!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φουλ επίθεση Βανς στους Ευρωπαίους από το Μόναχο για μετανάστευση - ελευθερία του λόγου: Φοβάστε τους ψηφοφόρους σας
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Φουλ επίθεση Βανς στους Ευρωπαίους από το Μόναχο για μετανάστευση - ελευθερία του λόγου: Φοβάστε τους ψηφοφόρους σας
Σε περασμένες εποχές από Ευρωπαίους ηγέτες σαν τον Χέλμουτ Κολ ακροδεξιοί τύποι σαν τον Βανς θα φεύγαν σφαλιαρωμένοι μόνο που τόλμησαν και έβγαλαν γλώσσα για να κάνουνε στους Ευρωπαίους κήρυγμα περί δημοκρατίας.
Re: Φουλ επίθεση Βανς στους Ευρωπαίους από το Μόναχο για μετανάστευση - ελευθερία του λόγου: Φοβάστε τους ψηφοφόρους σας
Απαντήθηκε παραπάνω, δεν αποκλείστηκαν από τον Λευκό Οίκο. Αποκλείστηκαν από το Οβάλ Γραφείο και το Air Force One. Θα συμμετέχουν κανονικά στις συνεντεύξεις Τύπου, πάμε παρακάτω.Zelda έγραψε: 15 Φεβ 2025, 01:37Ναι σιγουρα, διαδίδει αντιτραμπικα fake news το FOXScouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 01:34Eίπαμε, δεν ισχύει αυτό, διαδίδεις fake news, πάμε παρακάτω.Zelda έγραψε: 15 Φεβ 2025, 01:20
Το γεγονός οτι το ΑP δε μπορεί πλεον να κάνει ερωτήσεις σε αξιωματουχους στο Λευκό Οίκο (άσε τον ίδιο τον Τραμπ) είναι για σένα αντιπροσωπευτικη κατασταση ελευθερίας λογου;
Που φτάσαμε...
www.foxnews.com/media/white-house-block ... orting.amp
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Για τους ηγέτες της ΕΕ μέχρι τώρα δημοκρατία είναι όταν τους ψηφίζουν.Imperium έγραψε: 15 Φεβ 2025, 04:14Μπορεί.
Αυτή είναι η φύση της νόσου του δικαιωματισμού.
Εδώ βλέπεις τα καρα-ψέκια κωλο-φασιστάκια του woke να νομίζουν οτι είναι Παναγίες γιατί βάλαν ένα φωτοστέφανο γύρω απ' την κωλοτρυπίδα τους.
Και αν δεν το προσκυνάς... θίγονται!
Γιατί ειλικρινά πιστεύουν οτι όλοι οι άλλοι το προσκυνάν.
Ενώ στην αλήθεια με το ζόρι τους ανέχονται, και κρατόντας την μύτη τους.
Όταν δεν τους ψηφίζουν, έχουμε δει γιατί φασισταρια μιλάμε.
Φασισταρια σε περιτύλιγμα ομοφυλοφιλου.
Αυτό είναι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αφού το λέει ο Θουκυδίδης από το προφίλ του, δεν το συζητω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Λίνο Βεντούρα
@@ είσαι. Είσαι κατά όσο την εκφράζουν «οι άλλοι», όταν την εκφράζουν «οι δικοί μας», όπως τα …»κινήματα που αναφέρεις, είσαι με τα ένθερμος υποστηρικτής!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:50Εγώ είμαι κατά της εξτριμ ρητορικής μίσους, τα άλλα είναι θέμα να αντιμετωπιστούν από τα κινήματα και τις πολίτικες τους διεξόδους. Άλλωστε αυτοί οι νόμοι ουσιαστικά είναι ανενεργοί, στο ίντερνετ γίνεται του ρατσιστή το πανηγύριΛίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:39Ναι, ισχύει. Είναι εβραιολάγνοι οσο γίνεται. Άλλωστε το παρατσούκλι του Τραμπ είναι Σιων-Ντον.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Φεβ 2025, 09:25
H νέα η ηγεσία θεωρεί την κριτική στο Ισραήλ ρητορική μίσους κατά των Εβραίων, άρα χλωμό σε κόβω.
Βέβαια, σε σχέση με τους Εβραίους το ίδιο ίσχυε και με τους προηγούμενους. Η ηγεσία τους δεν ήθελε μεν τον Νεντανιάχου, αλλά τον χάιδευε και οι Εβραίοι ήταν πάλι στο απυρόβλητο.
Θα δούμε. Πάντως βλέπω πως εσυ αναστατώνεσαι που τώρα «οι άλλοι» έχουν την εξουσία να κάνουν αυτό που όταν το έκαναν οι «δικοί μας» στήριζες και χειροκροτούσες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όπως και όλων των αριστερά της ΝΔ κομμάτων. Και καλώς πήγαν κουβά όλες μαζί.Γαληνός έγραψε: 14 Φεβ 2025, 21:40δεν μιλάμε για τους αντι-ΝΔ εδώ
μιλάμε για τις πολιτικές της Μητσοτακικής ΝΔ και την "σωστή πλευρά της Ιστορίας" λόγω Μωυσή...
που πήγε πάλι κουβά διεθνώς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιὰ Πρόεδρος θὰ θέλει νὰ πάει.
Η εθελοτυφλία σου σε κάνει και ασυνάρτητο και βλήμα, αφου το βρίσκεις αρμοστό να μου απευθήνεσαι σε κάποιον φανταστικό δεύτερο πληθυντικό.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 06:15Η συζήτηση ποια ακριβώς είναι; Το να στείλουν καρτποστάλ; Το ότι απαύτωσε τον πισινό ο Βανς; Ξέρω ξέρω είναι η ελευθερία λόγου που σας λείπει.Imperium έγραψε: 15 Φεβ 2025, 04:59 Ναι, μιλάω για Βολταίρο και εσυ κάνεις πως δεν ακούς.
Εκτος κι αν νομίζεις οτι γίνεται "συζήτηση" αποκλείοντας όποιον δεν σου γουστάρει.
Κάτι που σίγουρα δεν είπε ο Β.
Μου αρέσει που εσύ κάνεις πως ακούς, ενώ σου παρέθεσα κι εγώ κάτι από Βολτέρο και όχι ειρωνικές βλακείες 101 κλπ.
Που πηγαινε καλά η ζωή σας με γαλήνη και οικογενειακή θαλπωρή και σας φταίνε όσοι βάζουν θέματα δικαιωμάτων στην κούτρα σας που ζορίστηκε και δεν αντέχει.
Γίνεσαι χινονιφάδα με σοβαρό κρούσμα butthurt, και δεν σου πάει - έχεις δόσει πολυ καλύτερα δειγματα γραφής. Λιγο κράτει με το "σας", λοιπον, πιτσιρίκο.
Επειδή λοιπον φαίνεται να μην γνωρίζεις ούτε το ΠΙΟ γνωστο απόφθευγμα του Βολταιρου, να σε βοηθήσω:
"Διαφωνώ απόλυτα με ο,τι λες, αλλά θα παλέψω ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ για το δικαίωμα σου να το πεις". Οχι "άμα γουστάρω την άποψή σου"! Το 'πιασες; Μέχρι θανάτου. Αει μπράβο.
Π.χ. Απεχθάνομαι τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά θεωρώ σιχαμένη την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της και τους θρασύδειλους schadenfreude πανηγυρισμούς των χιονονιφάδων (και που στην τελική, μονο την ενδυνάμωσε). Θεωρώ αυτονόητο δικαίωμα της γυναίκας την εξουσία επι του σώματός της, και γελάω συχνά με τους Χριστιανούτσι, αλλά όποιος κοπρίτης woke φασιστας πάει να τους βάλει φυλακή γιατί... προσεύχονταν παράνομα και... θίγουν κάποιον - θα με βρει αντιμέτωπό του.
Δυστυχώς για "σας" αγαπητέ, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι πραγματικά woke, όχι σαν την την γλοιώδη, χαμερπή σαβούρα που σας είχαν πουλήσει οι πολυεθνικές, εκμεταλευόμενες τους φόβους σας και τα συμπλέγματα ενοχής σας.
οι μεγαλυτεροι θιασωτες του ευρωπαικου φεντεραλισμου ειναι οι καλα αμοιβομενοι υπαλληλοι των Βρυξελλων και κατι μπατακια δικα μας που θελουν να γινουν και αυτα καλα αμοιβομενοι υπαλληλοι των Βρυξελλων ... κατι Γερμανοι κατι Γαλλοι κτλ ουτε να ακουσουν για ενωμενη ευρωπη και κοινα ταμεια και προυπολογισμους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η επιθετικότητά σου νομίζω ότι αιτιολογείται κατά τη γνώμη μου από κάποιο συμπλεγματικό μεγαλοϊδεατικό περιεχόμενο μέσα σου. Αυτό της μοναδικότητας και της αξίωσης για ιδιαίτερη αντιμετώπιση της προσωπικής σου άποψης. Γι αυτό πιστεύω και επιμένεις στο να σχολιάζεις υπερβολικά τη χρήση του πληθυντικού που το σύνηθες για τους περισσότερους είναι να το ξεπεράσουν και να ασχοληθούν με την ουσία. Η συμβουλή είναι να ξεκαβαλήσεις και να μην απαιτείς υποχρεωτικό σεβασμό προς την προσωπικότητά σου. Δεν σε μειώνει κανείς αν σε κατηγοριοποιεί. Από σένα εξαρτάται το αν θα νιώσεις ότι βάλλεται το κάστρο της εικόνας του εαυτού σου και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το ψυχολογικό σου πρωτόκολλο. Ειδικά όταν δεν λες κάτι διαφορετικό και αξιοσημείωτο ως ιδιαίτερο και σημαντικό. Το μόνο που διέκρινα από τις τοποθετήσεις σου είναι η εμμονή σου με τη μόδα του woke σαν να ήταν η μελανή οπή σε μια ομαλή και αρμονική πορεία της κοινωνίας μας. Κάτι δηλαδή που ηχολαλούν λογιών λογιών ανόητοι και απερίσκεπτοι θιασώτες της επικαιρότητας. Καμία ανάλυση για τα αίτια αυτού του εκμαυλισμού της πολιτικής μας ζωής και καμία πρόταση για εξυγίανση , διέξοδο και προοπτική. Συνειρμικά μου φέρνει ένα σωρό μπαρμπάδες εγκλωβισμένους στο βόλεμά τους που γκρινιάζουν για την πραγματικότητα που τους προσπερνάει, τους ξεβολεύει και τους ξενερώνει το αφήγημα.Imperium έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:42Η εθελοτυφλία σου σε κάνει και ασυνάρτητο και βλήμα, αφου το βρίσκεις αρμοστό να μου απευθήνεσαι σε κάποιον φανταστικό δεύτερο πληθυντικό.marabou έγραψε: 15 Φεβ 2025, 06:15Η συζήτηση ποια ακριβώς είναι; Το να στείλουν καρτποστάλ; Το ότι απαύτωσε τον πισινό ο Βανς; Ξέρω ξέρω είναι η ελευθερία λόγου που σας λείπει.Imperium έγραψε: 15 Φεβ 2025, 04:59 Ναι, μιλάω για Βολταίρο και εσυ κάνεις πως δεν ακούς.
Εκτος κι αν νομίζεις οτι γίνεται "συζήτηση" αποκλείοντας όποιον δεν σου γουστάρει.
Κάτι που σίγουρα δεν είπε ο Β.
Μου αρέσει που εσύ κάνεις πως ακούς, ενώ σου παρέθεσα κι εγώ κάτι από Βολτέρο και όχι ειρωνικές βλακείες 101 κλπ.
Που πηγαινε καλά η ζωή σας με γαλήνη και οικογενειακή θαλπωρή και σας φταίνε όσοι βάζουν θέματα δικαιωμάτων στην κούτρα σας που ζορίστηκε και δεν αντέχει.
Γίνεσαι χινονιφάδα με σοβαρό κρούσμα butthurt, και δεν σου πάει - έχεις δόσει πολυ καλύτερα δειγματα γραφής. Λιγο κράτει με το "σας", λοιπον, πιτσιρίκο.
Επειδή λοιπον φαίνεται να μην γνωρίζεις ούτε το ΠΙΟ γνωστο απόφθευγμα του Βολταιρου, να σε βοηθήσω:
"Διαφωνώ απόλυτα με ο,τι λες, αλλά θα παλέψω ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ για το δικαίωμα σου να το πεις". Οχι "άμα γουστάρω την άποψή σου"! Το 'πιασες; Μέχρι θανάτου. Αει μπράβο.
Π.χ. Απεχθάνομαι τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά θεωρώ σιχαμένη την σκευωρία που στήθηκε εναντίον της και τους θρασύδειλους schadenfreude πανηγυρισμούς των χιονονιφάδων (και που στην τελική, μονο την ενδυνάμωσε). Θεωρώ αυτονόητο δικαίωμα της γυναίκας την εξουσία επι του σώματός της, και γελάω συχνά με τους Χριστιανούτσι, αλλά όποιος κοπρίτης woke φασιστας πάει να τους βάλει φυλακή γιατί... προσεύχονταν παράνομα και... θίγουν κάποιον - θα με βρει αντιμέτωπό του.
Δυστυχώς για "σας" αγαπητέ, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι πραγματικά woke, όχι σαν την την γλοιώδη, χαμερπή σαβούρα που σας είχαν πουλήσει οι πολυεθνικές, εκμεταλευόμενες τους φόβους σας και τα συμπλέγματα ενοχής σας.
Και απαιτείς ιδιαίτερο σεβασμό; Δεν τον αξίζεις.
Καταναλώνεσαι να μου διευκρινήσεις ποια ατάκα του Βολτέρου εννοούσες και ας μην σταθούμε στον ειρωνικό τρόπο που το έθεσες - λες και δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι που είναι γνωστό και σε παιδιά του γυμνασίου. Εννοείται ότι τηρώ αυτό το ιδεολόγημα κι ας μην είναι και ό,τι πιο σωστό.
Εννοείται ότι έχει δικαίωμα ο κάθε χρυσαυγίτης και ο κάθε κομμουνιστής να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη του. Σπουδαία τα λάχανα όμως αν θεωρούμε κατόρθωμα το να μπορούμε να τηρούμε κάτι τέτοιο στις συναναστροφές μας και να νιώθουμε σπουδαίοι λες και καταφέραμε κάτι δύσκολο. Το δύσκολο θα ήταν να μπορούσαμε όχι μόνο να τον αφήσουμε να εκφραστεί τον οποιοδήποτε, αλλά να συνδιαμορφώσουμε μαζί του. να σεβαστούμε πραγματικά όχι μόνο το δικαίωμά του αλλά και το ίδιο το περιεχόμενο της έκφρασής του.
κι αυτό δεν είναι κάτι άλλο από το να μπούμε στην ψυχή του. Υπάρχει δρόμος γι αυτό. Δεν βλέπω κανέναν να φτάνει εκεί. Γι αυτό επιμένω να σας βλέπω σχεδόν ίδιους και όχι να σε βλέπω διαφορετικό.
Και τελικά δυστυχώς για σένα υπάρχουν άνθρωποι που σε προσπερνούν στη σκέψη και πρέπει να το διαχειριστής. Γιατί αν πραγματικά έχεις δει το δείγμα γραφής μου όπως λες, δεν έκανες λόγω για σαβούρες που μας σερβίρει το σύστημα και με κατατάσσεις στο πλήθος που αγοράζει.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
A, ονειρεύτηκες και... επιθετικότητα, τώρα;;marabou έγραψε:Η επιθετικότητά σου νομίζω ότι αιτιολογείται κατά τη γνώμη μου από κάποιο συμπλεγματικό μεγαλοϊδεατικό περιεχόμενο μέσα σου.
Απο εμένα ή απο τον Βολταίρο, ή και τους δύο;
Και "απαιτώ" και σεβασμό για τον "Μεγαλοιδεατισμό" μου;
Και η διαφορα στην χρήση του β´ πληθυντικού είναι οτι εσεις τον αποδέχεστε, εγώ όχι.
Βάλε τώρα και συ την κρεμούλα για το butthurt, και γιέμισε μου άλλη μια φιάλη με δάκρυα. (Για τον δρόμο, έτσι; Αυτον που υπάρχει.)
Μου αρέσει που εγώ είμαι που ονειρεύτηκα επιθετικότητα. Δεν είναι οι χαρακτηρισμοί σου. Και τελικά πέφτεις κι άλλο - δεν περίμενα τόση κατρακύλα. Εννοώ πως ούτε καν αντιλαμβάνεσαι αν είναι επιθετικός και γλοιώδης ο τρόπος σου ή όχι.Imperium έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:29A, ονειρεύτηκες και... επιθετικότητα, τώρα;;marabou έγραψε:Η επιθετικότητά σου νομίζω ότι αιτιολογείται κατά τη γνώμη μου από κάποιο συμπλεγματικό μεγαλοϊδεατικό περιεχόμενο μέσα σου.![]()
![]()
![]()
Απο εμένα ή απο τον Βολταίρο, ή και τους δύο;
Και "απαιτώ" και σεβασμό για τον "Μεγαλοιδεατισμό" μου;![]()
![]()
Ναι είχα μια φαγούρα. Αν κατα λάθος πρότεινα να σεβαστείτε εσείς τον εαυτό σας, τότε συγνώμη. Σας πέρασα για πιο εξυπνους.
Και η διαφορα στην χρήση του β´ πληθυντικού είναι οτι εσεις τον αποδέχεστε, εγώ όχι.
Βάλε τώρα και συ την κρεμούλα για το butthurt, και γιέμισε μου άλλη μια φιάλη με δάκρυα.
Τι να περιμένει κανείς από μπαρμπάδες του σωρού με έξτρα πρόσθετα βλαχιάς και καφενειακής σκέψης. Έλα πες για μπατχαρτ να νιώσεις ότι είσαι παραπάνω. Εκεί μ,ε τους θριαμβευτές.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
To vasigrad24 τι γραφει?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση