Φαίνεται ότι είναι από AI ρε. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν γράφει έτσι σε πφορουμ. Είναι λες και διαβάζεις δελτίο ειδήσεων στην Β. Κορέα ή στον ΣΚΑΪ.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:56Αυτό σε αρέσει;GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:54Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:37 Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.![]()
Οι τιμές του ελαιολάδου διαμορφώνονται από διάφορους παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές. Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε διακυμάνσεις των τιμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Σε τι διαφωνείς θα μας πεις;GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:59Φαίνεται ότι είναι από AI ρε. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν γράφει έτσι σε πφορουμ. Είναι λες και διαβάζεις δελτίο ειδήσεων στην Β. Κορέα ή στον ΣΚΑΪ.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:56Αυτό σε αρέσει;
Οι τιμές του ελαιολάδου διαμορφώνονται από διάφορους παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές. Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε διακυμάνσεις των τιμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Στο ότι δεν μπαίνει εδώ μέσα για να κάνει συζήτηση μαζί του. Μπορεί αυτά που λέει να είναι σωστά, αλλά όταν ο άλλος βλέπει απάντηση από AI, αυτόματα δεν σου δίνει σημασία.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:58Σε τι διαφωνείς με το τσατζπτ;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.
- Libre arbitre
Προφανώς το χρησιμοποιώ μόνο όταν διαβάζω ένα σωρό ανακρίβειες εδώ μέσα. Καλό είναι να μπαίνει και μια τάξη.GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:01Στο ότι δεν μπαίνει εδώ μέσα για να κάνει συζήτηση μαζί του. Μπορεί αυτά που λέει να είναι σωστά, αλλά όταν ο άλλος βλέπει απάντηση από AI, αυτόματα δεν σου δίνει σημασία.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:58Σε τι διαφωνείς με το τσατζπτ;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57
Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.![]()
![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:54Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:37 Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.![]()
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.
- Libre arbitre
Τώρα που δεν θα υπάρχει το fact-checking, το τσατζπτ είναι μονόδρομος. Ξέρεις πως μπορείς να του ζητήσεις να κάνει έτσι ώστε να μην φαίνονται βγαλμένα από το τσατζπτ, ε;GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:07Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
-
Δημοκράτης
Α τώρα το γυρίζουμε στην εντελώς τρέλαPolaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 03:16Άλλαξε το Δημοκράτης σε ΝεοΔημοκράτης. Ταιριάζει περισσότερο.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 03:00Και μετά την προηγούμενη μαλάκια φεύγουμε και από την Σουηδία και την Ολλανδία και πάμε ΓερμανίαPolaris3 έγραψε: 14 Ιαν 2025, 02:56
Βερολίνο πολλά προϊόντα είναι πιο φθηνά. Θα το ήξερες αν είχες όντως πάει και δεν έλεγες μαλακίες ότι δήθεν κυκλοφορείς βόρεια Ευρώπη. Ναι και εγώ είμαι ο πάπας.
Εισαι μεγάλο νούμερο.
Συνέχισε καραγκιοζακο που ήρθες να μας κάνεις και μαθήματα τιμών. Αυτιά από τα τεμου
Νομίζω όπως και να τα το ζητήσεις τα ίδια σκατα θα είναι. Πχ όταν είσαι σε μια συζήτηση για την τιμή του λαδιού δεν ξεκινάς την πρόταση σου με "Οι τιμές στο λάδι", αλλά "Οι τιμές". Είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για το λάδι και όχι για προφυλακτικά.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:11Τώρα που δεν θα υπάρχει το fact-checking, το τσατζπτ είναι μονόδρομος. Ξέρεις πως μπορείς να του ζητήσεις να κάνει έτσι ώστε να μην φαίνονται βγαλμένα από το τσατζπτ, ε;GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:07Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57
Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
-
Δημοκράτης
Εν ξερω τι εχεις στωκρινει.Ούτε το κρέας, ούτε το ελληνικό ελαιόλαδο, ούτε το τυρί ούτε τα αυγά, ούτε το ψωμί είναι φθηνότερα στην γερμανιαnyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:31Έχουμε συγκρίνει αρκετές φορές τιμές για λάδια, τυριά, κρέατα κτλ και είναι σημαντικά χαμηλότερες οι τιμές έξω.
Ο Άδωνις και ο πορτογλυφτε τα λένε αυτά που γράφεις, ότι εξω δεν είναι καλά τα προϊόντα.
Φθηνότερα για καποξο λόγο που δεν υνωριζω είναι σοκολάτες, πατατάκια κοι λοιπές μαλακίες..Δεν εννοώ τοπικές μάρκες. Οι μάρκα πχ και τα lays στην Γερμανία πωλούνται με μικρότερη τιμή. Ζαρζαβατικα επίσης θα βρεις φθηνότερα αλλά δεν τρώγονται οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση
- Libre arbitre
Υπάρχουν διάφορα είδη λαδιού. Παρθένο, έξτρα, αγουρέλαιο. Οπότε ναι, οι τιμές είναι μια χαρά.GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:25Νομίζω όπως και να τα το ζητήσεις τα ίδια σκατα θα είναι. Πχ όταν είσαι σε μια συζήτηση για την τιμή του λαδιού δεν ξεκινάς την πρόταση σου με "Οι τιμές στο λάδι", αλλά "Οι τιμές". Είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για το λάδι και όχι για προφυλακτικά.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:11Τώρα που δεν θα υπάρχει το fact-checking, το τσατζπτ είναι μονόδρομος. Ξέρεις πως μπορείς να του ζητήσεις να κάνει έτσι ώστε να μην φαίνονται βγαλμένα από το τσατζπτ, ε;GoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:07
Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;![]()
![]()
Φέτα, λάδι, κρεας, το έχουμε δείξει ότι είναι φτηνότερα.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:27Εν ξερω τι εχεις στωκρινει.Ούτε το κρέας, ούτε το ελληνικό ελαιόλαδο, ούτε το τυρί ούτε τα αυγά, ούτε το ψωμί είναι φθηνότερα στην γερμανιαnyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:31Έχουμε συγκρίνει αρκετές φορές τιμές για λάδια, τυριά, κρέατα κτλ και είναι σημαντικά χαμηλότερες οι τιμές έξω.
Ο Άδωνις και ο πορτογλυφτε τα λένε αυτά που γράφεις, ότι εξω δεν είναι καλά τα προϊόντα.
Φθηνότερα για καποξο λόγο που δεν υνωριζω είναι σοκολάτες, πατατάκια κοι λοιπές μαλακίες..Δεν εννοώ τοπικές μάρκες. Οι μάρκα πχ και τα lays στην Γερμανία πωλούνται με μικρότερη τιμή. Ζαρζαβατικα επίσης θα βρεις φθηνότερα αλλά δεν τρώγονται οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση
Ναι κάνε τοGoBzi έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:07Από τα Χριστούγεννα και μετά έχει ξεφύγει. Πάντως μου αρέσει ως ιδέα. Λες να κάτσω να γράψω και εγώ κάνα script που θα τσεκαρει ότι ανεβάζει αυτόματα τι ανεβάζει, θα ξεκινάει debate με το ίδιο ChatGTP και θα ανεβάζει αυτόματα την απάντηση;nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:57Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.
https://www.lifo.gr/now/greece/elaiolad ... -kai-filon
Ο τενεκές λάδι που πηγαίνει από τη γιαγιά στα εγγόνια ή στα παιδιά ή από τον έναν αδερφό στον άλλον αδερφό ή από τον φίλο σε έναν άλλον φίλο, δεν έχει να κάνει με αυτή τη συζήτηση. Είναι δεδομένο, γιατί μιλάμε για μία δωρεά. Είναι κάτι νομίζω που όσοι προσπάθησαν να μπούνε στο κάδρο της δημοσιότητας των τελευταίων ημερών, με αφορμή αυτήν τη συζήτηση, ξέρανε, νομίζω, ότι απλά, συνειδητά, εξαπατούν τους πολίτες.
Αυτή η σκόπιμη εξαπάτηση, αυτό το ψέμα έχει και πιο κοντά ποδάρια, γιατί ξεχνάνε κάτι οι λαϊκιστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι οι προηγούμενες εκδοχές εκείνων κυβέρνησαν τον τόπο. Το 2025 δεν είναι 2012, ούτε 2015, γιατί μεσολάβησε το 2015 – 2019, όπου οι λαϊκιστές της Αριστεράς συγκυβέρνησαν με τους λαϊκιστές της άκρας Δεξιάς και η χώρα μας έγινε μία χώρα στο χειρότερο σημείο, η χώρα «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Ισχύουν αυτά γενικώς αλλά όχι για λάδι, κρέας. Άσε που το ελληνικό ελαιόλαδο είναι το μόνο που δεν είναι extra virgin.nyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 10:17Φέτα, λάδι, κρεας, το έχουμε δείξει ότι είναι φτηνότερα.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιαν 2025, 09:27Εν ξερω τι εχεις στωκρινει.Ούτε το κρέας, ούτε το ελληνικό ελαιόλαδο, ούτε το τυρί ούτε τα αυγά, ούτε το ψωμί είναι φθηνότερα στην γερμανιαnyxtovios έγραψε: 14 Ιαν 2025, 08:31
Έχουμε συγκρίνει αρκετές φορές τιμές για λάδια, τυριά, κρέατα κτλ και είναι σημαντικά χαμηλότερες οι τιμές έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 14 Ιαν 2025, 11:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 143 Απαντήσεις