Μου λες με λίγα λόγια δλδ, πως το ΚΚΕ είναι αυτό που διοργανώνει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα των ''αυθόρμητων'' συγκεντρώσεων, βάσει όσμωσης.vatraxos έγραψε: 11 Μαρ 2021, 14:38Και οι συγκεντρώσεις πολλά χρόνια πριν γίνονταν.
Σε εκείνες τις συγκεντρώσεις, το ΚΚΕ υιοθετούσε μία αφ υψηλού κριτική στον κόσμο που ανοργνανωτα κατέβαινε, έκανε δικές του συγκεντρώσεις κλπ και εισέπραττε την κριτική (και από εμένα) επειδή η τακτική του ήταν ο ορισμός του σεχταρισμού.
Σήμερα δειλά δειλά επιλέγει την όσμωση με τον κόσμο όποτε και όπου κινητοποιείται.
Εγώ προσωπικά το βρίσκω θετικότατο. Κάποιοι όμως δε θα είναι με τίποτα ευχαριστημένοι.
Το γιατί είναι θετικό αφορά στην ουσία της εκάστοτε διαμαρτυρίας που αν θέλει να είναι αποτελεσματική πρέπει να λειτουργεί με όρους κινήματος, οργανωμένα και με στόχους. Διαφορετικά αποτελεί πρακτικά μία βαλβίδα εκτόνωσης, ενώ ασφαλώς, επιτρέπει να παρεισφρύουν διάφορα ταραχοποιά στοιχεία όπως καλή ώρα, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Σε κάλυψα;
Επίσης ΔΕΝ είναι δουλειά του να κάμει τον ''τροχονόμο'' στα κακοποιά στοιχεία, του στυλ ''μπαίνετε, δεν μπαίνετε καθίστε φρόνιμα'' κλπ κλπ. Αλλά να αφήσει το νόμο να κάνει τη δουλειά του. Έτσι θα μπορέσει να προστατέψει την όποια έκφρασή του.
Ξεκάθαρα. Απλά θεωρώ πως κάνουν τα στραβά μάτια για να γίνεται ντόρος. Και αυτό το γνωρίζω εκ των έσω, παλαιόθεν.
Τεσπα. Δεν με κάλυψες. Συμφωνούμε οτι διαφωνούμε. Μιας και η έννοια της γνήσιας εξέγερσης που εγώ θεωρώ σημαντική, απέχει έτη φωτός από κομματικές σημαίες και ιδεολογιες που πιστεύω πως θα πρέπει να εκλείψουν, διότι δεν προσφέρουν κάτι υγιές και ουσιαστικό.
Η φωνή του ανθρώπου δυναμώνει μόνον όταν είναι ελεύθερη από ασύδοτες πρακτικές, που έχουν τον μανδύα της ελευθερίας.
Και η Πατρίδα είναι αυτή που μένει απροστάτευτη, ενόσω προσπαθείτε να ακουμπήσετε στο κομματικό σας απάγγειο.