Το 90% του φόρουμ θέλει ένα φόρουμ χωρίς εσένα.SeaHawk έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:07 Βλεπεις τι αποτελεσμα εχουν οι μαλακιες που γραφεις;
Αναθαρρησαν οι χελωνομαραμπουδες
Αυτο το φορουμ θελεις;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
διαβασε αυτα μαδουραιε, πετσοκομμένα λιγο, παντα βεβαια αν δεν λενε πίπες. Που ηταν το αρχειο;
Όταν έγινε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στις 28.02.2023, δόθηκε η εντολή από τη διοίκηση της εταιρείας Interstar προς το επιχειρησιακό κέντρο να αντλήσουμε ό,τι υλικό υπήρχε διαθέσιμο από την απομακρυσμένη αναπαραγωγή, το οποίο αφορούσε το εν λόγω δυστύχημα. Το προσωπικό του επιχειρησιακού κέντρου έψαχνε πλάνα και βίντεο για το δρομολόγιο της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Επίσης, εγώ έψαξα και για το δρομολόγιο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ερχόταν από Θεσσαλονίκη.
Κατέβασα τα επίμαχα αρχεία στον υπολογιστή μου, στον οποίο δεν έχει άλλο άτομο πρόσβαση
Πριν από λίγες ημέρες, δόθηκε εντολή από τη Διοίκηση της εταιρείας να ψάξουμε εκ νέου τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας, προκειμένου να βρεθεί νέο υλικό για την υπόθεση.
Μέσα στον όγκο του υλικού, εντοπίστηκαν τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το ΚΕΚ Ραψάνης και τη νότια σήραγγα Πλαταμώνα. Για τα βίντεο αυτά ενημερώθηκε η Διοίκηση της εταιρείας και εγώ δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Τα αιτήματα προς τις αρχές απαντώνται από τη Διοίκηση της εταιρείας και όχι από εμένα.
Εγώ δημιούργησα αρχικά τον φάκελο και αργότερα τον μετονόμασα σε Δυστύχημα.
Από τον δικό μου υπολογιστή κατέβηκαν στον σκληρό δίσκο και μεταφέρθηκαν στον server. Αργότερα, επεξεργάστηκα τους φακέλους με τα αιτούμενα αρχεία, προκειμένου να δοθούν στις αρμόδιες αρχές.
Η ανωτέρω διαδικασία έλαβε χώρα μέσα στο έτος 2024, αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Ο τεχνικός διευθυντής της εταιρείας με βοήθησε να δούμε τα βίντεο, ώστε να εντοπιστεί τυχόν νέο υλικό.
βλέπω το βίντεο του Σαχίνη (πολλές σφαλιάρες στην ΝΔκη και ΑΝακριτική προπαγάνδα)
αλλά πάμε στην ουσία,
εδώ λένε πως το βίντεο του μίνι μάρκετ της λεπτοκαρυάς ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ
το θυμάστε;
κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν τα περιβόητα βίντεο...
Ο Παπαδάκης το λέει με το λογισμικό που χρησιμοποιεί Καθηγητής ανάλυσης εικόνας και ήχου - Τέξας
αποκάλυψη επίσης Κοκοτσάκη, που το έμαθαν επίσημα πριν λίγες ημέρες,
πως η αστυνομία είχε κατασχέσει όλο το βιντεοληπτικό υλικό όλης της γραμμής
φυσικά, κανένα βίντεο της εμπορικής δεν μπήκε στην δικογραφία (αλλιώς θα το είχαν λάβει οι δικηγόροι των οικογενειών και όχι ο πορτοσάλτε...)
αριστερά το βίντεο που μας έδειξαν - δεξιά γτι είναι παραποιημένο (με το πρόγραμμα του καθηγητή)

υγ. τα βίντεο επίσης, σε στικάκι κλπ είναι αστείο... και δεν στέκει σε δίκη, μόνο στης προπαγάνδα της ΝΔ ίσως
αλλά πάμε στην ουσία,
εδώ λένε πως το βίντεο του μίνι μάρκετ της λεπτοκαρυάς ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ
το θυμάστε;
κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν τα περιβόητα βίντεο...
Ο Παπαδάκης το λέει με το λογισμικό που χρησιμοποιεί Καθηγητής ανάλυσης εικόνας και ήχου - Τέξας
αποκάλυψη επίσης Κοκοτσάκη, που το έμαθαν επίσημα πριν λίγες ημέρες,
φυσικά, κανένα βίντεο της εμπορικής δεν μπήκε στην δικογραφία (αλλιώς θα το είχαν λάβει οι δικηγόροι των οικογενειών και όχι ο πορτοσάλτε...)
αριστερά το βίντεο που μας έδειξαν - δεξιά γτι είναι παραποιημένο (με το πρόγραμμα του καθηγητή)

υγ. τα βίντεο επίσης, σε στικάκι κλπ είναι αστείο... και δεν στέκει σε δίκη, μόνο στης προπαγάνδα της ΝΔ ίσως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 16 Φεβ 2025, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ισχύει?
ΣΑΧΝΙΝΗΣ: Κυριε Κοκοτσάκη, υπαρχει μια απορία, η εταιρεία δεν είναι μόνη της...να τα λέμε όλα...είναι για λογαριασμό του Οσε , ο Οσε πού ειναι?....δική του περιουσία είναι...του ελλ λαου
ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ: μέχρι τον ΝΟέμβριο η επικοινωνία ήταν με τον ΟΣΕ, μετά ανέλαβε η υπό τον ΟΣΕ εταιρεία και διακινεί ολη αυτή την πληροφορία στο ανακριτικό γραφείο. Και αυτό οπωσδήποτε δημιουργεί μια απορία, πόσο μάλλον όταν με τους ισχυρισμούς των νομικών εκπροσώπων της εταιρείας σεκιούριτι ένα υπάλληλος επενέβη στα συστήματα ασφαλείας και κατέστρεψε...γιατί όταν αφαιρείς ένα κομμάτι καταστρέφεις ουσιαστικά έναν δίσκο και είναι μια παραδοχή αυτή ...και η ίδια η εταιρεία , ο ΟΣΕ, δεν αντιδράει όταν από τη σύμβαση [που έχει με την ιντερστατ] απαγορεύει αυτού του είδους την ενέργεια
ΣΑΧΝΙΝΗΣ: Κυριε Κοκοτσάκη, υπαρχει μια απορία, η εταιρεία δεν είναι μόνη της...να τα λέμε όλα...είναι για λογαριασμό του Οσε , ο Οσε πού ειναι?....δική του περιουσία είναι...του ελλ λαου
ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ: μέχρι τον ΝΟέμβριο η επικοινωνία ήταν με τον ΟΣΕ, μετά ανέλαβε η υπό τον ΟΣΕ εταιρεία και διακινεί ολη αυτή την πληροφορία στο ανακριτικό γραφείο. Και αυτό οπωσδήποτε δημιουργεί μια απορία, πόσο μάλλον όταν με τους ισχυρισμούς των νομικών εκπροσώπων της εταιρείας σεκιούριτι ένα υπάλληλος επενέβη στα συστήματα ασφαλείας και κατέστρεψε...γιατί όταν αφαιρείς ένα κομμάτι καταστρέφεις ουσιαστικά έναν δίσκο και είναι μια παραδοχή αυτή ...και η ίδια η εταιρεία , ο ΟΣΕ, δεν αντιδράει όταν από τη σύμβαση [που έχει με την ιντερστατ] απαγορεύει αυτού του είδους την ενέργεια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
την επιβατική εννοεί, απλα κάνει τον χαζό αφου δεν τον ρωταει κανεις για διευκρίνηση. Παίζει το πουλί του λιγο αυτος νομίζω, αλλα οκ, μπορει να του εχουν σπάσει τα νευρα.Γαληνός έγραψε: 16 Φεβ 2025, 13:59 αποκάλυψη επίσης Κοκοτσάκη, που το έμαθαν επίσημα πριν λίγες ημέρες,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Φεβ 2025, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι εξωτερικές εργασίες είχε η υπάλληλος αυτή μέσα στη μαύρη νύχτα και όταν τις τελείωσε, στις 3 τα ξημερώματα, πέρασε και από την εταιρεία να ψάξει στον κάδο ανακύκλωσης
το λαπτοπ το ειδες τελικά μαδούρι, δεν μου ειπες.
παπαδάκης:
αυτοί που το φτιάξανε, δεν ξέρανε την επεξεργασία που θα έκανα εγώ (επαγγελματική αλλοίωση που μπορεί να γίνει εννοεί!!)
βίντεο μίνι μάρκετ
αριστερά τι μας έδεικαν - δεξιά τι ισχύει (=επεξεργασμένο)

αυτοί που το φτιάξανε, δεν ξέρανε την επεξεργασία που θα έκανα εγώ (επαγγελματική αλλοίωση που μπορεί να γίνει εννοεί!!)
βίντεο μίνι μάρκετ
αριστερά τι μας έδεικαν - δεξιά τι ισχύει (=επεξεργασμένο)

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
τελικα τι εγινε ; ποσα βιντεο θα δειτε ακομη; θα βγει η καμαλα; ή δεν θα βγει;
τι λενε τα βλημμενα του πχουρουμ;
- Μαδουραίος
Εταιρεια που εχει σχεση και υποστηριζει ως δημοσιογραφο τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ για διαδοση υλικου ειναι υποπτη και λεει ψεματα.
αν τελικα με δυο λεπτα που έδωσες βγεις σωστός, θα σου δώσουμε λουκουμαδάκι, αντε στο καλο τωρα.nemo έγραψε: 16 Φεβ 2025, 14:05 τελικα τι εγινε ; ποσα βιντεο θα δειτε ακομη; θα βγει η καμαλα; ή δεν θα βγει;
οχι ρεεεε!!! εδω τουλαχιστον δεν ειναι τοσο απελπισια οπως στα αλλα νηματα
εδω το μονο που αλλαζουν ειναι οι ληψεις απο βιντεο ..οκ το αντεχω στα υπολοιπα με εχει πιασει απελπισια
καλα αλλα οχι τσιπς κλπ, μην κανείς φασαρία.
παιδες δωστε με και μενα ενα ρολο ενα βιντεο να σκαναρω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-