Δε σε λέω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Οκ, τότε επιλέγω Αντιγόνη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
οταν λεω αν δεν υπαρχει λογος εννοω κυριως υπερηλικες που ειναι οι πιο ευαλωτοι...Οι υπολοιποι παμε ως συνηθως....Εγω λογω δουλειας συναναστρεφομαι με εκατονταδες κοσμο καθημερινα δεν κανω τιποτε ιδιαιτερα..νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2020, 19:27αν δεν υπάρχει λόγος; οι περισσότεροι είμαστε εργαζόμενοι καιNorthern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 19:19 Oποιος μπορει ειδικα μεγαλυτερος η με θεματα υγειας ας την αραξει μεσα κανενα μηνα μεχρι να περασει η μπορα...οι υπολοιποι αν δεν υπαρχε λογος αποφευγετε να βρισκεστε αναμεσα σε μεγαλα πληθη.
υπάρχουν κι εκείνοι που μετακινούνται με 6 διαφορετικά αστικά
λεωφορεία την ημέρα για να πάνε στην εργασία τους και να επιστρέψουν,
σε αυτούς τί να προτείνουμε;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Τα κρούσματα που ανακοινώνει η κάθε χώρα έχουν να κάνουν με τους ελέγχους που κάνει. Ακόμα και οι θάνατοι που ανακοινώνονται δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Βλέπεις ότι στο δείκτη κρούσματα ανα πληθυσμό όλες οι ευρωπαϊκές χώρες είναι στην εικοσάδα. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: Λόγω προηγμένων μέσων και πολλών ελέγχων και β λόγω κλίματος. Οσον αφορά τους θανάτους από τα πρώτα στοιχεία των θανάτων για Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία το 95% αυτών αφορούν ηλικιωμένους. Και πολλοί είναι προγενέστεροι και βρέθηκε ότι είχαν τον coronavirus από τη νεκροψία. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει συσχέτιση με τη θερμοκρασία.
Κι εσένα Λοξία ,δε σε ξαναμιλάω μαλακισμένο ,διότι εχάθης ασκαρδαμυκτί 
Καλέ μου Στύγιε, ως γνωστόν εξ αρχαιοτάτων χρόνων, μόνον τα μπαρμπούνια κατεβάζω ασκαρδαμυκτί...
Για όλες τις άλλες μου ενέργειες, ανοιγοκλείνω κανονικά τα μάτια.
Γεια χαρά νταν κι αμάν αμάν, κι ένα σκουλήκι ψόφιο...
να το σκοτώσω δεν μπορώ,να φύγω δεν μ' αφήνει...
Σας διαβάζω που και που, όμως οι αλλαγές προσωπικότητας-ιδεών που έχω παρατηρήσει και σε εμένα αλλά και σε αρκετούς εδώ μέσα (μην πεταχτεί κάποιος-α να φέρει την μύγα), με αποτρέπει από το να αρχίσω πάλι τα φορουμικά λες και είμαστε στο 2004-2010.
Να περνάτε όμορφα, να χαίρεστε πολύ και να είσατε πάντα καλά.
Και μια καλησπέρα, που και που, θα την λέω.

Σας διαβάζω που και που, όμως οι αλλαγές προσωπικότητας-ιδεών που έχω παρατηρήσει και σε εμένα αλλά και σε αρκετούς εδώ μέσα (μην πεταχτεί κάποιος-α να φέρει την μύγα), με αποτρέπει από το να αρχίσω πάλι τα φορουμικά λες και είμαστε στο 2004-2010.
Και πριν ένα μήνα ακουγόταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω
OANNHSEA έγραψε: 30 Ιαν 2020, 17:46
Το πρόβλημα είναι ότι σας δουλεύουν οι δημοσιογράφοι και τα κωλοκάναλα για να έχουν την προσοχή σας - αυτό σημαίνει χρήματα...
Για να κάνω μία σούμα:
Α) Το ποσοστό θανάτου από τον ιό είναι πολύ μικρό (συγκριτικά) για να σκούζουν έτσι...
Β) Οι κύριες πηγές παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απομόνωση του - ίσως πιο πολλά από όσα πρέπει.
Γ) Δεν έχει βρεθεί ακόμα το εμβόλιο και άρα τα στοιχεία είναι εν μέρη πλασματικά ως προς τους θανάτους. Όπως είναι και πλασματικά ως προς τους θανάτους αφού ξεκίνησε η επιδημία.
Δ) Οι θάνατοι είναι κυρίως στις ασθενείς ομάδες του κύριου πληθυσμού.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε φόβο στην Ελλάδα - όχι περισσότερο από απλή γρίπη ή από αυτοκινητιστικό...
Οπότε μην πανικοβάλεστε, φτύστε κατάμουτρα τα καθίκια των καναλιών και περιμένετε να δείτε τις εξελίξεις...
Ε ναι. Κατά τα άλλα μιλάνε για ορφανά κρούσματα. Το να έχει πάει κάποιος στο Ιράν για τουρισμό ή επαγγελματικούς λόγους πριν ένα μήνα και να έχει γίνει ασυμπτωματικός φορέας, είναι απίθανο. Άσε που η Τουρκία, θεωρείται ασφαλής περιοχή.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:40Για το πόση είναι η θνησιμότητα θα αργήσουμε λιγάκι ακόμα να μάθουμε την αλήθεια.Σέλευκας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:33και δυστυχώς η θνησιμότητα δείχνει να είναι κάπου στο 40% αν σκεφτούμε ότι στην Ιταλία πεθάναν 360 άτομα και είναι όλοι απο αυτούς που διαγνώστηκαν όταν οι φορείς ήταν κάπου στους 800.
Ελπίζω να έχω κάπου λάθος.
Τους Κινέζους δεν τους εμπιστεύομαι, οι Γάλλοι δεν κάνουν τεστ, οι Γερμανοί κατά 99,99% λένε ψέματα, οι Ιταλοί έχουν χάσει την μπάλα και το Ιράν είναι μπουρδέλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που είσαι βρε ιχθυοεξολοθρευτή;Λοξίας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:03 Καλέ μου Στύγιε, ως γνωστόν εξ αρχαιοτάτων χρόνων, μόνον τα μπαρμπούνια κατεβάζω ασκαρδαμυκτί...![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έγινες χριστιανοταλιμπάν και ντρέπεσαι να το πεις;Λοξίας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:03
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Obi Wan Iakobi

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Είχες δεν είχες, την έφερες την μύγα...vagabondo έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:13Έγινες χριστιανοταλιμπάν και ντρέπεσαι να το πεις;Λοξίας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:03
Σας διαβάζω που και που, όμως οι αλλαγές προσωπικότητας-ιδεών που έχω παρατηρήσει και σε εμένα αλλά και σε αρκετούς εδώ μέσα (μην πεταχτεί κάποιος-α να φέρει την μύγα), με αποτρέπει από το να αρχίσω πάλι τα φορουμικά λες και είμαστε στο 2004-2010.![]()
Όχι ρε μπαγαμπόντη...παραμένω άθεος μέχρι τα μπούνια, αλλά δεν έχω καμιά διάθεση (πλέον) να το "επιδείξω" σε κανέναν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι δυνατόν να μην έχει πεντακόσες χιλιάδες σελίδες αυτό το νήμα και να αχολείσθε νυχθημερόν με τον έρντο και τον ράμπιτ; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε μια ψαροταβέρνα και "κανονίζω" κάτι πράγματα που κολυμπούν στην θάλασσα...
Είμαι πολύ καλά Γάτα μου.
Απλώς δεν μου βγαίνουν πλέον τα φορουμικά...
Ρε τον αληταμπουρα τον Λοξια! Που σαι ρε Κορωνα;Λοξίας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:03 Καλέ μου Στύγιε, ως γνωστόν εξ αρχαιοτάτων χρόνων, μόνον τα μπαρμπούνια κατεβάζω ασκαρδαμυκτί...![]()
![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις