Καθόλου δεν χρειάζεται να χαρίσεις τίποτε.Ποιός σου είπε ότι έχω την οποιαδήποτε υποχρέωση σε άτομα που μπήκαν παράνομα στο έδαφός μου;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιουν 2023, 09:42όχι, που τον εκαναν; μέσα στο ποταμι; και πολλές νησίδες είναι ελληνικές η μισές μισές. πρέπει να τις χαρίσεις όλες για να ξενοιασεις; αλλιώς τώρα καλοκαίρι, θα έχεις συνέχεια ρεύματα, που θα πρέπει να διαχειριστείς με νόμιμο τρόπο, έλεγχο, απόδοση προσφυγικό στάτους, αν όχι, απέλαση. διαλέγεις και παίρνεις.Saliveros έγραψε: 04 Ιουν 2023, 09:38Γιατί, δεν είναι τουρκικά όλα τα εδάφη ανατολικά του φράχτη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Ιουν 2023, 23:55 φτιάξε τον φράχτη, χάρισε όλα τα εδάφη προς τα ανατολικα στους Τούρκους, και ξεμπέρδεψες.![]()
Άλλο να είναι στη θάλασσα και άλλο στη στεριά,έστω και σε νησίδες του Έβρου.Μπορούν να γυρίσουν πίσω από εκεί που ήλθαν με τα πόδια.Δεν έχω καμμία υποχρέωση να μαζέψω αυτούς που έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το φράχτη ανεξαρτήτως εάν είναι στο έδαφός μου.Δεν είναι ναυαγοί.