για ποιον λόγο πιστευεις οτι οι εξωγήινες σαύρες που ζουνε στην κατω πλευρά της επίπεδης γης, απήγαγαν τον Κυριακο και εβαλαν τον Τσίπρα στην θεση του με αλλαγμένο πρόσωπο, σαν το φασε οφ;Ασέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 09:16 αλλα δε βρισκω το λογο να μας απασχολει. μπορουμε να σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε, σαν να ειναι αληθεια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειγον δικηγορος
Re: Επειγον δικηγορος
Μα δεν σου ζήτησα εξηγήσεις. Ξεκαθάρισα ότι είναι δική σου επιλογή.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:34 Οκ, θα σου δώσω και εξηγήσεις γιατί δεν ήθελα να ψάχνομαι για δικηγόρους και ήθελα να τελειώνει το θέμα μια και καλή.
ΟΟΟΟΟΚ, κατά τα άλλα εγώ είμαι αυτή που δεν θέλω να ησυχάσω και θέλω να υπάρχει συνέχεια σασπένς στο "στόρυ".
Θέλεις να "το ζήσεις;"
Ουδείς σε εμποδίζει.
Θες να κλαίγεσαι μονίμως γι' αυτό που εσύ επιλέγεις;
Ισχύει ακριβώς το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί κλαίγομαι?
Μια χαρά είμαστε με την λατρεία.
Και θα είμαστε ακόμα καλύτερα όταν οι επαφές που θα έχω με τους γονείς μου θα είναι μόνο με παρουσία δικηγόρου.
Τα λεφτά της μέριμνας δεν θα τα ακυρώσω. 2 χρόνια τρέχαμε γι' αυτά. Με το που μου τα δώσουν, θα βάλω υπογραφή να το γυρίσουν πάνω τους να ησυχάσουν και τέλος.
Και θα είμαστε ακόμα καλύτερα όταν οι επαφές που θα έχω με τους γονείς μου θα είναι μόνο με παρουσία δικηγόρου.
Τα λεφτά της μέριμνας δεν θα τα ακυρώσω. 2 χρόνια τρέχαμε γι' αυτά. Με το που μου τα δώσουν, θα βάλω υπογραφή να το γυρίσουν πάνω τους να ησυχάσουν και τέλος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
αν θες να μην σε συμβουλεύουμε γραψε οτι είσαι ευτυχισμένη κλπ, καλα μην το παρακάνεις γιατι ειναι και εκνευριστικό, για σεξ ομως να λες αν ειναι, να βοηθήσουμε. Αλλά δεν γίνεται να έχεις προβλήματα και να μην στα λύνουμε, είμαστε ειδικοί, σορυ.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:34 ΟΟΟΟΟΚ, κατά τα άλλα εγώ είμαι αυτή που δεν θέλω να ησυχάσω και θέλω να υπάρχει συνέχεια σασπένς στο "στόρυ".
Ποιοι τρέχατε;Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:40 Γιατί κλαίγομαι?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγω έτρεχα για τα χαρτιάΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:42Ποιοι τρέχατε;Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:40 Γιατί κλαίγομαι?
Τα λεφτά της μέριμνας δεν θα τα ακυρώσω. 2 χρόνια τρέχαμε γι' αυτά. Με το που μου τα δώσουν, θα βάλω υπογραφή να το γυρίσουν πάνω τους να ησυχάσουν και τέλος.![]()
Στο όνομά μου είναι, ΔΙΚΑ ΜΟΥ χαρτιά χρειαζόταν η μέριμνα.
Που θα πουλήσεις εξυπνάδες κιόλας
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ακόμα και όταν έγραφα ότι ήμουν ευτυχισμένη και όλα πάνε τέλεια, κάποιοι πάλι έβγαζαν την χολή τους επειδή δεν το άντεχαν.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:41αν θες να μην σε συμβουλεύουμε γραψε οτι είσαι ευτυχισμένη κλπ, καλα μην το παρακάνεις γιατι ειναι και εκνευριστικό, για σεξ ομως να λες αν ειναι, να βοηθήσουμε. Αλλά δεν γίνεται να έχεις προβλήματα και να μην στα λύνουμε, είμαστε ειδικοί, σορυ.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:34 ΟΟΟΟΟΚ, κατά τα άλλα εγώ είμαι αυτή που δεν θέλω να ησυχάσω και θέλω να υπάρχει συνέχεια σασπένς στο "στόρυ".
να εισαι δίκαιη, στην αρχη ολοι λεγαμε μπραβο ή το ειχαμε ραμμένο, κρατιόμασταν για τις καλές μερες που θα έρθουν, τους τσακωμους. Αλλά το παράκανες, γέμισε το πχωρουμ μελια, δικαιολογημένοι.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:45 Ακόμα και όταν έγραφα ότι ήμουν ευτυχισμένη και όλα πάνε τέλεια, κάποιοι πάλι έβγαζαν την χολή τους επειδή δεν το άντεχαν.
Και το διαμέρισμα ΔΙΚΟ ΣΟΥ είναι αλλά πνίγηκες σε μια κουταλιά νερό.Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:44Εγω έτρεχα για τα χαρτιάΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:42Ποιοι τρέχατε;Casp έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:40 Γιατί κλαίγομαι?
Τα λεφτά της μέριμνας δεν θα τα ακυρώσω. 2 χρόνια τρέχαμε γι' αυτά. Με το που μου τα δώσουν, θα βάλω υπογραφή να το γυρίσουν πάνω τους να ησυχάσουν και τέλος.![]()
![]()
Στο όνομά μου είναι, ΔΙΚΑ ΜΟΥ χαρτιά χρειαζόταν η μέριμνα.
Που θα πουλήσεις εξυπνάδες κιόλας
Ενιγουέι, κάποια στιγμή θα καταχωρηθεί στις επικές ιστορίες αγάπης (Ρωμαίος-Ιουλιέτα, Τριστάνος-Ιζόλδη, Ερωτόκριτος-Αρετούσα κλπ) και το στόρυ Casp-Λατρείας.
Θα το τρίψεις στα μούτρα γονιών και πχορουμιτών και θα βρεις τη δικαίωση που αξίζετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ' ημών είχαμε εκφράσει την απαρέσκειά μας, όταν ο κοντός μελιτζάνιαζε το τηλεσκόπιο.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:48 (...)
να εισαι δίκαιη, στην αρχη ολοι λεγαμε μπραβο ή το ειχαμε ραμμένο, κρατιόμασταν για τις καλές μερες που θα έρθουν, τους τσακωμους. Αλλά το παράκανες, γέμισε το πχωρουμ μελια, δικαιολογημένοι.
δικαιολογημένοι, την ναιδα την κράζαμε για τα τρίμηνα και τα έλεγε στα χαρτιά, η κασπερ μας έβαλε να το διαβάσουμε, μερα μερα. Γενικά καλα μας ειχε εκπαιδεύσει η μοργκανα, μπραβο μας και τοσο που αντεξαμε, μην νοιωθεις ασχημα.Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:00Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ' ημών είχαμε εκφράσει την απαρέσκειά μας, όταν ο κοντός μελιτζάνιαζε το τηλεσκόπιο.
αν πας σε ψυχολόγο πες μας ομως ε;
Πιο πολύ πονάω με τον κοντό. Υπολόγιζε σ' ένα σπιτάκι, τα πάθη του Ιωβ έχει περάσει ο καψερός, και στο τέλος έμεινε με το τηλεσκόπιο ανά χείρας. Ζαβολιά.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:02δικαιολογημένοι, την ναιδα την κράζαμε για τα τρίμηνα και τα έλεγε στα χαρτιά, η κασπερ μας έβαλε να το διαβάσουμε, μερα μερα. Γενικά καλα μας ειχε εκπαιδεύσει η μοργκανα, μπραβο μας και τοσο που αντεξαμε, μην νοιωθεις ασχημα.Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:00Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ' ημών είχαμε εκφράσει την απαρέσκειά μας, όταν ο κοντός μελιτζάνιαζε το τηλεσκόπιο.
δικαιολογημένος ο πόνος, ενσυναισθηση κλπ, αλλα λες για κοντούς, αυτο το μάθαμε πολυ μετά, μας το εκανε δωράκι οταν καταλαβε οτι θα παμε ολοι να λεμε για συριζα-νδ αν συνεχισει να μην δινει κατι να κρατηθούμε.
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:00Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ' ημών είχαμε εκφράσει την απαρέσκειά μας, όταν ο κοντός μελιτζάνιαζε το τηλεσκόπιο.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 11:48 (...)
να εισαι δίκαιη, στην αρχη ολοι λεγαμε μπραβο ή το ειχαμε ραμμένο, κρατιόμασταν για τις καλές μερες που θα έρθουν, τους τσακωμους. Αλλά το παράκανες, γέμισε το πχωρουμ μελια, δικαιολογημένοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:08Πιο πολύ πονάω με τον κοντό. Υπολόγιζε σ' ένα σπιτάκι, τα πάθη του Ιωβ έχει περάσει ο καψερός, και στο τέλος έμεινε με το τηλεσκόπιο ανά χείρας. Ζαβολιά.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:02δικαιολογημένοι, την ναιδα την κράζαμε για τα τρίμηνα και τα έλεγε στα χαρτιά, η κασπερ μας έβαλε να το διαβάσουμε, μερα μερα. Γενικά καλα μας ειχε εκπαιδεύσει η μοργκανα, μπραβο μας και τοσο που αντεξαμε, μην νοιωθεις ασχημα.Ναύτης έγραψε: 06 Νοέμ 2023, 12:00Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι εξ' ημών είχαμε εκφράσει την απαρέσκειά μας, όταν ο κοντός μελιτζάνιαζε το τηλεσκόπιο.
Το γκέημινγκ ρούμ δε του το έφτιαξε η Κασπέρω?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-