να σου πω την άποψη μου για τους δαιμονισμένους....Νατάσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:19Πες τα! Και παρολο που δεν δηλωνεις χριστιανος, εισαι ΠΟΛΥ αντικειμενικος, ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα!!!!tanipteros έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:16κοίτα εγώ παρατηρώ ένα γεγονός... το ότι αυτοί οι άνθρωποι οι δαιμονισμένοι δείχνουν μια αντιπάθεια για πολύ συγκεκριμενα θρησκευτικά στοιχεία ενώ άλλα άσχετα κοσμικά δεν τους νοιάζουν...επίσης βλέπω μια "εξωτερική" επιρροή πάνω τους διότι όταν ξεδαιμονιστούν ηρεμούν και είναι άλλοι άνθρωποι...δεν αναφέρομαι στα Αμερικάνικα καραγκιοζιλικια σόου αλλά σε μας στα Ελληνικά Ορθόδοξα....
δεν έχω παρευρεθεί σε δαιμονισμό αλλά έχω δει σε βίντεο και δημιουργούνται ορισμένα ερωτηματικά σε κάθε πιστό ή άθεο...βάσει της απλής παρατήρησης και απορίας...διότι δεν συμβαίνουν λογικά πράγματα στους δαιμονισμένους![]()
![]()
![]()
επειδή έχω βρεθεί σε τσάνελινγκ διάμεσου που έλεγε ότι επικοινωνούσε με Αγγέλους...βλέπω κοινά στοιχεία με ορισμένες διαφορές...σαφώς...
οι δαιμονισμένοι είναι καλοί αγωγοί των πνευμάτων είτε επειδή έτσι γεννήθηκαν είτε επειδή ασχολούνται με πνευματικά όχι απαραίτητα Χριστιανικά... πχ ασχολούνται με μαγεία και γίνονται διάμεσοι των πνευμάτων....
όπως και να έχει είναι καλά διάμεσα αλλά έχουν την ατυχία να καταληφθούν από ζηλόφθονα πνεύματα που μισούν την θρησκεία όχι μόνο την Χριστιανική... υπάρχουν και σε άλλες θρησκείες δαιμονισμένοι πχ Ινδουισμό...
η απέχθεια που "βγάζουν" οι δαιμονισμένοι προς την εκάστοτε θρησκεία είναι τα συναισθήματα του πνεύματος που άγουν...δυστυχώς τα συναισθήματα μίσους,απέχθειας κτλ καταβάλουν το διάμεσο-δαιμονισμένο και αυτόν για αυτό πάσχει και δεν το αντέχει σαν βίωμα...
πολλές φορές το πνεύμα δεν είναι δαίμονας αλλά ανθρώπινη ψυχή που μισεί τον Θεό. άλλες φορές είναι Κακοδαίμονας που θέλει να τιμωρήσει μέσω της κατάληψης τον άνθρωπο για πράξεις που έχει κάνει πχ μαύρη μαγεία και κατέστρεψε ανθρώπους και τώρα βιώνει την τιμωρία...
για αυτό τα πνεύματα αυτά είναι αντίθεα και θεομάχοι και αντιδρούν στα θρησκευτικά στοιχεία διότι αυτά εκπέμπουν αποτρόπαια δόνηση και τα απομακρίνουν από τον άνθρωπο...