!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Short Horror Stories - Phorum Edition
Re: Short Horror Stories - Phorum Edition
Ρε συ Όττο, μη ξαναγράψεις για γυναίκες... δεν γίνεται δουλειά πια 
Ενιγουέι, το κουράσαμε.
Το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τις χόρρορ φάσεις, είναι αμιγώς προσωπικό θέμα. Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση μου και σαφώς υποστηρίζω όλες τις προσωπικές εκτιμήσεις,
Το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τις χόρρορ φάσεις, είναι αμιγώς προσωπικό θέμα. Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση μου και σαφώς υποστηρίζω όλες τις προσωπικές εκτιμήσεις,
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γράψε εσύ αν τολμάς για άλλες γυναίκες.
Άντε να σας δω...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνον στα βολικά που έχετε φρη πας παίζετε, ζουζούνια...
Καρατσεκαρισμένο.
Καρατσεκαρισμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 07 Αύγ 2024, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Την εικόνα που έφτιαξε ο Οττο!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:07Τα βιώματα της δικής σου ή της δικής μου γκεστάλτ εικόνας, Μοργκάνα μου;Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:57Αμάν χριστιανή μου και εσύ. Μην κοιτάς το δάχτυλο. Την εικόνα κοίτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:55
Βαμβακερά (το τονίζω) σεντονάκια, έστρωνε η γιαγιά μου στους καναπέδες και καρέκλες του καθιστικού της, χαρά μου.
Και αναφέρομαι στο χρονικο διάστημα, που η έννοια του "καθιστικού" ήταν άγνωστος όρος για όσους θεωρούσαν τραπεζαρίες και "σαλόνια'' ως κάτι θεμιτό προς χρήση μόνον από τους επισκέπτες σε γιορτές κλπ
Ξέρεις το τι σημαίνει "γκεστάλτ", έτσι δεν είναι;
Δεν είπα κάτι διαφορετικό.Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:25Την εικόνα που έφτιαξε ο Οττο!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:07Τα βιώματα της δικής σου ή της δικής μου γκεστάλτ εικόνας, Μοργκάνα μου;Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:57
Αμάν χριστιανή μου και εσύ. Μην κοιτάς το δάχτυλο. Την εικόνα κοίτα.
Την ίδια γκεστάλτ που βλέπεις εσύ, βλέπει κι ο Otto.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φυσικά, ούτε ένα έπιπλο δεν τολμάμε να βάλουμε...ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:23 Μόνον στα βολικά που έχετε φρη πας παίζετε, ζουζούνια...
Καρατσεκαρισμένο.
- Dwarven Blacksmith
Α ρε καημένε Όττο!
Oυδείς σας εμποδίζει να το βάλετε. Κάποιοι θα το γουστάρουν, κάποιοι όχι.
Λογικό δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάνω που τον πείσαμε να βάλει της φάτα χωρίς λογοκρισία... Από shredder τό 'χει περάσει
- Fata_Morgana
Μα δεν έχει να κάνει με εμάς και με χαρακτηριστικά ή όχι δικά μας. Ένα χορορ στόρι κάνει με πρωταγωνιστή εμάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:29Δεν είπα κάτι διαφορετικό.Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:25Την εικόνα που έφτιαξε ο Οττο!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:07
Τα βιώματα της δικής σου ή της δικής μου γκεστάλτ εικόνας, Μοργκάνα μου;
Να εμένα με έκανε να είμαι 100 χρονών χωρίς μαλλιά και δόντια. Εμένα που άμα σε δαγκώσω κόβω κομμάτι. Για τα μαλλιά δε λέω κάτι γιατί όντως έχω λίγα και τελικά το λαδάκι της λα βι εν ροζ δε μου τα πολλαπλασίασε.
Οπότε, ρίξτε και άλλο χόρρορ αγόρια, ουδέν πρόβλημα.
Κάποια στιγμή θα ρίξω κι εγώ για την πάρτη σας.
Κάποια στιγμή θα ρίξω κι εγώ για την πάρτη σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ βάζω μόνον ΙΚΕΑ, για σοσιαλιστικούς λόγους.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:32Oυδείς σας εμποδίζει να το βάλετε. Κάποιοι θα το γουστάρουν, κάποιοι όχι.
Λογικό δεν είναι;
Ναι, και; Σιγά το χόρρορ στην τελική να σε παρουσιάσει κάποιος χωρίς μαλλιά και δόντια. Αυτό είναι φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Από τιμημένες μανούλες των εν λόγω χωρίς μαλλιά και δόντια, άλλο τίποτις, αν δεν την έχουν κάνει νωρίτερα από τον μάταιο τούτο κόζμο.Fata_Morgana έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:34Μα δεν έχει να κάνει με εμάς και με χαρακτηριστικά ή όχι δικά μας. Ένα χορορ στόρι κάνει με πρωταγωνιστή εμάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 17:29Δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Να εμένα με έκανε να είμαι 100 χρονών χωρίς μαλλιά και δόντια. Εμένα που άμα σε δαγκώσω κόβω κομμάτι. Για τα μαλλιά δε λέω κάτι γιατί όντως έχω λίγα και τελικά το λαδάκι της λα βι εν ροζ δε μου τα πολλαπλασίασε.
Ενστάσεις δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo