!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

stavmanr έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:49
Passager έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:45
Δυο πραγματα. Ολοι αυτοι που λενε "δεν εκανε καλα επρεπε ετσι κι αλλιως..." θα το εκαναν καλυτερα ; Ε ας πανε στη θεση τους να το αποδειξουν.
Να κανουν τους εξυπνους απο τον καναπε τους ενω οι αλλοι... "οι μπατσοι" βαζουν καθε μερα και κυριως καθε νυχτα τη ζωη τους σε κινδυνο απεναντι σε ολα τα αποβρασματα για να τους προστατεψουν... για 1000 ευρω.
Αυτο θα το εκανα δια νομου αν ημουν κυβερνητης αυτης της χωρας.... επιστρατευση ντυσιμο και αντε να τα βγαλεις περα με εξθπναδα.

Το αλλο το "να παει σπιτι του..." και ποιος να ερθει ; Βρισκονται πολλα κοροϊδα να κανουν την χειροτερη δουλεια και την πιο επικινδυνη για ενα ψωρομισθο ; Στριμοχνονται στην πορτα για να μπουν ;
Θα ερθει μερα που θα καλειτε για βοηθεια και δε θα υπαρχει κανενας. Ασε που ηδη συμβαινει.
Θα επρεπε να υπαρχει και αυτοματος απαντητης..."Να πατε εσεις"
Καταρχήν όντως στριμώχνονται. Οι αστυνομικές σχολές είναι από τις πλέον υψηλόβαθμες λόγω ζήτησης και ταυτόχρονα σε κάθε προκήρυξη πρόσληψης στα σώματα ασφαλείας μαζεύονταν πάντοτε η μισή Ελλάδα.

Τα υπόλοιπα είναι πραγματικά ... εκτός σχολιασμού.
Bλακεις λες, ηδη απο την αρχη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Blackdog έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:58

Α ναι; Ο νόμος είναι ένα γραφειοκρατικό διαδικαστικό και τίποτα παραπάνω. Και έχει δεκάδες άρθρα και υποπαραγράφους, που αντιστοίχως σε καταδικάζουν ή σε βγάζουν λάδι.
Αρκεί να πιάσεις το νόημα.

Και ακριβώς γι' αυτό, το θέμα θα κλείσει είτε με την παύση των καταδιώξεων για ανθρωπιστικούς λόγους είτε με την αυστηροποίηση ποινών της σειριακής παραβατικότητας για επίσης ανθρωπιστικούς λόγους. :lol:

Τα άλλα είναι να' χουμε να λέμε.
Αυτο εχουμε :102:

Αν το πως θα λειτουργησει κατι θα επαφιεται στην γνωμη του καθε μπλακντογκ η της καθε γαλης τα πραγματα πιστευω θα ηταν χειροτερα.

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:03

Αυτά τα καναπεδάτα γουστάρω.

Ενιγουέι, επειδή σε κόβω για καθώς πρέπει νομότυπο τύπο, φρόντισε αν μπει κάποια ευάλωτη πσυχή στο σπίτι σου να κάνεις ότι κοιμάσαι αλλά προσοχή μην σε πάρει στ' αλήθεια ο ύπνος γιατί αν ροχαλίζεις μπορεί και να τον εκνευρίσεις. :lol:

Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα δικαιώματα σου δια της νόμιμης τυπικής οδού , τα υποστηρίζεις με ανορθόδοξο παρατυπο παράνομο τρόπο .
Λυπαμαι, αυτη ειναι η πραγματικοτητα

Αν ερχοταν καποιος εκει που κοιμομουν δεν θα εβγαινε ορθιος. Μετα ομως θα τον τυλιγα σε μια κουβερτα, αυτοκινητο και στο ρεμα. Το θεμα ειναι να μπορεις να υποστηριξεις εναν "ανορθοδοξο παρανομο τροπο". Αλλιως φυλακη κλπ.
Μα δεν θεωρώ "ανορθόδοξο" ή "παράνομο" το... "σκουπόξυλο" ή οποιοδήποτε άλλο οικιακό εργαλείο. Αν είχα όπλο (που μόνον παράνομο μπορούσα να κατέχω) σαφώς και θα επιχειρούσα άλλο τρόπο διαχείρισης, γιατί αυτό που θα έπρεπε να εξαφανισθεί δεν θα ήταν το πτώμα αλλά η σφαίρα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο να εξαφανίζεις πτώμα από πολυκατοικία και άλλο από εξοχικό κοντά στο ρέμα.

Το πώς θα μπορούσα να "στοιχειοθετήσω" νόμιμη σπιτική άμυνα, σαφώς και θα ήταν στο πρόγραμμα. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει και ο μπαλαντέρ του φύλου και φυσικά της ηλικίας. :lol: Όλα θα τα παίξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:24 Τα πράγματα είναι απλά παίδες
Εάν εγώ ο νεοέλληνας μικροαστος νοικοκύρης δεν μπορώ να υπεράσπισω τα δικαίωματα μου πάνω στην ασφάλεια της ζωής μου κσι της περιουσίας μου μέσω της αστυνομίας, με την νόμιμη προβλεπόμενη διαδικασία, θα πρέπει να βρω ανορθόδοξους παράνομους τρόπους να το κάνω ..
Καλά,ειδικά εσύ να προσέξεις μη σπάσεις κανά νύχι και το δηλώσεις ως εργατικό ατύχημα.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Το ερώτημα μου σε σχέση με την δράση των αστυνομικών είναι το εάν έδρασαν σύμφωνα με τις ρητές εντολές της υπηρεσίας τους
Αν ναι , τότε δεν θα είχαν νομικό πρόβλημα

Όσο για τον αθίγγανο , εγώ σαν νοικοκύρης νεοέλληνας μικροαστος, έχω αντίθετα συμφέροντα από αυτόν ως προς την διατήρηση του νόμου και της τάξης ...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

waldorf έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:24 Τα πράγματα είναι απλά παίδες
Εάν εγώ ο νεοέλληνας μικροαστος νοικοκύρης δεν μπορώ να υπεράσπισω τα δικαίωματα μου πάνω στην ασφάλεια της ζωής μου κσι της περιουσίας μου μέσω της αστυνομίας, με την νόμιμη προβλεπόμενη διαδικασία, θα πρέπει να βρω ανορθόδοξους παράνομους τρόπους να το κάνω ..
Καλά,ειδικά εσύ να προσέξεις μη σπάσεις κανά νύχι και το δηλώσεις ως εργατικό ατύχημα.
Σημασια έχει να προασπίσω σε προσωπικό επίπεδο τα δικαιώματα μου και τα συμφέροντα μου ..
Με νόμιμο ή παράνομο τρόπο

Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ή αστυνομία σε το κάνει ο κολλητός μου . μαφιόζος της περιοχής...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:28 Όσο για τον αθίγγανο , εγώ σαν νοικοκύρης νεοέλληνας μικροαστος, έχω αντίθετα συμφέροντα από αυτόν ως προς την διατήρηση του νόμου και της τάξης ...
Μα το θέμα δεν αφορά μόνον στους αθίγγανους αλλά σε όλα τα ευάλωτα παιδγιά που επιχειρούν απαλλοτριώσεις... και όχι μόνον.

Και φυσικά, μόνον θεωρητικά προβάλλουν τους απαλλοτριωτές ως ευάλωτες υπάρξεις οι επαναστάτες συνείδησης που δεν δηλώνουν νοικοκυρέοι αλλά πολίτες του έννομου κόζμου. Στην πράξη λειτουργούν αλλιώς. :lol: Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:26

Μα δεν θεωρώ "ανορθόδοξο" ή "παράνομο" το... "σκουπόξυλο" ή οποιοδήποτε άλλο οικιακό εργαλείο. Αν είχα όπλο (που μόνον παράνομο μπορούσα να κατέχω) σαφώς και θα επιχειρούσα άλλο τρόπο διαχείρισης, γιατί αυτό που θα έπρεπε να εξαφανισθεί δεν θα ήταν το πτώμα αλλά η σφαίρα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο να εξαφανίζεις πτώμα από πολυκατοικία και άλλο από εξοχικό κοντά στο ρέμα.

Το πώς θα μπορούσα να "στοιχειοθετήσω" νόμιμη σπιτική άμυνα, σαφώς και θα ήταν στο πρόγραμμα. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει και ο μπαλαντέρ του φύλου και φυσικά της ηλικίας. :lol: Όλα θα τα παίξω.
Δεν ειναι τοσο απλο

Δεν υπαρχει νομιμη σπιτικη αμυνα αν σκοτωσεις τον κλεφτη. Υπαρχει αυτο που λεει "ασυμμετρη βια". Το οποιο σημαινει οτι μπορεις να σκοτωσεις τον κλεφτη μονο αν μπορεσεις να αποδειξεις οτι κινδυνεψε η ζωη σου. Αν εχει οπλο πανω του κατι γινεται. Αν οχι εχεις μπλεξει ασχημα.

Δεν συζητω το να μην μπορεσεις να κανεις τιποτα με το σκουποξυλο και να στο παρει ο αλλος...
Άβαταρ μέλους
Passager

Blackdog έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:17 ..................

Λυπαμαι, αυτη ειναι η πραγματικοτητα

Αν ερχοταν καποιος εκει που κοιμομουν δεν θα εβγαινε ορθιος. Μετα ομως θα τον τυλιγα σε μια κουβερτα, αυτοκινητο και στο ρεμα. Το θεμα ειναι να μπορεις να υποστηριξεις εναν "ανορθοδοξο παρανομο τροπο". Αλλιως φυλακη κλπ.
Οχι λαθος τροπος.
Σιγουρα θα σε εκοβε καποια καμερα την ωρα της μετακινησης μη σου που και του φορτοματος του χαλιου.

Υπαρχουν καμερες παντου.

Αλλο πρεπει να βρειτε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Blackdog έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:26

Δεν ειναι τοσο απλο

Δεν υπαρχει νομιμη σπιτικη αμυνα αν σκοτωσεις τον κλεφτη. Υπαρχει αυτο που λεει "ασυμμετρη βια". Το οποιο σημαινει οτι μπορεις να σκοτωσεις τον κλεφτη μονο αν μπορεσεις να αποδειξεις οτι κινδυνεψε η ζωη σου. Αν εχει οπλο πανω του κατι γινεται. Αν οχι εχεις μπλεξει ασχημα.

Δεν συζητω το να μην μπορεσεις να κανεις τιποτα με το σκουποξυλο και να στο παρει ο αλλος...
Δεν την είδα κουνγκφου με το σκουπόξυλο. Απλώς ανέφερα ότι και με ένα σκουπόξυλο μπορεί να γίνει δουλειά σε συγκεκριμένη φάση.

Τα υπόλοιπα, σαφώς και τα έχω υπ' όψιν. Όπως έχω υπ' όψιν τα ελαφρυντικά της "ταραχής" που μου προκάλεσε ο απρόσκλητος φιλοξενούμενος κλπ κλπ

Σαφώς θα είμαι σε κατάσταση "πανικού" όταν θα ειδοποιήσω την αστυνομία. Για ηλίθια με κόβεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Blackdog

Passager έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:41

Οχι λαθος τροπος.
Σιγουρα θα σε εκοβε καποια καμερα την ωρα της μετακινησης μη σου που και του φορτοματος του χαλιου.

Υπαρχουν καμερες παντου.

Αλλο πρεπει να βρειτε.
Δεν ψαχνει η αστυνομια τετοια περιστατικα.

Το αποδιδουν σε "εσωτερικη εκκαθαριση" και πανε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
Passager

Παντως απιστευτο. Ειδα φωτογραφιες και κλιπ με γυφταρεους στους δρομους με καραμπινες ! Δε το πιστευω. Και ηταν στο απυροβολητο τελειως.

Σε οποιαδηποτε χωρα ακομα και τις πιο ευνουχισμενες της Δυσης οπως Βελγιο η Γαλλια, να βγουν ατομα και ακομα χειροτερο ομαδες με πυροβολα οπλα σε δημοσιο χωρο ειναι κατ'ευθειαν ειδικες δυναμεις σναϊπερ και σφαιρα στο κεφαλι.

Και τερμα.

Ειναι ξεκαθαρο οτι η ελιτ που κυβερναει τους Ελληνες δεν δινει σημασια για τη ζωης και την ασφαλεια τους αλλα προωθει γυφτους και διαφορους αλλους. Εχω δειξει τις εικονες και σε αλλους ανθρωπους εχουν μεινει αναυδοι. Τριτοκοσμικη αφρικη λεμε.
Blackdog

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:44
Δεν την είδα κουνγκφου με το σκουπόξυλο. Απλώς ανέφερα ότι και με ένα σκουπόξυλο μπορεί να γίνει δουλειά σε συγκεκριμένη φάση.

Τα υπόλοιπα, σαφώς και τα έχω υπ' όψιν. Όπως έχω υπ' όψιν τα ελαφρυντικά της "ταραχής" που μου προκάλεσε ο απρόσκλητος φιλοξενούμενος κλπ κλπ

Σαφώς θα είμαι σε κατάσταση "πανικού" όταν θα ειδοποιήσω την αστυνομία. Για ηλίθια με κόβεις;
Οτι και να κανεις θα κατηγορηθεις για ανθρωποκτονια.

Θα ειναι μεγαλο μπλεξιμο.

Για να καταλαβεις το τι γινεται, οποιος διαρρηκτης βρισκεται λιποθυμος απ το ξυλο στο τμημα, με το που ανοιγει τα ματια του λεει "θελω να κανω μηνυση" :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Passager έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:45 Παντως απιστευτο. Ειδα φωτογραφιες και κλιπ με γυφταρεους στους δρομους με καραμπινες ! Δε το πιστευω. Και ηταν στο απυροβολητο τελειως.
Εγώ αυτά τα έβλεπα, δεν τα βλέπω πια. Και επειδή μ' ενδιαφέρει η προβολή των θεμάτων στα μμε, ενώ πριν μία ή δύο μέρες οι πρώτες ειδήσεις αφορούσαν στο εθνικό δράμα, τώρα δεν παίζουν καν ως επόμενο σημαντικό θέμα μετά τη σύλληψη της Καϊλή. Κάτι για εισαγγελικές έρευνες διάβαζα για τις οργισμένες ψιλοεκτροπές των ευάλωτων και πέραν τούτου ουδέν. Σα να κατάπιε ξαφνικά η λήθη το θέμα. Παλιόκαιρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Blackdog έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:44

Οτι και να κανεις θα κατηγορηθεις για ανθρωποκτονια.

Θα ειναι μεγαλο μπλεξιμο.

Για να καταλαβεις το τι γινεται, οποιος διαρρηκτης βρισκεται λιποθυμος απ το ξυλο στο τμημα, με το που ανοιγει τα ματια του λεει "θελω να κανω μηνυση" :102:
Στο τμήμα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Στο σπίτι μου θα κάνω ό,τι θέλω εγώ και κανένας μαλάκας δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Ψάχνω έναν άνθρωπο που να θεωρεί ότι πράγματι είναι κακό να πυροβολάει ένας αστυνομικός αβέρτα, αλλά να καταδικάζει και τη συμπεριφορά των γύφτων που είναι εμφανώς άκρως αντικοινωνική. Κάποιον που θα παραδεχτεί ότι δεν τον νοιάζει η κοινωνία και το μέλλον παρά μόνο η πάρτη του και οι αιτιάσεις του. Έτσι ώστε να δικαιολογεί ειλικρινά γιατί καταδικάζει τον μπάτσο και χαίρεται με τα μπάχαλα η αντιστρόφως γιατί καταδικάζει τους γύφτους και χαίρεται με το να πυροβολούνται. Είτε νομίμως είτε παρανόμως και άνευ αφορμής.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”