!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
tanipteros

Re: Κατόπιν αιτήσεως Γαλής: Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:19
tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:12

Με άλλα λόγια, όλοι γλυκούλια είμαστε βρε. Είναι θέμα μετάφρασης. :P
κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....
δεν έχω παρευρεθεί σε δαιμονισμό αλλά έχω δει σε βίντεο και δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά σε κάθε πιστό ή άθεο...βάσει της απλής παρατήρησης και απορίας...διότι δεν συμβαίνουν λογικά πράγματα στους δαιμονισμένους
Πες τα! Και παρολο που δεν δηλωνεις χριστιανος, εισαι ΠΟΛΥ αντικειμενικος, ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα!!!! :g094: :hebit: :bravo:
να σου πω την άποψη μου για τους δαιμονισμένους....
επειδή έχω βρεθεί σε τσάνελινγκ διάμεσου που έλεγε ότι επικοινωνούσε με Αγγέλους...βλέπω κοινά στοιχεία με ορισμένες διαφορές...σαφώς...
οι δαιμονισμένοι είναι καλοί αγωγοί των πνευμάτων είτε επειδή έτσι γεννήθηκαν είτε επειδή ασχολούνται με πνευματικά όχι απαραίτητα Χριστιανικά... πχ ασχολούνται με μαγεία και γίνονται διάμεσοι των πνευμάτων....

όπως και να έχει είναι καλά διάμεσα αλλά έχουν την ατυχία να καταληφθούν από ζηλόφθονα πνεύματα που μισούν την θρησκεία όχι μόνο την Χριστιανική... υπάρχουν και σε άλλες θρησκείες δαιμονισμένοι πχ Ινδουισμό...

η απέχθεια που "βγάζουν" οι δαιμονισμένοι προς την εκάστοτε θρησκεία είναι τα συναισθήματα του πνεύματος που άγουν...δυστυχώς τα συναισθήματα μίσους,απέχθειας κτλ καταβάλουν το διάμεσο-δαιμονισμένο και αυτόν για αυτό πάσχει και δεν το αντέχει σαν βίωμα...

πολλές φορές το πνεύμα δεν είναι δαίμονας αλλά ανθρώπινη ψυχή που μισεί τον Θεό. άλλες φορές είναι Κακοδαίμονας που θέλει να τιμωρήσει μέσω της κατάληψης τον άνθρωπο για πράξεις που έχει κάνει πχ μαύρη μαγεία και κατέστρεψε ανθρώπους και τώρα βιώνει την τιμωρία...

για αυτό τα πνεύματα αυτά είναι αντίθεα και θεομάχοι και αντιδρούν στα θρησκευτικά στοιχεία διότι αυτά εκπέμπουν αποτρόπαια δόνηση και τα απομακρίνουν από τον άνθρωπο...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:09

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε....και γω σε βρίσκω γλυκούλα....
κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....
δεν έχω παρευρεθεί σε δαιμονισμό αλλά έχω δει σε βίντεο και δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά σε κάθε πιστό ή άθεο...βάσει της απλής παρατήρησης και απορίας...διότι δεν συμβαίνουν λογικά πράγματα στους δαιμονισμένους
ζωντανό θεατρο σκιών...

καραγκιοζιλίκια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:38

Πες τα! Και παρολο που δεν δηλωνεις χριστιανος, εισαι ΠΟΛΥ αντικειμενικος, ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα!!!! :g094: :hebit: :bravo:
επειδή έχω βρεθεί σε τσάνελινγκ διάμεσου που έλεγε ότι επικοινωνούσε με Αγγέλους...βλέπω κοινά στοιχεία με ορισμένες διαφορές...σαφώς...
οι δαιμονισμένοι είναι καλοί αγωγοί των πνευμάτων είτε επειδή έτσι γεννήθηκαν είτε επειδή ασχολούνται με πνευματικά όχι απαραίτητα Χριστιανικά... πχ ασχολούνται με μαγεία και γίνονται διάμεσοι των πνευμάτων....

όπως και να έχει είναι καλά διάμεσα αλλά έχουν την ατυχία να καταληφθούν από ζηλόφθονα πνεύματα που μισούν την θρησκεία όχι μόνο την Χριστιανική... υπάρχουν και σε άλλες θρησκείες δαιμονισμένοι πχ Ινδουισμό...

η απέχθεια που "βγάζουν" οι δαιμονισμένοι προς την εκάστοτε θρησκεία είναι τα συναισθήματα του πνεύματος που άγουν...δυστυχώς τα συναισθήματα μίσους,απέχθειας κτλ καταβάλουν το διάμεσο-δαιμονισμένο και αυτόν για αυτό πάσχει και δεν το αντέχει σαν βίωμα...

πολλές φορές το πνεύμα δεν είναι δαίμονας αλλά ανθρώπινη ψυχή που μισεί τον Θεό. άλλες φορές είναι Κακοδαίμονας που θέλει να τιμωρήσει μέσω της κατάληψης τον άνθρωπο για πράξεις που έχει κάνει πχ μαύρη μαγεία και κατέστρεψε ανθρώπους και τώρα βιώνει την τιμωρία...

για αυτό τα πνεύματα αυτά είναι αντίθεα και θεομάχοι και αντιδρούν στα θρησκευτικά στοιχεία διότι αυτά εκπέμπουν αποτρόπαια δόνηση και τα απομακρίνουν από τον άνθρωπο...
Ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις...Παντως ειναι πολυ αξιολυπητα πλασματα οι δαιμονισμενοι!... :a040:
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:47

Ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις...Παντως ειναι πολυ αξιολυπητα πλασματα οι δαιμονισμενοι!... :a040:
μερικοί είναι άτυχοι διότι γεννήθηκαν με το χάρισμα του διάμεσου αλλά πέσαν θύματα μαγείας
άλλοι τα θελε ο πωπώς τους διότι ασχολούνται με μαύρη μαγεία,
αλλά εγώ τους λυπάμαι όλους γιατί κοινό στοιχείο όλων τους είναι η δυστυχία και ο ψυχικός πόνος
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:02
Λοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59
tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:52 προσέγγισε ένα πνευματιστή που κάνει σεάνς με διάθεση να ερευνήσεις και θα σε δεχτεί
Α μάλιστα...κατάλαβα.
Τάνυ, πόσο χρονών είσαι; Σε ρωτώ, επειδή εγώ είμαι 74 και αν νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που ακούω/μαθαίνω για επίκληση δαιμόνων, γριμόρια και Σολομωνικές, είσαι πολύ μακριά.
Όταν το 1965 ψάχναμε στα παλιατζίδικα για καμιά Σολομωνική, αμφιβάλλω αν ο πατέρας σου είχε γνωρίσει την μητέρα σου...

Έχω ερευνήσει Τάνυ, έχω ερευνήσει...αρκετές φορές και για κάμποσα χρόνια.
Δεν έχω σχηματίσει την κοσμοθεωρία μου απλώς επειδή ξύπνησα ένα πρωί κακοδιάθετος...
τότε λες την ΑΦΡΟ φαντασιόπληκτη ή απατεώνησα.... επειδή εσένα δεν σου κατσε ...
47 είμαι
ΠΟΥ ακριβώς είπα εγώ τέτοιο πράγμα;
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:51
Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:47

μερικοί είναι άτυχοι διότι γεννήθηκαν με το χάρισμα του διάμεσου αλλά πέσαν θύματα μαγείας
άλλοι τα θελε ο πωπώς τους διότι ασχολούνται με μαύρη μαγεία,
αλλά εγώ τους λυπάμαι όλους γιατί κοινό στοιχείο όλων τους είναι η δυστυχία και ο ψυχικός πόνος
Ετσι, σωστος! Συμφωνω!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
tanipteros

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:30

Ούτε στους διαταραγμένους ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεν συμβαίνουν "λογικά" πράγματα.

Λογική είναι η ερμηνεία/κατανόηση/επικινδυνότητα της διαταραχής τους.

Όταν είναι ακίνδυνοι όλα καλά. Όταν παίζει αλάρμ επικινδυνότητας, παίζει και επιφυλακή. :)
δεν είναι όλοι οι ψυχασθενείς δαιμονισμένοι...
ή αλλιώς... οι δαιμονισμένοι είναι ψυχασθενείς με συγκεκριμένο περιεχόμενο και δράση...το μίσος για την θρησκεία και ότι τα της θρησκείας λειτουργούν αποτρόπαια πάνω τους και ότι έχουν το φαινόμενο της διχασμένης προσωπικότητας...μια φέρουσα προσωπικότητα του πνεύματος και μια η ανθρώπινη προσωπικότητα... επίσης υπάρχει το φαινόμενο της ηρεμίας όταν παύσει η δράση της φέρουσας προσωπικότητας...

τώρα ο κάθε ένας το αναλύει όπως θέλει η επιστήμη θα πει τα δικά της με την ορολογία της η θρησκεία τα δικά της... σεβαστά και τα δύο
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Λοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 23:08
Λοξίας έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:59
Α μάλιστα...κατάλαβα.
Τάνυ, πόσο χρονών είσαι; Σε ρωτώ, επειδή εγώ είμαι 74 και αν νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που ακούω/μαθαίνω για επίκληση δαιμόνων, γριμόρια και Σολομωνικές, είσαι πολύ μακριά.
Όταν το 1965 ψάχναμε στα παλιατζίδικα για καμιά Σολομωνική, αμφιβάλλω αν ο πατέρας σου είχε γνωρίσει την μητέρα σου...

Έχω ερευνήσει Τάνυ, έχω ερευνήσει...αρκετές φορές και για κάμποσα χρόνια.
Δεν έχω σχηματίσει την κοσμοθεωρία μου απλώς επειδή ξύπνησα ένα πρωί κακοδιάθετος...
τότε λες την ΑΦΡΟ φαντασιόπληκτη ή απατεώνησα.... επειδή εσένα δεν σου κατσε ...
47 είμαι
ρωτάω ...
ερώτηση κάνω με παράδειγμα... πώς χαρακτηρίζεις ανθρώπους που έχουν βιώματα από σεάνς που εσένα δεν σου έτυχαν;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 23:12

47 είμαι
ρωτάω ...
ερώτηση κάνω με παράδειγμα... πώς χαρακτηρίζεις ανθρώπους που έχουν βιώματα από σεάνς που εσένα δεν σου έτυχαν;
Όλα τα βιώματα των ανθρώπων, που δεν έτυχαν σε μας έχουν ενδιαφέρον.

Τα υπόλοιπα είναι ένας σχεδόν μίζερος εγωκεντρισμός.

Οπότε, το ζητούμενο είναι το κατά πόσον ο συγκεκριμένος εγωκεντρισμός παίζει και στα προσωπικά βιώματα του καθενός.

Είναι πραγματικά ή γεννήματα των προσωπικών προβολών;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:02 τότε λες την ΑΦΡΟ φαντασιόπληκτη ή απατεώνησα.... επειδή εσένα δεν σου κατσε ...
47 είμαι
ρωτάω ...
Στην ουσία, καλέ μου Τάνυ, δεν κάνεις ερώτηση. Δεν υπάρχει πουθενά ερωτηματικό. Διαπίστωση κάνεις και μάλιστα με αρνητική χροιά.
Και, επαναλαμβάνω, πού και πότε εγώ έχω χαρακτηρίσει την Αφροδίτη ή κάποιον άλλον, σαν φαντασιόπληκτο ή απατεώνα; Αν δεν μπορείς να βρεις τέτοιο ποστ μου, σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικότερος στους χαρακτηρισμούς σου...

Σχεδόν όλοι οι θεϊστές, έχετε μία αλλεργία σε απόψεις αντίθετες με αυτές που πρεσβεύετε εσείς. Χτυπάει τιλτ η αντίθετη άποψη.
Βλέπετε τους έχοντες αντίθετες απόψεις, ως "εχθρούς" της θρησκείας σας, των πιστεύω σας, της κοσμοθεωρίας σας. Κατά την γνώμη μου, έχετε ποδοσφαιροποιήσει την ιδεολογία σας και κατεβαίνετε στο γήπεδο, όχι για να ανταλλάξετε απόψεις αλλά για να επιβεβαιώσετε τις δικές σας. Και, φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για να ελέγξετε την αληθοτιμή των απόψεών σας.
Βλέπεις πως το αντιμετωπίζει η Νατάσα, και στην ουσία, όλοι οι θεϊστές..."αν δεν πιστεύω στα θαύματα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε"!
Το ίδιο και εσύ...αν δεν πιστεύω στην αλήθεια των σεάνς, αν δεν πιστεύω σε δαίμονες, αγγέλους, επτά ουρανούς κ.λπ., είμαι εγώ που δεν "βλέπω".
Δηλαδή, για να ανταλλάξουμε απόψεις-να κουβεντιάσουμε, πρέπει πρώτα να πιστέψω και μετά το συζητάμε...
Πιστεύτε τόσο ακράδαντα στις απόψεις σας, που ακόμα και όταν διαψεύδεστε (λόγου χάριν η Νατάσα και η προφητείας της), δεν δέχεστε να επανεξετάσετε την άποψή σας, αλλά προσπερνάτε την διάψευση και "πάτε γι' άλλα"...

Άσε που τα προσωπικά σας βιώματα, θέλετε να γίνουν αποδεκτά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και τα περιφέρετε με καμάρι, ως να είσαστε, εσείς μόνοι, οι "εκλεκτοί"...λες και μόνο εσείς είχατε προσωπικά βιώματα. Αλλά και αν κάποιος σας πει ένα προσωπικό του βίωμα, αν δεν συμπίπτει με το δικό σας, το/τον απαξιώνεται, πως "δεν του έκατσε"...
Ώπα ρε μεγάλε! Κατέβα λίγο από την cathedra...και απλώς, σκέψου πως η αλήθεια δεν είναι μονοπώλιο κανενός.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Λοξίας έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 14:37
ρωτάω ...
Στην ουσία, καλέ μου Τάνυ, δεν κάνεις ερώτηση. Δεν υπάρχει πουθενά ερωτηματικό. Διαπίστωση κάνεις και μάλιστα με αρνητική χροιά.
Και, επαναλαμβάνω, πού και πότε εγώ έχω χαρακτηρίσει την Αφροδίτη ή κάποιον άλλον, σαν φαντασιόπληκτο ή απατεώνα; Αν δεν μπορείς να βρεις τέτοιο ποστ μου, σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικότερος στους χαρακτηρισμούς σου...

Σχεδόν όλοι οι θεϊστές, έχετε μία αλλεργία σε απόψεις αντίθετες με αυτές που πρεσβεύετε εσείς. Χτυπάει τιλτ η αντίθετη άποψη.
Βλέπετε τους έχοντες αντίθετες απόψεις, ως "εχθρούς" της θρησκείας σας, των πιστεύω σας, της κοσμοθεωρίας σας. Κατά την γνώμη μου, έχετε ποδοσφαιροποιήσει την ιδεολογία σας και κατεβαίνετε στο γήπεδο, όχι για να ανταλλάξετε απόψεις αλλά για να επιβεβαιώσετε τις δικές σας. Και, φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για να ελέγξετε την αληθοτιμή των απόψεών σας.
Βλέπεις πως το αντιμετωπίζει η Νατάσα, και στην ουσία, όλοι οι θεϊστές..."αν δεν πιστεύω στα θαύματα, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε"!
Το ίδιο και εσύ...αν δεν πιστεύω στην αλήθεια των σεάνς, αν δεν πιστεύω σε δαίμονες, αγγέλους, επτά ουρανούς κ.λπ., είμαι εγώ που δεν "βλέπω".
Δηλαδή, για να ανταλλάξουμε απόψεις-να κουβεντιάσουμε, πρέπει πρώτα να πιστέψω και μετά το συζητάμε...
Πιστεύτε τόσο ακράδαντα στις απόψεις σας, που ακόμα και όταν διαψεύδεστε (λόγου χάριν η Νατάσα και η προφητείας της), δεν δέχεστε να επανεξετάσετε την άποψή σας, αλλά προσπερνάτε την διάψευση και "πάτε γι' άλλα"...

Άσε που τα προσωπικά σας βιώματα, θέλετε να γίνουν αποδεκτά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και τα περιφέρετε με καμάρι, ως να είσαστε, εσείς μόνοι, οι "εκλεκτοί"...λες και μόνο εσείς είχατε προσωπικά βιώματα. Αλλά και αν κάποιος σας πει ένα προσωπικό του βίωμα, αν δεν συμπίπτει με το δικό σας, το/τον απαξιώνεται, πως "δεν του έκατσε"...
Ώπα ρε μεγάλε! Κατέβα λίγο από την cathedra...και απλώς, σκέψου πως η αλήθεια δεν είναι μονοπώλιο κανενός.
Ξέχασα να βάλω ερωτηματικό. Δεν είμαι αρνητικός μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 16:03
ksk έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 15:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 11:50

Βρε κουσκουσάκι, θεωρείς ότι πρέπει να γράψω διπλωματική εργασία για να σε καλύψω, επειδή εσύ την είδες επίτιμος κριτής;

Κάνε μας τη χάρη και άντε να παίξεις όπου σε παίρνει τη ζόρικη.

Και προσοχή στο... αρχαιοελληνικό σπαθί διπλής λαβής, που έχεις ως άβαταρ. :e045:
Ούτε προπτυχιακή... :smt005:
ζόρικη είμαι σε ίσης αξίας...δίκαια πραγματα :003:
Ζόρικη θα ήσουν αν επέλεγες άλλο άβαταρ.

Πλήρως ασύμβατο το συγκεκριμένο σπαθί τόσο με τον ελληνικό τρόπο πολέμου, όσο και τις λοιπές αναλογίες.

Ενιγουέι, συνέχισε να μοιράζεις εξ αποστάσεως πιστοποιητικά. :P
Δυστυχώς για την περιέργεια σου δεν θα την ικανοποιήσω ...
Μπορείς να κανεις ότι σενάρια ικανοποιούν τα θέλω σου ως προς τα βέλη σου :P
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

taxalata xalasa έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:28
ksk έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 15:23
Νατάσα έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 11:45

:smt017
Ότι είσαι γυναίκα ...λέω..,
so what? επειδή είναι γυναίκα (κατόνομα) δεν πρέπει να πιέζεται;

έχει τ'ακατολόγιστο;

είναι αδύναμο φύλο;

ποιος ο λόγος να μην πιεστεί;

δεν έχεις καταλάβει πως είναι ο Λιακοσθένης που κάνει διαφήμιση των ηλιθιοτήτων πώχει γράψει;

ποια νατάσα και ταρχίδια μας κουνιούνται;

:lol:
Αυτό κατάλαβες;
Την αλλαγη στο αβαταρ της την πρόσεξες;
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

ksk έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 16:42
taxalata xalasa έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 21:28
ksk έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 15:23

Ότι είσαι γυναίκα ...λέω..,
so what? επειδή είναι γυναίκα (κατόνομα) δεν πρέπει να πιέζεται;

έχει τ'ακατολόγιστο;

είναι αδύναμο φύλο;

ποιος ο λόγος να μην πιεστεί;

δεν έχεις καταλάβει πως είναι ο Λιακοσθένης που κάνει διαφήμιση των ηλιθιοτήτων πώχει γράψει;

ποια νατάσα και ταρχίδια μας κουνιούνται;

:lol:
Αυτό κατάλαβες;
Την αλλαγη στο αβαταρ της την πρόσεξες;
αλλαγή;
το χάφτεις; χάφτο...
γω δεν το χάβω...

Απατεωνιές του Λιακοσθένη...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ksk έγραψε: 12 Νοέμ 2024, 16:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 16:03
ksk έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 15:25

Ούτε προπτυχιακή... :smt005:
ζόρικη είμαι σε ίσης αξίας...δίκαια πραγματα :003:
Ζόρικη θα ήσουν αν επέλεγες άλλο άβαταρ.

Πλήρως ασύμβατο το συγκεκριμένο σπαθί τόσο με τον ελληνικό τρόπο πολέμου, όσο και τις λοιπές αναλογίες.

Ενιγουέι, συνέχισε να μοιράζεις εξ αποστάσεως πιστοποιητικά. :P
Δυστυχώς για την περιέργεια σου δεν θα την ικανοποιήσω ...
Μπορείς να κανεις ότι σενάρια ικανοποιούν τα θέλω σου ως προς τα βέλη σου :P
Δεν χρειάζονται καν βέλη. Εσύ παρεμβαίνεις σε ό,τι γράφω και μετά αρχίζεις τα... μυστικιστικά. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”