!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Καλά πάρε την αναφορά από εμένα και ξαναελα με τον κηδεμόνα σου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Τοξοβόλος_UK
Αφού είσαι γυναίκα μαρή. Το point μου ήταν οτι μπορώ να κολάσω τον μέσο στρέιτ με την κολάρα μου. Εσύ δεν πιάνεσαι.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:54
Άι Μαρη, ένα κωλο μας έταξες και κάνεις την πάπια. Τρωγλοδυτη δίχως μύτη.
Άσε που με την μαλακία που είπα δεν προλαβαίνω τώρα τα πμ. Άνοιξες μέτωπα.
Είδανε φως κι ανέβηκαν όλα τα δερβίσικα αλάνια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ανοχες, οπως δεν θα γουσταρα να σου βριζει καποιος τα παιδια, ετσι δεν γουσταρω να βριζεις κι εσυ τα παιδια αλλων, η συγγενικα προσωπα. Μεταξυ μας ας πουμε οτι θελουμε, το αλλο ειναι τερμα φαουλ κι αν δεν το καταλαβαινεις τοτε δεν εχεις θεση εδω μεσα ή εαν εχεις, δεν εχω θεση εγω τοτε.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:54Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Αφου η καργιόλα η γαλή δεν προσβάλεται λέει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Ε και; Άμα κολαστω εγώ, θα κολαστει κι ο μέσος στρέιτ. Όλο λόγια είστε μανδαμ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:57Αφού είσαι γυναίκα μαρή. Το point μου ήταν οτι μπορώ να κολάσω τον μέσο στρέιτ με την κολάρα μου. Εσύ δεν πιάνεσαι.Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:54
Άι Μαρη, ένα κωλο μας έταξες και κάνεις την πάπια. Τρωγλοδυτη δίχως μύτη.
Άσε που με την μαλακία που είπα δεν προλαβαίνω τώρα τα πμ. Άνοιξες μέτωπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όπως και να'χει. Κι εγώ μαζί σου. Γάμησέ το διότι τους προκαλείς. Πάρτο αλλιώς. Είπαμε υπάρχουν και οι κανόνες της κοινότητας.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:47Δεν είναι άμυνα όμως. Επίθεση είναιΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 13:11 Είναι η άμυνά του. Λάθος ο τροπος. Θα μπορούσε να τους ''γλεντήσει'' αλλιώς. Του είπα πως χάνει το δικιο του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:52Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Ο εν λόγω, δεν θίχτηκε από τίποτα που λέγεται εδώ μέσα, είναι σε μόνιμο μουντ βοθρότητος (λολ) και εχθές απλώς ξεπέρασε κάθε όριο.
(θες να τσακωθούμε τώρα λιγο;)
Στα μούτρα σας το λοιπόν. ΕΙΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, υπάρχουν όρια Όταν κάποιοι απο σας τα ξεπερνάτε, τρώτε μπινελίκι και παρεξηγιέστε, πάει πολύ.
Είπα πως το παραγάμησε,αλλά κάπου ώπα.
Να τσακωθώ μαζί σου, όχι. Δεν έχει νόημα, διότι δεν είμαι αντικειμενική στο μέσα μου με την πάρτη σου.
Η δε χυδαιότητα για ετοιμοθάνατους και τα παιδιά τους, δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για κανέναν λόγο.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σου απαντώ εγώ. Ναι είναι. Ξέρω που αναφέρεσαι.Πλέριος έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:53 Να ρωτήσω κάτι τις
Το να ειρωνεύεται κάποια κάποιον για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά είναι ανήθικο;
Νοσταλτζια σε σένα απευθυνομαι
Η μπιχλοσκατιλα εδώ μέσα περισεβει
- Cecily Anne
Βρε καλά όσα λες, αλλά άμα αυτός είναι πουστης εγώ είμαι μοντέλο της Βικτόρια Σικρετ.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:01Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:52Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Ο εν λόγω, δεν θίχτηκε από τίποτα που λέγεται εδώ μέσα, είναι σε μόνιμο μουντ βοθρότητος (λολ) και εχθές απλώς ξεπέρασε κάθε όριο.
Στα μούτρα σας το λοιπόν. ΕΙΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, υπάρχουν όρια Όταν κάποιοι απο σας τα ξεπερνάτε, τρώτε μπινελίκι και παρεξηγιέστε, πάει πολύ.
Να τσακωθώ μαζί σου, όχι. Δεν έχει νόημα, διότι δεν είμαι αντικειμενική στο μέσα μου με την πάρτη σου.
Η δε χυδαιότητα για ετοιμοθάνατους και τα παιδιά τους, δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί για κανέναν λόγο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στο συγκεκριμένο δεν έχει πολύ άδικο πάντως η Πασιφάη. Απλά δεν παρακολούθησα από την αρχή την κουβέντα οπότε δεν ξέρω που αναφέρεται. Αν τον χαρακτήρισαν έτσι, κακώς.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:01Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:52Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Το πουστης χρησιμοποιείται σαν βρισιά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
@ Σες Και να πεις οτι δεν άνοιξα παράλληλα και ενδιαφέρον θέμα για τους σαδομαζοχιστές και τις ορέξεις τους.
Μέχρι και το ανωμαλιάρικο μποτ θυμήθηκε να με πάρει τηλέφωνο.
Εσύ έχεις υπόψη σου για τους διεστραμμένους που γράφουν και εδώ και στο άλλο φόρουμ μήπως;
Μέχρι και το ανωμαλιάρικο μποτ θυμήθηκε να με πάρει τηλέφωνο.
Εσύ έχεις υπόψη σου για τους διεστραμμένους που γράφουν και εδώ και στο άλλο φόρουμ μήπως;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ας λάβει κάποια μέτρα ο Συντονισμός... Αυτό έχω να πω. Το παρατράβηξες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:53Κάντε δημοψήφισμα για τον αποκλεισμό μου ώστε να βγάλετε τον συντονισμό από τη δύσκολη θέση.Γράφων έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:42 Θα μπορούσε να παραθέσει τα επιχειρήματά του κόσμια. Όταν απαντάει κάνοντας χυδαία σχόλια, όπως αυτό που είπε στην ΓΑΛΗ, τότε, κατά την γνώμη μου πρέπει να επέμβει ο Συντονισμός και να αποκλειστεί
Το 2ο ερώτημα όμως θα πρέπει να είναι '''Να προτείνουμε στους ενήλικους γιούς μας να ξεσκιστούν από τον Τοξοβόλο''?
Ξαναλέω μπορεί να διασφαλίσουμε την προσωπική ευτυχία κάποιου από τους γιους σας. Είμαι κελεπούρι λένε στην πιάτσα και δεν θα τον αφήσω αστεφάνωτο τώρα που η Ελλάδα έγινε η πρώτη ορθόδοξη χώρα στον πλανήτη με γκέι γάμο.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- Cecily Anne
Δε θίγεται με αυτά. Τολμά όμως να τον πεις στρέιτ!!! Θα σου ευχηθεί να κατουράς γκλιτερ και να χέζεις κουφέτα.Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:06Στο συγκεκριμένο δεν έχει πολύ άδικο πάντως η Πασιφάη. Απλά δεν παρακολούθησα από την αρχή την κουβέντα οπότε δεν ξέρω που αναφέρεται. Αν τον χαρακτήρισαν έτσι, κακώς.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:01Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:52
Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;
Το ξεκαθάρισα, πως ήταν λάθος ο τρόπος του. Τί άλλο να κάνω; Τούμπες;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:01Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντΠασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:52Πες μου ρε αγάπη, λατρεία, πόσες φορές τον είπατε ΠΟΥΣΤΗ και χασκογελούσατε ή υποννούσατε την '''κατάντια'' του;Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 14:40 Όχι Πασιφάη, εκτός του οτι ο συγκεκριμένος κάθε τρεις και λίγο αμολάει εμμετικά ποστ και γίνεται εκτός από χυδαίος και τέρμα κουραστικός, εχθές αυτά που έλεγε στην ΓΑΛΗ, όσο και αν κάποιοι θέλουμε κάτι ώρες να την πιάσουμε από το μαλλί και να την γυρίσουμε καμια σβούρα να συνέλθει, ήταν κάτι παραπάνω από χυδαία...
Εγώ πούστηδες αποκαλώ τους ανήθικους. Όχι αυτούς με άλλον σεξουαλικό προσδιορισμό. Τέρμα.
Cecily Anne έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:08Δε θίγεται με αυτά. Τολμά όμως να τον πεις στρέιτ!!! Θα σου ευχηθεί να κατουράς γκλιτερ και να χέζεις κουφέτα.Aitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:06Στο συγκεκριμένο δεν έχει πολύ άδικο πάντως η Πασιφάη. Απλά δεν παρακολούθησα από την αρχή την κουβέντα οπότε δεν ξέρω που αναφέρεται. Αν τον χαρακτήρισαν έτσι, κακώς.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 15:01
Τί υποδηλώνει το πούστης; Πούστης και λεσβία είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κάτι δεκαετίες τώρα. Και για κάποιον λόγο ο λαός χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη για να περιγράψει κάποια πράγματα. Ο συγκεκριμένος, μας έχει ταράξει στην χυδαιότητα και τον προκλητικότατο τρόπο έκφρασης από την ώρα που ξεκίνησε να γράφει..δεν έγινε εχθές ο οχετός που ειναι, είναι από την αρχή σε αυτό το μουντ
Δεν έχει σημασία αν θίγεται η όχι. Και η Γαλη το πιστεύω ότι όντως δεν θίχτηκε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις