!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Mole

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:14
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:14 Την είδα. Συνεχίζει να μην είναι ανθρωπομορφισμός. Δεν δίνουν στα σκυλιά ανθρώπινα χαρακτηριστικά όσοι προτιμούν ένα σκυλί από ένα παιδί.
Λολ
Η πλάκα είναι ότι ο άλλος το έφερε ως επιχείρημα υπέρ των βαρεμενων: ε, είναι στην ανθρώπινη φύση τέτοιες παθολογικές συμπεριφορες, ναθινγκ γουι καν ντου!
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:13
lafkiotis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 12:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 11:32

Ε ναι, ως γνωστόν όσοι παρκάρουν σε πεζοδρόμια ή οδηγούν μεθυσμένοι, έχουν σκύλο.
Λαθος καταλαβες. Το παραδειγμα ειναι ως προς την συμπεριφορα προς τον συνανθρωπο τους. Οχι αν εχουν σκυλια.
Η συμπεριφορά προς τον συνάνθρωπο, η τήρηση των κανόνων και γενικώς το οτιδήποτε έχει να κάνει με την αρμονική συμβίωση στο κοινωνικό περιβάλλον, δεν καθορίζονται από το αν κάποιος έχει ή δεν έχει σκύλο αλλά από τη γενικότερη νοοτροπία του.

Συμφωνω απολυτα. Επειδη ομως εγω εθιξα μονο την κατοχη σκυλιων, θα σε παρακαλεσω να θιξεις αλλο θεμα που βρισκεται κατω απο την ομπρελλα της "γενικοτερης νοοτροπιας" π.χ. ανικανοτητα να κρατηθει μια σειρα μπροστα απο εναν κισε, ταμειο.

Κι εκεί ακριβώς μπαίνει η σύγκριση των παιδιών με τα σκυλιά. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά είναι πιο σημαντικά.

Διαφωνω. Υπαρχουν ατομα εδω μεσα, επηρεασμενα απο την μαστιγα της τελευταιας 10ετιας, που εξισωσαν παιδια και σκυλια. αν εχεις κουραγιο διαβασε το τι εχει ειπωθει στις προηγουμενες σελιδες.

Το θέμα είναι ότι αυτός που δεν ενδιαφέρεται για το αν τα παιδιά του ενοχλούν έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με αυτόν που δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που προκαλούν στον περίγυρο τα σκυλιά του.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:18 Εν τω μεταξύ στα πάρκα που χρυσοπληρώσαμε για να γίνουν και συνεχίζουμε να πληρώνουμε αγρια για να συντηρούνται τα παιδια- δεν μπορούμε να τα πάμε , γιατι καθε τετραγωνικο εχει σκυλόσκατα.
Και δεν πληρώνουν φόρους, και τα πηγαίνουν σε πάρκα για ανθρώπους, ενώ υπάρχουν τόσα πάρκα για σκύλους :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Mole έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:19
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:14 Την είδα. Συνεχίζει να μην είναι ανθρωπομορφισμός. Δεν δίνουν στα σκυλιά ανθρώπινα χαρακτηριστικά όσοι προτιμούν ένα σκυλί από ένα παιδί.
Λολ
Η πλάκα είναι ότι ο άλλος το έφερε ως επιχείρημα υπέρ των βαρεμενων: ε, είναι στην ανθρώπινη φύση τέτοιες παθολογικές συμπεριφορες, ναθινγκ γουι καν ντου!
Το παθολογικές συμπεριφορές το λες εσύ. Η ψυχολογία λέει άλλα, αυτό ισχυρίζομαι.
Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, πολύ πιθανότερο να χρειάζεται περίθαλψη κάποιος που μισεί τους σκύλους παρά κάποιους που τους αγαπάει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enterprise-psi έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:22
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:18 Εν τω μεταξύ στα πάρκα που χρυσοπληρώσαμε για να γίνουν και συνεχίζουμε να πληρώνουμε αγρια για να συντηρούνται τα παιδια- δεν μπορούμε να τα πάμε , γιατι καθε τετραγωνικο εχει σκυλόσκατα.
Και δεν πληρώνουν φόρους, και τα πηγαίνουν σε πάρκα για ανθρώπους, ενώ υπάρχουν τόσα πάρκα για σκύλους :lol:
Πέρα απο αστειότητες - σε ενα μεγάλο θέμα - εχουμε κάτι σοβαρό να γράψουμε η να βάλω στη φωτιά το κατσαρόλι για τα ποπκόρνια;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:26

Λολ
Το παθολογικές συμπεριφορές το λες εσύ. Η ψυχολογία λέει άλλα, αυτό ισχυρίζομαι.
Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, πολύ πιθανότερο να χρειάζεται περίθαλψη κάποιος που μισεί τους σκύλους παρά κάποιους που τους αγαπάει.
Με δεδομένο ότι 4.5 εκατομμύρια άτομα το χρόνο δέχονται επίθεση από σκύλους στις ΗΠΑ δεν έχεις άδικο, είναι πάνω από 100 φορές πιθανότερο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Επισης καποιος νοσει ψυχολογικα εαν μισει τα φιδια περισσοτερο απο το να τα αγαπαει.

Ρε τι θα ακουσουμε αλλο εδω μεσα..
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:26 Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, πολύ πιθανότερο να χρειάζεται περίθαλψη κάποιος που μισεί τους σκύλους παρά κάποιους που τους αγαπάει.
Διαφωνώ, ακραία φαινόμενα αγάπης ή μίσους, θέλουν την ίδια περίθαλψη. Έχω μια γιαγιά γειτόνισσα, που έχει το σκυλί στο κρεβάτι της, και ο σύζυγος , κοιμάται στον καναπέ :lol:
Και του λέω, "να αμολήσω το ντογκο να το φάει κατα λάθος, να κοιμηθείς σαν άνθρωπος;" Και μου λέει, να φάει αυτήν το σκυλάκι τι φταίει; :lol:
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:28 Πέρα απο αστειότητες - σε ενα μεγάλο θέμα - εχουμε κάτι σοβαρό να γράψουμε η να βάλω στη φωτιά το κατσαρόλι για τα ποπκόρνια;

Πρόσεχε μην τα έχει κατουρήσει κανένας σκύλος :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΟΚ εβαλα το κατσαρόλι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:13
Το θέμα είναι ότι αυτός που δεν ενδιαφέρεται για το αν τα παιδιά του ενοχλούν έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία με αυτόν που δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που προκαλούν στον περίγυρο τα σκυλιά του.
Η διαφορά είναι ότι για να υιοθετήσεις σκυλί πρέπει απλά να έχεις facebook (αν δεν έχεις καμιά εκατοστή ευρώ να αγοράσεις).

Ενώ για να υιοθετήσεις παιδί σου κάνουν χρόνια ψυχολογική κωλοβυθομέτρηση στην οποία το μέσο άτομο που θα υιοθετούσε σκυλί κόβεται από τις πρώτες 4-5 μέρες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:26

Με δεδομένο ότι 4.5 εκατομμύρια άτομα το χρόνο δέχονται επίθεση από σκύλους στις ΗΠΑ δεν έχεις άδικο, είναι πάνω από 100 φορές πιθανότερο.
Κοίτα αν θες να κάνεις καμπάνια για να απαγορευτούν οι σκύλοι στη βάση της δυνητικής επικικνδυνότητας δεν το βρίσκω παράλογο.
Έχει μια βάση, αν συναινεί η κοινωνία γι αυτό ΟΚ.
Όταν βάζεις στη μέση υστερίες και χέιτ σπιτς για σκύλους και ιδιοκτήτες, εκεί είναι που αρχίζει να αναδύεται μια παράνοια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

elchav έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:56
Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:00
foscilis έγραψε: 27 Δεκ 2018, 12:53

Ναι. Είδες αδικία;

ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.
να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.
εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
Ελπίζω αν ο σκύλος σου δαγκώσει κάποιο παιδάκι επειδή του πάτησε την ουρά, να απολογηθείς αμέσως και να μην ξερασεις μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Στο λέω φιλικά,θα ήταν καλύτερα να μην φας μπουνιδια στο πρόσωπο
έχει πατήσει πιτσιρίκι την ουρά του δικου μου του (δεμενου) σκυλιού, σε καφετέρια εξωτερικού χώρου (σε εσωτερικο δεν μπαινω ποτέ με σκύλο) το σκυλί απλά ουρλιαξε απο τον πονο και μαζευτηκε αμεσως κατω απο τα ποδια μου. Το παιδι το χάιδεψε, του είπε "συγγνώμη σκυλάκι" και εν τέλει κατέληξαν να απολογούνται οι γονείς του σε μένα. Πήξτε :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vantono έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:36 έχει πατήσει πιτσιρίκι την ουρά του δικου μου του (δεμενου) σκυλιού, σε καφετέρια εξωτερικού χώρου (σε εσωτερικο δεν μπαινω ποτέ με σκύλο) το σκυλί απλά ουρλιαξε απο τον πονο και μαζευτηκε αμεσως κατω απο τα ποδια μου. Το παιδι το χάιδεψε, του είπε "συγγνώμη σκυλάκι" και εν τέλει κατέληξαν να απολογούνται οι γονείς του σε μένα. Πήξτε :lol:
εμένα έτυχε κάτι παρόμοιο, είχα μαζί ένα πεκινουά, τον πάτησε ένας σαν τον ελτσάβ περίπου και το σκυλάκι έγινε θηρίο, άνοιξε ένα τεράστιο στόμα και τον κατάπιε, μετά έφαγε τους διπλανούς στο τραπεζάκι, μακελειό, έφυγα μεσα στα αίματα. Απλά το λέω για να υπάρχει και η άλλη αντικειμενική άποψη, μην βγάλουμε τον φίλο τρελό.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

vantono έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:36
elchav έγραψε: 27 Δεκ 2018, 23:56
Naranjita έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:00

να μαζεύετε τα γλυκά σας τα παιδάκια για να μην είμαστε. και να τα πηγαίνετε καμια εξοχή να ξεσαλώνουν όπως κάναν οι δικοί μας οι γονείς και όχι να βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος των αθώων πελατών των καταστημάτων.
εμάς μας παίρναν μια φορά την εβδομάδα, όταν είχε καλό καιρό και μας πήγαιναν σε ένα βουνό εδώ πιο πάνω και μας αμολούσαν, έχοντας μαζί τους καφεδάκι στο χέρι σε σέικερ, δυο - τρεις οικογένειες φιλικές και χορταίναμε παιχνίδι. ΜΕΤΑ πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. αφού είχαμε ξελυσσάξει.
και να πω ένα τελευταίο, ότι όσο πιο αδιάφοροι είναι οι γονείς, τόσο πιο διαόλοι είναι τα παιδιά.
Ελπίζω αν ο σκύλος σου δαγκώσει κάποιο παιδάκι επειδή του πάτησε την ουρά, να απολογηθείς αμέσως και να μην ξερασεις μαλακίες όπως οι παραπάνω.

Στο λέω φιλικά,θα ήταν καλύτερα να μην φας μπουνιδια στο πρόσωπο
έχει πατήσει πιτσιρίκι την ουρά του δικου μου του (δεμενου) σκυλιού, σε καφετέρια εξωτερικού χώρου (σε εσωτερικο δεν μπαινω ποτέ με σκύλο) το σκυλί απλά ουρλιαξε απο τον πονο και μαζευτηκε αμεσως κατω απο τα ποδια μου. Το παιδι το χάιδεψε, του είπε "συγγνώμη σκυλάκι" και εν τέλει κατέληξαν να απολογούνται οι γονείς του σε μένα. Πήξτε :lol:
Αν το πιτσιρίκι ήταν πχορουμίτης θα είχε ανέβει στο τραπέζι να εξηγήσει στους θαμώνες γιατί η θέση του σκύλου είναι στα πιάτα μας.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Πήζω όντως που υπάρχει ένας στους 50 κατόχους σκυλιών που είναι νορμάλ :102:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση