!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:29

Έλα, ρε μαλάκα, τώρα. Πόσο κάνει ένα καλό ζευγάρι αντρικά παπούτσια; Πόσο κάνει ένα καλό πουκάμισο; Ένα καλό σακάκι;

Και ναι, η μέση γυναίκα θα αγοράσει περισσότερα ρούχα από τον μέσο άντρα, αλλά αν είναι έτσι κι εγώ ξοδεύω 40 ευρώ τον μήνα για φακούς επαφής. Τι σχέση έχει πόσα ξοδεύει ο καθένας σε άσχετα πράγματα; Γιατί σχετίζεται το πόσα ρούχα έχει η άλλη με μένα; Για μένα τα αγόρασε;
Θα βάλεις σακάκι στο 1ο ραντεβού;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Naida έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:32

Έλα, ρε μαλάκα, τώρα. Πόσο κάνει ένα καλό ζευγάρι αντρικά παπούτσια; Πόσο κάνει ένα καλό πουκάμισο; Ένα καλό σακάκι;

Και ναι, η μέση γυναίκα θα αγοράσει περισσότερα ρούχα από τον μέσο άντρα, αλλά αν είναι έτσι κι εγώ ξοδεύω 40 ευρώ τον μήνα για φακούς επαφής. Τι σχέση έχει πόσα ξοδεύει ο καθένας σε άσχετα πράγματα; Γιατί σχετίζεται το πόσα ρούχα έχει η άλλη με μένα; Για μένα τα αγόρασε;
Θα βάλεις σακάκι στο 1ο ραντεβού;
εγώ δεν έρχομαι να πας εσύ!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:32 Θα βάλεις σακάκι στο 1ο ραντεβού;
Δεν ξέρω αν θα βάλω σακάκι. Εξαρτάται την εποχή και το outfit. Δεν λέω για κοστούμι. Έχω όμως σακάκια. Ο Φαγανός αυτό λέει, άλλωστε. Ότι η γυναίκα τα έχει ήδη αυτά τα ρούχα. Προφανώς, γιατί θα ήταν αστείο να ισχυριζόταν ότι η μέση γυναίκα πηγαίνει να αγοράσει ρούχα κάθε φορά που βγαίνει πρώτη φορά με κάποιον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Παιδιά, απο την εποχή που τα κοτόπουλα είναι στο ράφι του σουπερμάρκετ και δεν πρέπει να τα κυνηγάμε στις πλαγιές, έχουμε γίνει λίγο περιττοί. Αν αρχίσουμε να συζητάμε και ποιός θα πληρώσει το ποτό στο ραντεβού, το λίγο ειναι απλά για να μεγαλώσει η πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Και ναι, η μέση γυναίκα θα αγοράσει περισσότερα ρούχα από τον μέσο άντρα, αλλά αν είναι έτσι κι εγώ ξοδεύω 40 ευρώ τον μήνα για φακούς επαφής.
... Γιατί; Ημερήσιοι ε;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:36 Παιδιά, απο την εποχή που τα κοτόπουλα είναι στο ράφι του σουπερμάρκετ και δεν πρέπει να τα κυνηγάμε στις πλαγιές, έχουμε γίνει λίγο περιττοί. Αν αρχίσουμε να συζητάμε και ποιός θα πληρώσει το ποτό στο ραντεβού, το λίγο ειναι απλά για να μεγαλώσει η πρόταση.
Πρώτα απ' όλα, δεν υπήρχαν ποτέ κοτόπουλα στις πλαγιές. Τα κοτόπουλα είναι οικόσιτο είδος, εμείς το δημιουργήσαμε και πάντα βρισκόταν σε αυλές σπιτιών.

Αλλά το άλλο, δηλαδή η χρησιμότητά σου σαν φύλο είναι να παρέχεις το κοτόπουλο; Γι' αυτόν τον λόγο σε θέλει μια γυναίκα; Όχι για να έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που να περνάει μαζί ευχάριστα, να κάνουν πράγματα μαζί, να διασκεδάζουν, να μιλάνε, να πηδιούνται, να κάνουν οικογένεια, να μοιράζονται στιγμές, να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου;

Δεν είναι αυτό ένα πράγμα αμφίδρομο; Είναι ευχάριστο μόνο για τον άντρα και η γυναίκα το κάνει από αγγαρεία με αντάλλαγμα να της πληρώνει ο άντρας τα έξοδα και να της φέρνει αγριογούρουνο στο τραπέζι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:37
Και ναι, η μέση γυναίκα θα αγοράσει περισσότερα ρούχα από τον μέσο άντρα, αλλά αν είναι έτσι κι εγώ ξοδεύω 40 ευρώ τον μήνα για φακούς επαφής.
... Γιατί; Ημερήσιοι ε;
Μηνιαίοι, αλλά με μεγάλο αστιγματισμό και διαφορετικές γωνίες. Το ένα στις 40 μοίρες και το άλλο στις 130.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

αν ήμουν σε ηλικία που έψαχνα, θα σου έλεγα οτι τα λές περίφημα, ανταγωνισμός βλέπεις, θα είχε πλάκα να ξέρω οτι βοήθησα να βγει ένας απο το παιχνίδι. Τώρα δεν έχω να κερδίζω όμως κάτι, οπότε πρέπει να σου πώ οτι λές σάχλες. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Απρ 2018, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

fagano3 έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:23
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:18
Όχι, αλλά καμια δεκαριά T-shirt τα έχω.
Που κανουν οσο ενα ζευγαρι γοβες.

Μη συγκρινουμε ανδρες και γυναικες στο θεμα εξοδων για εξωτερικη εμφανιση.

Τα 40 ευρω που δινεις για φακους μπαινουν στα εξοδα καλωπισμου.Εννοειται οτι θα τα μετρησουμε και αυτα οπως και το σακακι και τα καλα παπουτσια

και παλι ειναι πολυ λιγοτερα τα εξοδα καλωπισμου απο οτι της γυναικας.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Με ποιο αυτοκίνητο θα κάνετε την πρώτη διαδρομή;
Με το αυτοκίνητο του άντρα ή το αυτοκίνητο της γυναίκας;
Άβαταρ μέλους
enaon

με το αυτοκίνητο του άντρα που του το έχει πάρει η πρώην και το οδηγεί η νυν, ισότητα και έτσι.
fagano3

Μηχανικός έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:51 Με ποιο αυτοκίνητο θα κάνετε την πρώτη διαδρομή;
Με το αυτοκίνητο του άντρα ή το αυτοκίνητο της γυναίκας;
Αμα μιλαμε για εξοδο στην πολη κανενος.

ΜΜΕ ή ταξι.Ποτε οδηγηση με αλκοολ.
fagano3

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:28
fagano3 έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:23
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2018, 20:18
Όχι, αλλά καμια δεκαριά T-shirt τα έχω.
Που κανουν οσο ενα ζευγαρι γοβες.

Μη συγκρινουμε ανδρες και γυναικες στο θεμα εξοδων για εξωτερικη εμφανιση.
ακυρο παραδειγμα.
μη το λες!
υπάρχουν μπλουζακια που μπορει να κοστιζουν πολυ περισσότερο όπως και υπάρχουν γόβες οι οποίες κοστιζουν πολυ λιγότερο.(ασχετα αν αξιζουν ποιοτικά ή είναι εντυπωσιακές)
δεν έχω δώσει πολλά λεφτά για γόβες..πλην μια φορά για κάτι πέδιλα(140 ευρω) κι αυτο γιατι ηταν αντιγραφη ενος συγκεκριμενου παπουτσιου.
το μεγιστο για γοβα είναι 45 ευρω με εκπτώσεις.
για σανδάλια πάλι το καλοκαίρι χαμηλά φλατ ή για μπαλαρινάκια εχω δωσει 80 ευρώ.
(απο την τότε δουλεια μου)
μπορει να βγούμε με το Νανο και να βαλω τις πλατφορμες που εχω απο τα ΖΑΡΑ και τις πηρα 15 ευρω με τις εκπτώσεις και αυτος να φοράει το μπλουζακι που κάνει 50 ευρω και το πήρε απο τα ΝΤΙΖΕΛ....
Ακομα χειροτερα.Για ενα πεδιλο εδωσες περισσοτερα απο οσα δινω για 10 T-shirt
Άβαταρ μέλους
enaon

πάντως ρε παιδιά, πόσο άλλαξε ο κόσμος ε;

Θυμάται κανείς τις ντουλάπες των παππούδων του; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα η γιαγγιά μου ειχε μία ντουλάπα για τα ρούχα της, και ο Παππούς μου 5-6. Ο άνθρωπος ειναι πάνω απο 50 σακάκια, 100+ πουκάμισα, 200+ γιακάδες απο πουκάμισα, για να μην πώ για παλτά κλπ. Καμία, μα καμία σχέση με το σήμερα, αντιστράφηκαν οι ρόλοι :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Απρ 2018, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Βαριεμαι απιστευτα να ψωνιζω για μενα... Μπορω βεβαια να ψωνιζω ολη μερα, αλλα για τους αλλους!

Μισο... σε ποιο νημα ειμαι;.. :xena:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”