Απάντα ρε υποκριτακο.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:17Αν θεωρείς ότι ειναι σωστος τρόπος να αποδείξεις τον ανδρισμό σου με το να βρεις άλλους 200 και να επιτεθείς σε κάποιον που θεωρείς ότι δεν έχει αρκετό ανδρισμό, τότε πάω πάσο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Στα παπαρια μας. Οι δικηγόροι λένε τέτοιες πίπες αλλά τουλάχιστον πληρώνονται. Οι υπόλοιποι μην τις λέτε τζάμπα, για να δικαιολογείτε το κάθε ζώοπετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:22 Γκαυλωμενα πιτσιρικια ειναι φιλε μου σε μια αθλια κοινωνια που δεν τους προσφερει διεξοδους... Μαζευονται εκει για να κανουν την πλακα τους και να πειραξουν κανενα γκομενακι. Ερχονται δυο τραβελια και με προκλητικο τροπο παρελαυνουν μεσα στην πλατεια, οποτε οι πιτσιρικαδες τους γιουχαρουν. Ενταξει μπορει δυο τρεις να το παρατραβηξαν αλλα τα περι λιντσαρισματος και οργανωμενης ομοφοβικης επιθεσης ειναι παραληρηματα.
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
Ξέρετε πώς το πάτε μερικοί εδώ μέσα;
Kάποτε τα παδιά τα δέρναμε για να μην μας βγουν πούστηδες
Τώρα τα δέρνουμε για να μην μας βγουν ομοφοβικοί
Kάποτε τα παδιά τα δέρναμε για να μην μας βγουν πούστηδες
Τώρα τα δέρνουμε για να μην μας βγουν ομοφοβικοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 10 Μαρ 2024, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:20Αυτο θα είναι το τέλος της αριστεροκάτι ιστορίας*.
* Ή υστερίας.
Προσωπικώς, το θεωρώ ισορροπημένη προσέγγιση αλλά μόνον αν εφαρμόζεται από όλους.
γιατι επιμενεις να μπλεκεις τα αριστερα σε μια απανθρωπη χωρις πολιτικο προσημο επιθεση;
δηλαδη αν εξαφανιστει κι ο τελευταιος αριστερομπαχαλακης ως δια μαγειας θα εξαφανιστουν και αυτα τα χθεσινα φαινομενα βιας;
αν το αντικειμενικο μυαλουδακι σου πιστευει οτι αυτα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια που αλληλοεξουδετερωνονται μαλλον ζεις τη δικη σου υστερια
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Όντως ανησυχείς λίγο όταν 200 άντρες είναι συγκεντρωμένοι στο απέναντι πάρκο. Είναι πιθανό μερικοί να είναι λίγο καθάρματα, άξεστοι και επιθετικοί προς μια γυναίκα που θα περνά από το σημείο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:18Πολύ ωραίο ποστJimmy81 έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:08 Αν όμως ανήκες εσύ ή συγγενικός σου άνθρωπος στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θα είχες εντελώς διαφορετική στάση. Μερικοί πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδο του να πάθετε για να μάθετε. Και αυτό είναι το πιο θλιβερό με την περίπτωσή σας. Μισάνθρωποι σαν τους παπάδες σας. Είστε pro-life...εκτός αν τα άτομα είναι gay, lesbians, trans, μετανάστες, ιστορικά "αντίπαλες" εθνοθρησκευτικές ομάδες κλπ.
Πραγματικά θα θελα όλοι εσείς ας πούμε οι αντιρατσιστές,να κάνετε κόρη και όταν γυρνάει στην εφηβεία της στο σπίτι ένα βράδυ,στο απέναντι πάρκο να είναι μαζεμένοι 200 Πακιστανοί
Τότε να δω τον αντιρατσισμο σας,όχι που πουλάτε προοδευτιλικι με ξένο κωλο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναζιστικό μου εσύ.Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:28Απάντα ρε υποκριτακο.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:17Αν θεωρείς ότι ειναι σωστος τρόπος να αποδείξεις τον ανδρισμό σου με το να βρεις άλλους 200 και να επιτεθείς σε κάποιον που θεωρείς ότι δεν έχει αρκετό ανδρισμό, τότε πάω πάσο.
Εντιτ. Ναζιάρικο εγραψα αλλά με διόρθωσε ο κορέκτοράς μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 10 Μαρ 2024, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Έχεις τρελλό εξουσιαστικό θεματάκι Φούλα. Ψάξε αλλού πλασέμπο για την περίπτωση σου.Πασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:25
Εσύ να μου κάνεις τη χάρη μωρη Λόλα και να απαντήσεις σ'αυτο που σου είπα. Καλές οι μαλακίες και οι ισοπεδώσεις, μέχρις ενός σημείου. Αν δεν μπορείς όμως, πες το. Ετσι, για να δούμε τι είναι αυτό που εσύ πρέπει να ντρέπεσαι στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πίπες η Γαλίτσα. Και αρχιδιές Γιωργίτσα που λεν και στο χωριό μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αντε, αντίγραψε πάλι κάτι έξυπνο από το τουιτερ και ποσταρε το σα δικό σουLibre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:30Ναζιστικό μου εσύ.Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:28Απάντα ρε υποκριτακο.Libre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:17
Αν θεωρείς ότι ειναι σωστος τρόπος να αποδείξεις τον ανδρισμό σου με το να βρεις άλλους 200 και να επιτεθείς σε κάποιον που θεωρείς ότι δεν έχει αρκετό ανδρισμό, τότε πάω πάσο.
Εντιτ. Ναζιάρικο εγραψα αλλά με διόρθωσε ο κορέκτοράς μου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Α, αυτό σε πείραξε!Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:32Αντε, αντίγραψε πάλι κάτι έξυπνο από το τουιτερ και ποσταρε το σα δικό σουLibre arbitre έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:30Ναζιστικό μου εσύ.
Εντιτ. Ναζιάρικο εγραψα αλλά με διόρθωσε ο κορέκτοράς μου.![]()
Laissez faire, laisser passer!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
https://www.alfavita.gr/koinonia/420313 ... -polemikis
Με όλη την καλή διάθεση της σαββατιατικης εξόδου.
Με όλη την καλή διάθεση της σαββατιατικης εξόδου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- omg kai 3 lol
καλα κρασια,Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:26Μια χαρά την καταδικάζω.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:15Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:08
Ή ο άλλος προκλητικός αλήτης που τελείωσε καποιο επαλ (σίγουρα το φασιστικό το ορθοδοξο) και φορούσε μπλουζάκι με ελληνική σημαία.
Καλός τραμπουκισμος από τα δικά μας παιδιά, τα καραμπουζουκλιδικα, που πρέπει να τα ακούμε.
Και έχεις τις αριστεραντζες στο τουιτερ να μιλούν για μηδενικη ανοχη στη βία ανηλίκων, γιατί ενίοτε σηκώνουν χέρι και τα κακά παιδιά.
Βρε δε γαμιεστε κωλοϋποκριτες
αντι να γαυγιζεις για υποκριτες θα περιμενα να καταδικαζεις τη βια αποπου κι αν προερχεται,
μπορεις;
Μακριά από πάσης φύσεως οχλους.
Πέραν, δεν ξέρεις τη διαφορά λυντσαρισματος και προπηλακισμου?
Εσύ θα καταδικάσεις τα 2 μέτρα και 2 σταθμά, όχι της υποκρισίας σας απέναντι στα καλά και στα κακά παιδιά. (Αυτή αποδείξαμε ότι δε μπορείτε).
Αλλά των αντανακλαστικων του νεοελληνεζικου κρατιδιου απέναντι στους 2 οχλους?
μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον
Ε, δώσε εσύ πολιτικό πρόσημο για να κάνουμε πιο ανθρώπινη την προσέγγιση.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:29γιατι επιμενεις να μπλεκεις τα αριστερα σε μια απανθρωπη χωρις πολιτικο προσημο επιθεση;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:20Αυτο θα είναι το τέλος της αριστεροκάτι ιστορίας*.
* Ή υστερίας.
Προσωπικώς, το θεωρώ ισορροπημένη προσέγγιση αλλά μόνον αν εφαρμόζεται από όλους.
δηλαδη αν εξαφανιστει κι ο τελευταιος αριστερομπαχαλακης ως δια μαγειας θα εξαφανιστουν και αυτα τα χθεσινα φαινομενα βιας;
αν το αντικειμενικο μυαλουδακι σου πιστευει οτι αυτα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια που αλληλοεξουδετερωνονται μαλλον ζεις τη δικη σου υστερια
Αλλά απλώς σκέψου πριν το κάνεις, ποιο πολιτικό πρόσημο έχει ήδη δοθεί στη φάση από τους... ευαισθητοποιημένους.
Τη δική μου θέση, την έχω αναφέρει πολλές φορές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω θεματάκι γιατί εσύ ΔΕΝ μπορείς να απαντήσεις σε όσα είπα; Να κοιτάξεις λίγο την ιδρυματοποίησή σου, διότι έχεις χάσει την αίσθηση της όρασης στα γραφομενα. Για να μην αναφέρω την κατανόηση κειμένου που εκεί ''διαπρεπεις''. Είσαι για τα λουριά.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:31Έχεις τρελλό εξουσιαστικό θεματάκι Φούλα. Ψάξε αλλού πλασέμπο για την περίπτωση σου.Πασιφάη έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:25
Εσύ να μου κάνεις τη χάρη μωρη Λόλα και να απαντήσεις σ'αυτο που σου είπα. Καλές οι μαλακίες και οι ισοπεδώσεις, μέχρις ενός σημείου. Αν δεν μπορείς όμως, πες το. Ετσι, για να δούμε τι είναι αυτό που εσύ πρέπει να ντρέπεσαι στην τελική.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι, αλλά ρε κουφαλιτσα εσύ δεν απαντάςomg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:35καλα κρασια,Lugozzi έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:26Μια χαρά την καταδικάζω.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:15
αντι να γαυγιζεις για υποκριτες θα περιμενα να καταδικαζεις τη βια αποπου κι αν προερχεται,
μπορεις;
Μακριά από πάσης φύσεως οχλους.
Πέραν, δεν ξέρεις τη διαφορά λυντσαρισματος και προπηλακισμου?
Εσύ θα καταδικάσεις τα 2 μέτρα και 2 σταθμά, όχι της υποκρισίας σας απέναντι στα καλά και στα κακά παιδιά. (Αυτή αποδείξαμε ότι δε μπορείτε).
Αλλά των αντανακλαστικων του νεοελληνεζικου κρατιδιου απέναντι στους 2 οχλους?
μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον
Καλά κρασιά, ό,τι να ναι κλπ
Ε και τι να απαντήσεις καημένε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 569 Προβολές