Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:42 Ε μα τι να πω. Δεν είμαστε 14χρονα, μετά από δύο τρεις παραθέσεις αντιπαράθεσης σε πιάνει μια βαρεμάρα και φτάνεις να πεις στον άλλο "έχεις δίκιο" ακόμη και αν σου λέει πως η γη ειναι τρίγωνη.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ερμής έγραψε: 31 Μαρ 2024, 16:42 Ε μα τι να πω. Δεν είμαστε 14χρονα, μετά από δύο τρεις παραθέσεις αντιπαράθεσης σε πιάνει μια βαρεμάρα και φτάνεις να πεις στον άλλο "έχεις δίκιο" ακόμη και αν σου λέει πως η γη ειναι τρίγωνη.
Ε ναι τώρα, λες και δεν έχουμε άλλα θέματα να μας απασχολούν, θα βάζουμε στο κεφάλι μας τον κάθε φουκαριάρη που μας βρίζει
Πιπέτο.Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2024, 14:43 ΓΑΛΗ, εγώ μπήκα στη διαδικασία, ΟΧΙ άλλος. Στο έχω ξαναπεί και πολύ καλά ξηγήθηκα. Όπως κι εγώ όταν έφαγα το μπαν, ήταν δίκαιο. Μάθε μπαλίτσα.
Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2024, 07:54
Είναι βέβαια αυτό μια δίκοπη αφορμή να λυπηθεί κανείς για τρίτους (το κανονικό είναι να λυπάται κανείς για τον εαυτό του).
Περαστικά τους!
οχι ακριβως.
Μάλλον δεν εννοεί την ύπαρξη ή όχι του δίκιου, αλλά την απόδειξη αυτού σε κάποιον/ους οι οποίοι το αμφισβητούν.Ασέβαστος έγραψε: 01 Απρ 2024, 09:44οχι ακριβως.
οταν εχεις δικιο, εχεις δικιο ακομη κι αν δεν κανεις μαχη για να το αποδειξεις.
εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2024, 07:54
Είναι βέβαια αυτό μια δίκοπη αφορμή να λυπηθεί κανείς για τρίτους (το κανονικό είναι να λυπάται κανείς για τον εαυτό του).
Περαστικά τους!
Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
και το να κοιτας μονο τον εαυτο σου δεν σε κανει αυτοματα και πιο εξυπνο
αν ειχαμε και μεις το πολιτευμα των ζωων (κερδιζει παντα ο δυνατοτερος)ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 18:17Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσα
Ναι, στα ζώα κερδίζει πάντα τα θηλυκά, ο δυνατότερος της αγέλης. Το ότι μία κατηγορία ανθρώπινων σερνικών, την έχει δει alpha male, ενώ δεν μπορεί να ελκύσει ούτε οικόσιτη κατσίκα, είναι άλλο θέμα.nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 18:49αν ειχαμε και μεις το πολιτευμα των ζωων (κερδιζει παντα ο δυνατοτερος)ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 18:17Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56
εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσα
η θεση της γυναικας θα ηταν λιγο πιο κατω απο τα οικοσιτα ζωα
Δεν ισχύει, υπάρχει και στα ζώα. Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας ακόμα και μικρών άλλου είδους;nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
μη το ψειριζεις και συ .. εγω αλλο εννοω που δεν το καταλαβεςGreen Dragon έγραψε: 02 Απρ 2024, 09:34Δεν ισχύει, υπάρχει και στα ζώα. Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας ακόμα και μικρών άλλου είδους;nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσα
Όσο και να θέλει να πιστέψει ο άνθρωπος ότι είναι κάτι άλλο, τελικά δεν είναι.
Πασιφάη έγραψε: 31 Μαρ 2024, 14:43Καλε ναι. Αντί να φάει ένα μπαν ξεγυρισμένο για την γενικότερη συμπεριφορά της, στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, καθόμαστε και συζητάμε για ένα ''καημένο πλάσμα''.BOOMER έγραψε: 29 Μαρ 2024, 16:05 Τώρα διάβασα όλο το νήμα. Εσφαλα , δεν έχει πλάκα τελικά. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Κάνω έκκληση σε όλους να μην εκθέτουν σε ένταση αυτό το καημένο πλάσμα.
Της έχω πει ξεκάθαρα ΚΑΙ δημόσια πως απευθύνθηκα στους συντονιστες, διότι είπε σε χρήστρια, τα ανείπωτα. Έγινε σκύλα.
Κοινοποιήθηκε το μήνυμά μου, στην συντονιστική ομάδα και εφαγε μπαν, πέρυσι τον Ιούλη. Για ένα μήνα. Και ακόμη το φέρνει βαρεως.Σιγά τα ωά στην τελική.
ΓΑΛΗ, εγώ μπήκα στη διαδικασία, ΟΧΙ άλλος. Στο έχω ξαναπεί και πολύ καλά ξηγήθηκα. Όπως κι εγώ όταν έφαγα το μπαν, ήταν δίκαιο. Μάθε μπαλίτσα.
Αν είχαμε το πολίτευμα των μελισσών θα ήταν καλύτερα σχετικά....nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 18:49αν ειχαμε και μεις το πολιτευμα των ζωων (κερδιζει παντα ο δυνατοτερος)ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Απρ 2024, 18:17Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.nemo έγραψε: 01 Απρ 2024, 14:56
εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσα
η θεση της γυναικας θα ηταν λιγο πιο κατω απο τα οικοσιτα ζωα