!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Γάταρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:03
Ερμής έγραψε: 01 Μαρ 2019, 10:59 Αν οι συριζαυγίτες έφτασαν έως εκεί τοτε δυο φορές ντροπή. Προσωπικά δεν είδα κανέναν να τον υπερασπίζεται αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μου διέφυγε.
Όσο για Κυρανάκηδες, Αυγενάκηδες αλλά και Μισελ(αυτή είναι συμπάθεια για άλλους λόγους :romance-hearteyes: ).
Τη δουλειά τους κάνουν, την πιο δύσκολη δουλειά, να πρέπει να τρώς διάφορα οργανικά υγρά στα μούτρα και να κάνεις το μλκ.
Μπορείς να μπεις στο νήμα και να το διαπιστώσεις από μόνος σου. Σκέψου ότι κάποιοι από αυτούς έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται τα παιδιά και να τα λένε πόρνους. Όχι θύματα trafficking κυκλώματος παιδεραστίας που εξέδιδε παιδιά από 9 εως 16 ετών. Πόρνους.
δωσε μου ενα λινκ γιατί δε το έχω να ψαχνω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

8
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Ερμής έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:05
Γάταρος έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:03
Ερμής έγραψε: 01 Μαρ 2019, 10:59 Αν οι συριζαυγίτες έφτασαν έως εκεί τοτε δυο φορές ντροπή. Προσωπικά δεν είδα κανέναν να τον υπερασπίζεται αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μου διέφυγε.
Όσο για Κυρανάκηδες, Αυγενάκηδες αλλά και Μισελ(αυτή είναι συμπάθεια για άλλους λόγους :romance-hearteyes: ).
Τη δουλειά τους κάνουν, την πιο δύσκολη δουλειά, να πρέπει να τρώς διάφορα οργανικά υγρά στα μούτρα και να κάνεις το μλκ.
Μπορείς να μπεις στο νήμα και να το διαπιστώσεις από μόνος σου. Σκέψου ότι κάποιοι από αυτούς έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται τα παιδιά και να τα λένε πόρνους. Όχι θύματα trafficking κυκλώματος παιδεραστίας που εξέδιδε παιδιά από 9 εως 16 ετών. Πόρνους.
δωσε μου ενα λινκ γιατί δε το έχω να ψαχνω.
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δε χρειάζεται να χάσω τον χρόνο μου διαβάζοντας αυτά που έχω διαβάσει ήδη, σου λέω ότι δύο από τα μέλη που αποκαλούν τα παιδιά πόρνους είναι ο under και η ΓΑΛΗ. Αν το αρνηθούν θα ψάξω τις δημοσιεύσεις τους, αλλά δε νομίζω πως θα το αρνηθούν ούτε πως θα διαγράψουν τις αναρτήσεις τους. Σου προτείνω να διαβάσεις όλο το νήμα από την αρχή για να το διαπιστώσεις κι από μόνος σου. Επιμένω ότι δεν υπάρχει νεοδημοκράτης που να μην τοποθετήθηκε ως συνήγορος υπεράσπισης του Γεωργιάδη. Αν θυμάμαι καλά μόνο ο Lugozzi αποστασιοποιήθηκε αλλά ο συγκεκριμένος δε νομίζω ότι θα ψηφίσει νδ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

9
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Το θέμα της αντιμετώπισης των παιδόφιλων γενικά όπως το θέτει η ΓΑΛΗ ή τουλάχιστον ένα τμήμα αυτού, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με τίτλο "Πως να μην είμαστε σκουπίδια". Βλέπετε κατά τη γνώμη μου το ζήτημα έχει και πάλι να κάνει λίγο με πολιτική υπο την έννοια του οτι όποιος είναι από πάνω "πηδάει" τον αποκάτω. Αλλά δεν πηδάει μόνο αυτόν αλλά και τα παιδιά του. Μετά φουντώνει η λαική οργή και η κατακραυγή, ανεβαίνουν τα "θύματα" στην εξουσία και κάνουν ακριβώς τα ίδια. Η και χειρότερα. Χρειαζέται περισσότερη ανθρωπιά αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο ας πούμε απλώς οτι η κατάσταση είναι απελπιστική.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cloud87 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:17 Το θέμα της αντιμετώπισης των παιδόφιλων γενικά όπως το θέτει η ΓΑΛΗ ή τουλάχιστον ένα τμήμα αυτού, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με τίτλο "Πως να μην είμαστε σκουπίδια". Βλέπετε κατά τη γνώμη μου το ζήτημα έχει και πάλι να κάνει λίγο με πολιτική υπο την έννοια του οτι όποιος είναι από πάνω "πηδάει" τον αποκάτω. Αλλά δεν πηδάει μόνο αυτόν αλλά και τα παιδιά του. Μετά φουντώνει η λαική οργή και η κατακραυγή, ανεβαίνουν τα "θύματα" στην εξουσία και κάνουν ακριβώς τα ίδια. Η και χειρότερα. Χρειαζέται περισσότερη ανθρωπιά αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο ας πούμε απλώς οτι η κατάσταση είναι απελπιστική.
Όντως η κατάσταση είναι απελπιστική αλλά ακριβώς γι' αυτό είναι καλό να συζητούνται κάποιες απόψεις ως λύση.

Όχι ως ευχολόγιο φυσικά (αυτά τα ξέρουμε όλοι) αλλά ως κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, με τα σημερινά δεδομένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η δική μου άποψη πάντως είναι ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να γράψουν την άποψη τους για να μη χαλάσει το... προφάιλ τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cloud87

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:21
Cloud87 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:17 Το θέμα της αντιμετώπισης των παιδόφιλων γενικά όπως το θέτει η ΓΑΛΗ ή τουλάχιστον ένα τμήμα αυτού, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με τίτλο "Πως να μην είμαστε σκουπίδια". Βλέπετε κατά τη γνώμη μου το ζήτημα έχει και πάλι να κάνει λίγο με πολιτική υπο την έννοια του οτι όποιος είναι από πάνω "πηδάει" τον αποκάτω. Αλλά δεν πηδάει μόνο αυτόν αλλά και τα παιδιά του. Μετά φουντώνει η λαική οργή και η κατακραυγή, ανεβαίνουν τα "θύματα" στην εξουσία και κάνουν ακριβώς τα ίδια. Η και χειρότερα. Χρειαζέται περισσότερη ανθρωπιά αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο ας πούμε απλώς οτι η κατάσταση είναι απελπιστική.
Όντως η κατάσταση είναι απελπιστική αλλά ακριβώς γι' αυτό είναι καλό να συζητούνται κάποιες απόψεις ως λύση.

Όχι ως ευχολόγιο φυσικά (αυτά τα ξέρουμε όλοι) αλλά ως κάτι που μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, με τα σημερινά δεδομένα.
Δεν μου έρχεται κάτι. Εχεις εσύ κάποια πρόταση;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cloud87 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:25

Προσωπικώς, έχω πάρει θέση γι' αυτό το ζήτημα πολλές φορές και σε πολλά θέματα τόσο σ' αυτό όσο και στο προηγούμενο φόρουμ. Το να επαναλαμβάνω στο παρόν θέμα, κάτι που έγραψα σε προηγούμενες σελίδες, το θεωρώ υπερβολή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cloud87

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:33

Προσωπικώς, έχω πάρει θέση γι' αυτό το ζήτημα πολλές φορές και σε πολλά θέματα τόσο σ' αυτό όσο και στο προηγούμενο φόρουμ. Το να επαναλαμβάνω στο παρόν θέμα, κάτι που έγραψα σε προηγούμενες σελίδες, το θεωρώ υπερβολή.
A με συγχωρείς. Δεν τα διαβάζω όλα. Ενα link μπορείς; ή νούμερο πόστ;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cloud87 έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:33

A με συγχωρείς. Δεν τα διαβάζω όλα. Ενα link μπορείς; ή νούμερο πόστ;
Σου είπα ότι έχω γράψει αναλυτικά τις απόψεις μου, επειδή εσύ ρώτησες.
Θες να τις διαβάσεις; Είναι καταγεγραμμένες και έχουν μια συνέχεια.
Δεν θες επειδή βαριέσαι; Κανένα πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, το να κάνω τη γραμματέα του κάθε περίεργου που θέλει τα πάντα στο πιάτο, είναι μάλλον χλωμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:25 Η δική μου άποψη πάντως είναι ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να γράψουν την άποψη τους για να μη χαλάσει το... προφάιλ τους.
Εγώ τη γράφω πάντως.Αυστηρές ποινές (και για τον Γεωργιάδη) αλλά και διάκριση των πράξεων παιδοφιλίας.Όσο και να προσπαθεί η πολιτική ορθότητα να εξισώσει τις σεξουαλικές πράξεις ανεξαρτήτως φύλου,τα φύλα διαφέρουν και δεν είναι το ίδιο η αποπλάνηση από άντρα και από γυναίκα.
Δεν μπορεί να εξισωθεί η αποπλάνηση αγοριού από μεγαλύτερη γυναίκα με το αντίθετο και ας πάνε όλοι να κουρεύονται.Παρ ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε θυμάμαι πως ήμουν και τι σκεφτόμουν και σε καμμιά περίπτωση δεν θα θεωρούσα τον εαυτό μου "θύμα" αν στο σχολείο μου ττην έπεφτε η δασκάλα. :D

https://www.breitbart.com/crime/2019/02 ... t-watched/

Για μένα αποπλανήσεις,βιασμοί κλπ είναι αποκλειστικά αδικήματα ανδρών (ή δήθεν γυναικών τρανς και στην πραγματικοτητα ανδρών για να μην παραλείψουμε τη νέα μόδα).
Άρα δεν θεωρώ αδίκημα αυτά που διέπραξε η πρωταγωνίστρια του MeToo.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2019, 12:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2019, 11:25 Η δική μου άποψη πάντως είναι ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να γράψουν την άποψη τους για να μη χαλάσει το... προφάιλ τους.
Εγώ τη γράφω πάντως.Αυστηρές ποινές (και για τον Γεωργιάδη) αλλά και διάκριση των πράξεων παιδοφιλίας.Όσο και να προσπαθεί η πολιτική ορθότητα να εξισώσει τις σεξουαλικές πράξεις ανεξαρτήτως φύλου,τα φύλα διαφέρουν και δεν είναι το ίδιο η αποπλάνηση από άντρα και από γυναίκα.
Δεν μπορεί να εξισωθεί η αποπλάνηση αγοριού από μεγαλύτερη γυναίκα με το αντίθετο και ας πάνε όλοι να κουρεύονται.Παρ ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε θυμάμαι πως ήμουν και τι σκεφτόμουν και σε καμμιά περίπτωση δεν θα θεωρούσα τον εαυτό μου "θύμα" αν στο σχολείο μου ττην έπεφτε η δασκάλα. :D

Για μένα αποπλανήσεις,βιασμοί κλπ είναι αποκλειστικά αδικήματα ανδρών (ή δήθεν γυναικών τρανς και στην πραγματικοτητα ανδρών για να μην παραλείψουμε τη νέα μόδα).
Γιατί όμως;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Χαοτικός έγραψε: 01 Μαρ 2019, 12:50Γιατί όμως;
Διότι τα δύο φύλα διαφέρουν ανατομικά και ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει έρωτα με το ζόρι.Πρέπει να υπάρξει στύση και η ύπαρξη αυτή έστω και μετά από πίεση ή "αποπλάνηση" τελικά σημαίνει οργανική και ψυχολογική συμμετοχή.Αυτό δεν συμβαίνει με τις γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

πατησιωτης έγραψε: 01 Μαρ 2019, 12:15

Σ' αυτό συμφωνώ. Ούτως ή άλλως, για τους άντρες που ξεκίνησαν την ερωτική τους ζωή σε μικρή ηλικία, ο κανών είναι η σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες. Το ίδιο ισχύει και για τα κορίτσια. Σπανίως οι 14χρονοι/ες ξεκινούν την ερωτική τους ζωή με συνομήλικους τους. Απλώς στα κορίτσια, παίζει πιο δυνατά ο παράγων της πρόκλησης (ντύσιμο, βάψιμο, συμπεριφορά) πράγμα που στα αγόρια αυτής της ηλικίας δεν ισχύει (πλην αυτών που ψάχνονται στην άλλη όχθη).

Και φυσικά είναι λίγο δύσκολο να γίνει αντιληπτή ή έννοια του βιασμού από γυναίκα όταν ο βιασθείς είναι άνδρας (ανεξαρτήτως ηλικίας). Μόνον η αποπλάνηση παίζει σε λογικό πλαίσιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτά αφορούν στο χώρο της παιδεραστίας περισσότερο παρά της παιδοφιλίας. Σαφώς και υπάρχουν ηλικιακές διαφοροποιήσεις στους παιδεραστές γενικώς αλλά ως παιδόφιλοι ή νηπιόφιλοι, συνήθως θεωρούνται αυτοί που νοιώθουν ερωτική έλξη στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικές. Και σ' αυτούς αφορά το εν λόγω θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”