!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Το κακό για μένα δεν είναι οι ρακέτες αυτές καθ'εαυτές και ο ήχος τους. Το κακό είναι οι μαλάκες που επιμένουν να παίζουν ακριβώς πάνω στην ακτογραμμή και οι οποίοι, ανεξαρτήτως ικανότητας, κάποια στιγμή θα σε πετύχουν και θα έρθουν να πάρουν το μπαλάκι και να ζητήσουν συγνώμη. Σε οργανωμένες παραλίες, ο ναυαγοσώστης πρέπει να εφοδιάζεται και με όπλο με το οποίο να τους πυροβολεί επιτόπου. Κι εγώ θα παίξω ρακέτες, αλλά μόνο σε σημεία που δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χτυπήσω κάποιον.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Αν ο Ανδρέας δεν μας προόριζε για "γκαρσόνια της Ευρώπης", σήμερα δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είναι ιδέα μου ή γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τουριστικά επικρατεί ασυδοσία; και το κράτος όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια, αλλά τα έχει βγάλει τελείως.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μαθαίναμε ότι τα πακις-δούλους που κουβαλάνε τους πνίγουν στη θάλασσα μόλις κλείνει η σεζόν.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μαθαίναμε ότι τα πακις-δούλους που κουβαλάνε τους πνίγουν στη θάλασσα μόλις κλείνει η σεζόν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τελος οι ρακετάκηδες πια, εξαφανιστήκαμε. Μειναμε με τη ρακετα στο χερι, μας εξαφανίσατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:37Δεν μου έχει τύχει βρεγμένος σερβιτόρος αλλά από ρακετιάρηδες πασαρελάκηδες, άλλο τίποτις. Τους θεωρώ χειρότερο είδος από τους αραχτούς σε ξαπλώστρες. Αν μη τι άλλο, οι δεύτεροι δεν ενοχλούν. Και είναι ένας από τους βασικούς λόγους για διαγραφή όμορφων παραλιών, ακόμη και αν δεν έχουν υποστεί κατάληψη από ξαπλώστρες,vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τα αισχη με τους υποβρυχιους σερβιτόρους και να σας ενοχλουν οι ρακετες. Υποκριτες![]()
![]()
Ειστε τυχερές ομως που την πασαρελάτη σωματάρα μας που οφθαλμολουτρικά την θαυμάζετε, δεν σας τη στερήσαμε. Απλά πλέον δεν υπαρχει η επιλογή του να τη φλεξάρομεν μέσω ρακετας. Πρέπει να μπαινομε και να βγαίνομε αργά και βασανιστικά στο νερο/απ'το νερό, για να προλαβαίνετε να μας παρετε ματι.
Αυτό σημαίνει ότι το έκοψες το άθλημα. Γιατί;vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
Δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν τα αισχη με τους υποβρυχιους σερβιτόρους και να σας ενοχλουν οι ρακετες. Υποκριτες![]()
Έφαγες πόρτα από το μαστ κόουντ των τρέντυ μπιτσόμπαρων ή κάτι άλλο, βαντόνο μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατι να μην απαιτησετε πλωτη εξεδρα - ρακετοδρομιο ;vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
να μην ενοχλουνται οι κυρπαντεληδες κ να δινετε κ εργασια σε δυο ατομα να μαζευουν τα μπαλλακια σας απο το νερο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εξευτετλιστικο για τον φραπετζη το νημα. Φανταζομαιν οι σκουπιδιαρηδες και οι απ8φρακτες βοθρων εχουν καλυυερες συνθήκες εργασιαα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- vantono
Ειμαι βιρτουόζος στα μπαλάκια (και του τενις) και ποτέ μα ποτέ δεν μου εχει συμβεί αυτος που περιγραφειςmicmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:40 Το κακό για μένα δεν είναι οι ρακέτες αυτές καθ'εαυτές και ο ήχος τους. Το κακό είναι οι μαλάκες που επιμένουν να παίζουν ακριβώς πάνω στην ακτογραμμή και οι οποίοι, ανεξαρτήτως ικανότητας, κάποια στιγμή θα σε πετύχουν και θα έρθουν να πάρουν το μπαλάκι και να ζητήσουν συγνώμη. Σε οργανωμένες παραλίες, ο ναυαγοσώστης πρέπει να εφοδιάζεται και με όπλο με το οποίο να τους πυροβολεί επιτόπου. Κι εγώ θα παίξω ρακέτες, αλλά μόνο σε σημεία που δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να χτυπήσω κάποιον.
Ποτέ καταλάθος, δηλαδη. Επίτηδες το ειχα κανει μια φορά μόνο, λόγω μιας ντατζεϊκής ΜΟΥΝΑΡΑΣ που με ειχε φαει με τα ματια της και δεν μπορεσα να αντισταθώ στον πειρασμό, και ουτε εκεινη μπορουσε.
Spoiler
Δεν γαμησα ουτε τοτε, βεβαια.
Ναι ρε συ, σ' αυτό έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι πλην εσού, που κάνεις φιλότιμες προσπάθειες, ουδείς και ουδεμία από τους "ευαισθητοποιημένοι" δεν έχει προσφερθεί ως απόλαυση οφθαλμών στον στερημένο από οπτική χαρά λαό.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:42 Πρέπει να μπαινομε και να βγαίνομε αργά και βασανιστικά στο νερο/απ'το νερό, για να προλαβαίνετε να μας παρετε ματι.
Άπονα πλάσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Δεν το εκοψα, παιζω ακομα όποτε τυχω σε μεγαλες παραλίες, με βαθος. Απλώς εφυγε ολιγον απο τη μοδα. Θα επανέλθει συντόμως, και ειμαι σιγουρος για αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:44Αυτό σημαίνει ότι το έκοψες το άθλημα. Γιατί;vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
Έφαγες πόρτα από το μαστ κόουντ των τρέντυ μπιτσόμπαρων ή κάτι άλλο, βαντόνο μου;![]()
Ξέρεις ότι στηρίζω κάθε προσπάθεια σου. Ακόμη και σε αντίξοους καιρούς. Προχώρα και όταν υλοποιήσεις περαιτέρω βαθειά προσέγγιση του αντιμπουμερικού πρότζεκτ, ειδοποία.vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:50Δεν το εκοψα, παιζω ακομα όποτε τυχω σε μεγαλες παραλίες, με βαθος. Απλώς εφυγε ολιγον απο τη μοδα. Θα επανέλθει συντόμως, και ειμαι σιγουρος για αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:44Αυτό σημαίνει ότι το έκοψες το άθλημα. Γιατί;vantono έγραψε: 06 Ιουν 2024, 13:32 Πρεπει να οργανώσω την ανασύσταση του ρακετοκινήματος, τωρα που μου το θυμίσατε!
Έφαγες πόρτα από το μαστ κόουντ των τρέντυ μπιτσόμπαρων ή κάτι άλλο, βαντόνο μου;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εντελως παρανομο, και θελει κοψιμο κωλου ο επιχειρηματιας.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:06 Ειναι νόμιμο αυτο που βλεπουμε; Υπάρχει ασφαλιστική που καλύπτει αστική ευθύνη για εξέδρες μέσα στην θάλασσα αλήθεια;
πολυ περίεργα τα σχόλια στο νημα.
ασχετο με το αν ειναι ξεφτιλα η οχι το σερβιρισμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εξευτελιστική δουλειά δεν είναι.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιοι είναι αυτοί που θα πάνε να φάνε μέσα στη βρωμοθαλασσα;
Εμένα προσωπικά, ούτε και τζάμπα να μου τα έδιναν αυτά.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιοι είναι αυτοί που θα πάνε να φάνε μέσα στη βρωμοθαλασσα;
Εμένα προσωπικά, ούτε και τζάμπα να μου τα έδιναν αυτά.
ε όχι και εδώ ρε μαλάκα,έλεοςΟι ρακέτες από μαντράχαλους σε κοινή θέα είναι απλώς kinky συμπεριφορά. Δεν είναι ούτε καταπίεση, ούτε εκμετάλλευση, ούτε κακοποίηση. Συστηματικότατη ατομική και συλλογική καταπάτηση, εκμετάλλευση και κακοποίηση υπάρχει διαπιστωμένα εκεί οπού ησυχόλογα φρόκαλα σαν έσενα θεωρούν ότι έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να επιβάλουν στους άλλους πως θα ζήσουν και πως θα εκφράζονται. Όχι ζωντόβολα. Δεν έχει κανείς μα κανείς αυτό το δικαίωμα και όποιος πιστεύει ότι το έχει να πάρει αμέσως πούλο από το αναρχικό και ελεύθερο σύμπαν μας. Αν ο άλλος είτε Ισπανός είναι, είτε Αφγανός, είτε Πακιστανός, είτε Μπαγκλαντεσιανός, είτε Βούλγαρος, είτε Γύφτος γουστάρει να παίζει τένις στις παραλίες, στις ταράτσες, στα δάση ή και στα σκαλιά καθυστερημένων σκοταδιστικών, απατεωνικών και κρετινικών οργανώσεων όπως η εκκλησία με γειά του και χαρά του. Όπως οι κρετίνοι και οι σκοταδιστές δεν νοιάζεστε για κανέναν συνάνθρωπο αλλά μόνο για το ποταπό άτομό σας έτσι κι αυτοί αντλούν περήφανα το δικαίωμα να γράφουν στα παπάρια τους τι σας σοκάρει και τι όχι.
για ποσα λεφτα;
για παραδειγμα, αν ειναι τα ιδια λεφτα με το να δουλευω σε κανα ορυχειο, ναι, θα προτιμουσα να σερβιρω μεσα στο νερο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις