ΣΕ μια ιστορία ρωτά ο Ρεβυθούλης τον Popeye, αν γράφεται μια λέξη με ένα ή με δύο, και ο Ποπάυ λέει, γράφτο με 3 να΄σαι μέσα.waldorf έγραψε: 15 Μάιος 2018, 18:08Ασφαλής επιλογή όταν δεν θυμάσαι ποιό απ`τα δύο σύμφωνα είναι διπλό.(Αν και εδώ κανένα δεν είναι).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ordem e Progresso.
Βασικά έχω κεφάλι καζάνι, επειδή πέρασα μια εβδομάδα της Κολάσεως, στη δουλειά . Μεγάλο τρέξιμο.
Ordem e Progresso.
Μέσα είσαι. Ευχαρίστως τώρα θα ήμουν εκεί για έναν μαραθώνιο τσίπουρου μετά κοψιδίων και ντόπιων τυριών. Κι όχι, δεν μαρτυράω ποιό χωριό είναι, να σκάσετε ούλοι.Custom_F έγραψε: 15 Μάιος 2018, 18:10 Εγω παλι νομιζω οτι ηθελε να αποτυπωσει το τρεμουλο στη φωνη απο τη συγκινηση, τη στιγμη που θυμοταν το συγκεκριμενο κοντοσουβλοκεμπαπ.
Spoiler
Μην παρεξηγηθεις Καβαλιερεεεεεε!!!! Πραγματικα το πιστευω!
Ordem e Progresso.
- Βινόσαυρος
Σνιχοβο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Μασαμπουκα την Παρασκευη 25 του μηνου.
Αν παλαβωσε κανεις και θελει να ερθει, ας επικοινωνησει με τον ritzeri.
Ο ritzeri, ας επικοινωνησει με την ομαδα για το τι εχει αποφασισει.
Ο OANNHSEA στελνει τους καλοκαιρινους του χαιρετισμους. Ειναι για ΜΠΑΝιο.
Αν παλαβωσε κανεις και θελει να ερθει, ας επικοινωνησει με τον ritzeri.
Ο ritzeri, ας επικοινωνησει με την ομαδα για το τι εχει αποφασισει.
Ο OANNHSEA στελνει τους καλοκαιρινους του χαιρετισμους. Ειναι για ΜΠΑΝιο.
αναμένουμε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Χθες πηγαμε στις Λευκες, στο Γαλατσι.

Πολυ μαρεσε το περιβαλλον. Κατσαμε στον κηπο. Πολλη πρασιναδα, διαφορα επιπεδα, τραπεζια άλλα στρογγυλα, άλλα μακροστενα, πιο κει πάγκοι. Εξαιρετικο. Οι κοπελες λες και ειχαν σπουδασει την εξυπηρετηση. Πολυ μαρεσαν και αυτες.
Πηραμε κοντοσουβλι Μετσοβου (x2), χοιρινο μαριναρισμενο σε λαδι, τοματοξυδο, κuμινο, κολιανδρο και πιπεριες, που αποτι καταλαβα ειναι απο τα δυνατα πιατα τους. Οκ, ηταν καλο, νοστιμο, μια χαρα.
Πατατες με σαλτσα τοματας και κρεμα τυριου, που οπτικα με χαλουσαν, δεν δοκιμασα, τα παιδια ειπαν πως ηταν ωραιες.
Μανιταρια πορτομπελο, γεμιστά με κασερι Σοχου, κρεμα ταρτουφο και βαλεριανα, πανω σε πεστο ροκας και οπως ειπε και η Ναρα, ηταν απο τα καλυτερα, αν οχι τα καλυτερα, που εχω φαει και... εχω φαει πολλα.
Το πιατο μου ηταν ψαρονεφρι με φιστικι αιγινης, πανω σε σαλτσα παρμεζανας και στο πλαι πουρε καροτου. Μαλακο το κρεας, αλλα ολη τη δουλεια την εκανε η σαλτσα. Χωρις αυτη δε θαταν κατι το ιδιαιτερο. Τον πουρε δεν τον δοκιμασα. Τα λαχανικα που ειχε το πιατο μαρεσαν που ηταν τραγανα.
Τα υπολοιπα πιατα ηταν... Ριζοτο μανιταριων με γραβιερα Ναξου και κρεμα ταρτουφο, ζυμαρικα θαλασσινων, παϊδακια κοτοπουλου μαριναρισμένα και ψημένα στα κάρβουνα, πικανια ψημενη σε κενο αερος πανω σε κρεμα μαιντανοριζας και ακομη ενα σαν το δικο μου.
Ηπιαμε μπυρες και κοακολες και μας εφεραν και ενα σφηνακι που πρεπει να ηταν γρανιτα λεμονι, δε ρωτησα, ας πουν οι υπολοιποι.
Η μικρη μας η γατουλα, μας κερασε για τη γιορτη της, τι αλλο; τι θα μπορουσε να φερει μια γατουλα; Ποντικακια!
Ευχαριστουμε πολυ Ναρουλα μας!
Χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα!

Πολυ μαρεσε το περιβαλλον. Κατσαμε στον κηπο. Πολλη πρασιναδα, διαφορα επιπεδα, τραπεζια άλλα στρογγυλα, άλλα μακροστενα, πιο κει πάγκοι. Εξαιρετικο. Οι κοπελες λες και ειχαν σπουδασει την εξυπηρετηση. Πολυ μαρεσαν και αυτες.
Πηραμε κοντοσουβλι Μετσοβου (x2), χοιρινο μαριναρισμενο σε λαδι, τοματοξυδο, κuμινο, κολιανδρο και πιπεριες, που αποτι καταλαβα ειναι απο τα δυνατα πιατα τους. Οκ, ηταν καλο, νοστιμο, μια χαρα.
Πατατες με σαλτσα τοματας και κρεμα τυριου, που οπτικα με χαλουσαν, δεν δοκιμασα, τα παιδια ειπαν πως ηταν ωραιες.
Μανιταρια πορτομπελο, γεμιστά με κασερι Σοχου, κρεμα ταρτουφο και βαλεριανα, πανω σε πεστο ροκας και οπως ειπε και η Ναρα, ηταν απο τα καλυτερα, αν οχι τα καλυτερα, που εχω φαει και... εχω φαει πολλα.
Το πιατο μου ηταν ψαρονεφρι με φιστικι αιγινης, πανω σε σαλτσα παρμεζανας και στο πλαι πουρε καροτου. Μαλακο το κρεας, αλλα ολη τη δουλεια την εκανε η σαλτσα. Χωρις αυτη δε θαταν κατι το ιδιαιτερο. Τον πουρε δεν τον δοκιμασα. Τα λαχανικα που ειχε το πιατο μαρεσαν που ηταν τραγανα.
Τα υπολοιπα πιατα ηταν... Ριζοτο μανιταριων με γραβιερα Ναξου και κρεμα ταρτουφο, ζυμαρικα θαλασσινων, παϊδακια κοτοπουλου μαριναρισμένα και ψημένα στα κάρβουνα, πικανια ψημενη σε κενο αερος πανω σε κρεμα μαιντανοριζας και ακομη ενα σαν το δικο μου.
Ηπιαμε μπυρες και κοακολες και μας εφεραν και ενα σφηνακι που πρεπει να ηταν γρανιτα λεμονι, δε ρωτησα, ας πουν οι υπολοιποι.
Η μικρη μας η γατουλα, μας κερασε για τη γιορτη της, τι αλλο; τι θα μπορουσε να φερει μια γατουλα; Ποντικακια!

Αλμυρά ποντικακια ή γλυκά;Custom_F έγραψε: 26 Μάιος 2018, 15:52
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δε φαίνεται η φώτο;
Δεν φαίνεται η γεύση
Occasio facit furem
Αααα ξέχασα. 140ευρα /6 ατομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban