!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Καλά αυτοί ίδιοι είναι... Καλά που του βγαλαν το μάτι να τους ξεχωρίζουμε
Όχι ο Αεμοντ μπορεί να είναι φιλόδοξος αλλά δεν είναι τυχοδιωκτης. Δείχνει να είναι mastermind στην στρατηγική.jason0 έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:46 Καλά αυτοί ίδιοι είναι... Καλά που του βγαλαν το μάτι να τους ξεχωρίζουμε
Ο Νταεμοντ είναι ο απολυτός τυχοδιωκτης που έχει το ταλέντο να ελίσσεται σαν φίδι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο Αεμοντ έχει μικρό πουλι, από εκείνη τη σκηνή και μετά δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω σοβαρά
Εντάξει αντικατεστησε το μικρό πουλί με τον μεγαλύτερο δρακοjason0 έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:52 Ο Αεμοντ έχει μικρό πουλι, από εκείνη τη σκηνή και μετά δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω σοβαρά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μήπως ξέρετε μέχρι που θα πάει η σειρά? Μέχρι το τέλος των βιβλίων η μέχρι το τέλος συγκεκριμένων χαρακτήρων?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
E αφου η ξανθια παντρευτηκε τον πατέρα της... Ειναι stepmom (και θεια της ταυτοχρονα αλλα μη πιασουμε τους ακριβεις συγγενικους δεσμους γιατι με την αιμομειξια των Ταργκαριεν θα χασουμε τη μπαλα με τους βαθμους συγγενειας).jason0 έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:42 Α, της συγχωρεμενης οκ... Θυμάμαι να λέει κάτι μαδερ την ξανθιά και μπερδευτηκα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ναι, πηρε Πόρσε
Στα 40 στάνταρ θα αρχίσει να βάφει και μαλλί
Στα 40 στάνταρ θα αρχίσει να βάφει και μαλλί
- George_V
Λογικα μεχρι λιγο μετα το τελος του Dance of Dragons.zteo έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:55 Μήπως ξέρετε μέχρι που θα πάει η σειρά? Μέχρι το τέλος των βιβλίων η μέχρι το τέλος συγκεκριμένων χαρακτήρων?
Δε λεω ακριβως γιατι spoilers.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Θυμάμαι στο πρωτο επεισόδιο να λέει last seasonzteo έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:55 Μήπως ξέρετε μέχρι που θα πάει η σειρά? Μέχρι το τέλος των βιβλίων η μέχρι το τέλος συγκεκριμένων χαρακτήρων?
Άρα λογικά άλλα 4 επεισόδια
- George_V
Eπισης εχει και type με μεγαλυτερες γυναικες/milf. Αντιθετα απο τον αδελφο του το Βασιλια που τρυπα να ναι και οτι να ναι. Αν ειχανε και πριζες στο Παλατι θα τον ειχε βαλει και εκει.
O Aemond ειναι ο τυπος "γιατι ρε πστ μου γεννηθηκα δευτερος? Πρωτος επρεπε να γεννηθω".
Υ.Γ. Εχουμε και τριτο αδελφο που θα εμφανιστει οσονουπω. Τον Daeron ο οποιος ειναι ο πιο noble και gentle απο ολους.
Καλά με τέτοιο πουλάκι έπρεπε να πάει να μπει σε καμιά σλατινα να του κανει με το δάχτυλο no δεν θα παρω αγάπη μουGeorge_V έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:58Eπισης εχει και type με μεγαλυτερες γυναικες/milf. Αντιθετα απο τον αδελφο του το Βασιλια που τρυπα να ναι και οτι να ναι. Αν ειχανε και πριζες στο Παλατι θα τον ειχε βαλει και εκει.
O Aemond ειναι ο τυπος "γιατι ρε πστ μου γεννηθηκα δευτερος? Πρωτος επρεπε να γεννηθω".
Υ.Γ. Εχουμε και τριτο αδελφο που θα εμφανιστει οσονουπω. Τον Daeron ο οποιος ειναι ο πιο noble και gentle απο ολους.
Αναγκαστικά κατέληξε ο φουκαράς στα μπουρδέλα και στις μιλφάρες
- George_V
Στο μπουρδέλο τον πηγε ο μεγάλος του αδελφος ο οποιος 1 φορα πηγε και μετα κολλησε εκει μεσα και τις πηρε ολες, και του διπλανου μπουρδέλου και του παρακατω κλπ. κλπ.jason0 έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 10:03Καλά με τέτοιο πουλάκι έπρεπε να πάει να μπει σε καμιά σλατινα να του κανει με το δάχτυλο no δεν θα παρω αγάπη μουGeorge_V έγραψε: 13 Ιούλ 2024, 09:58Eπισης εχει και type με μεγαλυτερες γυναικες/milf. Αντιθετα απο τον αδελφο του το Βασιλια που τρυπα να ναι και οτι να ναι. Αν ειχανε και πριζες στο Παλατι θα τον ειχε βαλει και εκει.
Αναγκαστικά κατέληξε ο φουκαράς στα μπουρδέλα και στις μιλφάρες
Ο Αεμοντ απο την αλλη μια φορα πηγε και κολλησε με την πρωτη πτανα που του κατσε. 20 χρονια τωρα την ιδια γμαει καθε φορα.
20 χρόνια μωρό κεράσει ποτάκι;
έχω ένα φίλο γιο εργοστασιάρχη, Αεμοντ θα τον λέω από τώρα
έχω ένα φίλο γιο εργοστασιάρχη, Αεμοντ θα τον λέω από τώρα
- George_V
Καλη η τρολλια but no...
Δεν είναι τρολιά, έτσι θυμάμαι στο πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν
Λες να χουμε συνεχίζεται όταν θα χετε εγγόνια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση