!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πίπες στον Ταγίπ από τον Ντόνι Τράμπογλου
Re: Πίπες στον Ταγίπ από τον Ντόνι Τράμπογλου
και εσυ τις ιδιες μαλακιες εγραφες ... ησυχια τωρα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Λέτε η Ένωση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία να γίνει εντός κυβέρνησης Τραμπ;
Ή θα πέσουμε σαν σάπιο φρούτο το 2111?
Πιστευα κάπου στον 22ο αιώνα δεν θ υπάρχει Ελλάς,
Τώρα με Τραμπ επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις
Τώρα με Τραμπ επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σε κάθε περίπτωση, εγώ ζω για να δω τον πανελλήνιο εθνικό ενθουσιασμό και το αντίστοιχο παλλαϊκό ηθικό φρόνημα των πατριωτών, που θα δώσουν και την τελευταία ρανίδα του τραπεζικού τους λογαριασμού για να υπερασπίσουν τα πάτρια μίλια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγω μεταφερω αυτα που λεει η προεδραρα σας
Εγώ ομως θυμάμαι καλά ότι μήνες πριν την πρώτη έξοδο του Ουρουτς Ρεις το ΥΠΕΞ έκανε συνέχεια διαρροές ότι αν μπει σε ελληνική υφαλοκρίδα θα χτυπηθεί. Ο Μητσοτάκης που είχε ερωτηθεί ευθέως τι θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση ειχε απαντήσει "Ότι χρειάζεται. Και θα κάνουμε ότι πρέπει ωστε να μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε ότι χρειάζεται". Τελικά το Ουρουτς Ρεις ήρθε στην περιοχή που διεκδικουμε, έκανε την ερευνα του και έφυγε χωρίς να το ενοχλήσει κανένας, απλά έχασαν τις καλοκαιρινές τους άδειες τα πληρώματα του ΠΝ. Δεν θα ρίξει ποτέ πρώτη η Ελλάδα, ανεξαρτήτως περιστάσεων, ακόμα και σε περίπτωση τουρκικής απόβασης σε κάποια ακατοίκητη μικρονησο. Αυτό ανεξάρτητα από ποιο κόμμα είναι στην εξουσία. Εδώ δεν καταρρίπτουν τα UAV που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας, τι συζητάμε.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:55
Μόνο που το 1974 την κίνηση την έκανε η Ελλάδα.Εδώ μιλάμε για περίπτωση που θα έκανε κίνηση η Τουρκία και σε γεωγραφικό χώρο πιο κοντά στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:02Τα άλλα τ' αφήνω ασχολίαστα, αλλά αυτό ξέρεις τι μού θύμισε; Την ιστορία της συνάντησης του πράκτορα της σια Έστες με τον Ιωαννίδη. Ο Έστες ρώτησε τον Ιωαννίδη τι θα έκανε αν, εφόσον ανέτρεπε τον Μακάρι, επενέβαιναν οι Τούρκοι. Ο Ιωαννίδης απάντησε: αν οι Τούρκοι εμπλακούν, θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, κι ο Έστες του ανταπάντησε: θα είσαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, ως αιχμάλωτος πολέμου.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 13:51 (...) Ο Ερντογάν έκανε το τουρκολιβυκό μνημόνιο και άρχισε να υπονοεί ότι ετοιμάζει γεώτρηση νοτίως της Κρήτης.
Ο Μητσοτάκης επισκέπτεται τον Τραμπ και του λέει ότι εάν γίνει παρόμοια γεώτρηση θα την χτυπήσει.
Στην ερώτηση Τραμπ και τι θα γίνει εάν χάσετε απαντά δεν θα χάσουμε.Το πίστευε,μπλόφαρε,κανείς δεν ξέρει.
Ο μόνος που δεν μπλόφαρε στο ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής σύρραξης ήταν ο Α. Παπανδρέου στην κρίση του Σισμίκ το '87.
Όπως όμως εξήγησα δεν ήταν πρόθεσή μου να επαινέσω ή να εξωραίσω κανένα αλλά απλώς να περιγράψω τα γεγονότα όπως συνέβησαν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ενώ η ανοϊκή προεδράρα σας, σας καλύπτει πλήρως πσυχολογικώς και νοητικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σαν να εχει καποιο προβλημα ο Τουρκος ... υπακουος μας βγηκεAlso, when I asked him not to take action against certain people, he did not do so. You know who I'm talking about – the #Kurds
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η αιωνία Ελλάς, μας έχει αφήσει χρόνους από τον περασμένο αιώνα.Γαληνός έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:03 Λέτε η Ένωση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία να γίνει εντός κυβέρνησης Τραμπ;
Τώρα με Τραμπ επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις![]()
Πάμε γι ´άλλα, ακόμη δεν το καταλάβατε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Make America gangster again
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Οργισμένος
εισαι λιγακι ελαφρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:14Η αιωνία Ελλάς, μας έχει αφήσει χρόνους από τον περασμένο αιώνα.Γαληνός έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:03 Λέτε η Ένωση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία να γίνει εντός κυβέρνησης Τραμπ;
Τώρα με Τραμπ επιταχύνθηκαν οι εξελίξεις![]()
Πάμε γι ´άλλα, ακόμη δεν το καταλάβατε;![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Μ'εχεις πρηξει στα "ενω". Γραψε κατι δικο σου χωρις ενω κι ενω.
Εγω δε πανηγυριζα σα χαζος οταν βγηκε ο Μπαιντεν.
Κ εσύ σίγουρα δεν αντιπροσωπεύεις το πουλ των νεοχαζών επειδής δεν ψήφισες χα αλλά ο Χελώνος είναι ναζί γιατί έτσι αφού, σωστά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν επαίνεσες, ούτε εξωράισες, απλώς ως συνήθως ξέπλυνες. Τον Μητσοτάκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:55
Μόνο που το 1974 την κίνηση την έκανε η Ελλάδα.Εδώ μιλάμε για περίπτωση που θα έκανε κίνηση η Τουρκία και σε γεωγραφικό χώρο πιο κοντά στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:02Τα άλλα τ' αφήνω ασχολίαστα, αλλά αυτό ξέρεις τι μού θύμισε; Την ιστορία της συνάντησης του πράκτορα της σια Έστες με τον Ιωαννίδη. Ο Έστες ρώτησε τον Ιωαννίδη τι θα έκανε αν, εφόσον ανέτρεπε τον Μακάρι, επενέβαιναν οι Τούρκοι. Ο Ιωαννίδης απάντησε: αν οι Τούρκοι εμπλακούν, θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, κι ο Έστες του ανταπάντησε: θα είσαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, ως αιχμάλωτος πολέμου.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 13:51 (...) Ο Ερντογάν έκανε το τουρκολιβυκό μνημόνιο και άρχισε να υπονοεί ότι ετοιμάζει γεώτρηση νοτίως της Κρήτης.
Ο Μητσοτάκης επισκέπτεται τον Τραμπ και του λέει ότι εάν γίνει παρόμοια γεώτρηση θα την χτυπήσει.
Στην ερώτηση Τραμπ και τι θα γίνει εάν χάσετε απαντά δεν θα χάσουμε.Το πίστευε,μπλόφαρε,κανείς δεν ξέρει.
Ο μόνος που δεν μπλόφαρε στο ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής σύρραξης ήταν ο Α. Παπανδρέου στην κρίση του Σισμίκ το '87.
Όπως όμως εξήγησα δεν ήταν πρόθεσή μου να επαινέσω ή να εξωραίσω κανένα αλλά απλώς να περιγράψω τα γεγονότα όπως συνέβησαν.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ναύτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:56Δεν επαίνεσες, ούτε εξωράισες, απλώς ως συνήθως ξέπλυνες. Τον Μητσοτάκη. Τυχαίο; Δεν νομίζω.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:55
Μόνο που το 1974 την κίνηση την έκανε η Ελλάδα.Εδώ μιλάμε για περίπτωση που θα έκανε κίνηση η Τουρκία και σε γεωγραφικό χώρο πιο κοντά στην Ελλάδα.Ναύτης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 14:02 Τα άλλα τ' αφήνω ασχολίαστα, αλλά αυτό ξέρεις τι μού θύμισε; Την ιστορία της συνάντησης του πράκτορα της σια Έστες με τον Ιωαννίδη. Ο Έστες ρώτησε τον Ιωαννίδη τι θα έκανε αν, εφόσον ανέτρεπε τον Μακάρι, επενέβαιναν οι Τούρκοι. Ο Ιωαννίδης απάντησε: αν οι Τούρκοι εμπλακούν, θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, κι ο Έστες του ανταπάντησε: θα είσαι στην Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες, ως αιχμάλωτος πολέμου.
Αλήθεια όμως;έγραψα αυτό που ανέφεραν οι εφημερίδες τότε και μάλιστα εξέφρασα και τις αμφιβολίες μου κατά πόσον το εννοούσε (το πίστευε;μπλόφαρε;κανείς δεν ξέρει).
Και βέβαια κανείς δεν ξέρει διότι δεν έγινε γεώτρηση νοτίως της Κρήτης.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλοsys3x έγραψε: 08 Ιαν 2025, 15:48Κ εσύ σίγουρα δεν αντιπροσωπεύεις το πουλ των νεοχαζών επειδής δεν ψήφισες χα αλλά ο Χελώνος είναι ναζί γιατί έτσι αφού, σωστά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 3745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 24 Απαντήσεις