυτό του αρνιού γάλακτος σε τόσο μικρά κομμάτια.
Το μόνο που ξέρω είναι να ψήνω φιλέτο ή σπαλομπριζόλα. σε 10 λεπτά είναι έτοιμα για τα γούστα μου.
στο Μπεις γκριλ δεν το φτιαχνουν ετσι - στην αρτζεντινα ομως δινεις παραγγελια δυο ωρες πρινΕρμής έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:45Αν είναι να κάνω τέτοιο χειρουργείο με θερμόμετρα κλπ, προτιμώ να πάω στο b.grill ή στον Drakoulis να μου το φτιάξουν αυτοί.Αγις έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:36Ερμής έγραψε: 30 Οκτ 2019, 10:29 Σου ειπα, μάστορας δεν είμαι, μου ακούγεται όμως πάρα πολύ ειδικά για τόσο λεπτό κρέας όπως αυτο αυτό του αρνιού γάλακτος σε τόσο μικρά κομμάτια.
Το μόνο που ξέρω είναι να ψήνω φιλέτο ή σπαλομπριζόλα. σε 10 λεπτά είναι έτοιμα για τα γούστα μου.