!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Coding is DEAD!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Coding is DEAD!
Δεν θα αντικατασταθούν προγραμματιστές από ημιερασιτέχνες. Αυτό που ήδη συμβαίνει είναι ότι εκεί που είχες έναν lead developer που έλεγε σε δύο νεώτερους τι να κάνουνε τώρα τα λέει στον εαυτό του (ή την ΑΙ). Για τέστιγκ δεν το συζητάω, αν και ακόμη δεν έχει πάει εκεί το πράγμα, όπως ακούω.
και το γτπ έχει.GoBzi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:45Ρε το Claude το πλήρωσα και έχει οριο και το επί πληρωμή. Με πέταξε το προηγούμενο μοντέλο που νομίζω έχουν βάλει έναν πίθηκο που με το ένα χέρι την παίζει και με το άλλο απαντάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:43Πέρασες το context window και θα αρχίσει να παρανοει μετά απ'αυτό, δεν είναι ότι θέλει να σε χρεώσει.GoBzi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:41 Κομμουνισμός και αρχίδια.
[img]https://i.postimg.cc/tTLNHR8L/Scre ... .png[/img]![]()
Εγώ για coding γουστάρω πολύ το Gemini, νομίζω είναι η ταχύτητα, και δεν χρειάζομαι reasoning. Και ο Claude , είναι καλός αλλά τελειώνει γρήγορα ο τζάμπας.
Το πλερό; Το δωκήμασα με τα free που σου δίνει και δεν έπιασα καν το όριο γιατί μου έλεγε μαλακίες και το βαρέθηκα.sharp έγραψε: 14 Φεβ 2025, 00:11και το γτπ έχει.GoBzi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:45Ρε το Claude το πλήρωσα και έχει οριο και το επί πληρωμή. Με πέταξε το προηγούμενο μοντέλο που νομίζω έχουν βάλει έναν πίθηκο που με το ένα χέρι την παίζει και με το άλλο απαντάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:43
Πέρασες το context window και θα αρχίσει να παρανοει μετά απ'αυτό, δεν είναι ότι θέλει να σε χρεώσει.![]()
Εγώ για coding γουστάρω πολύ το Gemini, νομίζω είναι η ταχύτητα, και δεν χρειάζομαι reasoning. Και ο Claude , είναι καλός αλλά τελειώνει γρήγορα ο τζάμπας.
Πρέπει να μου έχει τύχει μια φορά. Πάντως το ρώτησα και το αρνήθηκε, μπορεί να θυμάμαι λάθος. Έχω δοκιμασει το Κλωντ, δεν μου φανηκε καλυτερο.GoBzi έγραψε: 14 Φεβ 2025, 00:15Το πλερό; Το δωκήμασα με τα free που σου δίνει και δεν έπιασα καν το όριο γιατί μου έλεγε μαλακίες και το βαρέθηκα.
- Dwarven Blacksmith
Ως Ευρωπαίοι οφείλετε να δοκιμάσεται και το Le Chat. Εγώ το έχω αμελήσει η αλήθεια είναι, πόσα να δοκιμάσω πια σ' ένα μήνα. Και αύριο βγαίνει και Claude 4 απ' ότι λένε.
Η υπερβολή τονίζει το μέγα έθος της αλήθειας.enaon έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:26αυτο το χουι που εχεις να φουσκώνεις τα νούμερα τυχαία, αν το εκανε το deepseek θα ηταν πολυ εκνευριστικό.foscilis έγραψε: 20 Ιαν 2025, 13:14 Δεν διάλεξε όμως κάτι αληθινό αλλά ένα χιλιολυμένο εργαστηριακού τύπου τασκ που χρησιμοποιείται σαν άσκηση/benchmark εδώ και 80 χρόνια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
GoBzi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:45Ρε το Claude το πλήρωσα και έχει οριο και το επί πληρωμή. Με πέταξε το προηγούμενο μοντέλο που νομίζω έχουν βάλει έναν πίθηκο που με το ένα χέρι την παίζει και με το άλλο απαντάει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:43Πέρασες το context window και θα αρχίσει να παρανοει μετά απ'αυτό, δεν είναι ότι θέλει να σε χρεώσει.GoBzi έγραψε: 13 Φεβ 2025, 23:41 Κομμουνισμός και αρχίδια.
[img]https://i.postimg.cc/tTLNHR8L/Scre ... .png[/img]![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν αντεχει σε κριτικη νομιζω το μηνυμα τουDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Φεβ 2025, 11:16 https://twitter.com/gregisenberg/status ... 1424646403
ειδε ένα στατιστικο
και εβγαλε το συμπερασμα πως μειναν μονο οι elite και κατι λιγοι average
γιατι οχι δηλαδη θεριεψε το Outsourcing (περιλαμβανει αυτες τις αναθεσεις και remote εργασια;):102:
μιλαμε και για περιοδο ιου
περιοριζεται στα της αμερικης,η αγορα δεν εξαντλειται εκει
εξαλλου μπορει να ειναι και διορθωση! ή απλα μια φαση ενος κυκλου(μπορει να υπηρχαν και παλαιοτερα τετοιες)
ή απλα ολοι να ειναι stand by
το να μην προσλαμβανουν λογω ΑΙ νομιζω ειναι προωρο,ισως καλυτερα φανει τα επομενα χρονια αν και ποση επιρροη εχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 14 Φεβ 2025, 02:20, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Έχει πολύ πλάκα γιατί είσαι σπασίκλας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:05Και τα άλλα chain of thought models (o1 δηλαδή για την ώρα) έτσι δουλεύουν νομίζω απλά δεν το δείχνουν. Αυτό έχει πολύ πλάκα που τα δείχνει όλα.foscilis έγραψε: 25 Ιαν 2025, 23:33Τρέχω το "μικρομεσαίο" τους R1-Distill-Qwen-1.5B-Q6_K, δλδ το μικρότερο δυνατό που (σύμφωνα με τους ίδιους) υπάρχει κάποια μείωση της ποιότητας αλλά ανεπαίσθητη. Χρησιμοποιώ llama.cpp και Intel One API σε Intel Iris Xe.enaon έγραψε: 21 Ιαν 2025, 21:08 ε δεν θα υπαρχει αυτο που λες, απο το μυαλό σου θα το εβγαλες. Το deepseek ή εσένα θα εμπιστευτώ νομίζεις;
Είναι πάρα πολύ καλό, βασικά εκπληκτικά καλό για 1.4GB μοντέλο και σε Intel.
Ερώτηση: "What are the days of the week in English".
Σκεπτικό: (σου βγάζει πάντα και το σκεπτικό του)Απάντηση:Spoiler
Okay, so I need to figure out the days of the week in English. I'm a bit new to this, so I'll start by thinking about what I know. I know that a week has seven days, and each day is named with a specific word. Let me try to list them out.
First, I think about when I wake up in the morning. That's usually Monday. Then, going to school is Tuesday. I've heard that Wednesday is when people get their lunch. Thursday would be when people have their dinner, right? So, Thursday is Thursday. Then, Friday is when you go back to school after lunch. That makes sense because after school, you'd go home and come back for Friday.
After Friday, the next day would be Saturday. People have their weekend off. So, Saturday is Saturday. The last day of the week before Sunday is Sunday, so that's Sunday. I think that's all of them.
Wait, let me double-check. Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday. That adds up to seven days. I don't think I'm missing any or adding any extra. Yeah, that seems right. I don't think there are any other days beyond Sunday, and they all have standard names. I don't think I have to worry about any tricky days or anything. It's just a straightforward list.
I wonder if I've heard any names mixed up. Like, sometimes people confuse Saturday with something else, but I don't think so. I've heard people refer to Saturday as the weekend, but that's just a term for the days themselves. So, yeah, each day is clearly defined with a specific name in English.
The seven days of the week in English are as follows:
1. **Monday** - The first day of the week.
2. **Tuesday** - The second day of the week.
3. **Wednesday** - The third day of the week.
4. **Thursday** - The fourth day of the week.
5. **Friday** - The fifth day of the week.
6. **Saturday** - The sixth day of the week.
7. **Sunday** - The seventh day of the week.
These names are distinct and commonly used, with each day clearly separated from the others.
Η τελευταία πρόταση είναι προφανώς λίγο κουκουρούκου, αλλά το σκεπτικό ξεκαθαρίζει από πού του ήρθε. Είναι όντως κάτι πιο κοντινό σε "τεχνητή νοημοσύνη" γιατί κάνει συλλογισμούς με βάση τις γνώσεις του, ή τουλάχιστον συμπεριφέρεται περισσότερο έτσι απ' ό,τι τα κλασικά LLM. Το θεωρώ συγκρίσιμο "κβαντικό άλμα" με το paper για τους transformers ή με το GPT-3.
.
.
Φαντάσου πόσο κωλοχαίρομαι για το "σε αρκετό βαθμό" εγώ που ΔΕΝ γράφω κώδικα αλλά.
Είμαστε στην καλλίτερη εποχή έβα αλλά έχουμε κούληδες αλέξηδες γιωργάκηδες αντωνάκηδες και κύριους ευάγγελους γαμώ τχμ.
.
.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μη βλασφημας
- regarding_to_Being
καπου αναφερθηκε το Το DeepSeek AI
Γιωργος Αδαλης
"Το DeepSeek AI παρουσιάστηκε ως μια επαναστατική ανακάλυψη στην τεχνητή νοημοσύνη, ικανή να ανταγωνιστεί το ChatGPT. Σύμφωνα με τις αναφορές, αναπτύχθηκε με μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαίνεται εξαιρετικά μικρό σε σχέση με τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων που έχουν πραγματοποιήσει εταιρείες όπως η OpenAI, η Google και η Microsoft, υποστήριξε ο κ. Αδαλής. Ωστόσο το DeepSeek στηρίζεται σε ένα παλιότερο αποτυχημένο πρότζεκτ τεχνητής νοημοσύνης που προοριζόταν για προβλεπτικά μοντέλα στις αγορές. Η τεχνολογία αυτή απέτυχε στο παρελθόν λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης και η κινεζική κυβέρνηση στηρίζει το αφήγημα για να δείξει τεχνολογική υπεροχή, αλλά στην πραγματικότητα, η DeepSeek AI δεν αποτελεί πραγματική απειλή για τη Big Tech της Δύσης. Παρά τα παραπάνω, οι χρηματαγορές χρησιμοποίησαν το νέο «παραμύθι» της DeepSeek για να οδηγήσουν σε διόρθωση την τιμή των μετοχών μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών όπως η Nvidia, η Microsoft και η Google."
Γιωργος Αδαλης
"Το DeepSeek AI παρουσιάστηκε ως μια επαναστατική ανακάλυψη στην τεχνητή νοημοσύνη, ικανή να ανταγωνιστεί το ChatGPT. Σύμφωνα με τις αναφορές, αναπτύχθηκε με μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που φαίνεται εξαιρετικά μικρό σε σχέση με τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων που έχουν πραγματοποιήσει εταιρείες όπως η OpenAI, η Google και η Microsoft, υποστήριξε ο κ. Αδαλής. Ωστόσο το DeepSeek στηρίζεται σε ένα παλιότερο αποτυχημένο πρότζεκτ τεχνητής νοημοσύνης που προοριζόταν για προβλεπτικά μοντέλα στις αγορές. Η τεχνολογία αυτή απέτυχε στο παρελθόν λόγω του υψηλού κόστους συντήρησης και η κινεζική κυβέρνηση στηρίζει το αφήγημα για να δείξει τεχνολογική υπεροχή, αλλά στην πραγματικότητα, η DeepSeek AI δεν αποτελεί πραγματική απειλή για τη Big Tech της Δύσης. Παρά τα παραπάνω, οι χρηματαγορές χρησιμοποίησαν το νέο «παραμύθι» της DeepSeek για να οδηγήσουν σε διόρθωση την τιμή των μετοχών μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών όπως η Nvidia, η Microsoft και η Google."
.....το Φρέαρ.....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-