Δεν θα σε βρούν, εκτος και εαν το δημόσιο wifi σου πετάει splash screen και σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου (για να σου στείλει OTP) για να συνδεθείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:04μα αυτό σκέφτομαιGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:55H IP δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σαν να μου λες νοικιάζεις αυτοκίνητο απο την Hertz, τρως κλήση και δεν μπορούν να βρουν ποιος είχε το αυτοκίνητο οταν έπεσε η κληση.
[img]https://i.postimg.cc/GpD91rZ5/Scre ... .png[/img]
έστω ότι συνδέεσαι σε ένα δημόσιο wifi και κατεβάζεις, πώς θα σε βρουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Δε πάει να μαλλώσει σε στημένο καβγά με κανένα κομματόσκυλό της η τσατσοκυράτσα?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, θέλω λίγο τα φώτα σας.
Εστω ότι συνδέομαι με VPN σε έναν σέρβερ (ας πούμε ότι είναι στην Ελβετία).
Αν μετά ανοίξω τον firefox, το ip δε φαίνεται; Η μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το VPN για να περιηγηθώ;
Το λέω διότι βλέπω εδώ ότι με σύνδεσε κάπου, αλλά δε μου δίνει κάποια δυνατότητα περιήγησης.
Αν μετά ανοίξω τον firefox, το ip δε φαίνεται; Η μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο το VPN για να περιηγηθώ;
Το λέω διότι βλέπω εδώ ότι με σύνδεσε κάπου, αλλά δε μου δίνει κάποια δυνατότητα περιήγησης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αυτό με τις ip και τα πρόστιμα το διαβάζω σαν την τηλεματική στα τρένα
Με Firefox κανονικά. Πήγαινε στο whatsmyip , δες τι λέει , και χωρίς να κλείσεις τίποτα , άνοιξε το VPN , και κανε refreshAlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:09 Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, θέλω λίγο τα φώτα σας.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δε νομίζω να έχω συναντήσει τέτοια περίπτωσηGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:08Δεν θα σε βρούν, εκτος και εαν το δημόσιο wifi σου πετάει splash screen και σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου (για να σου στείλει OTP) για να συνδεθείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:04μα αυτό σκέφτομαιGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 11:55
H IP δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σαν να μου λες νοικιάζεις αυτοκίνητο απο την Hertz, τρως κλήση και δεν μπορούν να βρουν ποιος είχε το αυτοκίνητο οταν έπεσε η κληση.
[img]https://i.postimg.cc/GpD91rZ5/Scre ... .png[/img]
τώρα πέρα από αυτό, υπάρχουν ένα σωρό καφετέριες, βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια, μπλα μπλα μπλα που παρέχουν δωρεάν wifi
ειδικά με τις καφετέριες που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, άμα πελάτης/πελάτες χρησιμοποιήσουν το wifi για να κατεβάσουν, θα έρχεται πρόστιμο στον επιχειρηματία; θα ελέγχει ο επιχειρηματίας την περιήγηση των πελατών του; μα μιλάμε σοβαρά τώρα μωρέ;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πάντως αυτό με τη πειρατεία είναι λίγο γελοίο.
Οι σκυλοδισκογραφικές μας λέγανε κάποτε ότι "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική". Τελικά όμως αυτό που τις εξόντωσε, δεν ήταν η πειρατεία, αλλά το youtube και οι μουσικές πλατφόρμες. Η δε μουσική, μια χαρά ζει και βασιλεύει.
Οι σκυλοδισκογραφικές μας λέγανε κάποτε ότι "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική". Τελικά όμως αυτό που τις εξόντωσε, δεν ήταν η πειρατεία, αλλά το youtube και οι μουσικές πλατφόρμες. Η δε μουσική, μια χαρά ζει και βασιλεύει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επειδή δε βλέπω να έχει refresh, αν κάνω disconect και μετά conect, θα πιάσει λες;enterprise-psi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:13 Αυτό με τις ip και τα πρόστιμα το διαβάζω σαν την τηλεματική στα τρένα![]()
Με Firefox κανονικά. Πήγαινε στο whatsmyip , δες τι λέει , και χωρίς να κλείσεις τίποτα , άνοιξε το VPN , και κανε refreshAlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:09 Επειδή είμαι άσχετος με αυτά, θέλω λίγο τα φώτα σας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ναι επειδή είμαστε τσίρκο, εαν (υποθετικά) το πρόστιμο πάει στον επιχειρηματία, θα αναγκαστούν να βάλουν παντού splash screen με authentication. Εδώ σου λένε οι βενζινάδες θα τρώνε πρόστιμο εαν ο άλλος δεν φοράει κράνος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:15δε νομίζω να έχω συναντήσει τέτοια περίπτωσηGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:08Δεν θα σε βρούν, εκτος και εαν το δημόσιο wifi σου πετάει splash screen και σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου (για να σου στείλει OTP) για να συνδεθείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:04
μα αυτό σκέφτομαι
τώρα πέρα από αυτό, υπάρχουν ένα σωρό καφετέριες, βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια, μπλα μπλα μπλα που παρέχουν δωρεάν wifi
ειδικά με τις καφετέριες που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, άμα πελάτης/πελάτες χρησιμοποιήσουν το wifi για να κατεβάσουν, θα έρχεται πρόστιμο στον επιχειρηματία; θα ελέγχει ο επιχειρηματίας την περιήγηση των πελατών του; μα μιλάμε σοβαρά τώρα μωρέ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Refresh το tab του Firefox που θα έχεις ανοιχτό το whatsmyip.AlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:19Επειδή δε βλέπω να έχει refresh, αν κάνω disconect και μετά conect, θα πιάσει λες;enterprise-psi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:13 Αυτό με τις ip και τα πρόστιμα το διαβάζω σαν την τηλεματική στα τρένα![]()
Ναι με τη μια σου αλλάζει την ipAlienWay έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:19Επειδή δε βλέπω να έχει refresh, αν κάνω disconect και μετά conect, θα πιάσει λες;enterprise-psi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:13 Αυτό με τις ip και τα πρόστιμα το διαβάζω σαν την τηλεματική στα τρένα![]()
Εγώ που εχω ενα free VPN με το που το ενεργοποιώ και στα καπάκια κάνω ανανέωση σελιδας στον Firefox
ήδη εχω ξένη ip
Αλλά δεν κάνει για τορρεντ, συν οτι πολλά στριμαδικα δεν ανοίγουν με VPN
Και να μην πω για ταχύτητες
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σιγά μην κάτσουν να κάνουν τέτοια συστήματα και μετά όταν τρώνε το πρόστιμο να ψάχνουν τον πελάτη και να τρέχουν στα δικαστήρια να πληρώνουν περισσότερα σε δικηγόρουςGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:21Ναι επειδή είμαστε τσίρκο, εαν (υποθετικά) το πρόστιμο πάει στον επιχειρηματία, θα αναγκαστούν να βάλουν παντού splash screen με authentication. Εδώ σου λένε οι βενζινάδες θα τρώνε πρόστιμο εαν ο άλλος δεν φοράει κράνος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:15δε νομίζω να έχω συναντήσει τέτοια περίπτωσηGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:08
Δεν θα σε βρούν, εκτος και εαν το δημόσιο wifi σου πετάει splash screen και σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου (για να σου στείλει OTP) για να συνδεθείς.
ειδικά με τις καφετέριες που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, άμα πελάτης/πελάτες χρησιμοποιήσουν το wifi για να κατεβάσουν, θα έρχεται πρόστιμο στον επιχειρηματία; θα ελέγχει ο επιχειρηματίας την περιήγηση των πελατών του; μα μιλάμε σοβαρά τώρα μωρέ;![]()
το πιο πιθανό είναι αν εφαρμοστεί αυτό το πράγμα, να μην βρίσκεις ανοιχτό/δωρεάν wifi ούτε για δείγμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Επίσης γκουγκλαρετε how to bind VPN to torrent client
Το θέμα ειναι πως ΑΝ αρχίσουν να έρχονται τα μπουγιουρντια....δεν ξέρουμε μετά από πόσο καιρό θα έρθουνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:26σιγά μην κάτσουν να κάνουν τέτοια συστήματα και μετά όταν τρώνε το πρόστιμο να ψάχνουν τον πελάτη και να τρέχουν στα δικαστήρια να πληρώνουν περισσότερα σε δικηγόρουςGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:21Ναι επειδή είμαστε τσίρκο, εαν (υποθετικά) το πρόστιμο πάει στον επιχειρηματία, θα αναγκαστούν να βάλουν παντού splash screen με authentication. Εδώ σου λένε οι βενζινάδες θα τρώνε πρόστιμο εαν ο άλλος δεν φοράει κράνος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:15
δε νομίζω να έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση
ειδικά με τις καφετέριες που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, άμα πελάτης/πελάτες χρησιμοποιήσουν το wifi για να κατεβάσουν, θα έρχεται πρόστιμο στον επιχειρηματία; θα ελέγχει ο επιχειρηματίας την περιήγηση των πελατών του; μα μιλάμε σοβαρά τώρα μωρέ;![]()
το πιο πιθανό είναι αν εφαρμοστεί αυτό το πράγμα, να μην βρίσκεις ανοιχτό/δωρεάν wifi ούτε για δείγμα
Εγώ ένα μήνα που ειναι σε ισχύ ο νόμος πρέπει να χω κατεβάσει (οχι απο τορρεντ) καμιά 60 ταινίες και επεισόδια
(οχι για μένα.....για τη φουκαριάρα τη μάνα μου
Αν μετά από κανα εξάμηνο μου ρθει κανα 250αρι χιλιάρικα....όσο και αν είμαι εύπορος.....λίγο θα πιεστώ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Για σειρές χωρίς ελληνικούς υπότιτλους χρησιμοποιώ το tezfiles και το keep2share για direct downloading.georgebi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:36Το θέμα ειναι πως ΑΝ αρχίσουν να έρχονται τα μπουγιουρντια....δεν ξέρουμε μετά από πόσο καιρό θα έρθουνΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:26σιγά μην κάτσουν να κάνουν τέτοια συστήματα και μετά όταν τρώνε το πρόστιμο να ψάχνουν τον πελάτη και να τρέχουν στα δικαστήρια να πληρώνουν περισσότερα σε δικηγόρουςGoBzi έγραψε: 27 Μαρ 2025, 12:21
Ναι επειδή είμαστε τσίρκο, εαν (υποθετικά) το πρόστιμο πάει στον επιχειρηματία, θα αναγκαστούν να βάλουν παντού splash screen με authentication. Εδώ σου λένε οι βενζινάδες θα τρώνε πρόστιμο εαν ο άλλος δεν φοράει κράνος.![]()
Εγώ ένα μήνα που ειναι σε ισχύ ο νόμος πρέπει να χω κατεβάσει (οχι απο τορρεντ) καμιά 60 ταινίες και επεισόδια
(οχι για μένα.....για τη φουκαριάρα τη μάνα μου)
Αν μετά από κανα εξάμηνο μου ρθει κανα 250αρι χιλιάρικα....όσο και αν είμαι εύπορος.....λίγο θα πιεστώ![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εχμμμ... και με public IP να συνδέεστε, συνήθως καταγράφεται η διεύθυνση MAC του υπολογιστή. Η οποία μπορεί να συνδεθεί με σας αν ο υπολογιστής αγοράστηκε με τα στοιχεία σας. Όχι ότι θα ασχοληθεί κανείς σε τέτοιο βαθμό για παράνομο streaming, αλλά πάντως αν για κάτι άλλο θέλετε να μην σας βρουν ΠΟΤΕ, συνδέεστε με υπολογιστή που αγοράσατε με ψεύτικα στοιχεία ή μεταχειρισμένο από άτομο που δεν μπορεί να σας ταυτοποιήσει, τον χρησιμοποιείτε πάντα σε wifi που δεν έχει καμμία σχέση με σας (κατά προτίμηση σε μέρη μακριά από το σπίτι σας) και δεν φυλάτε τον υπολογιστή αυτόν ΠΟΤΕ στο σπίτι σας, αλλά σε μέρος που δεν μπορούν να συνδέσουν με σας 
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 692 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 143 Απαντήσεις